Superliga Srbije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

TheMule

#51 Re: Superliga Srbije

Post by TheMule »

-LIBERO- wrote:Nema govora,i Srbija i Hrvatska imaju kvalitetniju ligu,prije svega kvalitetnija prva dva-tri kluba tih liga.
Kolicina novca koji se ulaze ZA JEDNU SEZONU, evo recimo, u Dinamo,Partizan,Zvezdu i Hajduk je proporcionalno kolicini novca koji se ulaze u nasu cijelu ligu i to za pet godina :D :D

Automatski je logicno da su puno kvaltetniji.

Budjet za jednu sezonu naseg kluba je izmedju 800.000 i 1.500.000,sto nije dovoljno ni za juniorske pogone recimo Dinama i Partizana,pa skontajte onda.

Sta bi se desilo da samo jednu sezonu u Sarajevo,Zeljeznicar ,Zrinjski,Celik,Borac,Siroki itd. se po jednoj sezoni ulozi 7-8 miliona eura :shock: :shock: :?:

Ja sam uvjeren da bi barem tri kluba od ovih navedenih sa tolikom kolicinom novca uslo u grupnu fazu sto LP sto Lige UEFA.

A sada skontajte da kontinuirano imate stalne prilive tolikih sredstava iz sezone u sezonu.

Uporedjujete neuporedljivo,ogromne su razlike u ulaganjima tu.

Meni licno je totalno i to katastrofalno dosadno i hrvatska i srbijanska liga.

Od osamostaljenja u 95% slucajeva prvaci Srbije su Zvezda i Partizan,a Hrvatske Dinamo i Hajduk,rijetko se kada neko upetlja u taj dvomec i to svakih par godina .

Predosadno je i monotono,to isto kao da je svako prvenstvo borba izmedju samo i iskljucivo Sarajeva i Zeljeznicara za prvaka,ma dosadilo bi i najzagrizenijim navijacima ta dva kluba.
Ne bi se desilo nista.
Stoik

#52 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

Voša odigrala dve prijateljske utakmice sa Radničkim iz Sombora, novim prvoligašem. U prvoj Voša pobedila 4:0, a u drugoj 6:0.

Slike sa meča
Image
misolino

#53 Re: Superliga Srbije

Post by misolino »

TheMule wrote:
-LIBERO- wrote:Nema govora,i Srbija i Hrvatska imaju kvalitetniju ligu,prije svega kvalitetnija prva dva-tri kluba tih liga.
Kolicina novca koji se ulaze ZA JEDNU SEZONU, evo recimo, u Dinamo,Partizan,Zvezdu i Hajduk je proporcionalno kolicini novca koji se ulaze u nasu cijelu ligu i to za pet godina :D :D

Automatski je logicno da su puno kvaltetniji.

Budjet za jednu sezonu naseg kluba je izmedju 800.000 i 1.500.000,sto nije dovoljno ni za juniorske pogone recimo Dinama i Partizana,pa skontajte onda.

Sta bi se desilo da samo jednu sezonu u Sarajevo,Zeljeznicar ,Zrinjski,Celik,Borac,Siroki itd. se po jednoj sezoni ulozi 7-8 miliona eura :shock: :shock: :?:

Ja sam uvjeren da bi barem tri kluba od ovih navedenih sa tolikom kolicinom novca uslo u grupnu fazu sto LP sto Lige UEFA.

A sada skontajte da kontinuirano imate stalne prilive tolikih sredstava iz sezone u sezonu.

Uporedjujete neuporedljivo,ogromne su razlike u ulaganjima tu.

Meni licno je totalno i to katastrofalno dosadno i hrvatska i srbijanska liga.

Od osamostaljenja u 95% slucajeva prvaci Srbije su Zvezda i Partizan,a Hrvatske Dinamo i Hajduk,rijetko se kada neko upetlja u taj dvomec i to svakih par godina .

Predosadno je i monotono,to isto kao da je svako prvenstvo borba izmedju samo i iskljucivo Sarajeva i Zeljeznicara za prvaka,ma dosadilo bi i najzagrizenijim navijacima ta dva kluba.
Drug,slažem se sa tobom,evo ja ne navijam ni za jedan klub(od velike četvorke) u bivsoj Yugoslaviji,ali sam posten,pa kazem da su ti klubovi par koraka ispred ostalih klubova na Balkanu.
Stoik

#54 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

Voša juče savladala Javor 2:0. To je bila poslednja prijateljska utakmica do one sa Austrijom na Marakani naredne nedelje u okviru kvalifikacija za UEFA ligu.
karanana

#55 Re: Superliga Srbije

Post by karanana »

Vosha bila slobodna sve do treceg pretkola? jesu oni zavrsili drugi na tabeli? pa imate dobar koeficijent.
A.P

#56 Re: Superliga Srbije

Post by A.P »

karanana wrote:Vosha bila slobodna sve do treceg pretkola? jesu oni zavrsili drugi na tabeli? pa imate dobar koeficijent.
Vosha će biti slobodna i nakon trećeg pretkola :lol:
karanana

#57 Re: Superliga Srbije

Post by karanana »

pa mogu uzet austriju. karanana su austrijanci. a sto se na marakani igra?
burek_in_space

#58 Re: Superliga Srbije

Post by burek_in_space »

karanana wrote:pa mogu uzet austriju. karanana su austrijanci. a sto se na marakani igra?
Jer je stadion Vojvodine domacin nekog prvenstva(valjda evropskog) za juniore,ako sam dobro upratio na RTS vijestima. :D
misolino

#59 Re: Superliga Srbije

Post by misolino »

Svaka čast za koreografiju Delija :thumbup:
studeni76

#60 Re: Superliga Srbije

Post by studeni76 »

Pitanje za one koji prate ligu Srbije!

