STARIJE?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

pitt wrote:Ljudi eto vama sve starke..samo meni ove od 27 pa nanize prepustite :D
:D:D:D kolega imamo deal!!! :D:D:D
ajme kukuuuuu, sto nam je dijapazon sirok sad :D:D-k'o neka stvar (bozemeprosti :D) :D:D poslije porodjaja - sto bi rekli njaki intelektualci ovdje :lol::lol::lol:

:D pitt i kareem "silaze" u grad :D:D:D :lol:
:D oprez vi iz naseg "dijapazona" :D:D:D:D:D: :lol::lol::lol:
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

Lace wrote:a sta tebe boli kurac kakva je njena vagina...puno pitas..pripazi se da ne izgubis glavu jednom :D jel to planiras neki sex pa se bojis da te ne proguta (psiholozi imaju objasnjenje za ove sto ih je strah da ce ih picka progutat :D :D )
:lol::lol::lol: :-):-) :D:D:D

a tek pakshoder sto zna ugrist', moj Zadig :shock::shock: :D:D :lol::lol::lol:

joooooooooooooooj, stan' Nereeeetvooooo :lol::lol: :D:D
edu

Post by edu »

hananah wrote:Kao prvo: Edu ti me zaobidji u svojim sovinistickim komentarima. Nikad nisam reagovala na tvoje komentare niti ti se obratila. Zasto? Zato sto iz tvojih redova covjek moze zakljuciti da se iza tastature krije jedna iskompleksirana poluimpotentna persona. Nemoj sad one price u stilu "haj da ti pokazem ko je impotentan", jer niti sam socijalna ustanova da lijecim necije seksualne frustracije, niti me osobe poput tebe zanimaju u zivotu ama bas ni na jednom polju. Sovinista si previse za moj ukus a to obicno proizilazi iz razocarenja u zenski rod. A razocarenje u zenski rod obicno proizilazi iz neke falinke koju muskarac ima u sebi. Koja je to falinka u tvom slucaju necu da nagadjam niti me interesuje. Ali samo primjecujem da je sigurno imas.

Aw, Aw, Aw...
ucenik

Post by ucenik »

pitt wrote:Ljudi eto vama sve starke..samo meni ove od 27 pa nanize prepustite :D
Jes vala, eto im sve iznad 27 :-D, a nama sve ispod, jerbo shtoj mladje onoj sladje!
Mlado meso je najukusnije!Dzhabe vi baljezgate...shtoj mladje toj bolje...
ucenik

#105 Re: STARIJE?

Post by ucenik »

Zadig wrote: Izlasli na veceru, popila ona, poslje kod drugog jarana u stan (koji je srecom bio prazan a ja imo kljuceve da hranim pappagaja)
Pa nije valjda taj papagaj tolko velik da ga nisi mogo odnijet u svoj studentski stan! :? :shock: Ne kontam stvarno.... :roll: :roll: :roll:
Zadig

#106 Re: STARIJE?

Post by Zadig »

ucenik wrote:
Zadig wrote: Izlasli na veceru, popila ona, poslje kod drugog jarana u stan (koji je srecom bio prazan a ja imo kljuceve da hranim pappagaja)
Pa nije valjda taj papagaj tolko velik da ga nisi mogo odnijet u svoj studentski stan! :? :shock: Ne kontam stvarno.... :roll: :roll: :roll:
nije, ali je ovako bilo bolje za mene
:D
renBa 999

Post by renBa 999 »

Starke su boli glava, samo i tu valja pogoditi pravu...
bug

Post by bug »

sicky wrote:
bug wrote:
MayaSA wrote: A na starohane? :D :D
na ovo sam vec odgovorila :D
ona ne voli conversice..nego one nike nekak'e :D
adadas :D bona :D
Zadig

Post by Zadig »

Kareem Abdul-Jabbar wrote:
Lace wrote:a sta tebe boli kurac kakva je njena vagina...puno pitas..pripazi se da ne izgubis glavu jednom :D jel to planiras neki sex pa se bojis da te ne proguta (psiholozi imaju objasnjenje za ove sto ih je strah da ce ih picka progutat :D :D )
:lol::lol::lol: :-):-) :D:D:D

a tek pakshoder sto zna ugrist', moj Zadig :shock::shock: :D:D :lol::lol::lol:

joooooooooooooooj, stan' Nereeeetvooooo :lol::lol: :D:D
neka nek samo tece,
sve rijeke teku

:D
mrmot

Post by mrmot »

Ovde se više njih javilo koji gaje strah od vagine. To su sve pederi.
Zadig

Post by Zadig »

:lol:
edu

Post by edu »

edu wrote:
hananah wrote:Kao prvo: Edu ti me zaobidji u svojim sovinistickim komentarima. Nikad nisam reagovala na tvoje komentare niti ti se obratila. Zasto? Zato sto iz tvojih redova covjek moze zakljuciti da se iza tastature krije jedna iskompleksirana poluimpotentna persona. Nemoj sad one price u stilu "haj da ti pokazem ko je impotentan", jer niti sam socijalna ustanova da lijecim necije seksualne frustracije, niti me osobe poput tebe zanimaju u zivotu ama bas ni na jednom polju. Sovinista si previse za moj ukus a to obicno proizilazi iz razocarenja u zenski rod. A razocarenje u zenski rod obicno proizilazi iz neke falinke koju muskarac ima u sebi. Koja je to falinka u tvom slucaju necu da nagadjam niti me interesuje. Ali samo primjecujem da je sigurno imas.

