Sve vise Hrvata prelazi na Islam

Rasprave o vjerskim temama.
novalic

Post by novalic »

Shoba wrote:ovo je dokaz da nacija nema nikakve veze sa vjerom. Taj tip iz Splita sto je presao na islam je i dalje Hrvat....
i tu skljocina teorija nalazi potvrdu :D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

novalic wrote:
Shoba wrote:ovo je dokaz da nacija nema nikakve veze sa vjerom. Taj tip iz Splita sto je presao na islam je i dalje Hrvat....
ITEKAKO!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D
simster

#53 Re: Sve vise Hrvata prelazi na Islam

Post by simster »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
simster wrote:sukob civilizacija. ono sto je na zapadu normalno to je tebi zlo, znaci islam nije kompatibilan sa zapadnom civilizacijom.
Sta je to normalno i ko nam odredjuje kriterij tog "normalnog". Normalno nije voditi dva svjetska rata, koristiti nuklearno naoruzanje, koristiti se metodama svrgavanja i postavljanja "demokratskih" (poslusnih) vlada diljem svijeta...etc. Moja opaska o zlu i prevratu zapadne civilizacije je ironija na tvoju glupost o nekompatibilnosti islama i zapada.
nije glupost. islam je nacin zivota i nemoguce je biti dobar musliman i istovremeno prihvatiti odvajanje crkve, odnosno religije od drzave, a to je postulat uredjenja zapadnih zemalja.
danas

Post by danas »

BECHO wrote:Mashallah! Komsije Iranci se vracaju vjeri svojih pradjedova! :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
umirem od smijeha... :lol: :-)

PS imal' ko da regulise ovog simstera... :-)
Kick off

Post by Kick off »

simster wrote:
Cazinjanin wrote:kad sam ovu temu pokrenuo, pravo da vam kazem, ovaj tekst sto sam procitao me asocirao na opceprisutno prihvatanje Islama i u Sarajevu. Jer, ako se iko krece u krugovima studenata i omladine, moze primjetiti mnogo prelazaka na Islam, i povrat omladine vjeri.
a ko ne primjecuje da se sarajevo pomuslimanilo u zadnjih 10 godina? danas je poput teherana i dzalalabada, tesko je naci nekoga da nije islamski fanatik. mozda ima cirka 10 ljudi u gradu koji ne ide na dzumu.
Haha boli tebe cuna sto sve sarajlije idu na dzumu.ici na dzumu i biti fanatik nije isto ali razumijem tvoje frustracije.tebi su karadzic i milosevic obecali da ce sarajevo biti samo srpsko.uglavnom bitno je da se takvi kao ti ne cuju niti vas vise iko ne jebe ni pet posto.djubrad jedna.gdje je papak eliminator da eliminise ovog maloumnika?
Last edited by Kick off on 01/12/2005 20:36, edited 2 times in total.
mosor1

#56 Re: Sve vise Hrvata prelazi na Islam

Post by mosor1 »

Cazinjanin wrote:Sve više Hrvata prelazi na Islam
Je, a sve je vise i Hrvata budista. Ja licno znam 4. Isto u Splitu.
danas

#57 Re: Sve vise Hrvata prelazi na Islam

Post by danas »

mosor1 wrote:
Cazinjanin wrote:Sve više Hrvata prelazi na Islam
Je, a sve je vise i Hrvata budista. Ja licno znam 4. Isto u Splitu.
samo sam cekala :D :D :D kad ces ti doci ... :D :lol:
zlata

Post by zlata »

Bosanac sa dna kace wrote:
novalic wrote:
Pa je'l'se ne sjecate kad se je pojavio Beogradjanin-"KradempoItaliji"....koji je pres'o na Islam...i svi ga docekali...sa "Brat" Bosnjak! :lol: Pa kakav Hrvat! Prekrstit'ce ga u "Bosnjaka"..i onda ce se sjetit da su Turci drzali sve do zeledja Zadra...i da su bosanske granice nekad bile do Splita. :D Bit'ce tako...ako frajer ne utekne Budistima...pred sunetluk :wink: ! :P
danas

Post by danas »

@zlata:

hoces da kazes :D da skljoco i nije bas tako mahnit :D :D :D kako se ponekad cini :D :lol:
Kick off

