oficijelne ocjene sule3ron wrote:jel to sigurno?? u mene je drugacije 5=1=sehr gut'?? moguci problemi???
1 - sehr gut
2 - gut
3 - befriedigend
4 - genuegend
5 - nicht genuegend
ausgezeichnet ocjena ne postoji
oficijelne ocjene sule3ron wrote:jel to sigurno?? u mene je drugacije 5=1=sehr gut'?? moguci problemi???
ocjene bi trebalo prevoditi na njemacki, znaci nasa petica u prevodu treba da stoji 1 - sehr gut..threshold wrote:janje_, govorimo o prevodu sa bh/hr/sr na de.
kod mene u prevodu diplome stoji 5 (ausgezeichnet) itd i nisam iskusio probleme nkakve. uostalom, to bi trebao znati tvoj prevodioc.
B2, da bi ti dopustili da pohađaš nastavu.Zainteresovani wrote:koja je goetheova diploma potrebna za studiranje u Becu ili Gracu?
B2 ili C1??
I ako znate kako za koji Uni?
WU? TU?
znam lika koji čeka već više od mjesec dana...le3ron wrote:ekipa koliko ste vi cekali na bescheid..ja vec cekam 2 tjedna, papire sam licno odnio u graz i predao, adresa na koju mi salju trebaju poslati odgovor je adresa u grazu, koliko otprilike treba cekati jos..hvala
Kimberly wrote:Za WU sam čula da je dosta težak pa njega nebi, nisam baš pre luda za knjigomnego bi ovak nešto lakše, a opet da nije pre lagano.
"..nisam baš pre luda za knjigom, nego bi ovak nešto lakše.."Kimberly wrote:Čemu to? Iz istog razloga nisam upisala pravo nego ekonomiju. Ako je WU na razini prava po gradivu, onda neću njega upisat nego Uni. Što je tu tako smješno i teško za shvatit?
Ja sam iz Zagrebajanje_ wrote: "..nisam baš pre luda za knjigom, nego bi ovak nešto lakše.."
hm.. najbolje bi ti bilo da ostaneš studirati u BiH.. nije ono skroz teško, a da se poneki ispit i platiti..
s ovim gore stavom ti je bolje da ne mrdaš od kuće..
http://www.studiraj.eu/forum/index.phplost_soul wrote:Poštovanje.
Dakle, ovako, treća sam godina tehničke informatike na fakultetu elektrotehnike, i imam na umu da se prebacim u Beč. Ali budući da ja ne znam kako i šta, zanima me koji fakulteti imaju tamo da su vezani za moj smjer, da imamo skoro iste predmete. Polagati razliku nije problem. Ako mi neko može konkretno odgovoriti neka se javi. Molio bih bez nepotrebnih komentara.
Hvala unaprijed.