Sta vi mislite o ovome?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

bosan

Post by bosan »

Covjek je jednostavno raja ,cega su nama puna usta sve do onog momenta kad trebamo nesto uciniti za nekog .Onda smo manji od makovog zrna.
Ovo je primjer prave raje ,koji nisu zaboravili jedni druge i pokusava se pomoci jaranu a ne iz razloga da ponizava vlastitu suprugu.
atko

Post by atko »

Iz price (ako je istinita) se mogu izvuci dvije krajnosti... jedna bi mogla biti za Oprah Winfrey a druga za Jerry Springer show.
anais_nin

Post by anais_nin »

ja rekoh da mi je novogodisnja odluka da prestanem vjerovati u bajke :D koliko god je krasno gledati i traziti ono istinski dobro u ljudskim potezima i gestama, moja reakcija na ovu pricu ostaje ista:

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dajteeeeeeeeeeeeeee :D

jest vala fakat, ne znam kako mi se srce naprosto nije istopilo od miline na njegovu pozrtvovanost :oops: i lojalnost :oops: i spremnost da pomogne jaranu :oops: pa makar po cijenu sopstvenog braka :roll: postoji milion nacina da se pomogne jaranu koji bi vanka :D razvodit se od soptvene zene da bi se ista udala za njega je jedan od najdebilnijih za koji sam ikad cula :D podjoh reci "ja konja" za glavnog lika iz ove price, a onda skontah da fakat nema potrebe da vrijedjam jednu tako divnu zivotinju :D
bubavi

Post by bubavi »

Sta nece Bosanac jos izmisliti .....!!!!!

Utrpati jarana svojoj bivsoj zeni, ili je ona Glupa ili ga jaran obrce oko prsta, u svakom slucaju on ce biti gori od svog jarane sa takvim ponasanjem!!
anais_nin

Post by anais_nin »

@bubavi ohani s tim velikim slovima :oops:
bubavi

Post by bubavi »

eh za tebe cu smanjiti mozeli?
patrius

Post by patrius »

anais_nin wrote:ja rekoh da mi je novogodisnja odluka da prestanem vjerovati u bajke :D koliko god je krasno gledati i traziti ono istinski dobro u ljudskim potezima i gestama, moja reakcija na ovu pricu ostaje ista:

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dajteeeeeeeeeeeeeee :D

jest vala fakat, ne znam kako mi se srce naprosto nije istopilo od miline na njegovu pozrtvovanost :oops: i lojalnost :oops: i spremnost da pomogne jaranu :oops: pa makar po cijenu sopstvenog braka :roll: postoji milion nacina da se pomogne jaranu koji bi vanka :D razvodit se od soptvene zene da bi se ista udala za njega je jedan od najdebilnijih za koji sam ikad cula :D podjoh reci "ja konja" za glavnog lika iz ove price, a onda skontah da fakat nema potrebe da vrijedjam jednu tako divnu zivotinju :D
Drugarice @anais,to bi,valjda je jasno,bio tek formalni razvod.Druga je stvar ako ti smatras da je u zivotu vaznije biti konvencionalno ispravan i neukaljan,pa cak i zakonski,od onoga sto zivi ljudi medju sobom misle i osjecaju :oops: Ipak je covjek mjera svih stvari :wink: Ja licno sam spreman na sve za prijatelje.I zaista mi je zao svih onih koji nemaju barem jednog takvog prijatelja.To su zaista zivotni luzeri :sad: Pa i bracni drug je,prije svega i u sustini,prijatelj :) Jer,prava ljubav proistice iz velikog saznanja voljene osobe,a to se ne moze postici ako niste prijatelji :kiss:
bubavi

Post by bubavi »

Cekaj, cekaj, moze se pricati o prijateljstvo samo ako ima neka ravnoteza, a gdje je tu ravnoteza, onaj ovoga koristi pa do i njegove zene!!
Ovaj sve ima, a onaj nista, pa ovaj mu sve daje , gdje je tu prijateljstvo ako nije samo iskoristenje??' :x :x :x
Samo mozes biti naivan, i u to se upustati, kasnije ce mu traziti da mu napravi i kucu itd. Ovaj is SA hoce cisto i jasno od onog njegov zivot!
ZAVIDNOST!! :x :x :x
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

sta bi sa ovom sjetovacijom?
LjepoticaiZvjer

Post by LjepoticaiZvjer »

cula sam milion prica o brakovima zbog papira, i raznih kombinacija, da ti pamet stane, tako da me ova prica uopste nije iznenadila, niti mi je nesto cudna. da bi se izvukao iz ocajne situacije, spreman si na ocajne mjere. da neko od njih ima para da plati neku stranjkinju vjerovatno bi to uradili, ali ocigledno nemaju. mislim sve je to samo na papiru, tako da neki veliki problem i nije.
meni jedini problem je to nudjenje zene bez njenog pristanka, ipak je ona ta koja se razvodi i udaje, i to zbog nekog njegovog jarana.
Irm@

Post by Irm@ »

besana wrote:Upital iko ženu šta ona hoće (želi) ? :-)
moja prva misao... :-?
and

Post by and »

mislim da jos nisu uveli pravilo da bi jaran trebao drugovu zenu isprobati pred komisijom?
ne vidim nista lose sto ce covjek kroz papire pomoci drugu da sebi omoguci normalan zivot i stekne uslove da formira porodicu.
fishtrija

Post by fishtrija »

Vala je meni ovo OK sasvim... ako se i zena slaze. Al jebiga svakako je ne moze natjerat da se uda za nekoga. Stoga, ako ona nema problema s time, moralnih ili ikakvih drugih, svaka cast jaranu...
Post Reply