Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stigla sam da procitam...
samo se ti zezaj, noge me bole od hodanja i trazenja stanova...svaki mi je ok, ali...ALI!
Uvijek nesto nedostaje...da mi je da udjem u neki stan i da kazem...to je to
Ja sam prošle godine prodavala moj stan i istovremeno tražila sebi drugi. Nakon 5 meseci sam osustala. Prodaja mog stana je išla loše jer zgrada nema lift a moj stan je na šestom spratu!
Danas su bili radnici,kao fol,počeli nešto da rade,razvaljivali neke limove ...valjda će nakon 12 godina koliko je zgrada stara da nam najzad ugrade liftove!
Meni se u Sarajevu naviše dopadaju delovi grada koji su na uzvišenju, Vraca,Trebević...grad se vidi kao na dlanu..pa još da je kuća,imala bih ogromnu terasu i stalno bi tu sedela. Ne volim što živim u stanu,san mi je da imam svoju kuću sa dvorištem.
Eh,nova zgrada ali je u raspadu...zidana je za vreme sankcija,zidale su je 4 građevinske firme,zakidali na materijalu,krali,ugrađivali lošu stolariju,keramiku,cevi...već 3 puta je u mojoj vertikali pukla kanalizaciona cev, promenila sam kadu, bila je farbana,ali nije emajlirana...Promenila sam i prozore,jednom je duvao olujni vetar i prozor mi je upao u stan!
Sada su mi pukla ulazna vrata....
Znaš,nije skupo sazidati kuću,ali skupa je zemlja i svi prateći priključci:voda,kanalizacija,struja...inače,montažna kuća od 50m2 košta 17 000 evra.