Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
eagle29

#2201 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?

Post by eagle29 »

Kojeg zubara preporucujete za cirkonske navlake?
Kod Bandica su radjene popravke i ne preporucujem ih, "tezi" zahvati su uvijek odlagani i na kraju nisu ni uradjeni jer sam se i ja smorila dolazeci, da ne kazem da su se tri stomatologa izmijenila na meni.
Otisla sam kod njih citajuci pohvale njihovih sestara po fb, ne znajuci to
menekse1992

#2202 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?

Post by menekse1992 »

Moram i ja da se nadovežem da ordinaciju Bandić. Odlažu teze popravke kao i revizije liječenja (kako bi uzeli novac za vadjenje zuba te stavljanje implanta). Sad su počeli i anesteziju da naplaćuju. Primijetila sam i da im se stalno mijenjau uposlenici te da traže novo osoblje.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2203 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?

Post by Truba »

Ma kakvo odlaganje
Znas ne znas
Hoces neces

Haha ponasaju se kao da su disko i treba u ljubavnoj igri
Digla_da_kreci

#2204 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?

Post by Digla_da_kreci »

Sta ovo vidjam u stomatoloskim ordinacijama je sad moguce i napumpati usne. :D Umjesto da osoblje salju na edukacije o novim tehnologijama i seminare o unapredjenju kvalitete rada, oni ih salju da uce kako da ubrizgavaju botoks. :lol: Salon za uljepsavanje i zubar, dobijes 2 u 1.

Hoce li uskoro imati u ponudi i manikir? :D

Tacno gubim postovanje za ovu struku.
sabanss

#2205 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?

Post by sabanss »

To se zove prilagodba tržištu, duck face, silikonske sise, lice koje ne može usne rastegnuti u osmijeh, liposukcija i umeci u guzici su hit ovih dana. Ljudi (pogotovo ženski dio populacije) su otišli u pi*ku materinu odavno.

Što se tiče stomatologa koji ovo rade.... Sve do jednom. Nije da nema slučajeva trajnog oštećenja živaca. Zaboravljaju da niti abdominalni hirurg ne krpi bedrenu kost slomljenu u saobraćajnoj nesreći.
Digla_da_kreci

#2206 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?

Post by Digla_da_kreci »

Katastrofa. Bas su sebi srozali reputaciju.
Grb1

#2207 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?

Post by Grb1 »

sabanss wrote: 20/07/2024 17:26 To se zove prilagodba tržištu, duck face, silikonske sise, lice koje ne može usne rastegnuti u osmijeh, liposukcija i umeci u guzici su hit ovih dana. Ljudi (pogotovo ženski dio populacije) su otišli u pi*ku materinu odavno.

Što se tiče stomatologa koji ovo rade.... Sve do jednom. Nije da nema slučajeva trajnog oštećenja živaca. Zaboravljaju da niti abdominalni hirurg ne krpi bedrenu kost slomljenu u saobraćajnoj nesreći.
Iskr prije bi otisla stomatologu da mi napumpa usne nego nekoj hanifi iz donje njive koja je isla na kurs kod mukelefelekete iz gornje njive...ti ljudi su 6 godina isli na studije i odlicno poznaju anatomiju glave ...tako da neka su oni krenuli s tim, trebali su davno
sabanss

#2208 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?

Post by sabanss »

To nije stvar za stomatologa, pogotovo kozmetičara kako insinuiraš. Govorim o botoxu, ne o filerima. Estetska hirurgija je prava adresa za to, mada po mom mišljenju botox se ne treba uopšte koristiti za estetiku. Kratak je spisak medicinskih stanja gdje ima svoju primjenu.

Btw, opet napominjem, mogućnost trajne paralize nije mala i nije da se ne dešava.
triple mama

#2209 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?

Post by triple mama »

eagle29 wrote: 18/07/2024 11:02 Kojeg zubara preporucujete za cirkonske navlake?
Kod Bandica su radjene popravke i ne preporucujem ih, "tezi" zahvati su uvijek odlagani i na kraju nisu ni uradjeni jer sam se i ja smorila dolazeci, da ne kazem da su se tri stomatologa izmijenila na meni.
Zubarska ordinacija dr, Hodžić Lejla na Grbavici.
FrozenCastle

#2210 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?

Post by FrozenCastle »

eagle29 wrote: 18/07/2024 11:02 Kojeg zubara preporucujete za cirkonske navlake?
Isto loše iskustvo kod Bandića, žali Bože para, rad kao na traci.
bejzik

#2211 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by bejzik »

Omer Maslic :shock:

Radili mi plombu nije bilo čaše da ispirem usta - hajde neću se ljutiti kontam jedan incident u 300 dana

nakon 20ak dana ponovo moram i ponesem flašicu pesimističan da su nabavili čaše i nisu

:bih: :jbt:
Truba

#2212 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by Truba »

ja sam se vratio državnim kad sam skonto da moraš čekati i po 14 dan privatne i sanase i ostale

još razvlače...ajd ba zdravo

stoga omer maslić je ok
nemoj pljuvat došao izvaditi zub poslo me privatnik jer ne smijem vaditi zub bez nadzora oralnog kirurga

irena mi kaže nije za vađenje nego popravak
i evo godinama radi
bejzik

#2213 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by bejzik »

ne pljujem ja doktore nego usrano rukovodstvo koje nije u stanju obezbjediti jbne čaše mjesec dana
Truba

