Sta vi mislite...HELP!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Anka

Post by Anka »

Može Hvar tokom leta. Zimi bi ti bilo dosadno.
izblajhana

Post by izblajhana »

eh sad se situacija drasticno promijenila :shock: :shock:
Anka

Post by Anka »

What???
inspire_me

Post by inspire_me »

izblajhana wrote:eh sad se situacija drasticno promijenila :shock: :shock:
Ipak nije prodat???? :? :? :?
To oni da te navuku, da vidis sta si izgubila, pa da jos vise potrcis :D :D
Salim se, sta je bilo??
izblajhana

Post by izblajhana »

Evo sad definitivno stavljam tacku na ovaj stan. :D
Nista od njega, los stan, losa lokacija, treba puno ulaganja,a za taj novac se moze naci vjerovatno nesto bolje...joj mrsko mi sada pisati sta se sve u medjuvremenu desavalo :-)
nego ako je neko od forumasha u toku ili zna nekog da prodaje manji stan u Sarajevu, lokacija nije toliko bitna koliko cijena :-)
neka mi javi :D :D
mozda sam trebala ovo staviti u oglase :? :D :D
:sax:
Bumbar

Post by Bumbar »

izblajhana wrote:Evo sad definitivno stavljam tacku na ovaj stan. :D
Nista od njega, los stan, losa lokacija, treba puno ulaganja,a za taj novac se moze naci vjerovatno nesto bolje...joj mrsko mi sada pisati sta se sve u medjuvremenu desavalo :-)
nego ako je neko od forumasha u toku ili zna nekog da prodaje manji stan u Sarajevu, lokacija nije toliko bitna koliko cijena :-)
neka mi javi :D :D
mozda sam trebala ovo staviti u oglase :? :D :D
:sax:
Ja maloprije na forum...uh :( zao mi je... nista fati se oglasa i dobre agencije za nekretnine :) :)...ako sta cujem javim :)...

Ma bice bolje...sto su cure rekle...sutra mozda naletis na veci stan i bolju lokaciju od te :) :)

Dont sikirli :kiss:
izblajhana

Post by izblajhana »

Samo da znate da jos nista nisam nasla :( :(
doduse, bila sam na odmoru, pa nisam nista ni ganjala...ali sam vec blago deprimirana :shock:
pa eto ako cujete sta da je na prodaju...javite!
Skyfox

Post by Skyfox »

delightful wrote: - ja bih jednu malu malecku negdje na Hvaru, s malom bašticom i lavandom, i internetom, naravno.... :-D
Thats my dream too, samo ja bi neku sredne velicine...

Izblajhana ja ti mogu samo reci cijenu garsonjera u mojoj zgradi - oko 20 000KM su pa na vise i to je bilo prije 2 godine.

Zgrada je na Kosevu i pravo je stara pa tako i instalicaje, i sta god radis stvarno je bitno promijeniti sve (posebno cijevi) za miran san, inace stalno izbijaju flekovi.
delightful

Post by delightful »

To ja samo da budem skromna, u slucaju da me zlatna ribica slusa, da ne pomisli da sam pohlepna.... :lol: :lol: :lol:
sulesavic

Post by sulesavic »

Skyfox wrote:
delightful wrote: - ja bih jednu malu malecku negdje na Hvaru, s malom ba¹ticom i lavandom, i internetom, naravno.... :-D

Izblajhana ja ti mogu samo reci cijenu garsonjera u mojoj zgradi - oko 20 000KM su pa na vise i to je bilo prije 2 godine.

Zgrada je na Kosevu i pravo je stara pa tako i instalicaje, i sta god radis stvarno je bitno promijeniti sve (posebno cijevi) za miran san, inace stalno izbijaju flekovi.
Skoèilo je to i na 40.000 (ako prièamo o KM-ovima)
izblajhana

Post by izblajhana »

sulesavic wrote:
Skyfox wrote:
delightful wrote: - ja bih jednu malu malecku negdje na Hvaru, s malom bašticom i lavandom, i internetom, naravno.... :-D

Skočilo je to i na 40.000 (ako pričamo o KM-ovima)
ma sada su stanovi stvarno preskupi...a bice i gore :(
izblajhana

Post by izblajhana »

Skyfox wrote:

