(Za tvoju informaciju kad je u pitanju politička stranka ne kontam zašto je važno da neko ima veze sa Sarajevom.Evo ja sam sarajlija (ne od "92) pa mi je Kulin Ban važniji od Sultana Mehmeda).LAIBACH KUNST wrote:Preporučujem ti da pročitaš "Derviš i smrt" od Meše Selimovića.Možda shvatiš kakav su status imali bosanski muslimani u osmanskom carstvu (možda promijeniš nick).![]()
![]()
![]()
![]()
STRANKE I PREDIZBORNI POKLONI
-
LAIBACH KUNST
#76 Re: SDP i goveđa supa
- Mehmed Fatih
#77 Re: SDP i goveđa supa
Voljeti i bulazniti nije istoBihac_4_ever wrote:Mehmed Fatih wrote:Ja sam SULTAN ne janjičar, ti si janjičarBihac_4_ever wrote:
Janjicaru,cekaj molim te par minuta da postavim 7-godisnje dijete da stobom razgovara...sad ce doci iz skole...I kakve veze ti imaš sa Sarajevom i šta se uopšte javljaš?
ja volim svoje Sarajlije![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#78 Re: STRANKE I PREDIZBORNI POKLONI
evo satarash tema o svim strankama i poklonima sto daju
- Mehmed Fatih
#79 Re: SDP i goveđa supa
Ne kažem ja da ti pišeš neistine, ali ni ovo što sam ja napisao nije neistina. Može se provjerituvjek dobar gost wrote:Nemam pojma jer nisam dobio istu, kao ni somun, ali jel neistina ovo što sam ja otipkao ?Mehmed Fatih wrote:Zbog čega je pristrasna. To što vi ne želite da se o ovome priča to je druga stvar. Hajmo mi napadad IZ i Reisa jelde? Ovo što sam napisao je tačno i to je takouvjek dobar gost wrote:Koliko su puta zbog stranaka na vlasti, odnosno zbog velike šestorke... ljudi obični pojeli supu kojoj je istekao rok ili koliko su puta ostali gladni... tema je iracionalna... i pristrasna...
POlitika je čudna stvar.. i mutna isto tako.. ja sad ne spomenuh uzoritog Reisa niti IZ ... mislim u ovoj temi...
Ukoliko je istina .... neka je sam SDP pokusa... i neka fasuju enterokolitis.. ja sa tim nemam problem nikakav....
-
vratnik
#80 Re: STRANKE I PREDIZBORNI POKLONI
sjeba mi temu...
(sultan Fatih?!
)
A cuo sam da ovi iz ZABIH-a 100 GTi dijele vize i sakom i kapom. Sad javili
(sultan Fatih?!
A cuo sam da ovi iz ZABIH-a 100 GTi dijele vize i sakom i kapom. Sad javili
- Mehmed Fatih
#81 Re: STRANKE I PREDIZBORNI POKLONI
@seln
Reci bolan ovdje fino transparentno: "
sta, hoces da demonstriras? Bujrum, i "DOSTA" ce te podrzati.

Bilo je zabavno handriti te, ali sad moram ici. Dovidjenja i faljen Isus."
....a ne preko pp. Ja ga fino zovem da se nađe s "hošafom" a on se ušutio ko vagina
....a ne preko pp. Ja ga fino zovem da se nađe s "hošafom" a on se ušutio ko vagina
- seln
#82 Re: STRANKE I PREDIZBORNI POKLONI
sto uvijas, bolan? ako vec objavljujes pp, rekao sam ti da slobodno mozes reci svima da te se bojim.Mehmed Fatih wrote:@seln
![]()
![]()
![]()
Evo, bojim se Fate.
Jesi li zadovoljan...hosafe?
- Mehmed Fatih
#83 Re: STRANKE I PREDIZBORNI POKLONI
Pa hajde jadniče da se nađemo da vidiš hošafa ba
pusti mi se te virtualne demagogije
- mali Ninja
#84 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
semiha borovac otvorila StreetRace (ulične trke) u sarajevu 
- Mahalac
#85 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
Semiha daje koke glasacima...odaziv je dobar
- lopta
#86 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
Dijeliti hranu(somun ili bilo sta) ok bez predizbore, dijeliti hranu, konkretno somune u mjesecu ramazanu, prikupljanje jeftinih politickih poena. Smijesno je samo sto neko brani ovakve stvari, a da su u pitanju druge stranke koje RADE ISTO bilo bi najgore.
-
bos
#87 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
Cekajte, ovo nema smisla.
Zar SDP nije ono urban i te fore, za njih glasa Izet Fazlinovic , oni nisu za hajvane nego za COVJEKA, samo Tito je kul i sl. Ramazan, somoni, teravije itd nekako mi se ne uklapaju, mozda i grijesim.
Sad je valjda normalan slijed dogadjaja sastanak sa reisom i obecanje da ce se boriti za izgradnju novih dzamija u svim opstinama gdje pobjede.
Zar je nemoguce reci, jeste glasam za SDP,SDA, SBIH, ali ovo je stvarno lose, glupo, besmisleno, nepromisljeno...
