Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
-
QSuzi
#751 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
lik ne pripada žrtvama
zašto ti misliš da to treba normalizirati
pitaj sina Danisa Tanovića
zašto ti misliš da to treba normalizirati
pitaj sina Danisa Tanovića
- Novi_Nick
- Novi_Nick
- Novi_Nick
- Novi_Nick
-
QSuzi
#756 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
Tebi
i ostalim koji Benjamina ubojicu stavljaju na pano žrtava
kao da žrtve Srebrenice stavite na pano sa ubijenim agresorima
imaš li još pitanja?
- Novi_Nick
#757 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
“Prvo su došli po komuniste. Nisam se bunio, jer nisam bio komunista. Zatim su došli po Židove. Ja se nisam bunio, jer nisam bio Židov. Onda su došli po sindikaliste, a ja se nisam bunio, jer nisam bio sindikalista. Zatim su došli po katolike. Ja se nisam pobunio, jer sam protestant. Onda su došli po mene i nikoga nije bilo da se pobuni. E, sada, da li ćete se pobuniti ili čekati da dođu po vas, do vas je.”
- Novi_Nick
#758 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
- JMGuti
#759 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
A ko je taj Benjamin, na vise mjesta sam procitao nesto u tom fazonu otkud on medju tim ostalima. Je li i on ubijen ili?
- moon_walker_90
#760 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /250527074
-
QSuzi
#761 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
- Novi_Nick
- Novi_Nick
#763 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
[b wrote:sefket_ramadani[/b] post_id=20197794 time=1771714844 user_id=371510]
Benjamin![]()
![]()
jos da stave Izu, i mogu rahat da umrem
Opet izmisljas i manipulises komentarima. Rekla si mi da procitam moj upis i ja sam to uradio, prethodna stranica 30.Moj odgovor na gornji post od sefket_ramadani.
Komentar Novi_Nick. Znas li sta pametnije da kazes umjesto sto siris defetizam i lupetas primitivizam i gluposti.
Kako vidis ja sam odgovorio na komentar koji je takozvani Sefket postavio.
-
QSuzi
#764 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
trebaju stati pred ogledalo
kaže Senad
kaže lik
lik nikad trijezan se smatra moralnom vertikalom
koji bi trebao spavati pred ogledalom
i nebi vidio da je sam Dorian Gray
kaže Senad
kaže lik
lik nikad trijezan se smatra moralnom vertikalom
koji bi trebao spavati pred ogledalom
i nebi vidio da je sam Dorian Gray
- Novi_Nick
#765 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
Ako si sa ovim postom opet mislila i upetljala mene, zelim da ti kazem da vise ne zelim da gubim vrijeme i energiju na tebe. Moja preporuka ti je da se pod hitno javis tvom psihijatru da ti pomogne i promjeni ti dozu. Lijeci se.
- sefket_ramadani
#766 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
-
zigson
#767 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
Citam, ne vjerujemsefket_ramadani wrote: ↑22/02/2026 09:05defetizam![]()
![]()
-
moimoi
#768 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
Staviti i slaviti lika koji je svojim postupcima svakodnevno ugrozavao druge zivote… za to zaista moras biti idiot na kvadrat.
- sefket_ramadani
- sefket_ramadani
-
psycho social
#771 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
Da li se ikada spomenula mogućnost da je vozač tramvaja Adnan Kasapović zbog neprilagođene vožnje ubio i osakatio nevinu djecu?
- Haris.ba
#772 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
Raspravljalo se na rocistu za pritvor na sudu.psycho social wrote: ↑22/02/2026 10:39 Da li se ikada spomenula mogućnost da je vozač tramvaja Adnan Kasapović zbog neprilagođene vožnje ubio i osakatio nevinu djecu?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#773 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
Omladinski paradoksi:
1.Trazis vecu sigurnost u saobracaju,
Visestrukog povratnika u cinjenju krivicnih djela iz zobsa predstavljas zrtvom sistema,
2. Trazis vecu sigurnost javnog saobracaja,
Trazis smjenu lika koji je glavom kroz zid isao da stvori vecu sigurnost,
3. Trazis oprost stotine miliona maraka poreza,
Istovremeno zahtijevas novac za unapredjenje sigurnosti i novih vozila,
4. Traze ucesce gradjana i okoncanje partiokratije,
Nemaju nikakav mehanizam koordinacije protestima i stvaraju savrsene uvjete za povrat glavnih krivaca za ovakvo stanje,
Istovremeno dok lokalni protestanti se bore sa elementarnom logikom svojih zahtjeva, srbijanski studenti sa svojim profesorima matematicki izracunavaju zasto je pala nadstresnica u novom sadu.

Visestrukog povratnika u cinjenju krivicnih djela iz zobsa predstavljas zrtvom sistema,
Nemaju nikakav mehanizam koordinacije protestima i stvaraju savrsene uvjete za povrat glavnih krivaca za ovakvo stanje,
Istovremeno dok lokalni protestanti se bore sa elementarnom logikom svojih zahtjeva, srbijanski studenti sa svojim profesorima matematicki izracunavaju zasto je pala nadstresnica u novom sadu.
-
tokio25
#774 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
protesti srbija protesti bih se ne moze porediti ni u snu
od organizacije do cjelokupnog stanja u drzavi i zbog toga sta se zeli i kako
kod nas je klasican primjer da su izasli stvarno studenti koji su tu zbog smrti erdoana al odmah su tu nanjusili lesinari iz sda i lagano preuzeli inicijativu nad istim
i oni koji su neiskvareni je mali broj koji su izasli bez ikakve organizacije
lako izmanipulisani i nakon mozda prvog dana protesta ostali dani su da ne znaju ni oni sta sad vec ganjaju
od organizacije do cjelokupnog stanja u drzavi i zbog toga sta se zeli i kako
kod nas je klasican primjer da su izasli stvarno studenti koji su tu zbog smrti erdoana al odmah su tu nanjusili lesinari iz sda i lagano preuzeli inicijativu nad istim
i oni koji su neiskvareni je mali broj koji su izasli bez ikakve organizacije
lako izmanipulisani i nakon mozda prvog dana protesta ostali dani su da ne znaju ni oni sta sad vec ganjaju
-
Sefket007
#775 Re: Stanovnici GRAĐANI SARAJEVA PONOVO IZAŠLI NA ULICE: Počelo protestno okupljanje...
Ma smijesno je porediti srbiju i ovo kod nas...Chmoljo wrote: ↑22/02/2026 10:56 Omladinski paradoksi:
![]()
Ova omladina kod nas pojma nema ni ko je Benjamin jer im vijesti nisu u ALGORITMU na tik-toku i youtubu...
Generalno pored neiskustva koje je normalno za mlade ljude i proteste ovdje do izrazaja dolazi opste NEOBRAZOVANJE koje je ocito svojstveno velikom procentu mladih ljudi odgajanih na ovim algoritmima...
Generalno UK je podnio ostavku jer je politicki beskicmenjak... ali hajd...
Protesti ovakvi kakvi su sada nemaju sansu nikakvu osim ako se ne desi neko cudo i ne formira se organizacija u kojoj će biti ozbiljni i iskusni ljudi BEZ svih onih ISTIH izlizanih likova koji su potroseni u raznim politickim protestima zadnjih 20 godina...