Sta vi mislite o ovome?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- bosan
Covjek je jednostavno raja ,cega su nama puna usta sve do onog momenta kad trebamo nesto uciniti za nekog .Onda smo manji od makovog zrna.
Ovo je primjer prave raje ,koji nisu zaboravili jedni druge i pokusava se pomoci jaranu a ne iz razloga da ponizava vlastitu suprugu.
Ovo je primjer prave raje ,koji nisu zaboravili jedni druge i pokusava se pomoci jaranu a ne iz razloga da ponizava vlastitu suprugu.
- anais_nin
ja rekoh da mi je novogodisnja odluka da prestanem vjerovati u bajke
koliko god je krasno gledati i traziti ono istinski dobro u ljudskim potezima i gestama, moja reakcija na ovu pricu ostaje ista:
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dajteeeeeeeeeeeeeee
jest vala fakat, ne znam kako mi se srce naprosto nije istopilo od miline na njegovu pozrtvovanost
i lojalnost
i spremnost da pomogne jaranu
pa makar po cijenu sopstvenog braka
postoji milion nacina da se pomogne jaranu koji bi vanka
razvodit se od soptvene zene da bi se ista udala za njega je jedan od najdebilnijih za koji sam ikad cula
podjoh reci "ja konja" za glavnog lika iz ove price, a onda skontah da fakat nema potrebe da vrijedjam jednu tako divnu zivotinju 
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dajteeeeeeeeeeeeeee
jest vala fakat, ne znam kako mi se srce naprosto nije istopilo od miline na njegovu pozrtvovanost
-
patrius
Drugarice @anais,to bi,valjda je jasno,bio tek formalni razvod.Druga je stvar ako ti smatras da je u zivotu vaznije biti konvencionalno ispravan i neukaljan,pa cak i zakonski,od onoga sto zivi ljudi medju sobom misle i osjecajuanais_nin wrote:ja rekoh da mi je novogodisnja odluka da prestanem vjerovati u bajkekoliko god je krasno gledati i traziti ono istinski dobro u ljudskim potezima i gestama, moja reakcija na ovu pricu ostaje ista:
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dajteeeeeeeeeeeeeee![]()
jest vala fakat, ne znam kako mi se srce naprosto nije istopilo od miline na njegovu pozrtvovanosti lojalnost
i spremnost da pomogne jaranu
pa makar po cijenu sopstvenog braka
postoji milion nacina da se pomogne jaranu koji bi vanka
razvodit se od soptvene zene da bi se ista udala za njega je jedan od najdebilnijih za koji sam ikad cula
podjoh reci "ja konja" za glavnog lika iz ove price, a onda skontah da fakat nema potrebe da vrijedjam jednu tako divnu zivotinju
-
bubavi
Cekaj, cekaj, moze se pricati o prijateljstvo samo ako ima neka ravnoteza, a gdje je tu ravnoteza, onaj ovoga koristi pa do i njegove zene!!
Ovaj sve ima, a onaj nista, pa ovaj mu sve daje , gdje je tu prijateljstvo ako nije samo iskoristenje??'

Samo mozes biti naivan, i u to se upustati, kasnije ce mu traziti da mu napravi i kucu itd. Ovaj is SA hoce cisto i jasno od onog njegov zivot!
ZAVIDNOST!!

Ovaj sve ima, a onaj nista, pa ovaj mu sve daje , gdje je tu prijateljstvo ako nije samo iskoristenje??'
Samo mozes biti naivan, i u to se upustati, kasnije ce mu traziti da mu napravi i kucu itd. Ovaj is SA hoce cisto i jasno od onog njegov zivot!
ZAVIDNOST!!
- Bosanac sa dna kace
sta bi sa ovom sjetovacijom?
-
LjepoticaiZvjer
cula sam milion prica o brakovima zbog papira, i raznih kombinacija, da ti pamet stane, tako da me ova prica uopste nije iznenadila, niti mi je nesto cudna. da bi se izvukao iz ocajne situacije, spreman si na ocajne mjere. da neko od njih ima para da plati neku stranjkinju vjerovatno bi to uradili, ali ocigledno nemaju. mislim sve je to samo na papiru, tako da neki veliki problem i nije.
meni jedini problem je to nudjenje zene bez njenog pristanka, ipak je ona ta koja se razvodi i udaje, i to zbog nekog njegovog jarana.
meni jedini problem je to nudjenje zene bez njenog pristanka, ipak je ona ta koja se razvodi i udaje, i to zbog nekog njegovog jarana.