STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Locked
User avatar
Carnival_Row
Posts: 366
Joined: 21/11/2019 18:43

#1 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by Carnival_Row »

ovo se zna još od 1999 a eskaliralo je 2002 kad je ministar bio ibrahim nadarević čini mi se?

tada je bičakčić ukinuo sa izdajnicima iz RVI izuzetno materijalno obezbjeđenje a nasavjetovao ove RVI prve grupe da izađu iz udruženja i naprave svoje pa su tako dobili najveće invalidnine ukidanjem izuzetnog materijalnog obezbjeđenja gdje bi danas RVI imali 4 puta veće invalidnine, tada je ukradena MILIJARDA od boraca i RVI.

već 18 godina je na snazi odluka vlade o stopiranju rasta invalidnina, tako da prosperira samo ova prva grupa 100% ostalo sve umire od gladi.

ima tu još svašta a da je ovo država tužilaštvo bi davno reagovalo, dotad dragi moji zajebali su vas i još vas izdali a izdaji nema kraja, nek vam je sa srećom, ništa vas dobro ne čeka od izdajnika iz redova SDA.
mishic
Posts: 6306
Joined: 28/04/2011 16:29

#2 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by mishic »

Kao da je ovo nešto novo! Pogladajte gdje i kako je stradao "prvoborac" Ekrem Julardžija koji je u po rata počeo da dijeli borce i pravi svoje udruženje. Žestina njihova obračuna sa javnošću i onima koji spore te tzv. "boračke" privilegije i proizilazi iz toga što znaju da to moraju silom nametnuti društvu jer iza toga ne stoje nikakve zasluge. Ranjenici i invalidi sa prvih linija su daleko od te "elite".
Ja godinama govorim o milionima koji idu na adresu boraca a ni petina toga ne dopadne istinskim borcima nego to spiskaju ovi lešinari koji su samoproglasili i borcima i invalidima... To su oni što mašu zastavama, izvode "borce" na ulice, prijete, ucjenjuju...
Gospodo ovome društvu ti paraziti uzeli su više novca nego što je dospjelo u ruke boraca po bilo kom osnovu!!!
User avatar
Carnival_Row
Posts: 366
Joined: 21/11/2019 18:43

#3 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by Carnival_Row »

mishic wrote: 29/11/2019 09:09 Kao da je ovo nešto novo! Pogladajte gdje i kako je stradao "prvoborac" Ekrem Julardžija koji je u po rata počeo da dijeli borce i pravi svoje udruženje. Žestina njihova obračuna sa javnošću i onima koji spore te tzv. "boračke" privilegije i proizilazi iz toga što znaju da to moraju silom nametnuti društvu jer iza toga ne stoje nikakve zasluge. Ranjenici i invalidi sa prvih linija su daleko od te "elite".
Ja godinama govorim o milionima koji idu na adresu boraca a ni petina toga ne dopadne istinskim borcima nego to spiskaju ovi lešinari koji su samoproglasili i borcima i invalidima... To su oni što mašu zastavama, izvode "borce" na ulice, prijete, ucjenjuju...
Gospodo ovome društvu ti paraziti uzeli su više novca nego što je dospjelo u ruke boraca po bilo kom osnovu!!!
Ima tu još nebuloza, kao na primjer, žene poginulih boraca i šehida koje nisu imale djece, dali im invalidnine od 130-150 maraka, kažnjavaju ih što nemaju djece, o kakvoj se bandi radi u udruženjima malo naroda to zna, sve zrelo za streljanja.

Onda ovaj što vodi savez RVI, esad delić-dela, frajer samo muze poticaje ima 3 firme, postavila ga SDA i ko on se brine o RVI, a 18 godina stopiran rast invalidnina.Onda sam imao prilike vidjeti im skupštine svi dođu da uzmu 50 maraka i razgule, i opet gomila lažnjaka se tu skupila uz nekoliko izuzetaka.
User avatar
Carnival_Row
Posts: 366
Joined: 21/11/2019 18:43

#4 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by Carnival_Row »

xvassido wrote: 28/11/2019 09:40

DAKLE ZAŠTIĆENI SU ONI KOJI NISU UOPĆE RANJAVANI NA BOJIŠTIMA, I DALI IM INVALIDNINE 1200 MARAKA VEĆE OD OVIH KOJI SU GINULI NA BOJIŠTU.

to je zbog toga što naredbodavci dotičnih i danas sjede u vrhu vlasti i političkih stranaka, zato su zaštitili dotične da šute, nažalost i na štetu pravih RVI i boraca.
mishic
Posts: 6306
Joined: 28/04/2011 16:29

