Marco? Otkuda ti sada ta prica, please? Mislim da bar iz mojih postova tako nesto nikada ne bi mogao izvuci. Ali, hajde, da ne bude zabune:Marco-x wrote:Ma je li moguće da su Hrvati tako fašistoidni, petljaju, licemjerni...
1. Hrvati NISU fasisoidni (a niti petljaju, niti su licemjerni)
2. Hrvatima JESTE mjesto u BiH jer je to (i) njihova domovina.
3. Hrvati trenutno jesu (nazalost!) u najnepovoljnijem politickom polozaju u BIH, a tomu je puno razloga, od kojih nije nezanemariv uticaj tzv. "hrvatske" politike.
Ne bih htio dalje o ovome, mozemo negdje drugu temu otvoriti, ja bih zaista zelio aktivniju hrvatsku politiku u BiH, koja nece biti vezana samo za Hercegovinu. Posavina se na zalost samo sporadicno spominje u politickom rjecniku hrvatskih (a i bosnjackih, da ne bude zabune!) politicara u BIH.
Ovdje je tema bila kriz u Stocu. Pa se prosirila na kriz u Mostaru. Sto se mene tice, moze se prosiriti i na dzamiju u Bradini i na gomilu pravoslavnih crkvi po bosnjackim i hrvatskim avlijama - prema svemu tome imam isti stav: nagoni me na povracanje.
Ne vidim zasto bi iz toga izvukao zakljucak da su Hrvati fasisoidni, licemjeri...(kazem: Hrvati, mislim na narod, o hrvatskim, ili bilo kojim (cijim) drugim politicarima imam potpuno drugacije misljenje).