Šta zapravo žene žele?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
fatamorgana

#951 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by fatamorgana »

radenska wrote:Ja sam naucila da ako ne kazem otvoreno sta zelim i sta mi pase nikad necu dobiti tacno sta zelim. Sto bih se opterecivala besposlicama i cekala da on iz mojih ociju procita zelje kad fino kazem ja bih ovo ovo i ovo i on se potrudi da ispuni. Zivjela ljubav :D :D :D
:thumbup: ..... :kiss:

Živjele pametne žene!
Last edited by fatamorgana on 20/02/2012 17:27, edited 1 time in total.
Tina SA

#952 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Tina SA »

fatamorgana wrote:
Tina SA wrote:Koliko sam ja zaključila da tvoje i njene misli nisu baš čiste ,nekažem da su loše -čak šta više ,brzo bi naučili da ih čitate jedno drugom ,da nije onog ali.
Čovjek kad voli on prati pokret ,on čita iz očiju ,on želi da ugodi u svakom trenutku i to ga čini sretnim.
Pod uslovom da žena to zna da prepozna i vrati istom mjerom .
Tada kamasutra postane danas mustra i veza savršeno traje.
Hajde, misli još i nekako ali stvarne namjere jedne žene, bilo dobre ili loše, malo ko je u stanju brzo da pročita, treba preć' kilometara i kilometara ...

Psihologija je čudo ,pročitati ženu možeš i kroz njene životne navike ,odnos prema muškarcu ,njene traume iz djetinjstva ,da li razmažena ,odgovorna ili čeka muškarca da joj skida zvijezde sa neba a on jedva čeka.
Treba biti neko koga žena želi ali nikad ženin rob koga ona necjeni :D
Tina SA

#953 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Tina SA »

Not My Idea wrote:Tina, meschini da trollas sve u 16 ... :zzzz:

Sory :)
fatamorgana

#954 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by fatamorgana »

Tina SA wrote:
Treba biti neko koga žena želi ali nikad ženin rob koga ona necjeni :D
Taki sam od rođenja, :wink:
bez_ideje

#955 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by bez_ideje »

Not My Idea wrote:Tina, meschini da trollas sve u 16 ... :zzzz:
Meni ovo zvuci ko s posljednje strane kakvog neafirmisanog magazina ,print na masnom dijelu,pored ukrstenice......"Kiki vam savjetuje" :-) :-) :-) :-)
Tina SA

#956 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Tina SA »

radenska wrote:Ja sam naucila da ako ne kazem otvoreno sta zelim i sta mi pase nikad necu dobiti tacno sta zelim. Sto bih se opterecivala besposlicama i cekala da on iz mojih ociju procita zelje kad fino kazem ja bih ovo ovo i ovo i on se potrudi da ispuni. Zivjela ljubav :D :D :D

Ja sam naučila da sebi sve kupim što želim i nemam tih problema .Jer ljubav kratko traje a moje želje vječno ,ja uvjek želim i želim da druge činim sretnim ,ne samo muškarca.
radenska

#957 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by radenska »

Ja stvarno mislim da zene nekad malo pretjeruju. Ja na svom MM vidim kad je tuzan, sretan, raspolozen, neraspolozen i mogu mu pomoci bez da mi ista kaze. A sad sto je meni naumpalo da me on zovne ako nije u gradu tacno u ponoc ili da mi kupi sat tacno sucmuraste boje to je samo moj problem. Cujem da zene imaju cesto onu parolu "Zelim nesto ali ne znam sta je to tacno i ako to ne dobijem bicu pravo ljuta". Ma daaajte nismo djeca :D
fatamorgana

#958 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by fatamorgana »

radenska wrote:Ja stvarno mislim da zene nekad malo pretjeruju. Ja na svom MM vidim kad je tuzan, sretan, raspolozen, neraspolozen i mogu mu pomoci bez da mi ista kaze. A sad sto je meni naumpalo da me on zovne ako nije u gradu tacno u ponoc ili da mi kupi sat tacno sucmuraste boje to je samo moj problem. Cujem da zene imaju cesto onu parolu "Zelim nesto ali ne znam sta je to tacno i ako to ne dobijem bicu pravo ljuta". Ma daaajte nismo djeca :D
Ovo što navodiš je možda jedna od većih mana kod nekih žena, hirovitost, ili "može mi se, hoće mi se" ....
♥ Julianna ♥

