JoseMujica wrote:obično se na tim falusnim simbolima kompenzira jedan drugi nedostatak koji nije baš visina ali ima veze
Sutra je petak (AVAZ)
- Država
#51 Re: Sutra je petak (AVAZ)
-
kakavdanakneiskustvu
#52 Re: Sutra je petak (AVAZ)
biske wrote:Država wrote:8.) Zukan Helez kvota - 1,20...![]()
imamo dobitnika.![]()
strana 6: (ako prekopiram tekst biću banovan)
ostalim više sreće idućeg petka.
šta pišu,četnik,ovo,ono?
- Država
#53 Re: Sutra je petak (AVAZ)
Ma jok ba. Stoji slika nekog starijeg čike i kao navodno on neki borac ARBiH (Ne znam, možda stvarno i jeste), a onda piše kako je zvao Zukana Heleza na telefon, a Helez mu rekao: Mrš u p.... materinu, opsovao mu (tobe jarabi) Boga i krhnuo slušalicu.kakavdanakneiskustvu wrote:biske wrote:Država wrote:8.) Zukan Helez kvota - 1,20...![]()
imamo dobitnika.![]()
strana 6: (ako prekopiram tekst biću banovan)
ostalim više sreće idućeg petka.
šta pišu,četnik,ovo,ono?
Znao sam ja da je taj Helez težak nevjernik...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#54 Re: Sutra je petak (AVAZ)
kjafir obični ...ko da je u moj mekteb išo a ne slučajno u Prolaznikov 
- O'zone
- Globalni moderator
#55 Re: Sutra je petak (AVAZ)
Dobro je prošao taj hudnik mogao ga je Helez poslati na kakvu revizijuDržava wrote:
Ma jok ba. Stoji slika nekog starijeg čike i kao navodno on neki borac ARBiH (Ne znam, možda stvarno i jeste), a onda piše kako je zvao Zukana Heleza na telefon, a Helez mu rekao: Mrš u p.... materinu, opsovao mu (tobe jarabi) Boga i krhnuo slušalicu.
Znao sam ja da je taj Helez težak nevjernik...
- JoseMujica
#56 Re: Sutra je petak (AVAZ)

šo je nekada davno opjevao nepoznati pjesnik čije stihove prenosimo uz neznatne intervencije....
Da se osvetiš onim što te tuku
Da ne misli kako nisi baš naj
Za tebe danas pobjeđuju
Čelični Toranj il' Kratki Zmaj
I dok vjetar njiše travu vijore zastave
I dok vjetar mrsi kosu njegove drOage
On pobjeđuje sam protiv svih
Ali znaj
Još samo na naslovnici
Dnevnog havaza
- Država
#57 Re: Sutra je petak (AVAZ)
'Opa, počeli smo je.... majke i subotom...

-
kakavdanakneiskustvu
#58 Re: Sutra je petak (AVAZ)
kakav nivo novinarstva,političare proziva imenom,bez prezimena,bože sačuvaj
-
miop
#59 Re: Sutra je petak (AVAZ)
nagib uzbrdica wrote:kakav nivo foruma, nazivas kako koga hoces, mlatis sta hoces![]()
Nego, vdim kako ste krenuli, jos cete ga fakat proizvesti u vodju protesta. E to bi tek bil sega![]()
Fahro novi lider Bosnjaka
Dušanka Majkić: Ništa od smjene Fahrudina Radončića - nećemo se uplitati u bitku lidera Bošnjaka
Subota, 15 Veljača 2014 12:19 BiH
Od inicijative Kluba poslanika SDA u Predstavničkom domu PSBiH za rekonstrukciju Vijeća ministara BiH kroz smjenu ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića neće biti ništa.
-
kakavdanakneiskustvu
#60 Re: Sutra je petak (AVAZ)
nagib uzbrdica wrote:kakav nivo foruma, nazivas kako koga hoces, mlatis sta hoces![]()
Nego, vdim kako ste krenuli, jos cete ga fakat proizvesti u vodju protesta. E to bi tek bil sega![]()
tako je ti na forumu,tako ne bio trebalo biti u niovinama
-
kakavdanakneiskustvu
#61 Re: Sutra je petak (AVAZ)
nagib uzbrdica wrote:nigdje veze, kakva je razlika o odnosu na TV emisije, internet portale i njihove uratke, raznim saopcenjima intelektualaca...? nema je. Ali opet SDA-SDP podguznim muhama smeta odredjenim medij. kako to?kakavdanakneiskustvu wrote:nagib uzbrdica wrote:kakav nivo foruma, nazivas kako koga hoces, mlatis sta hoces![]()
tako je ti na forumu,tako ne bio trebalo biti u niovinama
jbg,ne želim ti ja objašnjavati razliku između pisanja ovdje na forumu i pisanja u novinama i portalima ako ti to sam ne znaš
koga ti to nazivaš sda-sdp podguznim muhama?
- Danguba
#62 Re: Sutra je petak (AVAZ)
miop wrote:nagib uzbrdica wrote:kakav nivo foruma, nazivas kako koga hoces, mlatis sta hoces![]()
Fahro novi lider BosnjakaDušanka Majkić: Ništa od smjene Fahrudina Radončića - nećemo se uplitati u bitku lidera Bošnjaka
Subota, 15 Veljača 2014 12:19 BiH
Od inicijative Kluba poslanika SDA u Predstavničkom domu PSBiH za rekonstrukciju Vijeća ministara BiH kroz smjenu ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića neće biti ništa.
zasto samo dio teksta...
Dodo fino rece: Necemo se mijesati unutar bosnjacke odnose. Ako oni odluce da ga smijene mi nemamo nista protiv i glasat cemo tako.
-
kakavdanakneiskustvu
#63 Re: Sutra je petak (AVAZ)
nagib uzbrdica wrote:hoces da objasnjavas, a sam e razumijes sta ti je receno: da je javna rijec inace srozana, ako gledas opcenito ili ako sa samo ogranicis na medije.kakavdanakneiskustvu wrote:
jbg,ne želim ti ja objašnjavati razliku između pisanja ovdje na forumu i pisanja u novinama i portalima ako ti to sam ne znaš
koga ti to nazivaš sda-sdp podguznim muhama?
I onda se nadju SDA-SDP podguzne muhe da spocitavaju nesto jednom mediju, po izboru
I sta sad ovdje nije jasno
e jbg ako ćeš mi ti objašnjavati bilo šta
koga konkretno nazivaš podguznim muhama?
-
kakavdanakneiskustvu
#64 Re: Sutra je petak (AVAZ)
nagib uzbrdica wrote:kako da ti objasnim kad ne das da ti se objasnikakavdanakneiskustvu wrote:
e jbg ako ćeš mi ti objašnjavati bilo šta
koga konkretno nazivaš podguznim muhama?
ne tražim da mi bilo šta objasniš nego da mi odgovoriš na pitanje,zar ti je to tako teško skontati???
- JoseMujica
#65 Re: Sutra je petak (AVAZ)
koje je govno danas na toalet papiru?
- Antifriz+
#66 Re: Sutra je petak (AVAZ)
JoseMujica wrote:koje je govno danas na toalet papiru?
Ima ih vise

