Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nesha wrote:Daninma,mjesecima gledam citam ovaj forum i razno razne teme kako prebirate,zalite se,bunite se i kukate.
Pa dobro ako je sve tako crno u sta nema sumnje,sto onda kojeg kurca sjedite kuci da tako kazem?????
Kakvi ste vi to ljudi koji samo sjede,chatsaju,pisu forume i kritikuju sve postojece,a ne poduzimaju nista ama bas nista da to promjene.
Kuda vodi ta mladost ove zemlje koja samo prica i prica i nista ne radi!!!
Samo sam zelio da pokrenem ovu tremu da vas pitam jeli vas sve redom mlade,stare ovakve i onakve stid sto iz dana u dan sve propada a svi sjedite i pisete mailove.
Izvolite na ulicu,strajkujte,borite se,bunite se ima hiljadu nacina od organizacija mladih preko stranaka,preko razno raznog rada! Srce me boli kada se sjetim kako su u Beogradu Srbi demonstrirali protiv Milosevica mjesecima na ulici dok ga nisu studentiu srusiili!!!
Sram vas bilo.
A drzava ode u smece izmedju ostalih i radi toga jer ste vi takvi kakvi jeste,samo sjedite ,pijte kafe,tracajte ispirajte usta i sve ce biti u redu
Studenti srušili Miloševića
Ko danas vlada Srbijom.
Vidite to ovako.
Na neumjesne komentare se necu obazirati.
Niti sam star,imam 25 godina,zavrsio sam fakultet,radim.
Ja ovdje govorim o svima nama,o sebi prvo pa onda hajmo svako da se pita za sebe??
Ovdje kada i neko krene,ostali sjede piju kafe i govore jooj vidi one budale sta mu je sta se buni ionako se ovdje nista ne moze promjeniti.
Ako cemo svi sjediti zauvijek onda nam motka u lgavu ne gine.
Sta bolje da su nas porokali u ratu kad nas ovako mezete u miru jel tako?
Mislim tuga mi je gledati mladu raju kako sjede,i sjede i sjede mislim 95% njih i uzivaju ne radeci nista dok su im idoli kriminalci,varalice koje imaju trenutno para da obuku nove tene i farmerke.
Onako nisam htio nikoga posebnoi da kritikujem nego sve nas redom.
do kada cemo sjediti i gledati.
neznam ko je tamo napisao da studenti nisu srusili milosevica.
Pa decko dragi Ceda Jovanovic ga je licno odveo u muriju a on je lider studentskih protesta.
ko nas nazalost nema takve mlade raje koja da izvinete imaju muda do jaja!!!
ja se samo nadam da ce neko povesti i ujediniti ovu omladinu naprijed da rusimo ovu smece od drzvanog sistema koje nas koci.
takva mlada raja su bakir hadziomerovic sa 60 minuta, takav momak je onaj dizdar iz stoca koji se buni dole,takav momak je semir halilovic cija knjiga drzavna tajna se reklamira na radiju i u danima i koja nudi exluzivu drzavnu zbog kojeg ce ga vjeovatno neko roknuti.
i tako dragi moji,dok bakira hadziomerovica budu otjerali sa tv jer prica istinu,dizdara protjerali z stoca jer se bori za jedinstveni stolac i semira halilovica zadavili jer otkriva drzavne tajne,mi cemo sjediti i ptvoriti na naveedene teme jos jedan forum!!!
nismo li jadni???
borba je nesto drugo
gore navedenom trojci svaka cast na mudima i nek ih Bog pozivi jer nam takvi ljudi trebaju
bakir i istina(mislis ko za fazlica?,mehmedovica?,cengica?) ovo pocinje biti sve bolje i bolje ...
nesho ko'lka je dnevnica? nek' ti uracunaju posebne beneficije "nocnog rada" ipak je rjec o trecoj smjeni
SD-6 wrote:bakir i istina(mislis ko za fazlica?,mehmedovica?,cengica?) ovo pocinje biti sve bolje i bolje ...
nesho ko'lka je dnevnica? nek' ti uracunaju posebne beneficije "nocnog rada" ipak je rjec o trecoj smjeni
ja citam +/- = OK ima svasta sad ce izbori zagrijavanja milosevic = peddy nismo ga mi postavili ne mozemo ga mi ni rusiti eeee da je kod nas na vlasti milosevic davno bi mi njega srusili ali nije ovdje se radi o nasim ljudima pa kako ces bolan nesho naseg covjeka srusiti
nesha wrote:Vidite to ovako.