#959 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by ♥ Julianna ♥ »

radenska wrote:Ja stvarno mislim da zene nekad malo pretjeruju. Ja na svom MM vidim kad je tuzan, sretan, raspolozen, neraspolozen i mogu mu pomoci bez da mi ista kaze. A sad sto je meni naumpalo da me on zovne ako nije u gradu tacno u ponoc ili da mi kupi sat tacno sucmuraste boje to je samo moj problem. Cujem da zene imaju cesto onu parolu "Zelim nesto ali ne znam sta je to tacno i ako to ne dobijem bicu pravo ljuta". Ma daaajte nismo djeca :D
Ma ko su te žene hrsuznice? :roll:
Tina SA

#960 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Tina SA »

Sve dotle dok žele ,dok im se može i dok hoće -to je predivan ambijent za žene .

Sve dotle dok nelete visoko a padnu nisko dobro je .

Dok želiš -postojiš :thumbup:
*mima*

#961 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by *mima* »

mudro zboris Tina............pomozimo Sevki da se otvori
fatamorgana

#962 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by fatamorgana »

*mima* wrote:mudro zboris Tina............pomozimo Sevki da se otvori
Lako je tebi, tebi su se sve želje ostvarile, klackalica, :mrgreen:
fatamorgana

#963 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by fatamorgana »

Slažem se Baby, :wink: ..... čitanje misli ipak spada u paranormalne sposobnosti ....
fatamorgana

#964 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by fatamorgana »

babyline wrote:
fatamorgana wrote:Slažem se Baby, :wink: ..... čitanje misli ipak spada u paranormalne sposobnosti ....
a i tada nije to u onom romanticnom folu kako mi to predstavljamo...
Baby, čitaš mi misli, :D
*mima*

#965 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by *mima* »

sve sam ja vas procitala
zelenashica

#966 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by zelenashica »

Tina SA wrote:
zelenashica wrote:
Tina SA wrote:

Ja sam sigurna samo kad sam kasko osigurana inače nikad nisam mogla biti sigurna da je samo moj -prijateljice su čuda-uvjek vole probati ono što je moje ,ko vele to je dobro :D
Ja jedino znam šta NE želim.
Sigurnosti nema ni u kasko osiguranju, a kamoli u životu. :wink:

Moja prijateljica ,prelijepa -zgodna ,ekonomski neovisna nije znala željeti u pravo vrijeme jer je mislila da je dovoljno što je lijepa ,pametna i što ima sve.
Danas je sama ,jer one koje su znale šta žele su već na fakultetu to i ostvarile i danas se smatraju ostvarenim ženama .
Postoje neke stvari koje smetaju ženama kao bijele čarape i td -koje su nebitne jer se mogu promjeniti i njima netreba dati važnost.
Bitan je karakter i čovjek koji zna poštovati ženu a to može samo onaj koji poštuje mamu i sestru .
Zato treba ipak znati šta hoćeš ali navrijeme i to uzeti milom ili silom :D
Vidis jako je bitno znati i sta nećeš, jer kad to znaš onda radiš sve na tome da ne budes ono sto nećeš. :P
dječak sa šibicama

#967 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by dječak sa šibicama »

fatamorgana wrote:Slažem se Baby, :wink: ..... čitanje misli ipak spada u paranormalne sposobnosti ....
Pa... kazu da kad zena kaze NE, ustvari misli DA :oops: :-D ovi sto citaju misli, kazu...
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#968 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by anoush »

dječak sa šibicama wrote:
Pa... kazu da kad zena kaze NE, ustvari misli DA :oops: :-D ovi sto citaju misli, kazu...
ti što čitaju misli su malo zbunjeni, jer je NE nekad stvarno NE, nekad je MOŽDA a nekad je spominjanje familije između redova i tako dalje :D
sombra