Aw, Aw, Aw...
herka..evo jedna iz vremena dok sam bio "iskompleksirana poluimpotentna persona" :D :D :D
anais_nin

#113 Re: STARIJE?

Post by anais_nin »

edu wrote:Je li vas loze starije zene..mislim na one dobrodrzece starke..do jedno 4 banke??..isto pitanje vazi i za zene???

Ja bih volio zdrmati neku starku, ocuvanu od jedno 35-40..vise nego se hljeba najesti... :D :D :D
u globalu da....mislim uvijek su me vise privlacili stariji likovi...ali iskreno nisam vec dugo dugo srela nekog 10+ godina starijeg koji mi je bio ono WOW.... :roll: hmmmmmmmm al' me zato hoce balavci zadnjih godinu dana :lol: :D lijepe se ko chichak :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:
edu wrote:

Aw, Aw, Aw...
herka..evo jedna iz vremena dok sam bio "iskompleksirana poluimpotentna persona" :D :D :D
:lol: :D a sada si......? :lol: :D ma juce sam ti prasinu skidala....sa tema :lol:
edu

Post by edu »

ma sta ce ti starci.. :D :D ..mjesecari..jednom u mjesec dana i to je da se udaras nogom u guzicu.. :D :D :D
edu

Post by edu »

anais_nin wrote:
edu wrote:
edu wrote:
Aw, Aw, Aw...
:lol: :D a sada si......? :lol: :D ma juce sam ti prasinu skidala....sa tema :lol:
sada sam..poluiskompleksirana impotentna persona.. :D :D :D

pu..pu..pu.. :D

sad sam trazio onu svoju: kcerka kurva ili sin peder.. :D :D ..uz 3 cmokica ta mi je najbolja.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:ma sta ce ti starci.. :D :D ..mjesecari..jednom u mjesec dana i to je da se udaras nogom u guzicu.. :D :D :D
:lol: :D ja sam mislila da ti pitas za "oprobavanje" starijih... :D ta nisam ni jednog posla kuci vodit da ga u regal stavim :lol:

jesi to ti glasnogovornik za ove mladje? :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote: sada sam..poluiskompleksirana impotentna persona.. :D :D :D

sad sam trazio onu svoju: kcerka kurva ili sin peder.. :D :D ..uz 3 cmokica ta mi je najbolja.. :D :D :D
:lol: :lol: :lol: o koji li su tebe filmovi pucali?

mogu li ja raditi moj magistarki na temu tvoje persone? :lol:
edu

Post by edu »

ja samo govorim u svoje ime.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:ja samo govorim u svoje ime.. :D :D :D
pa nisam ja sad bas starka za tebe :lol:
edu

Post by edu »

anais_nin wrote:

mozes..ali tema "Drmanje" se mora prakticno izanalizirati.. :D :D :D
edu

Post by edu »

anais_nin wrote:
ali si starija..sto je dovoljno.. :D :D ..a vala i da nisi..isto bi ti se pisalo.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:
anais_nin wrote:

mozes..ali tema "Drmanje" se mora prakticno izanalizirati.. :D :D :D
srecom pa imamo asistente za terenski i prakticni rad :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:
anais_nin wrote:
ali si starija..sto je dovoljno.. :D :D ..a vala i da nisi..isto bi ti se pisalo.. :D :D :D
dovoljno je sto sam zensko je li? :lol: :D
Stari

Post by Stari »

edu wrote:ma sta ce ti starci.. :D :D ..mjesecari..jednom u mjesec dana i to je da se udaras nogom u guzicu.. :D :D :D
Evo uspio sam , makar sam se nekoliko puta osjecao direktno prozvanim uzdrzati se...do sad. Ali ovo dame i gospodo nije samo prozivanje... ovo je direktan atak na istinu, ovo je skolski primjer pokusaja dezavuisanja javnosti....u svoj sojoj subverzivnosti upereno u srknavljenje u blacenje lika i djela nas starih opcenito a i mene licno i personalno.

Edu ...slusaj ovamo...po osnovi helsinske deklaracije o ljudskim pravima i slobodi javne rijeci...apelujem na tebe da demantujes gornje navode i proglasis ih neistinitim.
Ne radi se tu niokakvih "jednom mjesec dana" ...niti se tu bilo ko i bilo gdje i bilo kada ...udara nogom u guzicu.

To kad se desi jednom u mjesec dana...onda se zastave postavljaju na sve stanice milicije , kasarne , sudove, skupstine, skole, univerzitete. A partnerica ne moze sebi doci (od smijeha ) i na nogama ne moze stajati pa lezi i drzi se za stomak.
Post Reply