Sta se desilo sa onom nekadasnjom ekipom Proleter Zrenjanin,postoji li jos?Nisam pronasao klub u prva tri nivoa takmicenja.

Pozz
Stoik

#61 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

karanana wrote:Vosha bila slobodna sve do treceg pretkola? jesu oni zavrsili drugi na tabeli? pa imate dobar koeficijent.
Da, Voša je bila slobodna do trećeg pretkola. Ta pozicija je bila rezervisana za osvajača nacionalnog kupa. Međutim, pošto je Partizan osvojio duplu krunu, ta povlastica je pružena drugoplasiranoj ekipi Superlige, a Vojvodina je u poslednjem kolu izborila to mesto.

Što se tiče mesta odigravanja utakmice... Igra se u Beogradu zato što se od 24-26-07. na stadionu Karađorđe u Novom Sadu održava svetsko juniorsko prvenstvo u atletici i stadion neće moći da se koristi u fudbalske namene još neko vreme.
Stoik

#62 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

Voša odradila trening na Marakani, danas u 19h sa Austrijom.

Slike
Image

Konferencija za medije: link
Stoik

#63 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

FK Vojvodina – FK Austria 1:1

Slike, video, gol
Image
cyprus

#64 Re: Superliga Srbije

Post by cyprus »

Slabo vam ovi ligaši u Evropi...
Stoik

#65 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

Bome i više nego slabo...
misolino

#66 Re: Superliga Srbije

Post by misolino »

Napred Zvezdo :thumbup: :thumbup: :thumbup:
cikular

#67 Re: Superliga Srbije

Post by cikular »

Hoce li biti Vojvodina na TV-u?
RTC1,2?
Sounder

#68 Re: Superliga Srbije

Post by Sounder »

prodje zvezda i opet se "nebo otvorilo"!
misolino

#69 Re: Superliga Srbije

Post by misolino »

Napred Zvezdo
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Stoik

#70 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

Za prenos se nije znalo do poslednjeg časa, a pošto sam otputovao ranije na meč, nisam stigao na vreme da odgovorim na postavljeno pitanje...

FK Austrija - FK Vojvodina 4:2

Slike sa meča
Image

Šteta, Voša je sama sebe pobedila, a i nije joj sviran čist penal u završnici meča, ... tako da je Voša lagano mogla da prođe dalje...
misolino

#71 Re: Superliga Srbije

Post by misolino »

Tezak protivnik za Zvezdu,ali uz podrsku pune Marakane,nadam se da će uspeti....Napred Zvezdo :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Stoik

#72 Re: Superliga Srbije

Post by Stoik »

Konferencija FK Vojvodina pred sutrašnji start prvenstva u Kuli

Opširnije
Image
Dr.Belajsuz

#73 Re: Superliga Srbije

Post by Dr.Belajsuz »

misolino wrote:Tezak protivnik za Zvezdu,ali uz podrsku pune Marakane,nadam se da će uspeti....Napred Zvezdo :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Opaaaa :-) Ti si onaj vjerni i vatreni Robijaš?

Počelo je na ovoj temi, konstatacijom da su klubovi velike četvorke pet koraka ispred ostalih na Balkanu :lol:
Dečko, jel znaš koje područje predstavlja Balkan?
Jel znaš da na tom istom Balkanu igraju Olypmyacos i PAO?
Nadalje, Partizan ispadne od APOELa, Hajduk od Ziline, Dinamo od Red Bulla, a Zvezda kuburi sa Tbilsijem. To je ta velika četvorka? :lol: Dinamo i Partizan inekako, ali..

Na kraju još pričaš ekavicu i navijaš za Zvezdu.

Ove godine u Srbiji šampion Partizan 70%, Vojvodina 29%, ostali 1%.
_tulumba_

#74 Re: Superliga Srbije

Post by _tulumba_ »

misolino wrote:Tezak protivnik za Zvezdu,ali uz podrsku pune Marakane,nadam se da će uspeti....Napred Zvezdo :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Postao/la misolino dana 07/08/2009 23:32
Sve je prolazno,samo su Robovi vječni ...
Vječni ili večni?? :-)

Nemoj Robijase spominjati, molio bih :)

(Jedan moj bivsi jaran odavdje iz Zenice, Denis, navija za Celik i za neki klub iz Srbije nisam siguran sad da li je Zvezda ili Partizan, a moje godiste lik, '86., rekoh halo, odtkud tolika ljubav prema Partizanu i Zvezdi, a lik ne moze smisliti Zelju i Sarajevo??Nije mi znao odgovoriti..Inace, nije mi vise jaran :D .)
Respekt ekipama iz Srbije al' nikad mi nece biti draza ni jedna ekipa iz bilo koje druge zemlje, od Celika, Sarajeva ili Zelje, Slobode..

Inace, ne pratim ligu Srbije, al' sretno igracima i navijacima Vojvodine, vise bih volio da Vojvodina osvoji prvenstvo nego Partizan ili Zvezda... :wink:
Petit_Beurre

#75 Re: Superliga Srbije

Post by Petit_Beurre »

Ako gledamo kvalitetu, Partizanu niko ne može prismrditi trenutno u Piva ligi :mrgreen:
Očekujem da Kleo zajedno sa DR.Mo-om ovjeri tu titulu u,recimo 28. kolu :P :dance: :thumbup:
Locked