Na neumjesne komentare se necu obazirati.
Niti sam star,imam 25 godina,zavrsio sam fakultet,radim.
Ja ovdje govorim o svima nama,o sebi prvo pa onda hajmo svako da se pita za sebe??
Ovdje kada i neko krene,ostali sjede piju kafe i govore jooj vidi one budale sta mu je sta se buni ionako se ovdje nista ne moze promjeniti.
Ako cemo svi sjediti zauvijek onda nam motka u lgavu ne gine.
Sta bolje da su nas porokali u ratu kad nas ovako mezete u miru jel tako?
Mislim tuga mi je gledati mladu raju kako sjede,i sjede i sjede mislim 95% njih i uzivaju ne radeci nista dok su im idoli kriminalci,varalice koje imaju trenutno para da obuku nove tene i farmerke.
Onako nisam htio nikoga posebnoi da kritikujem nego sve nas redom.
do kada cemo sjediti i gledati.
neznam ko je tamo napisao da studenti nisu srusili milosevica.
Pa decko dragi Ceda Jovanovic ga je licno odveo u muriju a on je lider studentskih protesta.
ko nas nazalost nema takve mlade raje koja da izvinete imaju muda do jaja!!!
ja se samo nadam da ce neko povesti i ujediniti ovu omladinu naprijed da rusimo ovu smece od drzvanog sistema koje nas koci.
takva mlada raja su bakir hadziomerovic sa 60 minuta, takav momak je onaj dizdar iz stoca koji se buni dole,takav momak je semir halilovic cija knjiga drzavna tajna se reklamira na radiju i u danima i koja nudi exluzivu drzavnu zbog kojeg ce ga vjeovatno neko roknuti.
i tako dragi moji,dok bakira hadziomerovica budu otjerali sa tv jer prica istinu,dizdara protjerali z stoca jer se bori za jedinstveni stolac i semira halilovica zadavili jer otkriva drzavne tajne,mi cemo sjediti i ptvoriti na naveedene teme jos jedan forum!!!
nismo li jadni???
borba je nesto drugo
gore navedenom trojci svaka cast na mudima i nek ih Bog pozivi jer nam takvi ljudi trebaju
"E mladicu u tvojim godinama ja sam bio 35" M.M. Selimovic
ma ja samo udrite brigu na veselje.
jebaji ga kad smo -ste stoka!
odgovor onom liku kao bakir hadiomerovic i istina pa navodi primjere cengica fazlica i mehmedinovica.
vidi za fazlica i mehmedinovica neznam
ali kada je hasan cengic u pitanju to je najveci kriminalc u istoriji bih.
pa covjece boziji bio je hodza prije rata a babo mu bio mlinar a sada je general onaj papak debeli i imaju avione aerodrome i ostalo.!!!!
ti primjeri koje navodis samo pokazuju koliko ova vlast je korumpirana!
pa ako si gledao zadnje dvije emisije 60minuta vidio si desetine ceduljica koje potpisuje upravo cengic i iz kojigh se vidi kakko su milioni maraka frcali na sve strane.
zalosno je da si slijep kod ociju
gledaj cedulje,vidi kako su odlazile NASE pare date NAMA a ne nemkome liji,cengicu i istalim mesetarima.
taj novac je za nasu muku i jad a ne za njihove avione,mindere,aerodrome, i auta kojima se vozaju i vile u kojima ljetuju po turskoj.
kako si jadan ili kako ste jadni gadi mi se.
kurcevi ljudi pa ste i zasluzili da zivite u kurcevoj zemlji
Ma ne znam sta bih ti rekao jeli dzaba ili nije.
Narod je stoka neko je davno rekao.
