Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alica.k wrote:ja sam izdrzala cak dvije godine na medicini a onda sam se ispisala. TESKO JE. nema ti druge nego svaki dan po 7-8 sahata knjigu u ruku i...
anatomija je bezze, nemoj da te isprepadaju. ali je histologija teska.
Je li to Kira efekt?!
ma kira mi je super bila, al me je ona druga imala na piku. zlata? i ona crna laborantica...uvjek mi je davala minuse da nisam na predavanjima iako sam uvjek bila tu, a ona glavna laborantica je branila. ko ce se borit s tim? jednom mi je rekla "jel ja ne govorim hrvatski dovoljno dobro za tebe?" valjda mislila da sam hrvatica il nest...sto nisam...al eto...to objasnjava minuse.
beco wrote:
Jos sjcali se iko uvodne recenice Age (prof. fizike) na pripremnoj nastavi. Ulazi covjek u amfiteatar koji je pun do posljednog mjesta, ma ne bi muhu mogo ugarati i kaze "Uh sto vidim puno buducih pravnika i fillozofa ovdje"
Joj Ago je kralj... Meni predavao biofiziku.
Koliko sam mu puta oplakao
alica.k wrote:ja sam izdrzala cak dvije godine na medicini a onda sam se ispisala. TESKO JE. nema ti druge nego svaki dan po 7-8 sahata knjigu u ruku i...
anatomija je bezze, nemoj da te isprepadaju. ali je histologija teska.
Je li to Kira efekt?!
ma kira mi je super bila, al me je ona druga imala na piku. zlata? i ona crna laborantica...uvjek mi je davala minuse da nisam na predavanjima iako sam uvjek bila tu, a ona glavna laborantica je branila. ko ce se borit s tim? jednom mi je rekla "jel ja ne govorim hrvatski dovoljno dobro za tebe?" valjda mislila da sam hrvatica il nest...sto nisam...al eto...to objasnjava minuse.
ma na onoj histologiji niko nije normalan, jedino ass cosovic. meni je susko bio ass, al cujem da ga je kira otjerala.