Suspendirano Bilino polje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nineac
Ma neznam kako se izjalovila inicijativa koju je pokrenuo Upravni Odbor Čelika da se instalira 16 kamera na stadion koje će svaki kutak pokrivati, pa kada ga snimiš kako baca nešto, i pogodi čovjeka u glavu, optužiš ga za pokušaj ubistva, pa kada dobije 5-10 godina. vidio bi bil se iko usudio pljunut u pravcu terena!
Vjerovatno su pare bile problem, ali to bi morali uraditi, pa kada jednog ili svojicu pošalješ u KPD Zenica, na raštimavanje zadnjice, vidio bi kulture!
Vjerovatno su pare bile problem, ali to bi morali uraditi, pa kada jednog ili svojicu pošalješ u KPD Zenica, na raštimavanje zadnjice, vidio bi kulture!
-
SD-6
Nije moguce da pojedinci misle da je suspendovano B.P.zbog nekakvog upaljaca,naravno da su Srbi (Stojkovic prije svih,dobar je s Platinijem)lobirali,uz pomoc domacih izdajnika,kao sto je Usanovic (pjano koji je svaki vikend u Rojalu i Bazenima)i ostala klapa.Nadam se da ce ovo dodatno motivisati nase igrace i da cemo slaviti pobjedu,u inat cjelom svijetu,koji ocigledno ne zeli da jedna BiH,ucestvuje na S.P.,kao sto ni lani nije dozvolio da idemo u Portugal(zbog cega je tad suspendovano B.P.,kad je protiv Norvezana sve bilo fer i korektno).Srbi su opet pokazali svoj kukavicluk,svaka cast mudonje
-
rainbow_sex
>Pa bila je dvostruka kontrola! Nemožeš spriječiti ljude da upaljače i >mobitele unose!
mogli su ga drugi navijaci uhapsit i sprovest do policije. kome se jebe za pojedince koji ugrozavaju cjeli tim
mogli su ga drugi navijaci uhapsit i sprovest do policije. kome se jebe za pojedince koji ugrozavaju cjeli tim
-
rainbow_sex
ja kontam kao odgovor na FIFA zahtjev za pomjeranje stadiona, treba ponistit sve prodate karte a nove prodat samo na teritoriji federacije .
- JBT
"Nije moguce da pojedinci misle da je suspendovano B.P.zbog nekakvog upaljaca,naravno da su Srbi (Stojkovic prije svih,dobar je s Platinijem)lobirali,uz pomoc domacih izdajnika,kao sto je Usanovic (pjano koji je svaki vikend u Rojalu i Bazenima)i ostala klapa.Nadam se da ce ovo dodatno motivisati nase igrace i da cemo slaviti pobjedu,u inat cjelom svijetu,koji ocigledno ne zeli da jedna BiH,ucestvuje na S.P.,kao sto ni lani nije dozvolio da idemo u Portugal(zbog cega je tad suspendovano B.P.,kad je protiv Norvezana sve bilo fer i korektno).Srbi su opet pokazali svoj kukavicluk,svaka cast mudonje"
-Prije dvije sedmice je zbog istog takvog upaljaca prekinuta utakmica izmedju Rome i D. Kijev. Roma je kaznjena sa dosudjenih 3:0 u korist D. Kijev i sa igranjem u naredna tri kola champions lige pred praznim stadionom.
-Prije dvije sedmice je zbog istog takvog upaljaca prekinuta utakmica izmedju Rome i D. Kijev. Roma je kaznjena sa dosudjenih 3:0 u korist D. Kijev i sa igranjem u naredna tri kola champions lige pred praznim stadionom.
-
realna utopija
pih šteta.... bijeda sa istoka je baš bila idealna za zenice
-
Fonzie-Von-Vrbanja
KOSEVSKA BITKA HEHE 
-
rainbow_sex
SD-6
svima je zao sto se ne igra u zenici, ali hajde malo pogledaj objektivno na tu situaciju.
ako je princip da nema bacanja niceg na teren onda on mora biti ispostovan. ako cemo zbog toga izgubit a doci pameti, onda je i to vrijedno kazne.
u svakom slucaju sad u zenici znate da ne smijete gadjati druge igrace. ukoliko to ne znate vjerovatno necemo tamo igrati na duze vrijeme.
a bilo bi steta, jer ova reprezentacija ima kvaliteta da ode na sp.
svima je zao sto se ne igra u zenici, ali hajde malo pogledaj objektivno na tu situaciju.
ako je princip da nema bacanja niceg na teren onda on mora biti ispostovan. ako cemo zbog toga izgubit a doci pameti, onda je i to vrijedno kazne.
u svakom slucaju sad u zenici znate da ne smijete gadjati druge igrace. ukoliko to ne znate vjerovatno necemo tamo igrati na duze vrijeme.
a bilo bi steta, jer ova reprezentacija ima kvaliteta da ode na sp.
