Superliga Srbije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

misolino

#76 Re: Superliga Srbije

Post by misolino »

Momak,da li znas da je 80% ljudi u BiH navijalo za Zvezdu i Partizan.Otud toliki respekt za ta dva kluba.A Zvezda ima navijača koliko koševo prima gledalaca.Ponavljam navijača,a ne gledalaca.Zato nemoj postavljati glupa pitanja...A govorim i ekavicu jer sam zivio godinu dana u Srbiji.I odmah si se izdao.Predpostavljam da si iz nekog sela,jer i nisi bog zna kako obrazovan.To sam zaključio po tome,što ti smeta,drugi i drugačiji jezik i pravopis.I samo da se ispravim.Mislio sam na prostor bivše Yugoslavije,a ne na čitav Balkan.Svaka čast Olympiakosu i Panathinaikosu,veliki su to timovi.Svakako da mi je prvi tim Čelik,jer sam rođen u Zenici,ali ne mogu shvatiti neke ljude.Tipični Balkanski mentalitet.Šta se može,valja i sa takvim ljudima živjeti...
_tulumba_

#77 Re: Superliga Srbije

Post by _tulumba_ »

misolino wrote:Momak,da li znas da je 80% ljudi u BiH navijalo za Zvezdu i Partizan.Otud toliki respekt za ta dva kluba.A Zvezda ima navijača koliko koševo prima gledalaca.Ponavljam navijača,a ne gledalaca.Zato nemoj postavljati glupa pitanja...A govorim i ekavicu jer sam zivio godinu dana u Srbiji.I odmah si se izdao.Predpostavljam da si iz nekog sela,jer i nisi bog zna kako obrazovan.To sam zaključio po tome,što ti smeta,drugi i drugačiji jezik i pravopis.I samo da se ispravim.Mislio sam na prostor bivše Yugoslavije,a ne na čitav Balkan.Svaka čast Olympiakosu i Panathinaikosu,veliki su to timovi.Svakako da mi je prvi tim Čelik,jer sam rođen u Zenici,ali ne mogu shvatiti neke ljude.Tipični Balkanski mentalitet.Šta se može,valja i sa takvim ljudima živjeti...
:lol: :lol:
Ti si bas neka "legenda" :lol:

Ne, nisam to znao :-) Jao jao, otkrivas mi Ameriku..
I sta ako si zivio godinu dana (ja mislio samo godinu si zivio u Ze :-) )??Ostani dosljedan, ili u ekavici ili ijekavici ili ustvari, pricaj kako hoces! :wink: :D Ne znam kako ti to zakljucujes tako "mudro", meni ne smeta ni ekavici niti Srbi, (od Srba samo cetnici mi smetaju kao i svakom normalnom Bosancu/Hercegovcu).Ako si mozda "zakljucio" po tom sto taj mi prijatelj vise nije prijatelj, pa nije mi postao bivsi prijatelj zbog tog sto je navijao za Zvezdu ili Partizan, neke druge stvari su bile u pitanju, a samo sam ga naveo kao primjer(ili ako ne razumes, za PRIMER :D ..To sto ne volim Partizan ili Zvezdu ne znaci da mi neko smeta, shvati se sta pises :-) ...I ovo o obrazovanosti i selima ne bih komentarisao :lol:
Ustvari, hajd' kad vec pricas o pravopisu, eto poradi malo na pravopisu, pocevsi od tog boldiranog :wink:

Toliko, svako dobro.
Sretno ekipi Vojvodine na putu ka tituli!
misolino

#78 Re: Superliga Srbije

Post by misolino »

Znaš kad će ta tvoja F.K.Vojvodina osvojiti neku titulu,nikad,a možda ni tad.I nemam više o čemu raspravljati s tobom.Pogledaj titule Zvezde i Vojvodine,pa se malo skontaj.Pozdrav :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Stoik

#79 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

Šefe, šta su sad ovo neke provokacije za broj titula? :D

FK Hajduk - FK Vojvodina 0:3

Slike i golovi sa meča
Image
Petit_Beurre

#80 Re: Superliga Srbije

Post by Petit_Beurre »

Voša ima dresove ko ljoŽe :mrgreen: :thumbup: :thumbup:

Partizan- Borac 5:0 :zjev:
BSn

#81 Re: Superliga Srbije

Post by BSn »

Petit_Beurre wrote:Voša ima dresove ko ljoŽe :mrgreen: :thumbup: :thumbup:

Partizan- Borac 5:0 :zjev:
Nasi su ljepsi :D , al' fakat.
Stoik

#82 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

Jel može negde da se vidi slika tih Željinih dreseva? :-D
BSn

#83 Re: Superliga Srbije

Post by BSn »

Stoik wrote:Jel može negde da se vidi slika tih Željinih dreseva? :-D
Evo ti ovdje dres za 360°, s tim, sto jos idu zuti brojevi na ledjima i prezimena igraca, kao na ovoj slici. ;) :D
karanana

#84 Re: Superliga Srbije

Post by karanana »

bas isti. samo sto sam valjda navikao gledati voshu u dresovima gdje preovladava crvena boja pa je i meni malo neobicna kombinacija plavi dres/crveni grb kao kod voshe pa i meni bolje zeljin izgleda.
BSn

#85 Re: Superliga Srbije

Post by BSn »

karanana wrote:bas isti. samo sto sam valjda navikao gledati voshu u dresovima gdje preovladava crvena boja pa je i meni malo neobicna kombinacija plavi dres/crveni grb kao kod voshe pa i meni bolje zeljin izgleda.
S tim sto je njima veci font ovo "joma". Ovo je dokaz da i standardni, fabricki dresovi mogu izgledat lijepo, samo ako se kupac potrudi pri odabiru, a ne k'o NS, al' o tome na onoj tamo temi.

