Stemanje plocica i ljubav
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Alfons Kauders
koje,anais_nin wrote:A ja kontala to ce mi biti olaksavajuca okolnostAlfons Kauders wrote: hajd sto si hercegovka, al sto si plavusa... uffff....
ovo prvo il drugo ?
- Alfons Kauders
i ja sam pomislio da je nesto drugo, al onda sam skonto cija je tema...flora.sa wrote:ja kada sam pročitala naslov teme, pomislila sam na skroooooz nešto drugo....ali sad nejse
floooro... kad me upoznas sa sestrom ?
-
silentbob
#29 Re: Stemanje plocica i ljubav
anais_nin wrote:silentbob wrote: nesto nisam dobar sa njim u zadnje vrijeme, onaj mali Zaimov (Fuddo) nesto handri sa njim,ne znam sta cu. Ma ima onaj Ljutovic (paradajz i paprika) pa Mario,ario (Mostarac) ne sekiram se ja (dok je meni Mostara
![]()
![]()
):D
- flora.sa
kada ti mene upoznaš sa sobom...Alfons Kauders wrote:i ja sam pomislio da je nesto drugo, al onda sam skonto cija je tema...flora.sa wrote:ja kada sam pročitala naslov teme, pomislila sam na skroooooz nešto drugo....ali sad nejse![]()
floooro... kad me upoznas sa sestrom ?
- Alfons Kauders
nije problem, pa onda, ako stvarno mrzis svoju sestru, sredis upoznavanje...flora.sa wrote:kada ti mene upoznaš sa sobom...Alfons Kauders wrote:i ja sam pomislio da je nesto drugo, al onda sam skonto cija je tema...flora.sa wrote:ja kada sam pročitala naslov teme, pomislila sam na skroooooz nešto drugo....ali sad nejse![]()
floooro... kad me upoznas sa sestrom ?![]()
![]()
- flora.sa
iz pouzdanih izvoraAlfons Kauders wrote:nije problem, pa onda, ako stvarno mrzis svoju sestru, sredis upoznavanje...flora.sa wrote:kada ti mene upoznaš sa sobom...Alfons Kauders wrote: i ja sam pomislio da je nesto drugo, al onda sam skonto cija je tema...![]()
floooro... kad me upoznas sa sestrom ?![]()
![]()
![]()
![]()
- Alfons Kauders
flora.sa wrote:iz pouzdanih izvoraAlfons Kauders wrote:nije problem, pa onda, ako stvarno mrzis svoju sestru, sredis upoznavanje...flora.sa wrote: kada ti mene upoznaš sa sobom...![]()
![]()
![]()
![]()
, znam da ti moja sestra ne bi odgovarala...
![]()
![]()
iz pouzdanih izvora... vidi se da si kriminalistika u 16...
hajd, pozdravi pouzdani izvor...
- flora.sa
agentura radi, gdje nisi niti svestan da bi mogla biti....Alfons Kauders wrote:flora.sa wrote:iz pouzdanih izvoraAlfons Kauders wrote: nije problem, pa onda, ako stvarno mrzis svoju sestru, sredis upoznavanje...![]()
![]()
, znam da ti moja sestra ne bi odgovarala...
![]()
![]()
iz pouzdanih izvora... vidi se da si kriminalistika u 16...
hajd, pozdravi pouzdani izvor...
-
Dezze
#39 Re: Stemanje plocica i ljubav
Za moju djevojku da. Za ostale zene koje volim ne:)Zadig wrote:Pitanje za muskarce, ajmo iskreno.
Hajd da i ja jednom postavim, ovako "anaisovsku" temu
![]()
Momci, kada ga bacate, od silnih zena i slika koje vam prodju kroz glavu u trenutcima...samozadovoljavanja, da li tu ima mjesta za zenu koju iskreno i duboko...VOLITE?
isto pitanje za zene, samo promjenite formulaciju da odgovoara vasem spolu
![]()
copyrajt baj anais
Pa zar se to, kao, ne podrazumijeva?? Ili sam ja samo naivan...
-
_galaksija
Pa valjda oni koji imaju nekoga tj.koji nekoga vole i nemaju potrebu za samozadovoljavanjem 
- anais_nin
#42 Re: Stemanje plocica i ljubav
eh sad kad si ukljucio i zene u jednacinu bice odgovaraZadig wrote: isto pitanje za zene, samo promjenite formulaciju da odgovoara vasem spolu
![]()
ma ja, ugura se u te fantazije i taj kojeg se voli
- anais_nin
hmmmm hoce li mi neko objasniti kakve veze ima ljubav ili stalna veza sa samozadovoljavanjem?silentbob wrote:_galaksija wrote:Pa valjda oni koji imaju nekoga tj.koji nekoga vole i nemaju potrebu za samozadovoljavanjem
dobar odgovor
-
silentbob
anais_nin wrote:hmmmm hoce li mi neko objasniti kakve veze ima ljubav ili stalna veza sa samozadovoljavanjem?silentbob wrote:_galaksija wrote:Pa valjda oni koji imaju nekoga tj.koji nekoga vole i nemaju potrebu za samozadovoljavanjem
dobar odgovor![]()
je li to kao "ako me volis i ako sam ti ja dovoljna onda ti desanka ne bi ni trebala padati na pamet?"
![]()
![]()
meni to normala, sa/bez veze, sa/bez ljubavi....sta fali druzit se sa desankom ponekad?
![]()
a i ovo je dobar odgovor
-
Dezze
silentbob wrote:anais_nin wrote:hmmmm hoce li mi neko objasniti kakve veze ima ljubav ili stalna veza sa samozadovoljavanjem?silentbob wrote:
dobar odgovor![]()
je li to kao "ako me volis i ako sam ti ja dovoljna onda ti desanka ne bi ni trebala padati na pamet?"
![]()
![]()
meni to normala, sa/bez veze, sa/bez ljubavi....sta fali druzit se sa desankom ponekad?
![]()
a i ovo je dobar odgovor
- 8. sekretar SKOJ-a
Štemanje pločica=MEHENGLANJE. Radnik na štemanju=MEHENGLAŠ!
MEHENGLAŠILIŠTE=lice mjesta mehenglanja!
MEHENGLAŠILIŠTE=lice mjesta mehenglanja!
- Alfons Kauders
ko pitt tebe ...bug wrote:nadasvesilentbob wrote:_galaksija wrote:Pa valjda oni koji imaju nekoga tj.koji nekoga vole i nemaju potrebu za samozadovoljavanjem
dobar odgovornepotpun, mozes voljeti i nekoga s kim
:( ne mozes biti