Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
-
razonoda
#26 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
@HM2011
kako si?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#27 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Da, ja plaćam porez i svi mi nekoj državi Liliput, a Bakirova sestra, zet, supruga zarađuju na tržištu pare i izvozeHM 2011 wrote:Bakiru i svoj familiji ne plaćaš porez nego državi.....
100x rekoh, zar nemaju nekog telentiranijeg za PR od tamo poslat na forum? Ništa lično, ali nije ovo za tebe, ja na primjer, ne znam slikati, ni pjevati, ni plesati... Bog mi nije dao talenat, svi imamo svoje limitacije. Tako i ti za PR
-
mg
#28 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Joj kako bi Vam prijalo da uhapsite Fahru, al da mu je šta namontirat...al ne ide...
A da je zlo, zlo je...ali izgleda da Vam jedini on pije krv i smeta...
- Država
#29 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Ketrin, od tih naših poreza je Fahro dobio prvi milion (kaže on: 'samo me ne pitajte za prvi milion'), od tih poreza je od Razvojne Banke dobio silne milione da gradi velelepne objekte po Sarajevu, od tih poreza je dobijao platu dok je bio mini-star, od tih poreza...
Fahro je lopov i veleizdajnik.
To je istina.
Što se Bakira tiče, nadam se da mu narod više neće ukazivati povjerenje na izborima.

To je istina.
Što se Bakira tiče, nadam se da mu narod više neće ukazivati povjerenje na izborima.
-
HM 2011
#30 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
NIti me ko šalje - samostalno sam tu - supporter.....KatarinaKosaca wrote:Da, ja plaćam porez i svi mi nekoj državi Liliput, a Bakirova sestra, zet, supruga zarađuju na tržištu pare i izvozeHM 2011 wrote:Bakiru i svoj familiji ne plaćaš porez nego državi.....![]()
![]()
![]()
100x rekoh, zar nemaju nekog telentiranijeg za PR od tamo poslat na forum? Ništa lično, ali nije ovo za tebe, ja na primjer, ne znam slikati, ni pjevati, ni plesati... Bog mi nije dao talenat, svi imamo svoje limitacije. Tako i ti za PR
Tom logikom plaćaš porez i SBB-u i svima ostalima - piše fino u komplet postu...... Baška dušmanski napadaš na našu SDA a do tog si dna došla da i postove reckaš pa na riječi odogovaraš jer ti komplet nikako ne ide u prilog..... Međutim i većim napadima smo odolili kako unutrašnjim tako i vanjskim, idemo naprijed i naše društvo uz SDA ide naprijed a ne nazad.....
međutim tema je o Fahri - nazvaše ga izdajnikom....
Meni je najveći element u kojem je on izdajnik - indiferentnost prema položaju Bošnjaka u BiH
- KatarinaKosaca
#31 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Prvi milion mu dali, hallalili, čak ne od poreza nego od pomoći, kad je htio više , tad mu već nisu dali.. zato ga treba imati kao suho zlato, jer ima Bakira u šaci.. inače bi davno privatni tužitelj Čampara digao optužnicu.Država wrote:Ketrin, od tih naših poreza je Fahro dobio prvi milion (kaže on: 'samo me ne pitajte za prvi milion'), od tih poreza je od Razvojne Banke dobio silne milione da gradi velelepne objekte po Sarajevu, od tih poreza je dobijao platu dok je bio mini-star, od tih poreza...
To je istina.
-
razonoda
#32 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
mg wrote:Joj kako bi Vam prijalo da uhapsite Fahru, al da mu je šta namontirat...al ne ide...
- pumica
#33 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Sve sto je Fahro napravio finansirano je nasim novcem.
Ukljucujuci i njegove vile i stanove i avion i jahtu...
Ja ne pristajem da Fahro predje sa indirektnog na direktno zloupotrebljavanje mene, moje porodice i buducih pokoljenja a samo zato sto sam pobogu ljuta jer je to neko drugi direktno radio 20 godina.
Dovoljno sam pisala o svemu ovome i ne bih se ponavljala a sve sto pisem lako je provjerljivo.
I naprosto logicno.