Mislim u emisiji kod Bakira Hadziomerovica su pokazani papiri o parama kojih nema a kojima je raspolagao cengic.
ja neznam fair life slusas li radio 202?
jesi covjece cuo reklamu za knjigu Drzavna tajna.
pa cuju se prisluskivani razgovori ma to je ludnica ziva.
alispahic,alija,celo,sefer,naser oric ,ganic,mahmutćehajić itd itd..
ja samo govorim da treba podrzati te i takve ljude koji imaju petlju pokazati takve stvari.
taj momak koji to pise semir halilovic kako kaze reklama ma on mora da ima muda ko koljena kada je ono obajvio tj objavit ce.
jedva cekam da kupim.
takav profil mladih ljudi nam treba koji su pametni,ne boje se i hoce da povuku.takav je i hadziomerovic i dizdar iz stoca i drugi koji se bore na svojnacin
Nesho, cujemo te. Ali, od davanja savijeta fajde nema.
Lako je drugima reci: Sto nesto ne napravite? ... ali kada treba svoje dupe isturiti van, onda obicno nema mnogo dobrovoljaca.
Tacno je da neki kazu, neki pisu... Ti vjerovatno imas dosta prijatelja koji to citaju ili slusaju pa mozda podiskutuj sa njima kakve su njihove ideje. Nevjerovatno je koliko mozes da naucis diskutujuci s drugima.
Ali, samo citati ili slusati druge sta govore... well, znas i sam da ne vodi nicemu. Pasiva. Sjeti se fizike: Svaka akcija prouzrokuje reakciju. Valja fizicki djelovati.
Spominjes pad Milosevica. To znaci da uspijeh ostavlja tragove. Nadji nacin da ih slijedis. Kontaktiraj tog Cedu i ostale koji su bili aktivni u Beogradu i pitaj ih kako... Pa kada oformis plan za koji vjerujes da moze da radi, stavi ga i ovdje na forum. Forum je pun dobre i postene raje.
Nike slogan jednostavno sazzima sve gornje: "JUST DO IT!"
nesha wrote:Ma ne znam sta bih ti rekao jeli dzaba ili nije.
Narod je stoka neko je davno rekao.
Mislim u emisiji kod Bakira Hadziomerovica su pokazani papiri o parama kojih nema a kojima je raspolagao cengic.
ja neznam fair life slusas li radio 202?
jesi covjece cuo reklamu za knjigu Drzavna tajna.
pa cuju se prisluskivani razgovori ma to je ludnica ziva.
alispahic,alija,celo,sefer,naser oric ,ganic,mahmutćehajić itd itd..
ja samo govorim da treba podrzati te i takve ljude koji imaju petlju pokazati takve stvari.
taj momak koji to pise semir halilovic kako kaze reklama ma on mora da ima muda ko koljena kada je ono obajvio tj objavit ce.
jedva cekam da kupim.
takav profil mladih ljudi nam treba koji su pametni,ne boje se i hoce da povuku.takav je i hadziomerovic i dizdar iz stoca i drugi koji se bore na svojnacin
Vidi Diggeru ovako.
Lijepo ti mene savjetujes,i hvala tebi ali znas ideje se ne razvijaju na forumima i ja nisam htio dizati "revoluciju" na forumu.
Daleko od toga,nego jednostavno potaknuti ljude da malo razmisle o svemu.
znam ja kao i ti vjerovatno da od "bune" nema fajde ni ovdje ni na ulici jer ovdje omladina voli da pije KAFE.
Sto se mog angazmana tice,ja sam angazovan u opozicionim SVIM projektima na razne nacine koji na bilo koji nacin rue kriminalce,ratne profitere i varalice raznih profila.
Tako da ja ne opterecujem nikoga,ja pisem ono sto mislim i nisi duzan davati bespotrebne komentare.jednostavno mozes presutiti ako ti se cini glupo ili ne intreresantno itd.
Fair Life mislim da razumijes o cemu se radi.