#5 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by mishic »

Ozbiljni su ovo problemi, daleko ozbiljniji od pažnje koja im se pridaje. Ogromni novci se odvajaju i troše na način da se izravno slijevaju u džepove kriminalaca koji su brojnim zloupotrebama i falsifikatima sredstva namijenjena onima koji su uistinu zaslužni jednostavno prisvojili.
Istina ima tu krivice i boraca koji su još tokom rata pristajali na kojekakve podjele i formiranja lokalnih udruženja. Danas je to praktično nemoguće ispraviti. Desetine hiljada onih koji ni dana nisu bili uopštenu uniformi a da ne govorimo izravno u borbi ostvaruju kojekakva prava. O onima koji su u kriminalu, pljački, saobračajkama i dr. stradali a vode se kao borci invalidi i primaju naknade kao i porodicama umrlih i stradalih daleko od rata a koje se vode kao šehidske i porodice poginulih boraca da i ne govorimo.
Pitam borce koja to sve prava postoje i po kom osnovu se mogu ostvariti? Malo ko to zna nabrojati ali pojedinci su ostvarili sva a neka i po nekoliko puta dok ogroman procenat boraca n i k a d a n i j e d n o pravo sem propalih certifikata nije uspio ostvariti.
Ako neko ko ima pune 4 (četiri) godine staža u ARBiH a u svojoj tridesetoj je postao borac, i danas plaća kiriju i podstanar je, a ni na koji legalan, legitiman i pošten način nije mogao doći na listu za rješavanje stambenog pitanja pod pooljnijim uvjetima, uz to je u činu majora demobilisan, sa strahom čeka penziju od koje mu valja plaćati kiriju, režije, hraniti se i liječiti, šta dalje da pričamo. Za sve ove poratne godine vrativši se na predratno radno mjesto i školujući djecu nije mogao rješiti i pitanje stana između ostalog i radi toga što nikada ni sekunda nije bio ni u jednoj partiji a nije potezao nikakva poznanstva, veze i vezice a pogotovu ne udruženja zbog čijeg lopovluka mu se i život gadi, a takvih je i dan danas puno u ovoj zemlji, dok su pojedinci dizali i trošili ne samo stotine hiljada maraka nego ima i onih koji su spiskali cifre oko miliona, o čemu onda razgovarati. Kako vrijeme odmiće ta rabote su sve mutnije i nada da će se nekada nešto popraviti definitivno je sahranjena. To više apsolutno nije moguće!!! A patnje istinskih boraca decenijama traju dok se iza njihove patnje pojedinci debelo razbacuju sredstvima namijenjenim upravo tim pačenicima. A malo, vrlo malo se o tome i govori a još manje čini. Ne čini se na otklanjanju nepravilnosti dok i dalje sa različitih nivoa pod firmom pomoći borcima kane pinka u džepove lopova.
mishic
Posts: 6306
Joined: 28/04/2011 16:29

#6 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by mishic »

O da, i donose se nova zakonska rješenja, proširuju prava boraca, naizgled popravlja njihov status a u stvarnosti samo se povečava iznos sredstava za još žešće i drastičnije manipulacije. Uz boračka udruženja i ministarstva za boračka pitanja postala su legla kriminala, postala su vrtlozi u kojima se okreću i mute stvarne činjenice tako da danas više niko živ ne može utvrditi stvarno činjenićno stanje. Definitivno će sve završiti na onoj "ko je jamio, jamio".
User avatar
Carnival_Row
Posts: 366
Joined: 21/11/2019 18:43

#7 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by Carnival_Row »

mishic wrote: 30/11/2019 13:55 O da, i donose se nova zakonska rješenja, proširuju prava boraca, naizgled popravlja njihov status a u stvarnosti samo se povečava iznos sredstava za još žešće i drastičnije manipulacije. Uz boračka udruženja i ministarstva za boračka pitanja postala su legla kriminala, postala su vrtlozi u kojima se okreću i mute stvarne činjenice tako da danas više niko živ ne može utvrditi stvarno činjenićno stanje. Definitivno će sve završiti na onoj "ko je jamio, jamio".
Ima još gledaj ovo traži RVI neku materijalnu pomoć ne znam kako se to zove i kaže dobije od 50 do 150 maraka, bogu plakat o kakvim se lopovima ovde radi.
User avatar
Carnival_Row
Posts: 366
Joined: 21/11/2019 18:43

#8 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by Carnival_Row »

xvassido wrote: 29/11/2019 10:00

Evo još jedna LANA PRLIĆ(SDP) uzela 150 000 maraka sredio joj zukan helez, i to poticaj iz kase RVI, pare predala momku, ovakvih primjera ima na pasja preskakala.

