Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
Moderator: anex
-
#2201 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Kojeg zubara preporucujete za cirkonske navlake?
Kod Bandica su radjene popravke i ne preporucujem ih, "tezi" zahvati su uvijek odlagani i na kraju nisu ni uradjeni jer sam se i ja smorila dolazeci, da ne kazem da su se tri stomatologa izmijenila na meni.
Otisla sam kod njih citajuci pohvale njihovih sestara po fb, ne znajuci to
Kod Bandica su radjene popravke i ne preporucujem ih, "tezi" zahvati su uvijek odlagani i na kraju nisu ni uradjeni jer sam se i ja smorila dolazeci, da ne kazem da su se tri stomatologa izmijenila na meni.
-
#2202 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Moram i ja da se nadovežem da ordinaciju Bandić. Odlažu teze popravke kao i revizije liječenja (kako bi uzeli novac za vadjenje zuba te stavljanje implanta). Sad su počeli i anesteziju da naplaćuju. Primijetila sam i da im se stalno mijenjau uposlenici te da traže novo osoblje.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2203 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Ma kakvo odlaganje
Znas ne znas
Hoces neces
Haha ponasaju se kao da su disko i treba u ljubavnoj igri
Znas ne znas
Hoces neces
Haha ponasaju se kao da su disko i treba u ljubavnoj igri
- Digla_da_kreci
#2204 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Sta ovo vidjam u stomatoloskim ordinacijama je sad moguce i napumpati usne. Umjesto da osoblje salju na edukacije o novim tehnologijama i seminare o unapredjenju kvalitete rada, oni ih salju da uce kako da ubrizgavaju botoks. Salon za uljepsavanje i zubar, dobijes 2 u 1.
Hoce li uskoro imati u ponudi i manikir?
Tacno gubim postovanje za ovu struku.
Hoce li uskoro imati u ponudi i manikir?
Tacno gubim postovanje za ovu struku.
-
#2205 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
To se zove prilagodba tržištu, duck face, silikonske sise, lice koje ne može usne rastegnuti u osmijeh, liposukcija i umeci u guzici su hit ovih dana. Ljudi (pogotovo ženski dio populacije) su otišli u pi*ku materinu odavno.
Što se tiče stomatologa koji ovo rade.... Sve do jednom. Nije da nema slučajeva trajnog oštećenja živaca. Zaboravljaju da niti abdominalni hirurg ne krpi bedrenu kost slomljenu u saobraćajnoj nesreći.
Što se tiče stomatologa koji ovo rade.... Sve do jednom. Nije da nema slučajeva trajnog oštećenja živaca. Zaboravljaju da niti abdominalni hirurg ne krpi bedrenu kost slomljenu u saobraćajnoj nesreći.
- Digla_da_kreci
#2206 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Katastrofa. Bas su sebi srozali reputaciju.
-
#2207 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Iskr prije bi otisla stomatologu da mi napumpa usne nego nekoj hanifi iz donje njive koja je isla na kurs kod mukelefelekete iz gornje njive...ti ljudi su 6 godina isli na studije i odlicno poznaju anatomiju glave ...tako da neka su oni krenuli s tim, trebali su davnosabanss wrote: ↑20/07/2024 17:26 To se zove prilagodba tržištu, duck face, silikonske sise, lice koje ne može usne rastegnuti u osmijeh, liposukcija i umeci u guzici su hit ovih dana. Ljudi (pogotovo ženski dio populacije) su otišli u pi*ku materinu odavno.
-
#2208 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
To nije stvar za stomatologa, pogotovo kozmetičara kako insinuiraš. Govorim o botoxu, ne o filerima. Estetska hirurgija je prava adresa za to, mada po mom mišljenju botox se ne treba uopšte koristiti za estetiku. Kratak je spisak medicinskih stanja gdje ima svoju primjenu.
Btw, opet napominjem, mogućnost trajne paralize nije mala i nije da se ne dešava.
Btw, opet napominjem, mogućnost trajne paralize nije mala i nije da se ne dešava.
-
#2209 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Zubarska ordinacija dr, Hodžić Lejla na Grbavici.eagle29 wrote: ↑18/07/2024 11:02 Kojeg zubara preporucujete za cirkonske navlake?
-
#2210 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Isto loše iskustvo kod Bandića, žali Bože para, rad kao na traci.eagle29 wrote: ↑18/07/2024 11:02 Kojeg zubara preporucujete za cirkonske navlake?
-
#2211 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
Omer Maslic
Radili mi plombu nije bilo čaše da ispirem usta - hajde neću se ljutiti kontam jedan incident u 300 dana
nakon 20ak dana ponovo moram i ponesem flašicu pesimističan da su nabavili čaše i nisu
Radili mi plombu nije bilo čaše da ispirem usta - hajde neću se ljutiti kontam jedan incident u 300 dana
nakon 20ak dana ponovo moram i ponesem flašicu pesimističan da su nabavili čaše i nisu
- Truba
#2212 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
ja sam se vratio državnim kad sam skonto da moraš čekati i po 14 dan privatne i sanase i ostale
još razvlače...ajd ba zdravo
stoga omer maslić je ok
nemoj pljuvat došao izvaditi zub poslo me privatnik jer ne smijem vaditi zub bez nadzora oralnog kirurga
irena mi kaže nije za vađenje nego popravak
i evo godinama radi
stoga omer maslić je ok
nemoj pljuvat došao izvaditi zub poslo me privatnik jer ne smijem vaditi zub bez nadzora oralnog kirurga
i evo godinama radi
-
#2213 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
ne pljujem ja doktore nego usrano rukovodstvo koje nije u stanju obezbjediti jbne čaše mjesec dana
- Truba
#2214 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
to stoji
ispričavam se
ispričavam se
-
#2215 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
Petica gornja desna, popravljana da se ne vade živci, bez garancije da će biti uspješno.
