Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
- fosna2014
#51 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Vidim vec pocela drhtavica SDA-huka.

- Danguba
#52 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
nis'...cekam tebe da se pojavis...razonoda wrote:Sta hoce da kazes sa ovim osobama.?
- pumica
#53 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Da je Dodi da u Bosni ima Rasima 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#54 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
@Danguba, osobno vjerujem svjedočenju Šejle Jugo i tome da je pitao Fahro da ubije Zike nekoga..Ipak, molim te, nemoj nam kao validna svjedočenja stavljati ubojicu najgore vrste, narkodilera, narkomana Zijada Turkovića i njegovu suprugu, neoj , molim te, nije lijepo, fakat. Netko ko je izdao naredbu i čiji su ljudi vadili ženi iz stomaka nerođeno dijete, ne može, nije i neće nikada biti svjedok u čije riječi treba vjerovati radilo se o čemu se radilo i radilo se o kome god da se radi
Nego, sa jedne strane imamo eventualni pokušaj "privatnog" ubojstva, a sa druge strane imamo državna ubojstva , nikad razrješena sa svim indicijama da je Bakir I, ne samo upetljan nego idejni tvorac, kreator, vođa, ali se tema skreće na vođu opozicije....
Sa ovakvim SDA samo me FAhri bacate u zagrljaj, teško meni 
Nego, sa jedne strane imamo eventualni pokušaj "privatnog" ubojstva, a sa druge strane imamo državna ubojstva , nikad razrješena sa svim indicijama da je Bakir I, ne samo upetljan nego idejni tvorac, kreator, vođa, ali se tema skreće na vođu opozicije....
Last edited by KatarinaKosaca on 08/04/2015 20:44, edited 1 time in total.
- frontalni_kokuz
#55 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
al zato Covic ima Baketa, pa dokazase da je 118 000 > 270 000pumica wrote:Da je Dodi da u Bosni ima Rasima
- pumica
#56 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
I covic i dodo imaju rasima ... tj. fahru.frontalni_kokuz wrote:al zato Covic ima Baketa, pa dokazase da je 118 000 > 270 000pumica wrote:Da je Dodi da u Bosni ima Rasima![]()
Ali srecom nije zajahao.
Ali, da je zajahao 118 000 bi bilo puno vece od 270 000.
Za ove koji I DALJE vjeruju u Fahru, zelim im da im jase u kuci.
Postoje ljudi koji se zaista trude da im oci otvore i zbog licnog strashnog iskustva i iskustva meni predragih ljudi takodjer se trudim isto i nastavicu da se trudim...ali ako neko voli da bude slijep onda nema sta drugo...zelim im da im fahro u kuci vlada.
To preostaje kao jedini nacin da se pridruze meni i mojim istomisljenicima kad je gazi-graditelj u pitanju.
- tataćusak
#57 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Agron P wrote:IZDAJA
Izdaja je oblik prevare. Izdati nekoga znaci iznevjeriti necije povjerenje, necija ocekivanja u lojalnost ili povrijediti interes grupe kojoj subjekt pripada. Najcesce uzrokuje jake osude i nije omiljena ni medu onima kojima ide u korist. Kroz historiju izdaja je smatrana jednim od najgorih cinova koje osoba moze uciniti za grupu kojoj pripada(drzavu, narod, pleme, vojsku it'd.) i uglavnom se ostro kaznjavala.
Jarane jesi ti krenuo otvarati teme o tornjaku. Pa nije tornjak u velikosrpskohrvatskobalijskoj koaliciji nego tvoji puleni, od rata pa vamo sve isto, pocrkali dabogda
- tataćusak
#58 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
1 Ja tebi želim da ti jaše po mamicipumica wrote:I covic i dodo imaju rasima ... tj. fahru.frontalni_kokuz wrote:al zato Covic ima Baketa, pa dokazase da je 118 000 > 270 000pumica wrote:Da je Dodi da u Bosni ima Rasima![]()
Ali srecom nije zajahao.