Pa nije samo lana uzela ima ih što su uzimali milione pa umjesto invalidima oni djeci kupovali auta, poslovne prostore stanove, plaćali svadbe a sve u režiji salke bukvarevića i saveza RVI
aadam
Posts: 183
Joined: 25/11/2019 14:50

#9 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by aadam »

Jebo majku imenom i prezimenom bi mogao svakoga lažnog RVI pomenuti i to od onih 100% pa naniže, ali ne pije vode, sve to SDA drži pod svojom kriminalnom i IZDAJNIČKOM šapom.
aadam
Posts: 183
Joined: 25/11/2019 14:50

#10 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by aadam »

smjehurija od države a varalice i idioti koji vas vode su još gori, dakle vlada predvidila u budžet povećanje invalidnina za RVI, svima jednako po 5 maraka :lol: čeka se kažu da HVO izađe sa svojim predlogom.pošto su ovi iz HVO gori oni će tražiti da to bude po 6 maraka i dok se dogovore nema od povećanja ništa!
User avatar
muha_sa
Posts: 128646
Joined: 12/11/2004 23:33
Location: rajvosa

#11 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by muha_sa »

U RAT UŠAO SA DESET GODINA: Bukvarevićev savjetnik dobio kredit namijenjen demobilisanim borcima

https://zurnal.info/novost/22607/bukvar ... im-borcima
aadam
Posts: 183
Joined: 25/11/2019 14:50

#12 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by aadam »

muha_sa wrote: 08/12/2019 17:57 U RAT UŠAO SA DESET GODINA: Bukvarevićev savjetnik dobio kredit namijenjen demobilisanim borcima

https://zurnal.info/novost/22607/bukvar ... im-borcima
nije ovaj jedini, lana prlić uzela 150 000 i pare dala momku, zukan helez, esad delić, salko bukvarević, zahid(ZAHOD)crnkić, patković sve preko leđa RVI, lista je toliko dugačka da joj kraja nema.
User avatar
Abate Fetel
Posts: 1080
Joined: 21/11/2019 18:42
Location: Ne grijem se na konvektore.Hvala!
Contact:

#13 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by Abate Fetel »

Mene ovo ništa i ne čudi, kad vidim ko je sve RVI dobro imate ikako penzije i invalidnine?
User avatar
mk ultra
Posts: 19537
Joined: 31/12/2012 14:05
Location: Bošnjačka verzija države
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#14 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by mk ultra »

xvassido wrote: 09/12/2019 09:09 Što više treba pisat o ovoj stranačkoj lopovskoj bandi koja zarađuje milione na nesreći sinova i kćeri koji su ginuli i ostali sakati za ovo sranje od države.imenom i prezimenom spomenut svakoga ko je dinar ukrao od RVI i nadat se da će korumpirano tužilaštvo da posjeti savez RVI i Ministarstvo za pitanje boraca.
Kako si sam u pocetku napisao, 90% toga je namjesteno, sto je velika vecina, 10% ne moze napraviti promjenu
Tu istu vlast je izabralo tih 90% i oni ih i drze na vlasti...

lud je ko je muslimanu dao vlast :izet:
User avatar
Abate Fetel
Posts: 1080
Joined: 21/11/2019 18:42
Location: Ne grijem se na konvektore.Hvala!
Contact:

#15 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by Abate Fetel »

meni je iskreno žao pravih boraca koji su ginuli i ostali invalidi a danas nemaju ništa, dok lažnjaci imaju invalidnine preko 2000 maraka, nisam mogao da vjerujem kada mi komšija stanuje nekoliko ulica od mene reče da ima invalidninu 600 maraka + neki ortopedski i sve ukupno 850 a 100% druga grupa, jedva frajer pređe 30 metara na štakama.

ništa mi jasno nije bilo, onda sam se malo raspitivao baš me interesovalo i ispade kao prvi post ove teme još je i gore.
King_Diamond
Posts: 162
Joined: 21/12/2019 10:04

#16 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by King_Diamond »

mašala šta vam rade

Obavijest o presudi Ustavnog suda F BiH

Obavještavamo korisnike penzije Federalnog zavoda MIO/PIO, da je presudom Ustavnog suda Federacije Bosne i Hercegovine broj: U- 36/18 od 12.11.2019 godine, utvrđeno da članak 116. Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koji se odnosi na obustavu isplate penzije u slučaju sticanja statusa osiguranika u obaveznom osiguranju ("Službene novine Federacije BiH", broj: 13/18), nije u skladu sa Ustavom Federacije Bosne i Hercegovine.

