sutra upoznajem buduću svekrvu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mostarac
aha, bolnog, vise puta ponvaljanogmala-i wrote:u zmijsko leglo...
to ti iz iskustva,jelde?
Sve poskok do poskoka jebote
Buduci muz ti sigurno nije bio u pravom redu kad je bog srecu djelio jer nikako ga ne bi mogla zapast Hercegovka
Ko kad ste mi fine i uvidjavne
-
semso poplava
ovo je 100% iz prve ruke...Lace wrote:ima razlicitih bosanskih snaha...ne zaglavljuju sve u patrijarhalne zajednice
...neke na vrijeme postave stvari pa hos...nes..ko te hebe
- Lace
patrijarhalna...u patrijarhalnoj porodici...majka a ujedno i supruga onog patera...je ona koja se brine o svemu...potcinjena na neki nacin..kleci..sve dok..u kucu ne udje snahaztluhcs wrote:Patrijarhalna? Pa pred ženom kleči pobogu sestro...Lace wrote:ima razlicitih bosanskih snaha...ztluhcs wrote: Al' je zato BOSANSKAne zaglavljuju sve u patrijarhalne zajednice
...neke na vrijeme postave stvari pa hos...nes..ko te hebe
![]()
![]()
Pred njim se ne kleči u gostima....
![]()
![]()
- Lace
meni se to desilo 3 puta...onda donesoh odluku...vidi goreAnka wrote:Meni je čudno kako je prošlo čak 2 godine do upoznavanja !
Moj bivši je mene nakon mesec zabavljanja upoznao sa pola familije!
Ako je žena normalna,sve će biti Ok, a ako je neka nadžak žena,šta god da uradiš -neće valjati. Zato,budi ono što jesi,budi prirodna. Uostalom,bitno je da si njemu Ok, a nju ćeš viđati povremeno,za praznike...valjda nećete živeti u zajednici?!
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#42 Re: sutra upoznajem buduću svekrvu
Prvo ovo sto ti je car rekao u drugom postu - obavezno!!!mala-i wrote:da,da došao je i taj dan.nakon 2 godine i 2 dana sretne,skladne veze eto mene kod moje svekrve to be.
e sad žena je malo starija i konzervativnija,stroga.a ja brbljava da bog sačuva, opuštena...
uh
imam tremu veću nego prvi dan škole.
niti znam šta da obučem...
dajte ljudi malo podrške i pokoji savjet-neće se baciti...
Garderoba: Po mogucnosti se zamotaj do grla
- Bumbar
Uh ovaj je fakat dobar...pitaj za recepte...i ponesi poklon kakav...pitaj dragog sta voli...tech10 wrote:Obavezno ponesi papir i olovku i pitaj je za recept za bilo sta sto ti iznese. Nahvali joj zijafete, pravi se zainteresovana i stalno klimaj glavom. Sta god kaze reci joj: Dobro, "mama".
Konzervativno elegantno...najbolje kakav setic kao ono...majica bez rukava i preko toga lagana kosuljica ili fina kosuljica..suknju...ali nista iznad koljena... usminkaj se maksuz...i sminka...diskrecija i bare minimum...
Sretno
- manijak1
P.S. Odmah stavi do znanja da si rospija žešća
-
izblajhana
i ja bih jos dodala, "..ali ne cudim se tome, sada kada sam Vas upoznala"remake wrote:savjet, ako nisam zakasnila (ovo je od moje mame)
ne hvali previse svoje i ne spominji ih svaki par minuta, tipa: moj tata ovo, moja mama ovo itd.
to ce ti biti veliki minus
fokusiraj se na pricu o svom dragom i kako je on divan, krasan,
-
remake
izblajhana wrote:i ja bih jos dodala, "..ali ne cudim se tome, sada kada sam Vas upoznala"remake wrote:savjet, ako nisam zakasnila (ovo je od moje mame)
ne hvali previse svoje i ne spominji ih svaki par minuta, tipa: moj tata ovo, moja mama ovo itd.
to ce ti biti veliki minus
fokusiraj se na pricu o svom dragom i kako je on divan, krasan,![]()
![]()