Selam drugovi
Zar SDP nije ono urban i te fore, za njih glasa Izet Fazlinovic , oni nisu za hajvane nego za COVJEKA, samo Tito je kul i sl. Ramazan, somoni, teravije itd nekako mi se ne uklapaju, mozda i grijesim.
Sad je valjda normalan slijed dogadjaja sastanak sa reisom i obecanje da ce se boriti za izgradnju novih dzamija u svim opstinama gdje pobjede.
Zar je nemoguce reci, jeste glasam za SDP,SDA, SBIH, ali ovo je stvarno lose, glupo, besmisleno, nepromisljeno...
Selam drugovi
- Fair Life
#88 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
Jel' mali uzeo ili onako posteno odbio SDP kruh ??moler wrote:pošaljem danas dijete u poslugu Amko na Logavinoj oko 18h(23.09)da nešto kupi kad se mali vraćai nosi somun kaže mama SDP dijeli somune i neki ćelo govori glasajte za SDP DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMJEŠNO fuj za ramazan kupuju glasove a znao im je lider prodati alžirce amerikancima![]()
![]()
- mali Ninja
#89 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
Fair Life wrote:Jel' mali uzeo ili onako posteno odbio SDP kruh ??moler wrote:pošaljem danas dijete u poslugu Amko na Logavinoj oko 18h(23.09)da nešto kupi kad se mali vraćai nosi somun kaže mama SDP dijeli somune i neki ćelo govori glasajte za SDP DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMJEŠNO fuj za ramazan kupuju glasove a znao im je lider prodati alžirce amerikancima![]()
![]()
- moler
#90 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
pošteno da ti kažem djete donijelo ali ja vratila ćeli somunmali Ninja wrote:Fair Life wrote:Jel' mali uzeo ili onako posteno odbio SDP kruh ??moler wrote:pošaljem danas dijete u poslugu Amko na Logavinoj oko 18h(23.09)da nešto kupi kad se mali vraćai nosi somun kaže mama SDP dijeli somune i neki ćelo govori glasajte za SDP DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMJEŠNO fuj za ramazan kupuju glasove a znao im je lider prodati alžirce amerikancima![]()
![]()
- vjesticanametli
#91 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
Mehmed Fatih wrote:Somuni hajd i nekako.
Imam jarana u novom gradu. Dijete mu juče iz škole donese instant goveđu supu (kojoj je prošao rok u decembru prošle godine), kaže evo učiteljica podjelila a načelnik nam poslao. Nisam siguran koja je škola u pitanju, zaboravih ga pitati.
-
evo.mene
#92 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
bolje alžirce amerikancima nego pola bosne četnicima i ustašama kao alija i njegova ekipamoler wrote:pošaljem danas dijete u poslugu Amko na Logavinoj oko 18h(23.09)da nešto kupi kad se mali vraćai nosi somun kaže mama SDP dijeli somune i neki ćelo govori glasajte za SDP DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMJEŠNO fuj za ramazan kupuju glasove a znao im je lider prodati alžirce amerikancima![]()
![]()
- veljaca
#93 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
KAKO NEKI LJUDI BRKAJU POJMOVE - ZALOSNO .................evo.mene wrote:bolje alžirce amerikancima nego pola bosne četnicima i ustašama kao alija i njegova ekipamoler wrote:pošaljem danas dijete u poslugu Amko na Logavinoj oko 18h(23.09)da nešto kupi kad se mali vraćai nosi somun kaže mama SDP dijeli somune i neki ćelo govori glasajte za SDP DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMJEŠNO fuj za ramazan kupuju glasove a znao im je lider prodati alžirce amerikancima![]()
![]()
- seln
#94 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
Neki pojmove, neki forume...islambosna je treca vrata lijevo, iza cenife.veljaca wrote:KAKO NEKI LJUDI BRKAJU POJMOVE - ZALOSNO .................evo.mene wrote:bolje alžirce amerikancima nego pola bosne četnicima i ustašama kao alija i njegova ekipamoler wrote:pošaljem danas dijete u poslugu Amko na Logavinoj oko 18h(23.09)da nešto kupi kad se mali vraćai nosi somun kaže mama SDP dijeli somune i neki ćelo govori glasajte za SDP DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMJEŠNO fuj za ramazan kupuju glasove a znao im je lider prodati alžirce amerikancima![]()
![]()
- lopta
#96 Re: STRANKE I PREDIZBORNI POKLONI
1 glas 1 somun. 
- moler
#97 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
što????Mikado wrote:Kontao si ispast pametan ili ?moler wrote:jel u COLOSEUM??????
- HAVANA
#98 Re: STRANKE I PREDIZBORNI POKLONI
Mahalac wrote:Semiha daje koke glasacima...odaziv je dobar
Uff.Treba reć Izetu nek ima gdje umoćit.
- HAVANA
#99 Re: STRANKE I PREDIZBORNI POKLONI
Mehmed Fatih wrote:Pa hajde jadniče da se nađemo da vidiš hošafa bapusti mi se te virtualne demagogije
Vidi pitara što je agresivan.
- HAVANA
#100 Re: STRANKE I PREDIZBORNI POKLONI
lopta wrote:1 glas 1 somun.
Ako je tako evo od mene još 5000 somuna u Novo Sarajevo,samo da onog Koldžu ne moram gledati.