Navedena presuda Ustavnog suda FBiH je objavljena u „Službenim novinama FBiH,“ broj: 93/19, dana 11.12.2019. godine, pa se prema tome odredba članka 116. Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju neće primjenjivati počev od 11.12.2019 godine.

Imajući u vidu naprijed navedenu Presudu, korisnici penzije kojima je u skladu sa člankom 116. Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju obustavljena isplata penzije zbog sticanja statusa osiguranika u obaveznom osiguranju mogu podnijeti zahtjev za uspostavu isplate penzije nadležnoj službi Federalnog zavoda.

Ova Obavijest se ne odnosi na korisnike porodične penzije i korisnike penzije po Zakonu o prijevremenom povoljnijem penzionisanju branilca odbrambeno-oslobodilačkog rata.

https://www.fzmiopio.ba/index.php?optio ... 64&lang=ba
King_Diamond
Posts: 162
Joined: 21/12/2019 10:04

#17 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by King_Diamond »

Jeli i salko bukvarević sam sebe izveo na reviziju ko zukan helez i onaj ZAHOD crnkić pa skočiše obadvojica na 100% DRUGE GRUPE, valjda uzročno posljedična veza onome riknula jetra od alkohola(helez) a zahodu visok tlak od silnih lopovluka, još da pomenem i 100% invalida druge grupe onog patkovića.

imate vi RVI svašta nešto upitat esada delića, salihagu a bogami i bakira izetbegovića ako imate muda?
User avatar
Carnival_Row
Posts: 366
Joined: 21/11/2019 18:43

#18 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by Carnival_Row »

King_Diamond wrote: 07/01/2020 11:17

imate vi RVI svašta nešto upitat esada delića, salihagu a bogami i bakira izetbegovića ako imate muda?
imaju ali ne smiju, trebaju pitat na koji način su diskriminirali djecu RVI a svoju uhljebili, na koji način su napravili razlike u primanjima RVI 100 PRVE I DRUGE GRUPE, pojašnjeno u prvom postu koliko vidim.

Pitaju se ljudi koji se nebi smjeli pitat ni u vlastitoj kući ništa a kamoli o ovako ozbiljnim stvarima o RVI odlučuju stranački duduci i FURDA jedino ko kajmak pokupi ova švercerska liga 100% prva grupa.

esada delića pitajte kako pere pare i za koga.

SIPA i tužilaštvo plaču da dobiju dozvole da tamo uđu.
Spejs Radovan
Posts: 277
Joined: 17/12/2019 10:24

#19 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by Spejs Radovan »

ja znam barem dvojicu koje su u ratu zatvorili u zatvor sa četnicima neću da ulazim jeli bilo civila tu ali znam zasigurno da je bilo zarobljenih vojnika, dakle zatvoreni sa četama i ovi ih naboli unutra jedva živi ostali, danas su paraplegičari i imaju 2000 maraka invalidnine uz sve ostalo.
User avatar
Abate Fetel
Posts: 1080
Joined: 21/11/2019 18:42
Location: Ne grijem se na konvektore.Hvala!
Contact:

#20 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by Abate Fetel »

xvassido wrote: 31/01/2020 15:37

Ne postoji veća izdajnička i kvinslinška organizacija od saveza RVI na čelu sa esadom delićem, kojim upravlja SDA.
Ovde se može dodati kvazi patriotska i mafijaška organizacija vođena sitno šićarskim šibicarima kao i stranačkim glavonjama koji su direktno odgovorni za izdaju svega onoga što je predstavljala ARBiH.
User avatar
Abate Fetel
Posts: 1080
Joined: 21/11/2019 18:42
Location: Ne grijem se na konvektore.Hvala!
Contact:

#21 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by Abate Fetel »

Ovu temu treba poslati na svaki email medija, stranaka, ministarstava i ustavnom sudu, novinarska i tv kuća koja bi ovo istražila imala bi status za pulicera.