Uzmite sada bilo koga ko NEMA NISTA ... moze li takav insan na posten nacin izgraditi u ovoj drzavi sve sto on ima.
Ne moze.
Ja ne pristajem da Fahro predje sa indirektnog na direktno zloupotrebljavanje mene, moje porodice i buducih pokoljenja a samo zato sto sam pobogu ljuta jer je to neko drugi direktno radio 20 godina.
Dovoljno sam pisala o svemu ovome i ne bih se ponavljala a sve sto pisem lako je provjerljivo.
I naprosto logicno.
Uzmite sada bilo koga ko NEMA NISTA ... moze li takav insan na posten nacin izgraditi u ovoj drzavi sve sto on ima.
Ne moze.
-
razonoda
-
razonoda
#35 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Jeste ,vas je TORANJ sto ga ne posjecujete.pumica wrote:Sve sto je Fahro napravio finansirano je nasim novcem.
I naprosto logicno.
Ne moze.
- pumica
#36 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Mogao bi vala i Shaja da napravi stranku i obeca cunamije...
I trebamo svi trcat glasat za njega...jer eto dosta mi je SDA i hocu sad da mi malo Shaja caruje jer on zna puno o Bakiru...
E pa ne ide.
I trebamo svi trcat glasat za njega...jer eto dosta mi je SDA i hocu sad da mi malo Shaja caruje jer on zna puno o Bakiru...
E pa ne ide.
- Država
#37 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Ima na onom tornju bar jedno staklo od mojih para...razonoda wrote:Jeste ,vas je TORANJ sto ga ne posjecujete.pumica wrote:Sve sto je Fahro napravio finansirano je nasim novcem.
I naprosto logicno.
Ne moze.
- Ridjobrki
#38 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Fahrova ekoonomija je meni vrh.
Samo izvoz i nova vrijednost, naravno sve stvoreno ono greenfield, bez prljavih SDA para, politički privilegiranih ugovora, reketa javnih i privatnih poduzeća...
Ja sam totalno zato da još i on zavlada - kad nas je jeb'o više svako nek nam ga još i on zada pa da se i ja rahat ispalim iz ove zemlje.
Samo izvoz i nova vrijednost, naravno sve stvoreno ono greenfield, bez prljavih SDA para, politički privilegiranih ugovora, reketa javnih i privatnih poduzeća...
Ja sam totalno zato da još i on zavlada - kad nas je jeb'o više svako nek nam ga još i on zada pa da se i ja rahat ispalim iz ove zemlje.
-
razonoda
#39 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Država wrote:Ima na onom tornju bar jedno staklo od mojih para...razonoda wrote:Jeste ,vas je TORANJ sto ga ne posjecujete.pumica wrote:Sve sto je Fahro napravio finansirano je nasim novcem.
I naprosto logicno.
Ne moze.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#40 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Koliko mi je poznato bilo je u vlasnistvu porodice Jeftanovic.KatarinaKosaca wrote:Da, slijedom logike ono bi trebalo pripadati BIHAMK-u, jer je u Titino vrijeme bilo na onaj yugoslovenski auto moto savez. Nego, ne znam čiji je prije bio, ukoliko se sprovede restitucija. Jevrejski? Mada, neće, ostali svu svi, ostaće i oni.._BataZiv_0809 wrote:Ako se provede restitucija, letit ce odatle
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#41 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Dokaz?Država wrote:Fahrudin Radončić je srpski igrač. To može vidjeti svako ko je bar jednom pročitao nešto u onom njegovom smeću od novina.
P.S. Jeb'o i SDA, ali Fahro bi nam granice Srbije cementirao na Dobrinji...
-
razonoda
#42 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
_BataZiv_0809 wrote:Dokaz?Država wrote:Fahrudin Radončić je srpski igrač. To može vidjeti svako ko je bar jednom pročitao nešto u onom njegovom smeću od novina.
