pitt wrote:Ljudi eto vama sve starke..samo meni ove od 27 pa nanize prepustite
ajme kukuuuuu, sto nam je dijapazon sirok sad
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pitt wrote:Ljudi eto vama sve starke..samo meni ove od 27 pa nanize prepustite
Lace wrote:a sta tebe boli kurac kakva je njena vagina...puno pitas..pripazi se da ne izgubis glavu jednomjel to planiras neki sex pa se bojis da te ne proguta (psiholozi imaju objasnjenje za ove sto ih je strah da ce ih picka progutat
![]()
)
hananah wrote:Kao prvo: Edu ti me zaobidji u svojim sovinistickim komentarima. Nikad nisam reagovala na tvoje komentare niti ti se obratila. Zasto? Zato sto iz tvojih redova covjek moze zakljuciti da se iza tastature krije jedna iskompleksirana poluimpotentna persona. Nemoj sad one price u stilu "haj da ti pokazem ko je impotentan", jer niti sam socijalna ustanova da lijecim necije seksualne frustracije, niti me osobe poput tebe zanimaju u zivotu ama bas ni na jednom polju. Sovinista si previse za moj ukus a to obicno proizilazi iz razocarenja u zenski rod. A razocarenje u zenski rod obicno proizilazi iz neke falinke koju muskarac ima u sebi. Koja je to falinka u tvom slucaju necu da nagadjam niti me interesuje. Ali samo primjecujem da je sigurno imas.
Pa nije valjda taj papagaj tolko velik da ga nisi mogo odnijet u svoj studentski stan!Zadig wrote: Izlasli na veceru, popila ona, poslje kod drugog jarana u stan (koji je srecom bio prazan a ja imo kljuceve da hranim pappagaja)
nije, ali je ovako bilo bolje za meneucenik wrote:Pa nije valjda taj papagaj tolko velik da ga nisi mogo odnijet u svoj studentski stan!Zadig wrote: Izlasli na veceru, popila ona, poslje kod drugog jarana u stan (koji je srecom bio prazan a ja imo kljuceve da hranim pappagaja)![]()
Ne kontam stvarno....
![]()
![]()
neka nek samo tece,Kareem Abdul-Jabbar wrote:Lace wrote:a sta tebe boli kurac kakva je njena vagina...puno pitas..pripazi se da ne izgubis glavu jednomjel to planiras neki sex pa se bojis da te ne proguta (psiholozi imaju objasnjenje za ove sto ih je strah da ce ih picka progutat
![]()
)
:lol::lol:
:-)
:D:D
a tek pakshoder sto zna ugrist', moj Zadig:shock:
:D
:lol::lol:
joooooooooooooooj, stan' Nereeeetvooooo:lol:
:D
herka..evo jedna iz vremena dok sam bio "iskompleksirana poluimpotentna persona"edu wrote:hananah wrote:Kao prvo: Edu ti me zaobidji u svojim sovinistickim komentarima. Nikad nisam reagovala na tvoje komentare niti ti se obratila. Zasto? Zato sto iz tvojih redova covjek moze zakljuciti da se iza tastature krije jedna iskompleksirana poluimpotentna persona. Nemoj sad one price u stilu "haj da ti pokazem ko je impotentan", jer niti sam socijalna ustanova da lijecim necije seksualne frustracije, niti me osobe poput tebe zanimaju u zivotu ama bas ni na jednom polju. Sovinista si previse za moj ukus a to obicno proizilazi iz razocarenja u zenski rod. A razocarenje u zenski rod obicno proizilazi iz neke falinke koju muskarac ima u sebi. Koja je to falinka u tvom slucaju necu da nagadjam niti me interesuje. Ali samo primjecujem da je sigurno imas.
Aw, Aw, Aw...
u globalu da....mislim uvijek su me vise privlacili stariji likovi...ali iskreno nisam vec dugo dugo srela nekog 10+ godina starijeg koji mi je bio ono WOW....edu wrote:Je li vas loze starije zene..mislim na one dobrodrzece starke..do jedno 4 banke??..isto pitanje vazi i za zene???
Ja bih volio zdrmati neku starku, ocuvanu od jedno 35-40..vise nego se hljeba najesti...![]()
![]()
edu wrote:herka..evo jedna iz vremena dok sam bio "iskompleksirana poluimpotentna persona"edu wrote:hananah wrote:Kao prvo: Edu ti me zaobidji u svojim sovinistickim komentarima. Nikad nisam reagovala na tvoje komentare niti ti se obratila. Zasto? Zato sto iz tvojih redova covjek moze zakljuciti da se iza tastature krije jedna iskompleksirana poluimpotentna persona. Nemoj sad one price u stilu "haj da ti pokazem ko je impotentan", jer niti sam socijalna ustanova da lijecim necije seksualne frustracije, niti me osobe poput tebe zanimaju u zivotu ama bas ni na jednom polju. Sovinista si previse za moj ukus a to obicno proizilazi iz razocarenja u zenski rod. A razocarenje u zenski rod obicno proizilazi iz neke falinke koju muskarac ima u sebi. Koja je to falinka u tvom slucaju necu da nagadjam niti me interesuje. Ali samo primjecujem da je sigurno imas.
Aw, Aw, Aw...![]()
![]()
sada sam..poluiskompleksirana impotentna persona..anais_nin wrote:edu wrote:herka..evo jedna iz vremena dok sam bio "iskompleksirana poluimpotentna persona"edu wrote:
Aw, Aw, Aw...![]()
![]()
![]()
a sada si......?
![]()
ma juce sam ti prasinu skidala....sa tema
edu wrote:ma sta ce ti starci..![]()
..mjesecari..jednom u mjesec dana i to je da se udaras nogom u guzicu..
![]()
![]()
edu wrote: sada sam..poluiskompleksirana impotentna persona..![]()
![]()
![]()
pu..pu..pu..![]()
sad sam trazio onu svoju: kcerka kurva ili sin peder..![]()
..uz 3 cmokica ta mi je najbolja..
![]()
![]()
mozes..ali tema "Drmanje" se mora prakticno izanalizirati..anais_nin wrote:edu wrote: sada sam..poluiskompleksirana impotentna persona..![]()
![]()
![]()
pu..pu..pu..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o koji li su tebe filmovi pucali?
mogu li ja raditi moj magistarki na temu tvoje persone?
srecom pa imamo asistente za terenski i prakticni radedu wrote:mozes..ali tema "Drmanje" se mora prakticno izanalizirati..anais_nin wrote:edu wrote: sada sam..poluiskompleksirana impotentna persona..![]()
![]()
![]()
pu..pu..pu..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o koji li su tebe filmovi pucali?
mogu li ja raditi moj magistarki na temu tvoje persone?![]()
![]()
dovoljno je sto sam zensko je li?edu wrote:ali si starija..sto je dovoljno..anais_nin wrote:pa nisam ja sad bas starka za tebeedu wrote:ja samo govorim u svoje ime..![]()
![]()
![]()
..a vala i da nisi..isto bi ti se pisalo..
![]()
![]()
Evo uspio sam , makar sam se nekoliko puta osjecao direktno prozvanim uzdrzati se...do sad. Ali ovo dame i gospodo nije samo prozivanje... ovo je direktan atak na istinu, ovo je skolski primjer pokusaja dezavuisanja javnosti....u svoj sojoj subverzivnosti upereno u srknavljenje u blacenje lika i djela nas starih opcenito a i mene licno i personalno.edu wrote:ma sta ce ti starci..![]()
..mjesecari..jednom u mjesec dana i to je da se udaras nogom u guzicu..
![]()
![]()