A vidi se da ga bivsa nije prezalila, kako je slika na naslovnoj cenzurisana
Nedostaju ove dvije karikature, eh sta ti je ljubav

- JoseMujica
#67 Re: Sutra je petak (AVAZ)
-
kakavdanakneiskustvu
#68 Re: Sutra je petak (AVAZ)
nagib uzbrdica wrote:imas 2 pitanja d kojih odgovor na prvo odbacujes, a na drugo traziskakavdanakneiskustvu wrote:[
ne tražim da mi bilo šta objasniš nego da mi odgovoriš na pitanje,zar ti je to tako teško skontati???
ako ne prihvatas ovo prvo, kako mozes da prihvatis ovo drugo
jedno pitanje,jedno,ne znam gdje ti vidiš dva
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#69 Re: Sutra je petak (AVAZ)
nagibe, oči moje drage...nagib uzbrdica wrote: nigdje veze, kakva je razlika o odnosu na TV emisije, internet portale i njihove uratke, raznim saopcenjima intelektualaca...? nema je. Ali opet SDA-SDP podguznim muhama smeta odredjenim medij. kako to?
forum nije medij. portal jeste, ali forum nije. forum je interaktivna zajednica ljudi koji su prihvatili određena pravila da bi mogli pristupiti toj zajednici. bilo kakvih ljudi, koji poštuju pravila foruma i zdravog razuma.
otprilike, svaki bitniji medij u BiH ima svoju temu na forumu, pa se ne bi baš moglo reći da smeta samo Avaz. prije bih rekao da tebi samo smeta kritika na Avaz.
-
kakavdanakneiskustvu
#70 Re: Sutra je petak (AVAZ)
Chmoljo wrote:nagibe, oči moje drage...nagib uzbrdica wrote: nigdje veze, kakva je razlika o odnosu na TV emisije, internet portale i njihove uratke, raznim saopcenjima intelektualaca...? nema je. Ali opet SDA-SDP podguznim muhama smeta odredjenim medij. kako to?
forum nije medij. portal jeste, ali forum nije. forum je interaktivna zajednica ljudi koji su prihvatili određena pravila da bi mogli pristupiti toj zajednici. bilo kakvih ljudi, koji poštuju pravila foruma i zdravog razuma.
otprilike, svaki bitniji medij u BiH ima svoju temu na forumu, pa se ne bi baš moglo reći da smeta samo Avaz. prije bih rekao da tebi samo smeta kritika na Avaz.zato, mani floskula i šuplje priče.
![]()
- Država
#71 Re: Sutra je petak (AVAZ)
Ubi me neizvjesnost. Jedva čekam da se sutra informišem u AVAZ-u.
P.S.
Zukan Helez - kvota 1,05,
Nermin Nikšić - kvota 1,05,

P.S.
Zukan Helez - kvota 1,05,
Nermin Nikšić - kvota 1,05,
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#72 Re: Sutra je petak (AVAZ)
Pa koga god da prozove nece fuliti. Vecina toga sto i bude pisalo bice barem na tragu istine, ako ne i sve istina.
E sada, to sto je i vlasnih te "novine" dio te iste ekipe i politicko-mafijaske elite, e to je vec druga stvar. Zapravo nekome je to prva, nekome druga stvar u toj cijeloj prici
. Al' po meni to je manje bitno, i nebi mi kao gradjani, i buduci glasaci, trebali zauzimati rovovske podjele, jer svi su oni sa "orasima u dzepovima".
E sada, to sto je i vlasnih te "novine" dio te iste ekipe i politicko-mafijaske elite, e to je vec druga stvar. Zapravo nekome je to prva, nekome druga stvar u toj cijeloj prici
Last edited by -LIBERO- on 20/02/2014 19:58, edited 1 time in total.
- muha_sa
- biske
#74 Re: Sutra je petak (AVAZ)
pileći File u vlastitom sosu - 2.10
- Država
#75 Re: Sutra je petak (AVAZ)
Mislim da je krajnje vrijeme da raspali po Zlatku (iz poznatih uporišta)...