- DaysleepeR
Utakmica BiH - Norveska, "fenomenalna zenicka publika" masovno vrijedja Carewa na rasnoj osnovi, i direktno daju povoda za zalbu Danske i gube utakmicu decenije.
Neko bi se opametio.
Utakmica BiH - Spanija, Valerona pogadjaju u glavu, izvanredan povod SiCG za zalbu, i opet Zenica gubi utakmicu godine.
Kad ce se vise ljudi opametit tamo?
Nije repka Celik da se moze radit sta hoces, ima neko iznad ko to sve fino gleda i sankcionise.
Pa sad placite, prvo sto ste zijanili domaci teren na dvje utakmice a to ce se otegnut vidjecete, pa onda zalite sto je narusena atmosfera na psihickom planu, pa onda zalite ako izgubimo.
Al ne krivite nikog osim sebe.
Neko bi se opametio.
Utakmica BiH - Spanija, Valerona pogadjaju u glavu, izvanredan povod SiCG za zalbu, i opet Zenica gubi utakmicu godine.
Kad ce se vise ljudi opametit tamo?
Nije repka Celik da se moze radit sta hoces, ima neko iznad ko to sve fino gleda i sankcionise.
Pa sad placite, prvo sto ste zijanili domaci teren na dvje utakmice a to ce se otegnut vidjecete, pa onda zalite sto je narusena atmosfera na psihickom planu, pa onda zalite ako izgubimo.
Al ne krivite nikog osim sebe.
- Ergot
Jel' mislis, kad bi na Kosevu postojali preduvjeti za bacanje raznih projektila na teren (razdaljina i to), da se ne bi nasao kakav delija da zafrljati tepsiju bureka u pravcu mrskog neprijatelja? A sto se tice rasistickih ispada, licno sam im prisustvovao na Kosevu. Stoji to sto kazes, samo je umjesnije govoriti u prvom umjesto u drugom licu mnozine.
- ArtefakT
ee ljudi moji ....sami pali sami se ubili... debili u zenici gadjali pa sad BIH ispasta... treba grbavicu fino napraviti i tamo nek se igraju sve utakmice...U GLAVNOM GRADU.. a i stadion ce da im odgovara.
elem vicemo kako ce biti... treba da dodje 30000 i da navija ..pa nece bitit ni problema na kosevu

elem vicemo kako ce biti... treba da dodje 30000 i da navija ..pa nece bitit ni problema na kosevu
-
nineac
Jel to neko ovdje misli da su anemični navijači u sarajevu kulturniji?
Bogami ja sam vidio u sarajevu i upaljača, konzervi, boca, svega što može poslužiti za bacanje, stoga stvar je samo u tome što su tribine u zenici bliže, a možda ovdje raja ima mirniju ruku
Kamere su rješenje, to se nikada neće iskorjeniti, ni u jednoj državi na svijetu!
Bogami ja sam vidio u sarajevu i upaljača, konzervi, boca, svega što može poslužiti za bacanje, stoga stvar je samo u tome što su tribine u zenici bliže, a možda ovdje raja ima mirniju ruku
Kamere su rješenje, to se nikada neće iskorjeniti, ni u jednoj državi na svijetu!
- DaysleepeR
Uopste ne mislim da se ista stvar nebi desila na Kosevu, medjutim nemogu da shvatim kako neki glupan ili glupani ne kontaju da se ceka bilo kakav mali kiks da se suspenduje stadion koji odgovara jednoj selekciji koja pocinje da mrsi racune velikima.Ergot wrote:Jel' mislis, kad bi na Kosevu postojali preduvjeti za bacanje raznih projektila na teren (razdaljina i to), da se ne bi nasao kakav delija da zafrljati tepsiju bureka u pravcu mrskog neprijatelja? A sto se tice rasistickih ispada, licno sam im prisustvovao na Kosevu. Stoji to sto kazes, samo je umjesnije govoriti u prvom umjesto u drugom licu mnozine.
Ako vec dobijemo dozvolu da igramo na Bilinom Polju (sto je i meni kao sarajliji drago, jer uopste nisam od onih koji likuju sto se ne igra u Zenici vec mi je zao) trebamo onda biti pametni pa umjesto da pravimo sranja, uzivati u utakmici ko ljudi, a ne biti opet sami sebi najveci dusmani, pa da dokazujemo onu staru o bosancu luzeru koji je uvijek na korak do cilja, ali sam sebe vazda ujebe.
