STARIJE?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

winetou

Post by winetou »

Image

O Samanthi je je riječ :D
TheGame

Post by TheGame »

Ja sam imao jedno iskustvo sa jednom od skoro 40 kuka, i bilo mi je nezaboravno!!!bolje nego skoro sve ove mojih godina...tako da bih i ja jarko opalio još puno njih poslije 35 pa i do 50(ako je dobra)
a tek mi je 22 8-)
edu

Post by edu »

jao koliko ponuda na PM..ima li ko da mi pomogne??..H&D tebi cu dati ove preko 5 banki..halal..ne moras nista placati..samo nek' je tebi fino...
TheGame

Post by TheGame »

edu wrote:jao koliko ponuda na PM..ima li ko da mi pomogne??..H&D tebi cu dati ove preko 5 banki..halal..ne moras nista placati..samo nek' je tebi fino...
evo ja cu pomoći...ti samo proslijedi 8)
Zadig

Post by Zadig »

Kareem Abdul-Jabbar wrote:
hananah wrote:
Zadig: Fenomenalan sex, mada je bila malko sira jer je ipak je imala dijete, a mozda i ja nisam bio dovoljno veliki
cuj sira jer je imala dijete :lol: :lol: :lol: :lol: da li se i muskima prosiri kad imaju dijete :D ili im se pak sa svakim djetetom "stranjuje" :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: jooooooj, suze stan'te :lol::lol::lol::lol::lol:

stan' Neretvoooooooooooo :lol::lol: :D:D
Pa dobro sada sta je smjesno toliko :D

Hana, da li je istina da nakon porodjaja se misici malo opuste ili ne?
Jasno mi je da se siri i skuplja. Ali da li mislis da je u prosjeku starije zene koje su imale porod i mladje trebe koje nisu imale porod imaju slicnu sirinu, tj cvrstinu vaginalnih misica ili ne???

Bio sam sa djevojkama koje su jako uske, ali i s onima sa poprilicnom promahom, da li je to genetski, tj svako tijelo je jedinstveno, ili ima i dog faktora starosti i porodjaja kada je kolicina promahe u pitanju?

Da li imas djecu, da li ti je isto uska sada i kada si imala 19 godina.?

Hvala
Zadig

Post by Zadig »

reci majke ti sta mislis
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

Zadig wrote:reci majke ti sta mislis
:D:D tebi ne treba zensko, drugar -tebi treba samo nesto usko :-):-)

:D u sustini si ti jako sretan :D
Zadig

Post by Zadig »

sretan sam ja uvijek, cak i kada situacija nalaze suprotno.

Nego zanima me sta Hanifa misli fakat, ili bilo koja druga zena, siroka ili uska.
:D
edu

Post by edu »

Zadig wrote:
Kareem Abdul-Jabbar wrote:
hananah wrote: cuj sira jer je imala dijete :lol: :lol: :lol: :lol: da li se i muskima prosiri kad imaju dijete :D ili im se pak sa svakim djetetom "stranjuje" :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: jooooooj, suze stan'te :lol::lol::lol::lol::lol:

stan' Neretvoooooooooooo :lol::lol: :D:D

Da li imas djecu, da li ti je isto uska sada i kada si imala 19 godina.?

Hvala
Ima dvoje djece..a uskoro ce joj, ako Bog da 19-ta..pa ti sad vidi kolika joj je...

Nema na cemu...

:D :D :D
Zadig

Post by Zadig »

:lol:

ma ja bih htio da mi zena kaze svoje misljenje, ali ona ignorise, jer misli da je nepristojno

:(
Zadig

Post by Zadig »

E ovako, posto se Hanifa ne javlja, da odgovorim sam.

Postoji problem elasticnosti vaginalnih zidova. Prvo, moze vagina biti u preuska, to se zove VAGINISMUS.

Toliko se skupi da jednostavno penis ne moze da prodje bez vecih bolova, na obje strane.

Sto se tice sirine vagine, evo samo cu da citiaram da ne bude da izmisljam:

U kratko, da, zena nakon poroda vrlo lako moze da zapadne u situaciju da nikada ne povrati predporodjajnu elasticnost i sirinu vagine. Znaci porodjaj i godine uticu na promahu.
Ima dosta faktora, velicina bebe, vrijeme trudnoce, genetica, elasticnost vaginalnih misica, konstrukcija himena i tako dalje.
Imaju cak i vjezbe koje se zovu KEGEL vjezbe, ali ne mora ni to da pomogne.

Hana reci da li se slazes sada?

After having a vaginal birth, it is inevitable that tissues will stretch (think of a bowling ball coming through a tube sock!). Whether they will return to close to a pre-pregnancy states depends on several factors, including the size of the baby; the amount of time pushing; the extent of any episiotomy or tear; and, to a large degree, genetics. Some people are blessed with more elastic tissue that will spring back, while others are left with a saggy belly -- and vaginal opening.
Kegel exercises may help, but if they do not, then an overly large vaginal opening may be corrected surgically. For the most part, we recommend that such surgery be delayed until after childbearing is completed. The surgery involves removing a triangle of skin between the vagina and rectum, and possibly some tissue within the vagina, in order to make the opening smaller. Your gynecologist can examine you and give you a better idea of what exactly would be recommended in your case.

