Bobi, nadam se da si samo želio biti duhovit.
Ovako vrijeđaš ne samo mene već i glasoviti tvrtku ženskih perfema (o tvornici sapuna koje redovno svakog dana koristim da ne govorim) upotreba kojih bi trebala biti garancija da barem ne smrdim svojoj okolini.
A ako dijeliš mišljenje onog krmka slobodno ga možeš iznijeti. Gorih objeda na svoj račun ionako nikad i nigdje sam doživjela. (Sumnjam da je to zbog toga što je bilo tko bio uplašen mojom pojavom 1.55 cm visokom).
Svedska - Hrvatska veceras u Goteborgu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Normalno da se ne salim i ne mislim isto kao krmak.Pa ako hoces iskreno, sam zacetnik teme, iz aviona vidljivu, ima averziju prema svemu sto je hrvatsko
.Ma on se samo shali
,jelda
.Ma u vatru bi zbog njega skocila
.
-
Bobi
- Forum administrator
Sad ce Komi na posao doci i obrisati vecinu postova ovdje
.
-
Stari
Bobi wrote:Normalno da se ne salim i ne mislim isto kao krmak.Pa ako hoces iskreno, sam zacetnik teme, iz aviona vidljivu, ima averziju prema svemu sto je hrvatsko.Ma on se samo shali
,jelda
.Ma u vatru bi zbog njega skocila
.
E ovdje se osjecam, direktno prozvanim ....iznenadjen ...i uvrijedjen

-
smib
Bobi, ja nemam ništa protiv prava iskazivanja osobnog mišljenja svakog pojedinog sudionika ovog foruma , sve dotle dok tim izražavanjem ne vrijeđa bilo kojeg drugog forumaša ili sve ostale civilizacijske tekovine današnjeg svijeta (vjeru, nacionalnost........)
Da me zaboli kad vidim s koliko mržnje se otvaraju poneke teme na ovome forumu vezane za Hrvatsku ili sve što je hrvatsko (ovo nema veze sa ovom nogometnom utakmicom. Pokretač ove teme nije nikad, ama baš nikad svijesno i namjerno uvrijedio bilo kojeg učesnika ovog foruma, naprotiv, a normalno da navija za zemlju koja mu je pružila gostoprimstvo u trenutku kad je isto bio prisiljen na ovaj ili onaj način potražiti) to stoji. Ova tri mjeseca što se nisam javljala nego sam tu i tamo pročitala pokoju temu tek toliko da smirim srce, samo mi je dokazalo da je ta mržnja stvarna. I da nitko od odogovornih na nju uopće ne reagira. kao da je potpuno normalna. Zbog toga i tvrdim da status svih sudionika ovog foruma nije isti. Ne trebam uopće dodati koliko me to smeta. Mislim da mi je prag tolerancije izuzetno visok, ali poneki su stvarno izvrsni skakači u vis, pa ga uspješno preskaču ma koliko ga ja podizala. Budući da je osjećaj mržnje u mene zakržljao još u perinatalnoj dobi, ostaje mi jedino da budem beskrajno tužna i razočarana zbog toga.
Da me zaboli kad vidim s koliko mržnje se otvaraju poneke teme na ovome forumu vezane za Hrvatsku ili sve što je hrvatsko (ovo nema veze sa ovom nogometnom utakmicom. Pokretač ove teme nije nikad, ama baš nikad svijesno i namjerno uvrijedio bilo kojeg učesnika ovog foruma, naprotiv, a normalno da navija za zemlju koja mu je pružila gostoprimstvo u trenutku kad je isto bio prisiljen na ovaj ili onaj način potražiti) to stoji. Ova tri mjeseca što se nisam javljala nego sam tu i tamo pročitala pokoju temu tek toliko da smirim srce, samo mi je dokazalo da je ta mržnja stvarna. I da nitko od odogovornih na nju uopće ne reagira. kao da je potpuno normalna. Zbog toga i tvrdim da status svih sudionika ovog foruma nije isti. Ne trebam uopće dodati koliko me to smeta. Mislim da mi je prag tolerancije izuzetno visok, ali poneki su stvarno izvrsni skakači u vis, pa ga uspješno preskaču ma koliko ga ja podizala. Budući da je osjećaj mržnje u mene zakržljao još u perinatalnoj dobi, ostaje mi jedino da budem beskrajno tužna i razočarana zbog toga.
-
Stari
Ma u redu je smljka....Bobi i ja smo u podnosljivim ...odnosima....to samo ja jos uvijek ne mogu podnijeti sinocnji poraz....a Bobi opet nikako nemoze podnjeti sto se utakmice (sad ne
Svedske niti Hrvatske nogometne selekcije
nego jedne sasvim druge ekipe) odigravaju .... ne u glavnom gradu nego 80-tak km sjeverozapadnije....u gradu dimnjaka i rudnika....
to je u stvari istinski razlog njegove ozlojedjenosti na mene
....