#2214 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by Truba »

to stoji
ispričavam se
Naslovnica

#2215 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by Naslovnica »

Petica gornja desna, popravljana da se ne vade živci, bez garancije da će biti uspješno.
Nakon nekoliko mjeseci bol se opet vratio, hladno, toplo, brzo zaboli i prestane.
OK, odem, izvade oba živca, liječenje, ovo-ono, slikanje, sve OK, ispunjeni kanali.
Nema više šta da boli.
Ne lezi vraže, prošlo mjesec-dva, opet bol počeo, istovjetan, toplo/hladno kratkotrajan i oštar bol! :?
Nemam gore 4 i 6, znači sama petica, nema šanse da je neki drugi zub pored.
Tačno mi dođe da ga izvadim i riješim se problema.
Dosadno mii

#2216 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by Dosadno mii »

Truba wrote: 03/09/2024 10:38 ja sam se vratio državnim kad sam skonto da moraš čekati i po 14 dan privatne i sanase i ostale

još razvlače...ajd ba zdravo

stoga omer maslić je ok
nemoj pljuvat došao izvaditi zub poslo me privatnik jer ne smijem vaditi zub bez nadzora oralnog kirurga

irena mi kaže nije za vađenje nego popravak
i evo godinama radi
Treba li uputnica u ambulanti za stomatologa ili direktno njih zvati i narucit se? Kako ide to za ove drzavne odavno se nije islo
Truba

#2217 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by Truba »

I ja sam zaboravio
Dodjes da te pregleda pa ti da termin
Edin H.

#2218 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by Edin H. »

Naslovnica wrote: 04/09/2024 10:36 Petica gornja desna, popravljana da se ne vade živci, bez garancije da će biti uspješno.
Nakon nekoliko mjeseci bol se opet vratio, hladno, toplo, brzo zaboli i prestane.
OK, odem, izvade oba živca, liječenje, ovo-ono, slikanje, sve OK, ispunjeni kanali.
Nema više šta da boli.
Ne lezi vraže, prošlo mjesec-dva, opet bol počeo, istovjetan, toplo/hladno kratkotrajan i oštar bol! :?
Mojne ga vaditi, liječi dok može
suspect_zero

#2219 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by suspect_zero »

Edin H. wrote: 08/09/2024 13:05
Naslovnica wrote: 04/09/2024 10:36 Petica gornja desna, popravljana da se ne vade živci, bez garancije da će biti uspješno.
Nema više šta da boli.
Mojne ga vaditi, liječi dok može
Slazem se, lijeci dok mozes.
azurna_obala

#2220 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by azurna_obala »

Nema više šta da boli.
Može biti i od nekog drugog zuba, vjeruj. Slikaj to ponovo, vidi da nema kakav proces. Mene su jedinica i dvica boljele, a zdravi zubi, ali se to nešto proširilo od četvorke i petice.
vjeshalica

#2221 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by vjeshalica »

Ima li neko u SA preporuciti parodontologa dobrog? Samo da utvrdimo o cemu je rijec?
Nemojte mi suftove predlagat

Hwala
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#2222 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by konektovan »

vjeshalica wrote: 19/09/2024 15:57 Ima li neko u SA preporuciti parodontologa dobrog? Samo da utvrdimo o cemu je rijec?

Hwala
Jesi li pokusavala na stomatologiji, tj. na klinici?? Imaju dobrih doktora iz razlicitih oblasti...
last mohicans

#2223 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?

Post by last mohicans »

FrozenCastle wrote: 08/08/2024 14:21
Isto loše iskustvo kod Bandića, žali Bože para, rad kao na traci.
Kad ste se zalijepili za reklamu. Izvikani malo je reci. Nije ni Pirovic punjo bolji. Ti Bandići (vlasnici) i nisu stomatolozi, kako su mi rekli, primaju pripravnike i mlade doktore. Bolje i manje izvikanog stomatologa koji dugo radi i ima iskustvo od ovih fensi sa reklamama. Sta ce dobrom stomatologu reklama, njegovi uradci su reklama.
vjeshalica

#2224 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by vjeshalica »

konektovan wrote: 19/09/2024 16:02
vjeshalica wrote: 19/09/2024 15:57 Ima li neko u SA preporuciti parodontologa dobrog? Samo da utvrdimo o cemu je rijec?

Hwala
Jesi li pokusavala na stomatologiji, tj. na klinici?? Imaju dobrih doktora iz razlicitih oblasti...
Nisam vidis se sjetila....
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#2225 Re: Stomatolog Sarajevo....-gdje, šta, kako

Post by konektovan »

vjeshalica wrote: 19/09/2024 16:06
konektovan wrote: 19/09/2024 16:02

Hwala
Nisam vidis se sjetila....
Kontam,..ako imate zdravstveno, otvorite karton ako vec niste bili, i iz prijemne ambulante vas upute nekome od specijalista,...
Post Reply