If you experience other symptoms such as urinary incontinence or trouble with bowel movements, then surgery may be a good option for you.
Zadig

Post by Zadig »

nista
:?
edu

Post by edu »

Zadig wrote:E ovako, posto se Hanifa ne javlja, da odgovorim sam.

Postoji problem elasticnosti vaginalnih zidova. Prvo, moze vagina biti u preuska, to se zove VAGINISMUS.

Toliko se skupi da jednostavno penis ne moze da prodje bez vecih bolova, na obje strane.

U kratko, da, zena nakon poroda vrlo lako moze da zapadne u situaciju da nikada ne povrati predporodjajnu elasticnost i sirinu vagine. Znaci porodjaj i godine uticu na promahu.
Ima dosta faktora, velicina bebe, vrijeme trudnoce, genetica, elasticnost vaginalnih misica, konstrukcija himena i tako dalje.

After having a vaginal birth, it is inevitable that tissues will stretch (think of a bowling ball coming through a tube sock!). Whether they will return to close to a pre-pregnancy states depends on several factors, including the size of the baby; the amount of time pushing; the extent of any episiotomy or tear; and, to a large degree, genetics. Some people are blessed with more elastic tissue that will spring back, while others are left with a saggy belly -- and vaginal opening.
Kegel exercises may help, but if they do not, then an overly large vaginal opening may be corrected surgically. For the most part, we recommend that such surgery be delayed until after childbearing is completed. The surgery involves removing a triangle of skin between the vagina and rectum, and possibly some tissue within the vagina, in order to make the opening smaller. Your gynecologist can examine you and give you a better idea of what exactly would be recommended in your case.

If you experience other symptoms such as urinary incontinence or trouble with bowel movements, then surgery may be a good option for you.
Ne je** ta Hana 5 %..a za ovo gore..neka probaju sa lizom..ulazi k'o flak :D :D :D
hananah

Post by hananah »

Kao prvo: Edu ti me zaobidji u svojim sovinistickim komentarima. Nikad nisam reagovala na tvoje komentare niti ti se obratila. Zasto? Zato sto iz tvojih redova covjek moze zakljuciti da se iza tastature krije jedna iskompleksirana poluimpotentna persona. Nemoj sad one price u stilu "haj da ti pokazem ko je impotentan", jer niti sam socijalna ustanova da lijecim necije seksualne frustracije, niti me osobe poput tebe zanimaju u zivotu ama bas ni na jednom polju. Sovinista si previse za moj ukus a to obicno proizilazi iz razocarenja u zenski rod. A razocarenje u zenski rod obicno proizilazi iz neke falinke koju muskarac ima u sebi. Koja je to falinka u tvom slucaju necu da nagadjam niti me interesuje. Ali samo primjecujem da je sigurno imas.

Zadig - moja reakcija na "sirinu" je bila upravo jer je izuzetno sovinisticki i stavljati primjedbe na to. Svi muskarci prirodno zele postati ocevi ali samo sovinisti primjecuju da li je neko uzak ili sirok. I jos si pitao da li imam djece - nemam jos uvijek, tako eto mozes sad pametno zakljuciti da li sam uska ili siroka, jer je ocigledno tvoje pitanje bilo usmjereno tome da ti mozes donjeti takav zakljucak. Sto se tice teorije koju si napisao, apsolutno je u redu, ali isto tako da li ti je poznato da se u suvremenoj medicini sve vise koristi carski rez gdje je rana skoro i nevidljiva. Opet ne iz razloga da bi vama i vasem muskom egu vagina bila potaman nego iz razloga da se tako zena najmanje namuci i eventualne komplikacije pri porodu su skoro pa neznatne.
Himera

Post by Himera »

Zadig wrote:E ovako, posto se Hanifa ne javlja, da odgovorim sam.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja mati draga djete se igra ginekologa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oči babine :lol: :lol: :lol: :lol:
manijak1

#91 Re: STARIJE?

Post by manijak1 »

edu wrote:Je li vas loze starije zene..mislim na one dobrodrzece starke..do jedno 4 banke??..isto pitanje vazi i za zene???