Da sto se tice muda Semira Halilovica sto i sam rece ti,i njegov stari ih ima i imo ih je pa valjda je to genetski i dobro je da ima takvih ljudi.
da nije njih i slicnih sta mi mi diggeru jelda???
a onaj zadnji komentar,neki perke ili kako vec,eee perke idi i baci ga jednom il promjeni forum.Desanka maksimovic ili irfan ljevakovic
nemoj makar prosipati gluposti ovuda ima ih i previse
zivili
ma "muha" jarane,neznam fakat sta bi ti rekao.
jebali su nam majku!!!
mislim,da je ta nasa geografska pozicija izmedju srbije i hrvtske uticala da ostanemo kao narod bez nekog posebnog identiteta,borbenosti i da smo navikli da imamo tutore cijeli vijek postojanja.
da se ne bunimo i da izigravamo dvorske lude i sluge.
ah pa valjda nam je i smjesno i cudno zato kada vidimo da neko ima petlju i buntovnik je za pravdu.
ono sto je u svijetu ili ako hoces kod nasih i istocnih i zapadnih komsija PLUS,kod nas je predmet zajebancije.
Ovdje svi samo piju KAFE"""!!!!!!
Ode mi i nam,mladost dok se svi napijete kafe
Ma ja Kurte,sve je to lijepo jarane..
neka piju,,samo neka piju
ima ona Djoletova pjemsa koja kaze "Putuj Evropo nemoj vise cekati na nas..ne pitaj mnogo dospeces i ti na rđav glas...putuj planeto super smop se druzili..nama je lepo TAMAN KAKO SMO ZASLUZILI"
p.s.jel neko vidio danas magazin DANI???
Imate reklamu za knjigu DRŽAVNA TAJNA Semira Halilovica..
Vidite kako izglda..stavio je u reklamu 15-tak potpisa najvecih faca bh i hrvatske kao potvrdu da su unura najpovjerljivi dokumenti.
ludilo zivo. ma nek gori sve
[/url]
nesha wrote:Ma ja Kurte,sve je to lijepo jarane..
neka piju,,samo neka piju
ima ona Djoletova pjemsa koja kaze "Putuj Evropo nemoj vise cekati na nas..ne pitaj mnogo dospeces i ti na rđav glas...putuj planeto super smop se druzili..nama je lepo TAMAN KAKO SMO ZASLUZILI"
p.s.jel neko vidio danas magazin DANI???
Imate reklamu za knjigu DRŽAVNA TAJNA Semira Halilovica..
Vidite kako izglda..stavio je u reklamu 15-tak potpisa najvecih faca bh i hrvatske kao potvrdu da su unura najpovjerljivi dokumenti.
ludilo zivo. ma nek gori sve
[/url]
care moj shvati da nema nista od te price... bosanci su navikli da ih neko jebe u zdrav mozak, i da tog nema vjerovatno ne bi znali sta da rade... svi glume neke frajere u prici, a kad treba pokazat malo hrabrosti pa nesto reci ili uciniti onda svi ispare na kafu (primjer prvih i posljednjih demonstracija na kojim sam bio, gdje pola raje nakon pola sata ode na kafu)
zato nemoj plaho da se brines, bice sve dure, samo sto nam nece krv pit turcin, svabo il ugar, vec nasi bilmezi - bolje ne zasluzujemo
Alfonse drug..
drago mi je sa ovoga foruma kada vidim da ima ljudi koji razumiju o cemu se prica sto znaci da kriticna masa ipak posoji ali je treba uvezivati u neku nevladinu,nestranacku oprganizaciju pokret ...
mislim da je to odlicna ideja okuptii ljude u tako nesto i raditi poslove..
pa hajmo se onda baviti crnim humoromsalama dizati bunt i cirkus sa svime time ako nema bolje varijante ali nemojmo da sutimo
pa evo ima raje koja pricaju i koja se bore..
pricao sam tj pisao vec gore i sebi sam dosadan sa time ali imaju momci koji rade..
hadziomerovic,kaletovic,dizdar,halilovic mladji... mislim...sarajlic itd itd
trebamo se skupiti okupiti i podrzati tu raju i na taj nacin stvoriti neku organizaciju
hajmo raditi protiv ove bande
ko hoce da pije kafe nek ide brate siroko mu polje
bolje zivjeti jedan dan kao vuk nego 100 godina kao ovca!!!