Izblajhana ja ti mogu samo reci cijenu garsonjera u mojoj zgradi - oko 20 000KM su pa na vise i to je bilo prije 2 g.
je li se mozes raspitati koliko sada kosta garsonjera u tvojoj zgradi i da li ih uopste ima za prodaju? ako neko zna da mu se u zgradi prodaje neki mali stan, neka javi...please :-)
Deb's

Post by Deb's »

e ljudi znam da je niđe vezze!

al zanima me kolika bi (po nekoj procjeni) bila cijena kvadratnog metra u starom gradu sarajeva, lokacija u blizini at mejdana, zgrada stara otprilike 20 godina!!!

hvala!
black-cat

Post by black-cat »

:D :D cca 2000KM/m2 :D :D
izblajhana

Post by izblajhana »

neee...nije toliko :shock: znam na koje zgradice mislis, zavisi u kakvom je stan stanju oko 1400 KM kvadrat...mislim!
Skyfox

Post by Skyfox »

je li se mozes raspitati koliko sada kosta garsonjera u tvojoj zgradi i da li ih uopste ima za prodaju? ako neko zna da mu se u zgradi prodaje neki mali stan, neka javi...please :-)
Nazalost sada nijedna nije na prodaju.
Savjetovao bi ti da uzmes u obzir one zgrade na Grbavici koje su nadzidane, ako ima garsonjera, znam da im prodaja ide jako slabo. Po 2-3 godine nemogu da prodaju stan. Pretpostavljam da su cijene nize....
Deb's

Post by Deb's »

izblajhana wrote:neee...nije toliko :shock: znam na koje zgradice mislis, zavisi u kakvom je stan stanju oko 1400 KM kvadrat...mislim!
Mislio sam na papagajku ;)

ima haman sve instalacije : centralno grijanje,plin,voda,struja,telefon,internet,kablovska... :P

sad možel preciznije cijena?!
Bumbar

Post by Bumbar »

Deb's wrote:
izblajhana wrote:neee...nije toliko :shock: znam na koje zgradice mislis, zavisi u kakvom je stan stanju oko 1400 KM kvadrat...mislim!

ima haman sve instalacije : centralno grijanje,plin,voda,struja,telefon,internet,kablovska... :P

Koja je kvadratura stana?? :D

@izblajhana...
nista se ne sikiraj...treba to polako traziti... :)
Deb's

Post by Deb's »

ebga sad već ne znam (ne planiram kupovat stan još uvijek - pitam informativno:) )

al mislio sam cijenu po kvadratu ?!
izblajhana

Post by izblajhana »

Bumbar wrote:
Deb's wrote:

Koja je kvadratura stana?? :D

@izblajhana...
nista se ne sikiraj...treba to polako traziti... :)
:kiss:
izblajhana

Post by izblajhana »

Skyfox wrote:

Nazalost sada nijedna nije na prodaju.
Savjetovao bi ti da uzmes u obzir one zgrade na Grbavici koje su nadzidane, ako ima garsonjera, znam da im prodaja ide jako slabo. Po 2-3 godine nemogu da prodaju stan. Pretpostavljam da su cijene nize....
kako da dodjem do vise informacija... :?
Anka

Post by Anka »

Ej vratila si se sa odmora! :)
Ma leto je inače mrtva sezona za nekretnine,ne žuri, da se ne zezneš,ne kupuje se stan svaki dan.
izblajhana

Post by izblajhana »

Anka wrote:Ej vratila si se sa odmora! :)
Ma leto je inače mrtva sezona za nekretnine,ne žuri, da se ne zezneš,ne kupuje se stan svaki dan.
Sve znam...sta cu kada mi se zuri :-) da, vratila sam se sa odmora, nazalost...da mi je bilo jos koji dan :D kako ti provodis dane?
Anka

Post by Anka »

Ovo leto mi je bilo bljak,ceo juli nisam mogla da hodam.
Ma zadnja 2 leta su mi totalni haos, namrznuću leto. Kao da mi se krajem juna prekidač prebaci sa pozicije "Rad" na poziciju "Sranje"
Eshek

Post by Eshek »

Deb's wrote:

Ako se dobro sjećam, oko 1500 KM / m2 za velike stanove, za manje možda 100-200 KM / m2 više...

Ako hoćeš, pitaću svoje, jer nisam siguran 100%
Post Reply