- KatarinaKosaca
#43 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Vježbala samrazonoda wrote:A JESI BRZA @kk
- Država
#44 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
AVAZ je najbolji dokaz. Stalno radi na kriminalizaciji svega Bošnjačkog (posebno ARBiH i porodice Izetbegović), a puno prostora daje hvalisanju Vučića i Dodika. Dalje, stalno promovira srpske pevaljke, a ni riječi nećeš nikada naći o recimo Himzi Polovini. Dalje, pogledaj mu 'Express'. Čista reklama za srbijanske fufice koje urlajući uzimaju novac iz BiH i nose u Srbiju, dalje, svi skandali su vezani za firme gdje su vlasnici Bošnjaci, dalje, sve što je crno, to se pripisuje Bošnjačkim političarima..._BataZiv_0809 wrote:Dokaz?Država wrote:Fahrudin Radončić je srpski igrač. To može vidjeti svako ko je bar jednom pročitao nešto u onom njegovom smeću od novina.
Jednom KOS-ovac, uvijek KOS-ovac...
-
razonoda
#45 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
PA I ON JE BOSHNJAK. Cisti svoju avliju.Država wrote:AVAZ je najbolji dokaz. Stalno radi na kriminalizaciji svega Bošnjačkog (posebno ARBiH i porodice Izetbegović), a puno prostora daje hvalisanju Vučića i Dodika. Dalje, stalno promovira srpske pevaljke, a ni riječi nećeš nikada naći o recimo Himzi Polovini. Dalje, pogledaj mu 'Express'. Čista reklama za srbijanske fufice koje urlajući uzimaju novac iz BiH i nose u Srbiju, dalje, svi skandali su vezani za firme gdje su vlasnici Bošnjaci, dalje, sve što je crno, to se pripisuje Bošnjačkim političarima..._BataZiv_0809 wrote:Dokaz?Država wrote:Fahrudin Radončić je srpski igrač. To može vidjeti svako ko je bar jednom pročitao nešto u onom njegovom smeću od novina.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#46 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Pise ono o cemu publika zeli citati. Da nije tako ta se novina (i ja je smatram smetljem baj d vej) ne bi prodavala kao sto se prodaje.Država wrote:
AVAZ je najbolji dokaz. Stalno radi na kriminalizaciji svega Bošnjačkog (posebno ARBiH i porodice Izetbegović), a puno prostora daje hvalisanju Vučića i Dodika. Dalje, stalno promovira srpske pevaljke, a ni riječi nećeš nikada naći o recimo Himzi Polovini. Dalje, pogledaj mu 'Express'. Čista reklama za srbijanske fufice koje urlajući uzimaju novac iz BiH i nose u Srbiju, dalje, svi skandali su vezani za firme gdje su vlasnici Bošnjaci, dalje, sve što je crno, to se pripisuje Bošnjačkim političarima...
Nisi obavezan to citati,tako da je argument bas nidje veze.
- pumica
#47 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Znas li kolika je prodaja njegovih izdanja?_BataZiv_0809 wrote:Pise ono o cemu publika zeli citati. Da nije tako ta se novina (i ja je smatram smetljem baj d vej) ne bi prodavala kao sto se prodaje.Država wrote:
AVAZ je najbolji dokaz. Stalno radi na kriminalizaciji svega Bošnjačkog (posebno ARBiH i porodice Izetbegović), a puno prostora daje hvalisanju Vučića i Dodika. Dalje, stalno promovira srpske pevaljke, a ni riječi nećeš nikada naći o recimo Himzi Polovini. Dalje, pogledaj mu 'Express'. Čista reklama za srbijanske fufice koje urlajući uzimaju novac iz BiH i nose u Srbiju, dalje, svi skandali su vezani za firme gdje su vlasnici Bošnjaci, dalje, sve što je crno, to se pripisuje Bošnjačkim političarima...
Nisi obavezan to citati,tako da je argument bas nidje veze.
Znas li kolika je bila?
Elem kako je prestao graditi tako ce prestati i stampati.
-
razonoda
#48 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Vidi@Bate---- sto je smece. Koja je alternativa. Pola tex.kao i na ovom portalu. Mislim da je solidan obavjestajan list. Da, ima nekad propusta -ima , kao i sva stamp. izdanja.
- Danguba
#49 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Ne daj Boze dati mu malo vlasti.
-
razonoda
#50 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)
Sta hoce da kazes sa ovim osobama.?