Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madner wrote:Mislim da znam na sta je autorica teme mislila, i odgovor je: Naravno da moze biti ludo i nezaboravno.
perverznjaku
idem za SA 17tog jula
nadam se da ce se makar dole neki fini muz moci upoznati
TO JE AUTORICA MISLILA!
eh, nece valjat ..ides u bosnu tendenciozno, sa namjerom ..i sanse su ti obrnuto proporcionalne, kad nesto trazis teeesko ide ..kad ne trazis haman samo se pojavi ..
Jedna poznanica dosla preko ljeta da upeca muza, uglavnom skontali se i sada treba da ga vodi nazad u EU. Ali lik nema srednju zavrsenu, ganjaju mu diplomu sad
Ocajne su ove sto dolaze, mozes im ninja kornjacu uvaliti.
shin wrote:Jedna poznanica dosla preko ljeta da upeca muza, uglavnom skontali se i sada treba da ga vodi nazad u EU. Ali lik nema srednju zavrsenu, ganjaju mu diplomu sad
shin wrote:Jedna poznanica dosla preko ljeta da upeca muza, uglavnom skontali se i sada treba da ga vodi nazad u EU. Ali lik nema srednju zavrsenu, ganjaju mu diplomu sad
o hebemti sto se zagrcnu, izdahnuh gutljaj kafe na nos
aminchev2 wrote:
perverznjaku
idem za SA 17tog jula
TO JE AUTORICA MISLILA!
Nisam mislio da si bas na TO mislila. Mada vidim da se moze i tako vidjet.
U svakom slucaju svidja mi se nacin na koji razmisljas.
P.S. Nikako iz ovih dvosmislenosti izac.
hahahaha
znas onaj vic...
pise uciteljica na tabli
"sta je okruglo i skace"
na to ce perica
"to je lopta"
pise uciteljica dalje
"sta je bijelo, cupavo, i pase"
na to ce perica
"ovca... a da vas ja nesta pitam...
reci te mi... koja je zena sto je udata
ona sto lize sladoled, ona sto ga grize, ili ona sto ga u usta trpa"
na to ce uciteljica zacrvena
"pa... perica... ona sto ga trpa"
a on
"ne drugarice uciteljice, nego ona sto ima prsten... mada mi se svidja nacin na koji razmisljate"
nebojeplavo wrote:Aminche, pocni postirati slike jela koje skuhas na onu temu o kuhanju, ima da stoje u redu kad dodjes ovamo
ma suti
onaj tvoj mali mi non stop kuka
"o. ne valja ovo. ne valja ono" a uvijek pojede
morat ce mo ja i ti na fuka mala kad budem dosla! definitivno...
a g. madneru....
kuham, perem, cistim, peglam.
samo to sve radim za sebe
:p
madner wrote:Mislim da znam na sta je autorica teme mislila, i odgovor je: Naravno da moze biti ludo i nezaboravno.
perverznjaku
idem za SA 17tog jula
TO JE AUTORICA MISLILA!
eh, nece valjat ..ides u bosnu tendenciozno, sa namjerom ..i sanse su ti obrnuto proporcionalne, kad nesto trazis teeesko ide ..kad ne trazis haman samo se pojavi ..
jeste svi fakat ozbiljni...
ja se salim, a svi skacu k'o da sam ozbiljna. nikad bila. nikad necu biti.
Ljetna avantura (ne znam odkud Ti "ljubav?) fino zvuci al' je u pravilu ogavna. Nisam cuo da je ikad to bilo to da bi i ostali zajedno. Ima ovih low -lifeova plitkih mozgica, pa je njima sve dobro. Sad ako su najglasniji, to nikako ne znaci da su upravu. ovo je vjerovatno stariji post, pa se nadam da si do sad imala srece.
Ken Lee wrote:Ljetna avantura (ne znam odkud Ti "ljubav?) fino zvuci al' je u pravilu ogavna. Nisam cuo da je ikad to bilo to da bi i ostali zajedno. Ima ovih low -lifeova plitkih mozgica, pa je njima sve dobro. Sad ako su najglasniji, to nikako ne znaci da su upravu. ovo je vjerovatno stariji post, pa se nadam da si do sad imala srece.
zar se nikad nisi zaljubio u osobu sa kojom si par nedelja non stop proveo?
steta.