Nadam se da ce Vojvodina bar malo zakuhati na vrhu, jer mi je Novi Sad vazda bio drazi od Begasa. :D
Stoik

#86 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

Zahvaljujem na slikama dreseva. Maltene da su isti.

Konferencija FK Vojvodina pred duel sa Metalcem

Opširnije (kompletan video zapis)
Image

Za Vošu je danas potpisao bivši igrač Crvene zvezde Ivan Gvozdenović.
Stoik

#87 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

FK Vojvodina - FK Metalac 1:0

Opširnije (foto, video snimci…)
Image
Stoik

#88 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

Voša danas zvanično predstavila novo pojačanje - Ivana Gvozdenovića

Opširnije (uz video)
Image

Uz ovo pojačanje, Voša će izgleda da bude oslabljena u daljem toku šampionata. Danijel Aleksić do kraja nedelje odlazi u Mančester Siti, a početkom naredne nedelje bi već trebalo da se zna da li će doći do transfera.
misolino

#89 Re: Superliga Srbije

Post by misolino »

Napred Zvezdo 2-0.......... jos 1 komad i to je to....
kemo_lemo

#90 Re: Superliga Srbije

Post by kemo_lemo »

Admir_1984 wrote:
Art-Vandaley wrote:bilo bi dobro kad bi Zeljo napustio ovu smijesnu ligu gdje ga vjecno kradu mali timovi poput, listice, zrinjskog, sarajeva i usao u superligu srbije gdje je opet kako tako bolja situacija a imao bi duele sa dostojnim protivnicima Partizan, Zvezda, Vojvodina...
sta rece i osta ziv :D :D :D :D
:-? :-) :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Petit_Beurre

#91 Re: Superliga Srbije

Post by Petit_Beurre »

Iskreno, mislim da uz malo boljeg trenera (a to nije Leotar Amatheus) Partizan sigurno osvaja Ligu. Bez sumnje imaju najbolji roster i sve predispozicije da osvoje.

Ćao Obradoviću :| :(
Dr.Belajsuz

#92 Re: Superliga Srbije

Post by Dr.Belajsuz »

Joj večeras. Tekma Napredak-Zvezda :D Osvjetljenje na stadionu ko da je vatrenim bakljama. 116. sjena igrača, pola terena u mraku, fakat neuslovan stadion :-) Ono nema ni kod nas u ligi.
Čestitke Napretku na bodu :-D
I da, još nikad u životu nisam vidio gluplji gol.
Nema boljeg videa za sada, pa pogledajte mraka u kojem se igrala tekma :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=-qLn6CkaFXE
Stoik

#93 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

Vala stvarno, reflektori su katastrofa...

FK Čukarički - FK Vojvodina 1:3

Slike i golovi sa meča
Image
Dr.Belajsuz

#94 Re: Superliga Srbije

Post by Dr.Belajsuz »

Prvi gol, za historije i svih špica :D
karanana

#95 Re: Superliga Srbije

Post by karanana »

odakle je ovaj napredak? imaju solidne tribine na stadionu koliko mogu vidjeti, ali je interesantno da kada su dali gol, na njihovoj penzionerskoj tribini se samo dvojica raduju. ocigledno zvezda, partizan i vosha malo u vojvodini sto imaju ozbiljne navijace, svi ostali prvoligasi nista, vecina u njihovim gradovima navija ili za zvezdu ili za partizan. kod nas je malo drugacije.
Edin H.

#96 Re: Superliga Srbije

Post by Edin H. »

karanana wrote:odakle je ovaj napredak? imaju solidne tribine na stadionu koliko mogu vidjeti, ali je interesantno da kada su dali gol, na njihovoj penzionerskoj tribini se samo dvojica raduju. ocigledno zvezda, partizan i vosha malo u vojvodini sto imaju ozbiljne navijace, svi ostali prvoligasi nista, vecina u njihovim gradovima navija ili za zvezdu ili za partizan. kod nas je malo drugacije.

Iz Krusevca, prvoligas u predratnoj Jugoslaviji.
Petit_Beurre

#97 Re: Superliga Srbije

Post by Petit_Beurre »

To ti je sudbina svih klubova iz manjih sredina u Srbiji. Naravno ima mnogo izuzetaka, ali opet grozno je ne navijati za svoj lokalni klub.
Support your local football team!
Oi

#98 Re: Superliga Srbije

Post by Oi »

koliko ja vidim, nije bas da se ne raduju golu napretka!
btw. napredak je nosio crvene dresove!

u krusevcu je jedan od najljepsih stadiona u bivsoj jugi:
Image
pOZz

#99 Re: Superliga Srbije

Post by pOZz »

Čudan sinoćnji ambijent. Mislim da onakve uslove ne bi na Zapadu odobrili. Jedna strana haman terena da i nije osvijetljena.
karanana

#100 Re: Superliga Srbije

Post by karanana »

Oi wrote:koliko ja vidim, nije bas da se ne raduju golu napretka!
btw. napredak je nosio crvene dresove!

u krusevcu je jedan od najljepsih stadiona u bivsoj jugi:
Image
a napredak je nosio crvene dresove? hahahaha, e onda sam sve totalno pobrkao. ja konto zvezda u crvenim. e onda se raduju napretkovom golu. super stadioncic.
Locked