Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
exliberal-ex wrote: ↑14/01/2020 01:54
Ima Rayban model aviator ali zakrivljen da prati liniju oka...
ja imam jedne vec par godina ubile se za motora...upast ce prasina jedino ako vozis kroz pjescanu oluju lako ih stavit, lako skinut...potrazit cu model ako nadjem postavit cu
Ramzess Veliki wrote: ↑03/02/2020 05:13
Ove mi izmakle na snizenju ...
koliko su bile .., ja ih nesto nisam ni gledao dosad tako da i neznam koja im je cijena
Pa van snizenja su previse, oko 750 KM, a na snizenju za kinesku novu svega 50% cijene, znaci kao malo bolje RayBanke 325 KM.
Van snizenja ja to samo zaobidjem ...
Nasao u Mostaru Oakley Latch Beta Matte Grey Prism
Prve Oakley koje imam. Jako su udobne i lagane, svidja mi se dizajn ali stakla nisu ni upola kao Persol. Zato cijena jeste
Odlican im je fazon sto imaju kao neku stipaljku i zakace se za majicu ili kosulju.
Da li neko zna gdje se mogu kupiti dioprijski okviri sa Clip-on dodatkom za sunce ali velicina minimalno 58, pozeljno 60. Gledao sam varijantu EA4115 5089 u crnoj varijanti Clip-on ali Armani u toj varijanti ima max 54 velicinu.
Ako neko zna gdje ima dobar izbor dioptrijskih okvira sa Clip-on za sunce. Mora biti veci okvir, po mogucnosti crni
Distortion wrote: ↑10/06/2021 19:26
Da li neko zna gdje se mogu kupiti dioprijski okviri sa Clip-on dodatkom za sunce ali velicina minimalno 58, pozeljno 60. Gledao sam varijantu EA4115 5089 u crnoj varijanti Clip-on ali Armani u toj varijanti ima max 54 velicinu.
Ako neko zna gdje ima dobar izbor dioptrijskih okvira sa Clip-on za sunce. Mora biti veci okvir, po mogucnosti crni
Distortion wrote: ↑10/06/2021 19:26
sherbett wrote: ↑14/09/2021 11:59
Ja sam bas freak za naocale
Za scaki dan volim imati Ray ban, imala sam i jedne Police al su mi ukrali
Bile su najjeftinije od svih koje imam, a najbolje.. Tako lagane tako cisto sam vidjela kroz njih, tako sam ih voljela
I ukrase mi ih
Mislim da je bitno paziti na naocale jer ipak se radi o vidu a dizajnerskima bas ne vjerujem. Ne moze se netko baviti sivanjem haljina i dobrim naocalama. Imam ih, al to nosim 5 puta godisnje
Ray ban je uvijek u autu
Ove su mi odlicne pogotovo za voznju jer ih ni ne osjetim
Ove su za hodanja po prirodi i di vec idem jer je tamnije staklo
Ove su za po gradu i kad moram biti fina
Bas si ih naredala
I kod mene su raybanke al malo tanje te drske tako da nisu teške a mogu podnijeti progresivna , fotosenzibilna stakla , ono protiv zamagljivanja i ne znam koje sve ne opcije.., ne skidam ih .
Prije dvije godine sam u BL u nekoj optici kupila ove s dioptrijskim staklima. Super mi je nijansa, nikad nije pretamno, lagane su. Pazim ih bolje od običnih dioptrijskih.
Prije dvije godine sam u BL u nekoj optici kupila ove s dioptrijskim staklima. Super mi je nijansa, nikad nije pretamno, lagane su. Pazim ih bolje od običnih dioptrijskih.