Superliga Srbije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- misolino
#76 Re: Superliga Srbije
Momak,da li znas da je 80% ljudi u BiH navijalo za Zvezdu i Partizan.Otud toliki respekt za ta dva kluba.A Zvezda ima navijača koliko koševo prima gledalaca.Ponavljam navijača,a ne gledalaca.Zato nemoj postavljati glupa pitanja...A govorim i ekavicu jer sam zivio godinu dana u Srbiji.I odmah si se izdao.Predpostavljam da si iz nekog sela,jer i nisi bog zna kako obrazovan.To sam zaključio po tome,što ti smeta,drugi i drugačiji jezik i pravopis.I samo da se ispravim.Mislio sam na prostor bivše Yugoslavije,a ne na čitav Balkan.Svaka čast Olympiakosu i Panathinaikosu,veliki su to timovi.Svakako da mi je prvi tim Čelik,jer sam rođen u Zenici,ali ne mogu shvatiti neke ljude.Tipični Balkanski mentalitet.Šta se može,valja i sa takvim ljudima živjeti...
- _tulumba_
#77 Re: Superliga Srbije
misolino wrote:Momak,da li znas da je 80% ljudi u BiH navijalo za Zvezdu i Partizan.Otud toliki respekt za ta dva kluba.A Zvezda ima navijača koliko koševo prima gledalaca.Ponavljam navijača,a ne gledalaca.Zato nemoj postavljati glupa pitanja...A govorim i ekavicu jer sam zivio godinu dana u Srbiji.I odmah si se izdao.Predpostavljam da si iz nekog sela,jer i nisi bog zna kako obrazovan.To sam zaključio po tome,što ti smeta,drugi i drugačiji jezik i pravopis.I samo da se ispravim.Mislio sam na prostor bivše Yugoslavije,a ne na čitav Balkan.Svaka čast Olympiakosu i Panathinaikosu,veliki su to timovi.Svakako da mi je prvi tim Čelik,jer sam rođen u Zenici,ali ne mogu shvatiti neke ljude.Tipični Balkanski mentalitet.Šta se može,valja i sa takvim ljudima živjeti...
Ti si bas neka "legenda"
Ne, nisam to znao
I sta ako si zivio godinu dana (ja mislio samo godinu si zivio u Ze
Ustvari, hajd' kad vec pricas o pravopisu, eto poradi malo na pravopisu, pocevsi od tog boldiranog
Toliko, svako dobro.
Sretno ekipi Vojvodine na putu ka tituli!
- misolino
#78 Re: Superliga Srbije
Znaš kad će ta tvoja F.K.Vojvodina osvojiti neku titulu,nikad,a možda ni tad.I nemam više o čemu raspravljati s tobom.Pogledaj titule Zvezde i Vojvodine,pa se malo skontaj.Pozdrav

- Stoik
#79 Re: Superliga Srbije
Šefe, šta su sad ovo neke provokacije za broj titula?
FK Hajduk - FK Vojvodina 0:3
Slike i golovi sa meča

FK Hajduk - FK Vojvodina 0:3
Slike i golovi sa meča

- Petit_Beurre
#80 Re: Superliga Srbije
Voša ima dresove ko ljoŽe
Partizan- Borac 5:0
- BSn
#81 Re: Superliga Srbije
Nasi su ljepsiPetit_Beurre wrote:Voša ima dresove ko ljoŽe![]()
![]()
![]()
- Stoik
#82 Re: Superliga Srbije
Jel može negde da se vidi slika tih Željinih dreseva? 
- BSn
- karanana
#84 Re: Superliga Srbije
bas isti. samo sto sam valjda navikao gledati voshu u dresovima gdje preovladava crvena boja pa je i meni malo neobicna kombinacija plavi dres/crveni grb kao kod voshe pa i meni bolje zeljin izgleda.
- BSn
#85 Re: Superliga Srbije
S tim sto je njima veci font ovo "joma". Ovo je dokaz da i standardni, fabricki dresovi mogu izgledat lijepo, samo ako se kupac potrudi pri odabiru, a ne k'o NS, al' o tome na onoj tamo temi.karanana wrote:bas isti. samo sto sam valjda navikao gledati voshu u dresovima gdje preovladava crvena boja pa je i meni malo neobicna kombinacija plavi dres/crveni grb kao kod voshe pa i meni bolje zeljin izgleda.
Nadam se da ce Vojvodina bar malo zakuhati na vrhu, jer mi je Novi Sad vazda bio drazi od Begasa.
- Stoik
#86 Re: Superliga Srbije
Zahvaljujem na slikama dreseva. Maltene da su isti.
Konferencija FK Vojvodina pred duel sa Metalcem
Opširnije (kompletan video zapis)

Za Vošu je danas potpisao bivši igrač Crvene zvezde Ivan Gvozdenović.
Konferencija FK Vojvodina pred duel sa Metalcem
Opširnije (kompletan video zapis)