A nacekacemo se do ponovne utakmice na Bilinom Polju, vala sad sa SiCG igrati na Kosevu pa u goste pa onda jos jednu na Kosevu.
Ne vidim bas da ce nam stvari ici na ruku.
I sve zbog jednog idiota.
I pitanje je hoce li Bilino Polje dobiti zeleno svjetlo i kad istekne suspenzija.
-
nineac
Valeron je pogođen bočicom malog parfema, a na stadion je ubačena bilijarskakugla (da ga je ona pogodila čisto sumnjam da bi preživio)!
Pitanje je da li je to naš navijač uradio, možda je neki srbijanac namjerno to odradio, i eto šta dobijete!
Pitanje je kako je unio bilijarsku kuglu pored dvije kontrole, specijalaca iz Zenice i Sarajeva???
Mislim da je to podmetnuto, jer kugla je došla sa zapadne tribine na kojoj nikad nije bilo takvih incidenata, dok je redovno problematičan jug sasvim korektno navijao!
Pitanje je da li je to naš navijač uradio, možda je neki srbijanac namjerno to odradio, i eto šta dobijete!
Pitanje je kako je unio bilijarsku kuglu pored dvije kontrole, specijalaca iz Zenice i Sarajeva???
Mislim da je to podmetnuto, jer kugla je došla sa zapadne tribine na kojoj nikad nije bilo takvih incidenata, dok je redovno problematičan jug sasvim korektno navijao!
-
focak
Ova odluka je skandalozna, bez cisto razloga su nam zabranili da igramo na Bilinom Polju. Daj je kojim slucajem taj Valeron pogodjen tom kuglom on bi zavrsio u hiitnoj, jos ako se uzme udaljenost i jacina udarca
Za ovu odluku sigurno ima SCG veliku udjel njihovom zalbom koju su poslali UEFI. Prosle sezene na utakmici Partizan i jos neki svdeski tim bilo je povrijedjenih navijaca i policajaca ali Partizna nije dobio zabranu igranja utakimaca na sovom stadionu. nepravda, pa sta drugo da se kaze.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Evo jos jedan detalj,
"Kako uskoro, 9. listopada, BiH igra kod kuće utakmicu sa SiCG, za koju je NS BiH nominirao stadion Koševo u Sarajevu, nejasno je hoće li FIFA uopće odobriti igranje u BiH s obzirom da se radi o utakmici najvećeg rizika. "
Ako ne odobre da se igra u BiH ja predlazem Split i stadion Poljud
.
"Kako uskoro, 9. listopada, BiH igra kod kuće utakmicu sa SiCG, za koju je NS BiH nominirao stadion Koševo u Sarajevu, nejasno je hoće li FIFA uopće odobriti igranje u BiH s obzirom da se radi o utakmici najvećeg rizika. "
Ako ne odobre da se igra u BiH ja predlazem Split i stadion Poljud
-
nineac
Zenica je ipak bila po njihovoj mjeri! Oni su zasluzili da se igra u srebrenici a ne u zenici, al eto! Ovdje se raja pravo naoštrila, tako da su sve uradili da se neigra u ZE, međutim pored našim u NS bIH to i nije baš teško odraditi!
-
Innuendo
ma kakva podjela na zenicu i sa........sve su to isti seljaci, papci, sljam, olos sto se skuplja na stadionima,,,,,,,sve su to isti glupani ispranog mozga....sve sto se desi tamo, ne treba sumnjati da ce se desiti i ovdje u sa...........ljudi gledajte vaznija posla kao npr sta cete sa svojim zivotom, a na moj zivot ni sa 1% nece uticati hoce li nekih tsmo 11 imbecila koji zajedno nemaju 3 razreda srednje skole ugurati loptru u gol istim takvim imbecilima iz susjedne drzave......lijepo je to gledati, ali primati to k srcu...potpuna besmislica
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
potpisujemInnuendo wrote: na moj zivot ni sa 1% nece uticati hoce li nekih tsmo 11 imbecila koji zajedno nemaju 3 razreda srednje skole ugurati loptru u gol istim takvim imbecilima iz susjedne drzave......lijepo je to gledati, ali primati to k srcu...potpuna besmislica
- NeKi_LiK
Koje licemjerje. Poziv na klanje ? Nigdje u postu nije bilo spomenuto ništa slično.komi wrote:molim da se smiri doživljaj i da se ne poziva na klanje i da se ne vrijeđaju forumaši po principu ad hominem
Kad si već brisao bilo je dovoljno da obrišeš prvu rečenicu.
A znači navijači mogu biti seljaci, papci, glupani, šljam, ološ ali nikako ali baš nikako ni jedan od njih ne može biti feminizirana pičkica ?