Postoje ljudi koji se zaista trude da im oci otvore i zbog licnog strashnog iskustva i iskustva meni predragih ljudi takodjer se trudim isto i nastavicu da se trudim...ali ako neko voli da bude slijep onda nema sta drugo...zelim im da im fahro u kuci vlada.
To preostaje kao jedini nacin da se pridruze meni i mojim istomisljenicima kad je gazi-graditelj u pitanju.
2 dabogda ti u kuži vladali bake-dodo-čović + tornjak i ostali
- JThomas
#59 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
u situaciju da išta značajno može da napravi dovela ga je SDA i familija izetbegović. bez njih on ostaje čovjek s jednom kesom. i vi se u suštini prepucavate ko je veći dušmanin normalnom svijetu, frankenštajn ili njegova kreacija? ja mislim da kreator mora biti veće zlo od kreacije kakva je da je, ali nama koji nismo u talu i koje tal ne zanima je 99.99% svejedno, a žuč oko ovoga bacate vi koji ste u talu ili koji se jedete zato što niste...
- tataćusak
#60 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
JThomas wrote:u situaciju da išta značajno može da napravi dovela ga je SDA i familija izetbegović. bez njih on ostaje čovjek s jednom kesom. i vi se u suštini prepucavate ko je veći dušmanin normalnom svijetu, frankenštajn ili njegova kreacija? ja mislim da kreator mora biti veće zlo od kreacije kakva je da je, ali nama koji nismo u talu i koje tal ne zanima je 99.99% svejedno, a žuč oko ovoga bacate vi koji ste u talu ili koji se jedete zato što niste...
U principu nama koji nismo u talu je u interesu da sve propadne, nek nema niko ko ga hebe, kad ja nemam plate godinu dana nek je nemaju ni ovi nehljebovići. Dabogda išli u sloveniju na liječenje
- pumica
#61 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
U cemu je problem?tataćusak wrote:1 Ja tebi želim da ti jaše po mamicipumica wrote:I covic i dodo imaju rasima ... tj. fahru.frontalni_kokuz wrote: al zato Covic ima Baketa, pa dokazase da je 118 000 > 270 000![]()
Ali srecom nije zajahao.
Ako postujes Fahru, zasto bi ti smetalo ovo sto sam napisala? Imas valjda svoje razloge zasto ga postujes...
Drzava u kojoj zivim je moja kuca i ja fahru ne zelim u svojoj kuci.
Isto tako ne trebaju mi ni ovi ostali koje si nabrojao jer ni njih ne postujem i zasto bi ti meni zelio ovo sto si napisao?
- tataćusak
#62 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
šta on ima po čijoj kući da jase i vlada nečijom kućom? Daj jedan argument (konkretan) koga je zajebao i zašto, lik reko neću s lopovima u vlast i kapa do poda za to. Komšić je pojeo govno i izdao svoje glasače. Njegovi glasači da su htjeli ovakvu vlast glasali bi za SDA ne bi pokušavali ništa mijenjati.pumica wrote:U cemu je problem?tataćusak wrote:1 Ja tebi želim da ti jaše po mamicipumica wrote: I covic i dodo imaju rasima ... tj. fahru.
Ali srecom nije zajahao.
Ako postujes Fahru, zasto bi ti smetalo ovo sto sam napisala? Imas valjda svoje razloge zasto ga postujes...
Drzava u kojoj zivim je moja kuca i ja fahru ne zelim u svojoj kuci.
Isto tako ne trebaju mi ni ovi ostali koje si nabrojao jer ni njih ne postujem i zasto bi ti meni zelio ovo sto si napisao?
Fahro ko Fahro o njemu se sve zna i ne može iznenaditi. Samo mi nije jasno odakle ovolika potreba da se pljuje po njemu, nije čak ni u vlasti, znači trenutno nebitan faktor
- pumica
#63 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Ako je tebi nebitan faktor ne trebas uopste biti na ovoj temi.
