Sta vi mislite...HELP!
Moderator: anex
-
izblajhana
eh sad se situacija drasticno promijenila

-
inspire_me
Ipak nije prodat????izblajhana wrote:eh sad se situacija drasticno promijenila![]()
To oni da te navuku, da vidis sta si izgubila, pa da jos vise potrcis
Salim se, sta je bilo??
-
izblajhana
Evo sad definitivno stavljam tacku na ovaj stan.
Nista od njega, los stan, losa lokacija, treba puno ulaganja,a za taj novac se moze naci vjerovatno nesto bolje...joj mrsko mi sada pisati sta se sve u medjuvremenu desavalo
nego ako je neko od forumasha u toku ili zna nekog da prodaje manji stan u Sarajevu, lokacija nije toliko bitna koliko cijena
neka mi javi
mozda sam trebala ovo staviti u oglase

Nista od njega, los stan, losa lokacija, treba puno ulaganja,a za taj novac se moze naci vjerovatno nesto bolje...joj mrsko mi sada pisati sta se sve u medjuvremenu desavalo
nego ako je neko od forumasha u toku ili zna nekog da prodaje manji stan u Sarajevu, lokacija nije toliko bitna koliko cijena
neka mi javi
mozda sam trebala ovo staviti u oglase
- Bumbar
Ja maloprije na forum...uhizblajhana wrote:Evo sad definitivno stavljam tacku na ovaj stan.![]()
Nista od njega, los stan, losa lokacija, treba puno ulaganja,a za taj novac se moze naci vjerovatno nesto bolje...joj mrsko mi sada pisati sta se sve u medjuvremenu desavalo![]()
nego ako je neko od forumasha u toku ili zna nekog da prodaje manji stan u Sarajevu, lokacija nije toliko bitna koliko cijena![]()
neka mi javi![]()
![]()
mozda sam trebala ovo staviti u oglase![]()
![]()
![]()
Ma bice bolje...sto su cure rekle...sutra mozda naletis na veci stan i bolju lokaciju od te
Dont sikirli
-
izblajhana
Samo da znate da jos nista nisam nasla
doduse, bila sam na odmoru, pa nisam nista ni ganjala...ali sam vec blago deprimirana
pa eto ako cujete sta da je na prodaju...javite!
doduse, bila sam na odmoru, pa nisam nista ni ganjala...ali sam vec blago deprimirana
pa eto ako cujete sta da je na prodaju...javite!
- Skyfox
Thats my dream too, samo ja bi neku sredne velicine...delightful wrote: - ja bih jednu malu malecku negdje na Hvaru, s malom bašticom i lavandom, i internetom, naravno....
Izblajhana ja ti mogu samo reci cijenu garsonjera u mojoj zgradi - oko 20 000KM su pa na vise i to je bilo prije 2 godine.
Zgrada je na Kosevu i pravo je stara pa tako i instalicaje, i sta god radis stvarno je bitno promijeniti sve (posebno cijevi) za miran san, inace stalno izbijaju flekovi.
-
delightful
To ja samo da budem skromna, u slucaju da me zlatna ribica slusa, da ne pomisli da sam pohlepna....Thats my dream too, samo ja bi neku sredne velicine...
-
sulesavic
Skoèilo je to i na 40.000 (ako prièamo o KM-ovima)Skyfox wrote:Thats my dream too, samo ja bi neku sredne velicine...delightful wrote: - ja bih jednu malu malecku negdje na Hvaru, s malom ba¹ticom i lavandom, i internetom, naravno....
Izblajhana ja ti mogu samo reci cijenu garsonjera u mojoj zgradi - oko 20 000KM su pa na vise i to je bilo prije 2 godine.
Zgrada je na Kosevu i pravo je stara pa tako i instalicaje, i sta god radis stvarno je bitno promijeniti sve (posebno cijevi) za miran san, inace stalno izbijaju flekovi.