Ovakva izdaja i ofirno se stavljati na stranu lažnih RVI a pri tome se prikazivati kao zaštitnik istih je u rangu sa gebelsovim načinom propagande.
mishic
Posts: 6306
Joined: 28/04/2011 16:29

#22 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by mishic »

Pa evo pogledajmo jeli ovo realno i jeli u duhu trošenja toliko sredstava na "boračka prava".
Početkom agresije tridesetogodišnjak sa VSS i radnim stažom od desetak godina, 4 god provodi u uniformi. Od rova i borca sa prve linije tokom rata napreduje do čina majora i pomoćnika komandanta Korpusa, da bi po prekidu agresije među prvima skinuo uniformu i vratio se na svoje radno mjesto i u svoju firmu. Ni prije, ni tokom agresije a evo ni do dana današnjeg doslovno nema ni jedan jedini kvadrat ni zemlje ni stana ni bilo čega od nepokretne imovine jer je platu trošio školujući djecu. Za koju godinu će u starosnu a i dan danas je podstanar!!!
U nekoliko navrata prikupljao je dokumentaciju da riješi stambeno pitanje i svaki put naišao na nepremostive administrativne barijere.
Jedno Rješenje koje je dobio čuva uokvireno a u njemu stoji "pošto u vremenu od... do ... niste proveli u KS ne ispunjavate uvjete..."
Dakle provesti rat od G. Vakufa do Visokog i od Visokog do Doboja, uključujući Vlašić, Ozren, Vozuću, Ravni Nabožić i dr., ne daju za pravo da kao pripadnik Armije RBiH dobiješ bilo kakvu pomoć. I to u zemlji u kojoj i agresori dobijaju pomoć!!!
U ovu priču ljudi prosto ne mogu vjerovati i nisu vjerovali dok im nisam poslao kopije dokumenata za zatamnjenim imenom nosioca.
Dakle 4 godine u ratu, sada već 35 god. radnog staža, sada pred penzijom a pod kirijom bez centimetra imovine u vlasništvu.
Da li bi Bukvarević vjerovao u to?
nemezis
Posts: 2858
Joined: 30/01/2011 12:08

#23 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by nemezis »

mishic wrote: 21/02/2020 19:15 Pa evo pogledajmo jeli ovo realno i jeli u duhu trošenja toliko sredstava na "boračka prava".
Početkom agresije tridesetogodišnjak sa VSS i radnim stažom od desetak godina, 4 god provodi u uniformi. Od rova i borca sa prve linije tokom rata napreduje do čina majora i pomoćnika komandanta Korpusa, da bi po prekidu agresije među prvima skinuo uniformu i vratio se na svoje radno mjesto i u svoju firmu. Ni prije, ni tokom agresije a evo ni do dana današnjeg doslovno nema ni jedan jedini kvadrat ni zemlje ni stana ni bilo čega od nepokretne imovine jer je platu trošio školujući djecu. Za koju godinu će u starosnu a i dan danas je podstanar!!!
U nekoliko navrata prikupljao je dokumentaciju da riješi stambeno pitanje i svaki put naišao na nepremostive administrativne barijere.
Jedno Rješenje koje je dobio čuva uokvireno a u njemu stoji "pošto u vremenu od... do ... niste proveli u KS ne ispunjavate uvjete..."
Dakle provesti rat od G. Vakufa do Visokog i od Visokog do Doboja, uključujući Vlašić, Ozren, Vozuću, Ravni Nabožić i dr., ne daju za pravo da kao pripadnik Armije RBiH dobiješ bilo kakvu pomoć. I to u zemlji u kojoj i agresori dobijaju pomoć!!!
U ovu priču ljudi prosto ne mogu vjerovati i nisu vjerovali dok im nisam poslao kopije dokumenata za zatamnjenim imenom nosioca.
Dakle 4 godine u ratu, sada već 35 god. radnog staža, sada pred penzijom a pod kirijom bez centimetra imovine u vlasništvu.
Da li bi Bukvarević vjerovao u to?
Čovjek fakultetski obrazovan, radio prije rata, radi svo vrijeme poslije rata, ima platu, nije pravio kuću, nije kupio stan i sada je čudno da je podstanar?
Spejs Radovan
Posts: 277
Joined: 17/12/2019 10:24

#24 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by Spejs Radovan »

Pominje su i invalidnine, još jednom majku vam jebem SDA seljačku.

User avatar
drndalo
Posts: 22825
Joined: 26/06/2006 16:34
Location: Sarajevo

#25 Re: STRAŠNA TAJNA KOJU KRIJU SALKO BUKVAREVIĆ I MUJO AGANOVIĆ

Post by drndalo »

Pa sto glasaste za izdajnike? Fina obecanja davali?
Locked