- Danguba
#64 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
to je osoba koju ne bi ni neprijatelju preporucio.

- Better Man
#65 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
A zašto se ne zapitaš gdje je bio tada ubleha od komesra policije KS Vahid Čosić i gdje su bili federalni mupovci u čijoj je nadležnosti bilo da štite te objekte i koji su imali striktno naređenje da ništa ne poduzimaju dok ne dobiju zeleno svjetlo. Februarske opravdane proteste su pokušali da miniraju vladajući, prije svega SDA tako što su ubacili svoje ljude koji su imali zadatak da izazovu paljevine i uništavanje objekata, kako bi se ljudi koji opravdano protestovali prikazali huliganima i na taj način vlastodršci našli opravdanje da neodstupe iz svojih fotelja. Kad već spominješ izdaju, izdala nas je SDA, koja je pristala na ukidanje ustava RBiH i koja je građane pojedinih dijelova Bih u ratu ostavila na milost i ne milost agresoru.Agron P wrote:Dakle po definiciji je scepo svojim nedjelovanjem sa pozicije ministra sigurnosti BiH za vrijeme februarskih protesta 2014 god. pocinio veleizdaju.
Pretvaranjem vlastitih medija u megafon za Mirsada Kebu i proglasavanjem istog za licnost dana u Dnevnom Smecu je pocinio "obicnu izdaju".
-
HM 2011
#66 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Better Man wrote:A zašto se ne zapitaš gdje je bio tada ubleha od komesra policije KS Vahid Čosić i gdje su bili federalni mupovci u čijoj je nadležnosti bilo da štite te objekte i koji su imali striktno naređenje da ništa ne poduzimaju dok ne dobiju zeleno svjetlo. Februarske opravdane proteste su pokušali da miniraju vladajući, prije svega SDA tako što su ubacili svoje ljude koji su imali zadatak da izazovu paljevine i uništavanje objekata, kako bi se ljudi koji opravdano protestovali prikazali huliganima i na taj način vlastodršci našli opravdanje da neodstupe iz svojih fotelja. Kad već spominješ izdaju, izdala nas je SDA, koja je pristala na ukidanje ustava RBiH i koja je građane pojedinih dijelova Bih u ratu ostavila na milost i ne milost agresoru.Agron P wrote:Dakle po definiciji je scepo svojim nedjelovanjem sa pozicije ministra sigurnosti BiH za vrijeme februarskih protesta 2014 god. pocinio veleizdaju.
Pretvaranjem vlastitih medija u megafon za Mirsada Kebu i proglasavanjem istog za licnost dana u Dnevnom Smecu je pocinio "obicnu izdaju".
Ovo su ublehaška dna iz kuhinje.....
Sami sebe..... S čim se ljudi bave i šta ljudi pokušavaju.....
- Better Man
#67 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Postoje svjedoci koji su taj dan imali priliku da vide policajce kod Vječene vatre koji stoje i ništa ne rade i da čuju njihov razgovor kako komentarišu navedena dešavanja i kako ne treba da reaguju dok ne dobiju zeleno svjetlo.HM 2011 wrote:Better Man wrote:A zašto se ne zapitaš gdje je bio tada ubleha od komesra policije KS Vahid Čosić i gdje su bili federalni mupovci u čijoj je nadležnosti bilo da štite te objekte i koji su imali striktno naređenje da ništa ne poduzimaju dok ne dobiju zeleno svjetlo. Februarske opravdane proteste su pokušali da miniraju vladajući, prije svega SDA tako što su ubacili svoje ljude koji su imali zadatak da izazovu paljevine i uništavanje objekata, kako bi se ljudi koji opravdano protestovali prikazali huliganima i na taj način vlastodršci našli opravdanje da neodstupe iz svojih fotelja. Kad već spominješ izdaju, izdala nas je SDA, koja je pristala na ukidanje ustava RBiH i koja je građane pojedinih dijelova Bih u ratu ostavila na milost i ne milost agresoru.Agron P wrote:Dakle po definiciji je scepo svojim nedjelovanjem sa pozicije ministra sigurnosti BiH za vrijeme februarskih protesta 2014 god. pocinio veleizdaju.
