STRANKE I PREDIZBORNI POKLONI
- bijelo_dugme
#51 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
A de ti nama reci gdje pa da i mi vidimo. 
-
nikad_izvini
#52 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
Dobro se živi pa se bavimo time ko dijeli somune.
Dolje SDP, živjele stranke na vlasti.
PS Narod tačno zaslužuje onakvu vlast kakvu ima
Dolje SDP, živjele stranke na vlasti.
PS Narod tačno zaslužuje onakvu vlast kakvu ima
-
nikad_izvini
#53 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
A Haris nije.E moj Fahro.Zaboravio si napisati ono o krnjem SDP-umoler wrote:pošaljem danas dijete u poslugu Amko na Logavinoj oko 18h(23.09)da nešto kupi kad se mali vraćai nosi somun kaže mama SDP dijeli somune i neki ćelo govori glasajte za SDP DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMJEŠNO fuj za ramazan kupuju glasove a znao im je lider prodati alžirce amerikancima![]()
![]()
- Mikado
#54 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
Npr. Stvaranje boljih uslova za zivot demobilisanom borcu sa 11-oro djece...bijelo_dugme wrote:A de ti nama reci gdje pa da i mi vidimo.
- Mehmed Fatih
#55 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
Somuni hajd i nekako.
Imam jarana u novom gradu. Dijete mu juče iz škole donese instant goveđu supu (kojoj je prošao rok u decembru prošle godine), kaže evo učiteljica podjelila a načelnik nam poslao. Nisam siguran koja je škola u pitanju, zaboravih ga pitati.
Imam jarana u novom gradu. Dijete mu juče iz škole donese instant goveđu supu (kojoj je prošao rok u decembru prošle godine), kaže evo učiteljica podjelila a načelnik nam poslao. Nisam siguran koja je škola u pitanju, zaboravih ga pitati.
- arbosan
#56 Re: SDP DIJELI SOMUNE!!!!!!!
Evo prijedlog za koaliciju, SDP dijeli somune, a Lijanovic cevape. Pravo dobitna kombinacija.Šeha wrote:Nego trebali bi napraviti koaliciju sa jos nekom strankom pa onda da nastupaju u tandemu. Jedni da dijele somune a drugi cevape...
Eh to bi vec bilo nesto konkretno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odoh potraziti Zlatka, pa da mu to predlozim. heheheeheh
- Mehmed Fatih
#57 SDP i goveđa supa
Somuni hajd i nekako.
- uvjek dobar gost
#58 Re: SDA dijeli besplatne kondome!!
U malim bočicama dijele i kreme za sunčanje, te male gumene čamce-... slažem se uhvatili se svi one teme i nepopuštaju..
Život je jedan živi ga Fikreta !
Život je jedan živi ga Fikreta !
- seln
#59 Re: SDP i goveđa supa
Nemoj viski bez leda...udara na mali mozak.Mehmed Fatih wrote:Somuni hajd i nekako.
-
LAIBACH KUNST
#60 Re: SDP i goveđa supa
Ne kontam naslov??? (čuj SDP i goveđa supa).
-
klixober
#61 Re: SDP i goveđa supa
Kao sto mu nick govori,pravi bh patriota.
- seln
#62 Re: SDP i goveđa supa
Ma ne konta ni on, ali otvara teme tipa "SDP i tsunami". "SDP i uragan", "SDP i propast banke Lehman"...LAIBACH KUNST wrote:Ne kontam naslov??? (čuj SDP i goveđa supa).
- Mehmed Fatih
#63 Re: SDP i goveđa supa
Htjeli vi to ili ne, tako vam je kako vam je sa vašim sdp pulenima 
- Bihac_4_ever
#64 Re: SDP i goveđa supa
Sta IM nece sve naumpasti...tacno ona primitivna posla...seln wrote:Ma ne konta ni on, ali otvara teme tipa "SDP i tsunami". "SDP i uragan", "SDP i propast banke Lehman"...LAIBACH KUNST wrote:Ne kontam naslov??? (čuj SDP i goveđa supa).
- uvjek dobar gost
#65 Re: SDP i goveđa supa
Koliko su puta zbog stranaka na vlasti, odnosno zbog velike šestorke... ljudi obični pojeli supu kojoj je istekao rok ili koliko su puta ostali gladni... tema je iracionalna... i pristrasna...