Post by Kick off »

zlata wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:
novalic wrote: i tu skljocina teorija nalazi potvrdu :D
Pa je'l'se ne sjecate kad se je pojavio Beogradjanin-"KradempoItaliji"....koji je pres'o na Islam...i svi ga docekali...sa "Brat" Bosnjak! :lol: Pa kakav Hrvat! Prekrstit'ce ga u "Bosnjaka"..i onda ce se sjetit da su Turci drzali sve do zeledja Zadra...i da su bosanske granice nekad bile do Splita. :D Bit'ce tako...ako frajer ne utekne Budistima...pred sunetluk :wink: ! :P
Zlato opet ti :-) docekali su ga sa "BRAT MUSLIMAN" koliko se ja sjceam... :-)
danas

Post by danas »

Kick off wrote: Zlato opet ti :-) docekali su ga sa "BRAT MUSLIMAN" koliko se ja sjceam... :-)
ma jok bolan...
do kraja teme :D je postao bosnjak :D :D :lol: 8-)
Kick off

Post by Kick off »

danas wrote:
Kick off wrote: Zlato opet ti :-) docekali su ga sa "BRAT MUSLIMAN" koliko se ja sjceam... :-)
ma jok bolan...
do kraja teme :D je postao bosnjak :D :D :lol: 8-)
:-) ma to je garant zlatino maslo.. da bi to mogla koristiti kao argument u prilikama... :D kao sad na primjer :-)
zlata

Post by zlata »

Nije zivota mi! Sjecam se...da se je zalio...da mu je ime "Vlasko" pa "Braci muslimanima" pozli kad cuju...pa zato bi najvolio promjenit ime. I bas...pri tom je (na forumu) post'o "Bosnjak"!

Sjecam se da je spomen'o da mu nek'o od rodbine rodom iz BiH...i valjda bi to vazilo kao njegova "pravo" etnicko porijeklo! Ma sega ziva! K'o kad se Emir "Krstas-Troprstas" "vratio" Srpstvu!
mosor1

Post by mosor1 »

zlata wrote:Ma sega ziva! K'o kad se Emir "Krstas-Troprstas" "vratio" Srpstvu!
Ko je uostalom rekao da se radi o nepovratnim procesima. Kad mogu rekonstruirat himen, sto ne bi prepucij?
zlata

Post by zlata »

Vele da ga je zena natjerala...da izgradi onu crkvu na njegovoj "Gori". Zanima me...je'l' i kitu "dogradio"? Je'l' sad ista k'o original, il'mu je i dalje "turska"? :lol:

Sjecam se sad...kad sam nekad predavala engleski...i moj ucenik...zaljubio se u mladu Zidovku. Njezini, iako "liberalni" i svjetovni Zidovi...nisu htili cut...da im se kcer uda za Goja. Uglavnom...sin tradicionalnih Portugalaca katolika se sprem'o za sunetluk, u svojoj 25-oj godini. Oh Ljubav, Ljubav!
danas

Post by danas »

mosor1 wrote:Kad mogu rekonstruirat himen, sto ne bi prepucij?
a sve u cilju "boljeg" *ebanja... 8-) pogotovo u mozak... :D :lol:
mosor1

Post by mosor1 »

danas wrote:
mosor1 wrote:Kad mogu rekonstruirat himen, sto ne bi prepucij?
a sve u cilju "boljeg" *ebanja... 8-) pogotovo u mozak... :D :lol:
I je li kozica donirana, ili je transplatirana s kojeg drugog mjesta. Npr. obraza.
hananah

Post by hananah »

hajde nek prelaze, bas neki dan se vratih iz Hrvatske, sve se dzamija do dzamije tamo gradi :) opametili se ljudi :)
pitt

Post by pitt »

zato i imaju zakon za 0% alkohola u krvi. Sad ce jos malo dzamahiriju i serijat proglasiti :D:D
hananah

Post by hananah »

A i sve vise djevojaka im prelazi na nevinost, da se bolje udaju :) aferim :)
zlata

Post by zlata »

hananah wrote:A i sve vise djevojaka im prelazi na nevinost, da se bolje udaju :) aferim :)
Kol'ko kosta nevinost? Kod nas! :lol: Bez zafrkancije! :-)
Kick off

Post by Kick off »

hananah wrote:A i sve vise djevojaka im prelazi na nevinost, da se bolje udaju :) aferim :)
A kako se prelazi na nevinost? :-)
zlata

Post by zlata »

Kick off wrote:
OpeVacija! Kozmeticka!
Kick off

Post by Kick off »

pitt wrote:zato i imaju zakon za 0% alkohola u krvi. Sad ce jos malo dzamahiriju i serijat proglasiti :D:D
Inshallah :D
Kick off

Post by Kick off »

zlata wrote:
Kick off wrote:
OpeVacija! Kozmeticka!
:-)
Locked