Ja bih volio zdrmati neku starku, ocuvanu od jedno 35-40..vise nego se hljeba najesti... :D :D :D
Pa ako je i ne zdrmaš :D vazda ima dvopeka :D :D na štrafti :D :D
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

Zadig wrote:sretan sam ja uvijek, cak i kada situacija nalaze suprotno.
:D:D sretan si nego sta :D:D s ovakvim rezonima - ti citav zivot sretan sa casom i dzigericom :D:D:D :lol::lol::lol:
ake s otoke

Post by ake s otoke »

sve su zene lijepe, a ako je prava, onda se glava gubi :)
hananah

Post by hananah »

Ako je zenska krv plava
onda se gubi i glava :D
ake s otoke

Post by ake s otoke »

a tek kosa, ne pitaj :-)
Zadig

Post by Zadig »

hananah wrote:
Zadig - moja reakcija na "sirinu" je bila upravo jer je izuzetno sovinisticki i stavljati primjedbe na to. Svi muskarci prirodno zele postati ocevi ali samo sovinisti primjecuju da li je neko uzak ili sirok. I jos si pitao da li imam djece - nemam jos uvijek, tako eto mozes sad pametno zakljuciti da li sam uska ili siroka, jer je ocigledno tvoje pitanje bilo usmjereno tome da ti mozes donjeti takav zakljucak. Sto se tice teorije koju si napisao, apsolutno je u redu, ali isto tako da li ti je poznato da se u suvremenoj medicini sve vise koristi carski rez gdje je rana skoro i nevidljiva. Opet ne iz razloga da bi vama i vasem muskom egu vagina bila potaman nego iz razloga da se tako zena najmanje namuci i eventualne komplikacije pri porodu su skoro pa neznatne.
HM, hvala na odgovoru hana.
ne mislim da je sovinisticki komentaeisati sirinu kod zene, kao sto ne mislim da je feministicki komentarisati sirinu ili oblik kod muskarca. Ali to sada nije bitno. Takodje nije neko sovinista ko primjeti kakav je oblik ili karatkeristika necije vagine. Niti je neko feminista (feministkinja) ako primjeti kakvog je oblika penis. Nisam mislio da si od osoba koje ne primjecuju penis svog partnera, i ne usudjuju se ni da sami sebe pitaju ili da prokomentarisu to, ili da nedaj boze nesto nauce.

Pogledaj sta sam ti stavio u bold i zapitaj se malo, koliko zvucis ograniceno.

Pitao sam te za djecu da bi mi dala svoje misljenje o tome, ali ti nisi to ucinila, osim u jednoj recenici, o ostalo je bashing kako sam ja shovinista, smjesno opet.

Takodje vidim da predpostavljas sta ja to (pametno) zakljucujem o tvjoj vagini...
Ne ljuti se, mene je zanimalo tvoje misljenje a ne tvoja vagina, tj da li si ti uska ili ne.

Tvoj odgovor mi je pokazao kako znas biti puna onih predrasusa i ogranicenosti protiv kojih se na dosta podforuma boris....
nemam komentara na to....to pokazuje koliko u principu znas da budes uskih...pogleda...

pozdrav´
pitt

Post by pitt »

Ljudi eto vama sve starke..samo meni ove od 27 pa nanize prepustite :D
Zadig

Post by Zadig »

Himera wrote: lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja mati draga djete se igra ginekologa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oči babine :lol: :lol: :lol: :lol:

ako si zensko, i nemas nikakvih komentara na slucaj sirine vagine, ili nista te ne zanima o toj temi, onda ne kakaj.

Ako si musko, i ako se zajebavas onda bujrum# :D
zachatavaj
Lace

Post by Lace »

Zadig wrote:
hananah wrote:
HM, hvala na odgovoru hana.
ne mislim da je sovinisticki komentaeisati sirinu kod zene, kao sto ne mislim da je feministicki komentarisati sirinu ili oblik kod muskarca. Ali to sada nije bitno. Takodje nije neko sovinista ko primjeti kakav je oblik ili karatkeristika necije vagine. Niti je neko feminista (feministkinja) ako primjeti kakvog je oblika penis. Nisam mislio da si od osoba koje ne primjecuju penis svog partnera, i ne usudjuju se ni da sami sebe pitaju ili da prokomentarisu to, ili da nedaj boze nesto nauce.

Pogledaj sta sam ti stavio u bold i zapitaj se malo, koliko zvucis ograniceno.

Pitao sam te za djecu da bi mi dala svoje misljenje o tome, ali ti nisi to ucinila, osim u jednoj recenici, o ostalo je bashing kako sam ja shovinista, smjesno opet.

Takodje vidim da predpostavljas sta ja to (pametno) zakljucujem o tvjoj vagini...
Ne ljuti se, mene je zanimalo tvoje misljenje a ne tvoja vagina, tj da li si ti uska ili ne.

Tvoj odgovor mi je pokazao kako znas biti puna onih predrasusa i ogranicenosti protiv kojih se na dosta podforuma boris....
nemam komentara na to....to pokazuje koliko u principu znas da budes uskih...pogleda...

pozdrav´

a sta tebe boli kurac kakva je njena vagina...puno pitas..pripazi se da ne izgubis glavu jednom :D jel to planiras neki sex pa se bojis da te ne proguta (psiholozi imaju objasnjenje za ove sto ih je strah da ce ih picka progutat :D :D )
kamen

Post by kamen »

prvo poluvrijeme.....rezultat: ni tamo, ni 'vamo.....ili ko tu koga
Post Reply