A ja opet ni luk jeo ni lukom ziftao
-
smib
Hehe, Stari, ja ti i nisam neki nogometni fanatik. Ali priznajem da sam jučer sve svoje mentalne snage skoncentrirala u noge naših reprezentativaca. Baš si me piknuo tim tvojim topicom. I baš sam željela da se dogodi čudo. I jeste čudo, možemo to svi mirne duše priznati. Ali ti si mi bio prvi na pameti kad je utakmica završila. Zato sam i napisala svoj komentar odmah poslije završetka, da te dočeka zorom ranom
PS: ono što moram priznati našoj (mojoj
) repki je da odavno nisam vidjela da su u stanju otrčati cijelih 93,5 minuta igre. I zato su zaslužili pobjedu.
PS: ma znam ja da tamo negdje u tamnom dubokom krajićku tvoga srca ipak nisi nezadovoljan jučerašnjim porazom
PS: ono što moram priznati našoj (mojoj
PS: ma znam ja da tamo negdje u tamnom dubokom krajićku tvoga srca ipak nisi nezadovoljan jučerašnjim porazom
-
Bobi
- Forum administrator
Tebi za info, ja sam rodjen,zivim i umrijet cu u Zenici.Stari wrote:Ma u redu je smljka....Bobi i ja smo u podnosljivim ...odnosima....to samo ja jos uvijek ne mogu podnijeti sinocnji poraz....a Bobi opet nikako nemoze podnjeti sto se utakmice (sad neSvedske niti Hrvatske nogometne selekcije
nego jedne sasvim druge ekipe) odigravaju .... ne u glavnom gradu nego 80-tak km sjeverozapadnije....u gradu dimnjaka i rudnika....
to je u stvari istinski razlog njegove ozlojedjenosti na mene
....
End.Odoh po kifle kod Salcina
-
Stari
Znam
Bobi
znam ....isto k'o sto i ti vjerovatno znas da ja nisam pripadnik ni
lutheranske,
ni baptisticke,
ni adventisticke, niti bilo kojeg drugog protestanstkog pravca...no ipak simpatisem Zuto-plave momke zbog njihove discipline, koja je meni totalno strana a toliko bi pozeljna bila ponekad,
smib:
AAA to sebi izbij iz glave to sto sam ipak koliko-toliko vedrog raspolozenja je zbog toga sto su sinoc kasno oko 22.00 (to je za mene kasno jer ustajem u pola 5) stigle ...
ipak prihvatljive vijesti iz Bobijeve postojbine
Mislim ovako ...prezalio bih ja eve disciplinovane plavusane vrlo lako jer znam da ce se oni prije ili kasnije vratiti jer su ....
stabilni
....no da su oni nedisciplinovani gelipteri (za koje ipak navijam) u Zenici sinoc izgubili ..danas me vjerovatno ne bi bilo na poslu
smib:
AAA to sebi izbij iz glave to sto sam ipak koliko-toliko vedrog raspolozenja je zbog toga sto su sinoc kasno oko 22.00 (to je za mene kasno jer ustajem u pola 5) stigle ...
Mislim ovako ...prezalio bih ja eve disciplinovane plavusane vrlo lako jer znam da ce se oni prije ili kasnije vratiti jer su ....
-
smib
Stari, ova mi daljina ipak daje za pravo da ti ne vjerujem (hehe, ne možeš mi ništa
). A ti se možeš slikati. Jebeš (da prostiš) disciplinu. Ona je samo jedan djelić na putu do zvijezda. Kreativnost i genijalnost ukopčana sa tvrdoglavošću i entuzijazmom e to daje rezultat. A to je ono što ti tvoji polarni ledeno zamrznuti Švedi nikad neće imati. To imamo samo mi vrući bandoglavi, neukrotivi a opet tako srčani mediteranci. I ma koliko ja osobno u sebi imala samodiscipline, nikad je ne bih stavila na prvo mjesto svojih osobina. Nikako. Srčanost i nesalomljivost e to mi se već više sviđa. Ivanišević i stotine njemu sličnih, to je zaštitni znak našeg podneblja i odgovor na pitanje kako jedna tako mala zemlja (ma mislim tu na sve nas bivše združene pa onda razdružene) može rađati toliko vrhunskih individualaca (na bilo kom planu) bez ikakve osmišljene i planske podloge i organizacije. Ovdje se rađaju predvodnici (na žalost i u krajnje negativnom smislu), a tamo poslušna vojska (figurativno rečeno).