Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
flora.sa wrote:
opsana je ta Piarka80
Gora je od Fortune
zja Fojtuna
suti, ja od ove i muza i momka moram kriti jos malo pa ce nestati mjesta u ormaru
ups...izlanu se ti...
znači obojica u ormaru...gotova si sad stiže PRka, iz Skandinavije u Mostar po Zooma, i silentbobu
Pratim vas pratim mishevi moji.
Ja sam silentbobu dohakala a ni zoom mi nije daleko da ga mlatnem i ubacim pod svoje vlasnistvo.
@anais Pazit cu da ti ormar ne ostetim.
Kad je vec svadba normalno je da bude velika...Recimo uz Halida Beslica...Ne mora biti uz 500 gostiju ali nesto recimo osrednje ali u stilu...u nekom ekskluzivnom restoranu sa ekstra ponudom za jelo...i ne bas toliko alkohola...I onda jedno bracno putovanje do Havaja...tako sam bar ja isplanirao...i ako Bog da ...ostvarit ce se...
PR80. wrote:
Ja sam silentbobu dohakala a ni zoom mi nije daleko da ga mlatnem i ubacim pod svoje vlasnistvo.
a sto ti to silentbob-a nikako nema online? udarila mu ja embargo perka perka, nemoj se sa starim lijama u kolo hvatat
a i muza obidjoh juce....kaze ziv i zdrav, uz brdo brz....i jos me volje polja rastike jos na nas cekaju perka trazi dalje u stvari neka te na ovoj temi mozda i tebe udamo i mene je safatalo iznenada
anais_nin wrote:a sto ti to silentbob-a nikako nema online? udarila mu ja embargo perka perka, nemoj se sa starim lijama u kolo hvatat
a i muza obidjoh juce....kaze ziv i zdrav, uz brdo brz....i jos me volje polja rastike jos na nas cekaju perka trazi dalje u stvari neka te na ovoj temi mozda i tebe udamo i mene je safatalo iznenada
Kako tvoja svadba prodje? Kontam ... ako me taj silentbob zaprosi pa da znam sta me ceka.
Evo ga amo svezan, rezi i dahce al nije se jos pozalio ni na sta.
Znam ja da se ti ne brines za njih koliko za ormar. Obecala sam da ga necu ostetiti. Za njih dvojicu ti nista ne garantujem.
manijak1 wrote: Mjzim sadbe a posebno cvoje ....... nije iz jubavi vec je .......po tjadiciji .
P.S. Tema je cool
to ti ko elizabeth taylor? koliko si to svadba imao, ili planiras imat?
PR80, moja cyber svadba bila fenomenalna...on, ja i polja rastike a ovu vako jos nisam imala, ali opisah kako je zamisljam na jednoj od prethodnih strana
edu wrote:jebo svadbu ako se ne puca iz pistolja..
kakva je to svadba ako se svi ne povaljaju od alkohola i ne ispuca bar 3 okvira iz kalasnjikova
meni se ne svidjaju ni premale svadbe...ono par ljudi, ja hocu da tu dovedem sve drage ljude koje ne vidjam cesto...da nam to bude povod, jer drugog i boljeg necemo naci
edu wrote:jebo svadbu ako se ne puca iz pistolja..
kakva je to svadba ako se svi ne povaljaju od alkohola i ne ispuca bar 3 okvira iz kalasnjikova
meni se ne svidjaju ni premale svadbe...ono par ljudi, ja hocu da tu dovedem sve drage ljude koje ne vidjam cesto...da nam to bude povod, jer drugog i boljeg necemo naci
zmijaIzmaj wrote:ma moze sve
da se skrse te pare u provod, muslimanske zastave po gradu veeelika kolona kola ozbiljno...ja sam za...ono, veselje do krajnjih granica, koje podrazumijeva tu kolonu, narodnjake, alkohol , janjetina
podsjeti me...
joj tek što mrzim te zastave...
nek se zna ko se udao/oženio...pa po cijelom gradu, izviruju glave iz šibera, prozora, viore se zastave...zelene, ili one sa dvoglavim životnjkama
vrlo dobro opisana klasična svadba na Balkanu...
samo si zaboravila šator, i neku trežerazrednu lokalnu pevaljku ...
i harmonikaš...bez njega se ne može ...pa kad on zasvira Užičko...uh...
PR80. wrote:
a sto ti to silentbob-a nikako nema online? udarila mu ja embargo perka perka, nemoj se sa starim lijama u kolo hvatat