-
izblajhana
ma sada su stanovi stvarno preskupi...a bice i goresulesavic wrote:Skočilo je to i na 40.000 (ako pričamo o KM-ovima)Skyfox wrote:Thats my dream too, samo ja bi neku sredne velicine...delightful wrote: - ja bih jednu malu malecku negdje na Hvaru, s malom bašticom i lavandom, i internetom, naravno....
-
izblajhana
je li se mozes raspitati koliko sada kosta garsonjera u tvojoj zgradi i da li ih uopste ima za prodaju? ako neko zna da mu se u zgradi prodaje neki mali stan, neka javi...pleaseSkyfox wrote:Thats my dream too, samo ja bi neku sredne velicine...delightful wrote: - ja bih jednu malu malecku negdje na Hvaru, s malom bašticom i lavandom, i internetom, naravno....
Izblajhana ja ti mogu samo reci cijenu garsonjera u mojoj zgradi - oko 20 000KM su pa na vise i to je bilo prije 2 g.
-
izblajhana
neee...nije toliko
znam na koje zgradice mislis, zavisi u kakvom je stan stanju oko 1400 KM kvadrat...mislim!
- Skyfox
Nazalost sada nijedna nije na prodaju.
je li se mozes raspitati koliko sada kosta garsonjera u tvojoj zgradi i da li ih uopste ima za prodaju? ako neko zna da mu se u zgradi prodaje neki mali stan, neka javi...please
Savjetovao bi ti da uzmes u obzir one zgrade na Grbavici koje su nadzidane, ako ima garsonjera, znam da im prodaja ide jako slabo. Po 2-3 godine nemogu da prodaju stan. Pretpostavljam da su cijene nize....
-
Deb's
Mislio sam na papagajkuizblajhana wrote:neee...nije tolikoznam na koje zgradice mislis, zavisi u kakvom je stan stanju oko 1400 KM kvadrat...mislim!
ima haman sve instalacije : centralno grijanje,plin,voda,struja,telefon,internet,kablovska...
sad možel preciznije cijena?!
- Bumbar
Koja je kvadratura stana??Deb's wrote:Mislio sam na papagajkuizblajhana wrote:neee...nije tolikoznam na koje zgradice mislis, zavisi u kakvom je stan stanju oko 1400 KM kvadrat...mislim!
ima haman sve instalacije : centralno grijanje,plin,voda,struja,telefon,internet,kablovska...
@izblajhana...
nista se ne sikiraj...treba to polako traziti...
-
izblajhana
Bumbar wrote:Koja je kvadratura stana??Deb's wrote:Mislio sam na papagajkuizblajhana wrote:neee...nije tolikoznam na koje zgradice mislis, zavisi u kakvom je stan stanju oko 1400 KM kvadrat...mislim!
sad možel preciznije cijena?!![]()
@izblajhana...
nista se ne sikiraj...treba to polako traziti...
-
izblajhana
kako da dodjem do vise informacija...Skyfox wrote:Nazalost sada nijedna nije na prodaju.
je li se mozes raspitati koliko sada kosta garsonjera u tvojoj zgradi i da li ih uopste ima za prodaju? ako neko zna da mu se u zgradi prodaje neki mali stan, neka javi...please
Savjetovao bi ti da uzmes u obzir one zgrade na Grbavici koje su nadzidane, ako ima garsonjera, znam da im prodaja ide jako slabo. Po 2-3 godine nemogu da prodaju stan. Pretpostavljam da su cijene nize....
-
izblajhana
Sve znam...sta cu kada mi se zuriAnka wrote:Ej vratila si se sa odmora!![]()
Ma leto je inače mrtva sezona za nekretnine,ne žuri, da se ne zezneš,ne kupuje se stan svaki dan.
-
Eshek
Ako se dobro sjećam, oko 1500 KM / m2 za velike stanove, za manje možda 100-200 KM / m2 više...Deb's wrote:Mislio sam na papagajkuizblajhana wrote:neee...nije tolikoznam na koje zgradice mislis, zavisi u kakvom je stan stanju oko 1400 KM kvadrat...mislim!
Ako hoćeš, pitaću svoje, jer nisam siguran 100%