- Bihac_4_ever
#66 Re: SDP i goveđa supa
Janjicaru,cekaj molim te par minuta da postavim 7-godisnje dijete da stobom razgovara...sad ce doci iz skole...Mehmed Fatih wrote:Htjeli vi to ili ne, tako vam je kako vam je sa vašim sdp pulenima
- Mehmed Fatih
#67 Re: SDP i goveđa supa
Zbog čega je pristrasna. To što vi ne želite da se o ovome priča to je druga stvar. Hajmo mi napadad IZ i Reisa jelde? Ovo što sam napisao je tačno i to je takouvjek dobar gost wrote:Koliko su puta zbog stranaka na vlasti, odnosno zbog velike šestorke... ljudi obični pojeli supu kojoj je istekao rok ili koliko su puta ostali gladni... tema je iracionalna... i pristrasna...
- seln
#68 Re: SDP i goveđa supa
nemoj....nije fer prema Mesi....Bihac_4_ever wrote:Janjicaru,cekaj molim te par minuta da postavim 7-godisnje dijete da stobom razgovara...sad ce doci iz skole...Mehmed Fatih wrote:Htjeli vi to ili ne, tako vam je kako vam je sa vašim sdp pulenima
- Mehmed Fatih
#69 Re: SDP i goveđa supa
Ja sam SULTAN ne janjičar, ti si janjičarBihac_4_ever wrote:
Janjicaru,cekaj molim te par minuta da postavim 7-godisnje dijete da stobom razgovara...sad ce doci iz skole...
- seln
#70 Re: SDP i goveđa supa
Reis good....Rice good...rais good....z good....all good....Mehmed Fatih wrote:Zbog čega je pristrasna. To što vi ne želite da se o ovome priča to je druga stvar. Hajmo mi napadad IZ i Reisa jelde? Ovo što sam napisao je tačno i to je takouvjek dobar gost wrote:Koliko su puta zbog stranaka na vlasti, odnosno zbog velike šestorke... ljudi obični pojeli supu kojoj je istekao rok ili koliko su puta ostali gladni... tema je iracionalna... i pristrasna...
-
LAIBACH KUNST
#71 Re: SDP i goveđa supa
Preporučujem ti da pročitaš "Derviš i smrt" od Meše Selimovića.Možda shvatiš kakav su status imali bosanski muslimani u osmanskom carstvu (možda promijeniš nick).

- uvjek dobar gost
#72 Re: SDP i goveđa supa
Nemam pojma jer nisam dobio istu, kao ni somun, ali jel neistina ovo što sam ja otipkao ?Mehmed Fatih wrote:Zbog čega je pristrasna. To što vi ne želite da se o ovome priča to je druga stvar. Hajmo mi napadad IZ i Reisa jelde? Ovo što sam napisao je tačno i to je takouvjek dobar gost wrote:Koliko su puta zbog stranaka na vlasti, odnosno zbog velike šestorke... ljudi obični pojeli supu kojoj je istekao rok ili koliko su puta ostali gladni... tema je iracionalna... i pristrasna...
POlitika je čudna stvar.. i mutna isto tako.. ja sad ne spomenuh uzoritog Reisa niti IZ ... mislim u ovoj temi...
Ukoliko je istina .... neka je sam SDP pokusa... i neka fasuju enterokolitis.. ja sa tim nemam problem nikakav....
- Bihac_4_ever
#73 Re: SDP i goveđa supa
Mehmed Fatih wrote:Ja sam SULTAN ne janjičar, ti si janjičarBihac_4_ever wrote:
Janjicaru,cekaj molim te par minuta da postavim 7-godisnje dijete da stobom razgovara...sad ce doci iz skole...I kakve veze ti imaš sa Sarajevom i šta se uopšte javljaš?
ja volim svoje Sarajlije
- seln
#74 Re: SDP i goveđa supa
Ti sutlijas? zar nisi hosaf?Mehmed Fatih wrote:Ja sam SULTAN ne janjičar, ti si janjičarBihac_4_ever wrote:
Janjicaru,cekaj molim te par minuta da postavim 7-godisnje dijete da stobom razgovara...sad ce doci iz skole...I kakve veze ti imaš sa Sarajevom i šta se uopšte javljaš?
nemoj dugo na internetu, ruzice te babo...bice po guzi puc-puc
- Mehmed Fatih
#75 Re: SDP i goveđa supa
Znaš li šta nam je Fatih ostavio u svojoj adhnami?LAIBACH KUNST wrote:Preporučujem ti da pročitaš "Derviš i smrt" od Meše Selimovića.Možda shvatiš kakav su status imali bosanski muslimani u osmanskom carstvu (možda promijeniš nick).![]()
![]()
![]()
![]()