- pumica
#68 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
E kad je neprijatelj u pitanju, to si u pravu...pa da nikad ne dodje tobeDanguba wrote:to je osoba koju ne bi ni neprijatelju preporucio.![]()
-
HM 2011
#69 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Čovječe i svjedoci i svi - uozbiljite seBetter Man wrote:Postoje svjedoci koji su taj dan imali priliku da vide policajce kod Vječene vatre koji stoje i ništa ne rade i da čuju njihov razgovor kako komentarišu navedena dešavanja i kako ne treba da reaguju dok ne dobiju zeleno svjetlo.HM 2011 wrote:Better Man wrote: A zašto se ne zapitaš gdje je bio tada ubleha od komesra policije KS Vahid Čosić i gdje su bili federalni mupovci u čijoj je nadležnosti bilo da štite te objekte i koji su imali striktno naređenje da ništa ne poduzimaju dok ne dobiju zeleno svjetlo. Februarske opravdane proteste su pokušali da miniraju vladajući, prije svega SDA tako što su ubacili svoje ljude koji su imali zadatak da izazovu paljevine i uništavanje objekata, kako bi se ljudi koji opravdano protestovali prikazali huliganima i na taj način vlastodršci našli opravdanje da neodstupe iz svojih fotelja. Kad već spominješ izdaju, izdala nas je SDA, koja je pristala na ukidanje ustava RBiH i koja je građane pojedinih dijelova Bih u ratu ostavila na milost i ne milost agresoru.
- Better Man
#70 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Kako je moguće da se uopće dozvolilo nekom da zapali objekte, zašto se to nije spriječilo? E to nam treba reči Mafizo Bakir Izetbegović i njegova klika.HM 2011 wrote: Čovječe i svjedoci i svi - uozbiljite sePolicajaca Kantona je taj dan završilo u bolnici..... Utvrđeno nadležnost za čuvanje štićenih objekata i lica i ista nije na Kantonalnom MUP-u.... Šta kažu svjedoci jesu li učestvovali policajci u paljenju ?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#71 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Naslovi tipa:razonoda wrote:Vidi@Bate---- sto je smece. Koja je alternativa. Pola tex.kao i na ovom portalu. Mislim da je solidan obavjestajan list. Da, ima nekad propusta -ima , kao i sva stamp. izdanja.
Pijan plakao uz Sabanovu pjesmu pa zbo gosta kafane
Branio se raznjem od napada biciklom
Onda poslovicna nepismenost i pristranost. Slazem se da ni kliks nije neka sreca.
Jedini svijetli primjer je index, stvarno pravi portal. Kao i tarzanija, buka,prometej,lupiga, nevandjelje....s tim da oni nisu klasicni news portali.
- Skijaš
#72 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
I obrnuto, Solaković je bio pri Upravi Vojne Bezbjednosti ARBiH pa ako mu matematika ne ide od ruke, vjerovatno je upamtio nešto iz onih priručnika koji su detaljno obrađivali sve modalitete nasilnog rušenja vlasti. Radončić zna da "gradski i demokratski" neće u zgradu Predsjedništva i huškanje na nasilje (prvo preko Rađe tokom kamenovanja zgrade Vlade FBiH, vjerovatno se sjećaš toga, a onda i paljevinama) ima za cilj samo to, uglaviti nekako tog iskompleksiranog patuljka u fotelju koja mu konstantno izmiče.Better Man wrote:Kako je moguće da se uopće dozvolilo nekom da zapali objekte, zašto se to nije spriječilo? E to nam treba reči Mafizo Bakir Izetbegović i njegova klika.HM 2011 wrote: Čovječe i svjedoci i svi - uozbiljite sePolicajaca Kantona je taj dan završilo u bolnici..... Utvrđeno nadležnost za čuvanje štićenih objekata i lica i ista nije na Kantonalnom MUP-u.... Šta kažu svjedoci jesu li učestvovali policajci u paljenju ?