Nakon nekoliko mjeseci bol se opet vratio, hladno, toplo, brzo zaboli i prestane.
OK, odem, izvade oba živca, liječenje, ovo-ono, slikanje, sve OK, ispunjeni kanali.
Nema više šta da boli.
Ne lezi vraže, prošlo mjesec-dva, opet bol počeo, istovjetan, toplo/hladno kratkotrajan i oštar bol!
Nemam gore 4 i 6, znači sama petica, nema šanse da je neki drugi zub pored.
Tačno mi dođe da ga izvadim i riješim se problema.
Nakon nekoliko mjeseci bol se opet vratio, hladno, toplo, brzo zaboli i prestane.
OK, odem, izvade oba živca, liječenje, ovo-ono, slikanje, sve OK, ispunjeni kanali.
Nema više šta da boli.
Ne lezi vraže, prošlo mjesec-dva, opet bol počeo, istovjetan, toplo/hladno kratkotrajan i oštar bol!
- Dosadno mii
#2216 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
Treba li uputnica u ambulanti za stomatologa ili direktno njih zvati i narucit se? Kako ide to za ove drzavne odavno se nije isloTruba wrote: ↑03/09/2024 10:38 ja sam se vratio državnim kad sam skonto da moraš čekati i po 14 dan privatne i sanase i ostale
stoga omer maslić je ok
i evo godinama radi
- Truba
#2217 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
I ja sam zaboravio
Dodjes da te pregleda pa ti da termin
Dodjes da te pregleda pa ti da termin
- Edin H.
#2218 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
Mojne ga vaditi, liječi dok možeNaslovnica wrote: ↑04/09/2024 10:36 Petica gornja desna, popravljana da se ne vade živci, bez garancije da će biti uspješno.
Nema više šta da boli.
-
#2219 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
Slazem se, lijeci dok mozes.Edin H. wrote: ↑08/09/2024 13:05Mojne ga vaditi, liječi dok možeNaslovnica wrote: ↑04/09/2024 10:36 Petica gornja desna, popravljana da se ne vade živci, bez garancije da će biti uspješno.
Nema više šta da boli.
- azurna_obala
#2220 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
Može biti i od nekog drugog zuba, vjeruj. Slikaj to ponovo, vidi da nema kakav proces. Mene su jedinica i dvica boljele, a zdravi zubi, ali se to nešto proširilo od četvorke i petice.Naslovnica wrote: ↑04/09/2024 10:36 Petica gornja desna, popravljana da se ne vade živci, bez garancije da će biti uspješno.
Nema više šta da boli.
- vjeshalica
#2221 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
Ima li neko u SA preporuciti parodontologa dobrog? Samo da utvrdimo o cemu je rijec?
Nemojte mi suftove predlagat
Hwala
Hwala
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2222 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
Jesi li pokusavala na stomatologiji, tj. na klinici?? Imaju dobrih doktora iz razlicitih oblasti...vjeshalica wrote: ↑19/09/2024 15:57 Ima li neko u SA preporuciti parodontologa dobrog? Samo da utvrdimo o cemu je rijec?
Hwala
-
#2223 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Kad ste se zalijepili za reklamu. Izvikani malo je reci. Nije ni Pirovic punjo bolji. Ti Bandići (vlasnici) i nisu stomatolozi, kako su mi rekli, primaju pripravnike i mlade doktore. Bolje i manje izvikanog stomatologa koji dugo radi i ima iskustvo od ovih fensi sa reklamama. Sta ce dobrom stomatologu reklama, njegovi uradci su reklama.FrozenCastle wrote: ↑08/08/2024 14:21Isto loše iskustvo kod Bandića, žali Bože para, rad kao na traci.eagle29 wrote: ↑18/07/2024 11:02 Kojeg zubara preporucujete za cirkonske navlake?
- vjeshalica
#2224 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
Nisam vidis se sjetila....konektovan wrote: ↑19/09/2024 16:02Jesi li pokusavala na stomatologiji, tj. na klinici?? Imaju dobrih doktora iz razlicitih oblasti...vjeshalica wrote: ↑19/09/2024 15:57 Ima li neko u SA preporuciti parodontologa dobrog? Samo da utvrdimo o cemu je rijec?
Hwala
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2225 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako
Kontam,..ako imate zdravstveno, otvorite karton ako vec niste bili, i iz prijemne ambulante vas upute nekome od specijalista,...vjeshalica wrote: ↑19/09/2024 16:06Nisam vidis se sjetila....konektovan wrote: ↑19/09/2024 16:02Jesi li pokusavala na stomatologiji, tj. na klinici?? Imaju dobrih doktora iz razlicitih oblasti...vjeshalica wrote: ↑19/09/2024 15:57 Ima li neko u SA preporuciti parodontologa dobrog? Samo da utvrdimo o cemu je rijec?
Hwala