Za Vošu je danas potpisao bivši igrač Crvene zvezde Ivan Gvozdenović.
- Stoik
- Stoik
#88 Re: Superliga Srbije
Voša danas zvanično predstavila novo pojačanje - Ivana Gvozdenovića
Opširnije (uz video)

Uz ovo pojačanje, Voša će izgleda da bude oslabljena u daljem toku šampionata. Danijel Aleksić do kraja nedelje odlazi u Mančester Siti, a početkom naredne nedelje bi već trebalo da se zna da li će doći do transfera.
Opširnije (uz video)

Uz ovo pojačanje, Voša će izgleda da bude oslabljena u daljem toku šampionata. Danijel Aleksić do kraja nedelje odlazi u Mančester Siti, a početkom naredne nedelje bi već trebalo da se zna da li će doći do transfera.
- misolino
#89 Re: Superliga Srbije
Napred Zvezdo 2-0.......... jos 1 komad i to je to....
-
kemo_lemo
#90 Re: Superliga Srbije
Admir_1984 wrote:sta rece i osta zivArt-Vandaley wrote:bilo bi dobro kad bi Zeljo napustio ovu smijesnu ligu gdje ga vjecno kradu mali timovi poput, listice, zrinjskog, sarajeva i usao u superligu srbije gdje je opet kako tako bolja situacija a imao bi duele sa dostojnim protivnicima Partizan, Zvezda, Vojvodina...![]()
![]()
![]()
- Petit_Beurre
#91 Re: Superliga Srbije
Iskreno, mislim da uz malo boljeg trenera (a to nije Leotar Amatheus) Partizan sigurno osvaja Ligu. Bez sumnje imaju najbolji roster i sve predispozicije da osvoje.
Ćao Obradoviću

Ćao Obradoviću
-
Dr.Belajsuz
#92 Re: Superliga Srbije
Joj večeras. Tekma Napredak-Zvezda
Osvjetljenje na stadionu ko da je vatrenim bakljama. 116. sjena igrača, pola terena u mraku, fakat neuslovan stadion
Ono nema ni kod nas u ligi.
Čestitke Napretku na bodu
I da, još nikad u životu nisam vidio gluplji gol.
Nema boljeg videa za sada, pa pogledajte mraka u kojem se igrala tekma
http://www.youtube.com/watch?v=-qLn6CkaFXE
Čestitke Napretku na bodu
I da, još nikad u životu nisam vidio gluplji gol.
Nema boljeg videa za sada, pa pogledajte mraka u kojem se igrala tekma
http://www.youtube.com/watch?v=-qLn6CkaFXE
- Stoik
-
Dr.Belajsuz
#94 Re: Superliga Srbije
Prvi gol, za historije i svih špica
- karanana
#95 Re: Superliga Srbije
odakle je ovaj napredak? imaju solidne tribine na stadionu koliko mogu vidjeti, ali je interesantno da kada su dali gol, na njihovoj penzionerskoj tribini se samo dvojica raduju. ocigledno zvezda, partizan i vosha malo u vojvodini sto imaju ozbiljne navijace, svi ostali prvoligasi nista, vecina u njihovim gradovima navija ili za zvezdu ili za partizan. kod nas je malo drugacije.
- Edin H.
#96 Re: Superliga Srbije
karanana wrote:odakle je ovaj napredak? imaju solidne tribine na stadionu koliko mogu vidjeti, ali je interesantno da kada su dali gol, na njihovoj penzionerskoj tribini se samo dvojica raduju. ocigledno zvezda, partizan i vosha malo u vojvodini sto imaju ozbiljne navijace, svi ostali prvoligasi nista, vecina u njihovim gradovima navija ili za zvezdu ili za partizan. kod nas je malo drugacije.
Iz Krusevca, prvoligas u predratnoj Jugoslaviji.
- Petit_Beurre
#97 Re: Superliga Srbije
To ti je sudbina svih klubova iz manjih sredina u Srbiji. Naravno ima mnogo izuzetaka, ali opet grozno je ne navijati za svoj lokalni klub.
Support your local football team!
Support your local football team!
- Oi
#98 Re: Superliga Srbije
koliko ja vidim, nije bas da se ne raduju golu napretka!
btw. napredak je nosio crvene dresove!
u krusevcu je jedan od najljepsih stadiona u bivsoj jugi:

-
pOZz
#99 Re: Superliga Srbije
Čudan sinoćnji ambijent. Mislim da onakve uslove ne bi na Zapadu odobrili. Jedna strana haman terena da i nije osvijetljena.
- karanana
#100 Re: Superliga Srbije
a napredak je nosio crvene dresove? hahahaha, e onda sam sve totalno pobrkao. ja konto zvezda u crvenim. e onda se raduju napretkovom golu. super stadioncic.Oi wrote:koliko ja vidim, nije bas da se ne raduju golu napretka!