-
HM 2011
#73 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Trebalo je u sukob ući jel tako ?Skijaš wrote:I obrnuto, Solaković je bio pri Upravi Vojne Bezbjednosti ARBiH pa ako mu matematika ne ide od ruke, vjerovatno je upamtio nešto iz onih priručnika koji su detaljno obrađivali sve modalitete nasilnog rušenja vlasti. Radončić zna da "gradski i demokratski" neće u zgradu Predsjedništva i huškanje na nasilje (prvo preko Rađe tokom kamenovanja zgrade Vlade FBiH, vjerovatno se sjećaš toga, a onda i paljevinama) ima za cilj samo to, uglaviti nekako tog iskompleksiranog patuljka u fotelju koja mu konstantno izmiče.Better Man wrote:Kako je moguće da se uopće dozvolilo nekom da zapali objekte, zašto se to nije spriječilo? E to nam treba reči Mafizo Bakir Izetbegović i njegova klika.HM 2011 wrote: Čovječe i svjedoci i svi - uozbiljite sePolicajaca Kantona je taj dan završilo u bolnici..... Utvrđeno nadležnost za čuvanje štićenih objekata i lica i ista nije na Kantonalnom MUP-u.... Šta kažu svjedoci jesu li učestvovali policajci u paljenju ?
Fahro bi na njihA puco ako bi mu se pred tornjom okupili tako ?
Uh, to je onaj isti što je govorio ne dam da se narod bije ?
Stvarno - kako je moguće da se dozvolilo....................................................................
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za buduće demonstracije ako ih ikada bude - postoji modalitet phalnax otmice - ali to je onda pravljenje jednog zatvorskog sistema.....
- jao_situacije
#74 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
pa ako ćemo iskreno da bi seljačina iz guslanja napravio zgrade dobio je kriminalne kredite razvojne banke koje smo svi platili porezomKatarinaKosaca wrote:Jel me ko tjera da kupim Avaz? Ne
Jel plaćam Fahri poreze? Ne
Jel plaćam njegovoj ženi poreze? Ne
Da li to radim Bakiru i svoj familiji? Da
Utoliko odje** us sa tom SDA jeftibnom i lošom promidžbom.... Kad već odriješte kesu za kampanju, a mašala odriješite od naših para, kupite dobrog marketing konsultanta, a ne sve diletante kao i šef stranke, kao i svaki vaš kadar. Bagro iz Mehmeda Spahe!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#75 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Kredit razvojne banke ima kametu, nije potpuno subvencioniran.. a dao mu ga je SDA kadar isto kao i lovu u kešu.. kako god, gdje je mutljaža tu je SDA. I nemojte me stavljati u ulogu odvjetnika Radončića, jer niti to želim biti, niti sam to po struci , a i on ima više para za dobrog odvjetnika. Radi se samo o tome da smeta SDA-u i utoliko ga trenutno treba zaljevati kao biljku, jer im je otvroeni prelom duše.... a i kesejao_situacije wrote:pa ako ćemo iskreno da bi seljačina iz guslanja napravio zgrade dobio je kriminalne kredite razvojne banke koje smo svi platili porezomKatarinaKosaca wrote:Jel me ko tjera da kupim Avaz? Ne
Jel plaćam Fahri poreze? Ne
Jel plaćam njegovoj ženi poreze? Ne
Da li to radim Bakiru i svoj familiji? Da
Utoliko odje** us sa tom SDA jeftibnom i lošom promidžbom.... Kad već odriješte kesu za kampanju, a mašala odriješite od naših para, kupite dobrog marketing konsultanta, a ne sve diletante kao i šef stranke, kao i svaki vaš kadar. Bagro iz Mehmeda Spahe!