anoush wrote:hajde prođi još koji put, za svaki slučajoridjidji wrote:imali ko ovdje da ce pasti na mene ili da prodjem dvaput![]()
ispade ljubovanje kompleksnije od matematike
nemoj zadnji put sam ringispil bio i opet me ne skuzi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
anoush wrote:hajde prođi još koji put, za svaki slučajoridjidji wrote:imali ko ovdje da ce pasti na mene ili da prodjem dvaput![]()
ispade ljubovanje kompleksnije od matematike
ja te nisam skužila?oridjidji wrote:![]()
pa koliko puta prodjoh ko ringispil se vrtio tuda i ti opet ni haberaanoush wrote:ja te nisam skužila?oridjidji wrote:![]()
imam osjećaj da sam zaslužila batine, i besplatan oftamološki pregledoridjidji wrote:pa koliko puta prodjoh ko ringispil se vrtio tuda i ti opet ni habera
anoush wrote:imam osjećaj da sam zaslužila batine, i besplatan oftamološki pregledoridjidji wrote:pa koliko puta prodjoh ko ringispil se vrtio tuda i ti opet ni habera
oridjidji wrote:![]()
prije bih reko da si se malo uobrazila ... nisi ti meni prije takva bila
ha jaoridjidji wrote:o ovome ja svo vrijeme pricam na ovoj temi
Ovisi. Kad sam pijan, prvi utisak nije mjerodavan jer je svaka cura u gradu princezaJThomas wrote:jest on osnovni kriterij, al' ne snimi se ni tu sve na prvu
oridjidji wrote:prvi utisak dosta toga moze da promjeni... dzaba ima ono nesto u cehri ljudi, sto vam kaze s ovim nemam nista osim klanja i sranja hahaha ali onda jbg pustis da voda malo otece i evo ga ti uveliko stekao prijatelja... prvi utisak zna da prevari, ali nekad je totalno nepogresiv u pogledu nekih osoba...ladyblue18 wrote:Aman. Cak sat vremena.ljubav_aha wrote:odlicno procjjenim osobe prilikom prvog upoznavanja,stoga prvih sat vremena je dovljno odluciti se ZA ili PROTIV
Kad bi ljudi tako radili vjerujem da niko prijatelja ne bi imao a kamoli nesto vise.