#969 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by sombra »

.
Last edited by sombra on 02/05/2012 11:22, edited 1 time in total.
Ghost_Rider_XXX

#970 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Ghost_Rider_XXX »

Na startu imaš paradoks, seks vežeš s ljubavi, koju je nemoguće razviti za 10 dana, zaljubljenost, leptirići itd isl. ok, ali ljubav ne može.
Na kraju krajeva, ako niste jednom drugom prvi zašto mora da se sjeća u detalje svega?
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#971 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by anoush »

Ghost_Rider_XXX wrote:Na startu imaš paradoks, seks vežeš s ljubavi, koju je nemoguće razviti za 10 dana, zaljubljenost, leptirići itd isl. ok, ali ljubav ne može.
Na kraju krajeva, ako niste jednom drugom prvi zašto mora da se sjeća u detalje svega?
samo ću te citirati :thumbup:
dječak sa šibicama

#972 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by dječak sa šibicama »

Mozda vam je sexualni zivot toliko bogat, mozda ga toliko ocaravas, da se covjek ne moze sjetiti svih detalja.

Allways look on the bright side of life.
EKV-30

#973 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by EKV-30 »

sombra wrote:Nisam htjela da otvaram novu temu, ali htjela bih da cujem misljenja forumasica, pa cu postati ovdje... Naime, sasvim slucajno tokom razgovora sa dragim, njemu 'izleti' kako se ne sjeca nase prve zajednicke noci. Zajedno smo skoro godinu dana, jos uvijek zaljubljeni do usiju, on divan, pazljiv, sve je fantasticno... Ali ovo me je mnogo pogodilo. On smatra da pretjerujem, savrseno se sjeca prvog izlaska, prvog poljupca, ali eto tom prvom seksu i ne daje toliki znacaj. Tad smo bili nekih 10ak dana zajedno, nismo bili pijani i ja prosto ne vidim nikakvo 'opravdanje' da se zaboravi. :roll:
Kako biste vi reagovale? Da li zaista pretjerujem?
Inace, nikad nisam imala one night stand, uvijek duge veze, i seks je obavezno povezan sa ljubavlju. Mozda zbog toga pridajem previse znacaja ovoj 'sitnici' , kako on kaze.

evo...ja se upravo pokusavam prisjetiti mog prvog seksualnog izleta sa mojim dragim... i da me ubijes... ne sjecam se... :skoljka:

ali se savrseno sjecam prvog poljubca...kao i onog ganjanja pogledom i skoro pa svih "slucajnih" dodira...prije pocetka nase veze... :-D
fatamorgana

#974 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by fatamorgana »

sombra wrote:Nisam htjela da otvaram novu temu, ali htjela bih da cujem misljenja forumasica, pa cu postati ovdje... Naime, sasvim slucajno tokom razgovora sa dragim, njemu 'izleti' kako se ne sjeca nase prve zajednicke noci. Zajedno smo skoro godinu dana, jos uvijek zaljubljeni do usiju, on divan, pazljiv, sve je fantasticno... Ali ovo me je mnogo pogodilo. On smatra da pretjerujem, savrseno se sjeca prvog izlaska, prvog poljupca, ali eto tom prvom seksu i ne daje toliki znacaj. Tad smo bili nekih 10ak dana zajedno, nismo bili pijani i ja prosto ne vidim nikakvo 'opravdanje' da se zaboravi. :roll:
Inace, nikad nisam imala one night stand, uvijek duge veze, i seks je obavezno povezan sa ljubavlju. Mozda zbog toga pridajem previse znacaja ovoj 'sitnici' , kako on kaze.
Zbog takvog nečeg ja bih promptno i definitivno prekinuo vezu ....
EKV-30

#975 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by EKV-30 »

fatamorgana wrote:
Zbog takvog nečeg ja bih promptno i definitivno prekinuo vezu ....

:shock: de ba...nemoj curu zezat... il se to mozda ti nadas necemu? :lol:
Post Reply