ne mora znaciti
ja ne znam otkud vam to da ljudi koji su siti i ovog stanja trojke da podrzavaju sda i papke koji ih predstavljaju ( sebija, bake..
ne mora znaciti
Bezkurac--da prostiš.
Racuna se na evropski sud da ce pred izbore donijeti odluku.DonieBrasco wrote: ↑21/02/2026 16:53 Cudi me da jedan od zahtjev nije da jedan gospodin napusti Vojkovice a da nam poljoprivredno drustvo nove tramove dovuce.
Zato što su tzv. binari, svijet je crno-bijel, nema između. Ili si sa nama ili protiv nas.
Baš kulira ovdje, osim što je morao urgentno odgovoriti na neke poruke.last mohicans wrote: ↑21/02/2026 15:26Za ovu nevinu dječicu ko je Bengele, samo jedan klip po izlasku iz zatvora.
https://youtu.be/xVw7tcSl7Uo?si=rGCUPH4ifRCBlkkI

to je poenta.
Pusti nju, ona se slepa zivotom uz ove proteste. To je takva sorta…tramvajtrojka wrote: ↑21/02/2026 18:19Fino se uputis na Facebook stranicu samoprozvane uvazene profesorice i vidis kako zena koristi ramazan i tragediju u svoju svrhu
Prvi dan, sutradan nakon tragedije protesti su imali i nekakav smisao, ali svaki naredni dan je čista uzurpacija javnog prostora u centru Sarajeva. "Revolucionari" su shvatili jedinstvenu priliku da pokažu svoje ciljeve i opravdaju donatorski novac koristeći mlade i naivne ljude i one koji misle da se protestima može nešto postići. Oni bi da mijenjaju sistembasicm wrote: ↑21/02/2026 23:17Pusti nju, ona se slepa zivotom uz ove proteste. To je takva sorta…tramvajtrojka wrote: ↑21/02/2026 18:19Fino se uputis na Facebook stranicu samoprozvane uvazene profesorice i vidis kako zena koristi ramazan i tragediju u svoju svrhu
Znas li sta pametnije da kazes umjesto sto siris defetizam i lupetas primitivizam i gluposti.