sta vas raduje????
-
7th_Heaven
raduje me kad dobijem mail od nekoga ko se nije dugo javio, volim kad sjedim za stolom surfam, slusam muziku uz otvoren prozor i pijem kafu, volim taj mali dnevni ritual, volim kad spavam duze, volim kad cujem negdje u prolazu pjesmu koju volim...neke od 'sitnica' koje me raduju, zapravo je to ono sto mom zivotu vise-manje daje smisao..
-
Mjesecarka
Mene raduje velika količina mgo najdražeg ČIPSA.

-
dajdzarile
raduje me kad se kutarisem kreditnih rata, kad isplatim kartice , i jos mi pretekne para da obradujem mamu,sestru, djevojku ...
ps. i SEBE naravno
p.p.s i kad skinem ispit sto me j... godinu i po
ps. i SEBE naravno
p.p.s i kad skinem ispit sto me j... godinu i po
- Prince
Pobjede najdrazeg kluba, kada je suncan dan, kada je kisa, kada je snijeg.
Raduje me kada mi je mir u kuci, kada smo svi na okupu.
Opet, raduju me telefonski pozivi osoba za koje mislim da su me zaboravile.
No Zeljo mi vraca osmjeh na lice, najcesce.
Sestre su se udale... roditelji...necu da to spominjem.
No znam gdje je stadion, znam kada igraju, znam da su dobri sto je jako bitno.
NEKA SAM PROKLET AKO I DANAS
POSTOJI NACIN DA OBJASNIM SEBE
NE ZALIM NISTA I SVE MI SE CINI
DA CITAV SAM ZIVOT VOLIO TEBEEEEEE
ma bas je dobrooo...
Kao da sam ja pisao...
Raduje me kada mi je mir u kuci, kada smo svi na okupu.
Opet, raduju me telefonski pozivi osoba za koje mislim da su me zaboravile.
No Zeljo mi vraca osmjeh na lice, najcesce.
Sestre su se udale... roditelji...necu da to spominjem.
No znam gdje je stadion, znam kada igraju, znam da su dobri sto je jako bitno.
NEKA SAM PROKLET AKO I DANAS
POSTOJI NACIN DA OBJASNIM SEBE
NE ZALIM NISTA I SVE MI SE CINI
DA CITAV SAM ZIVOT VOLIO TEBEEEEEE
ma bas je dobrooo...
Kao da sam ja pisao...
- Prince
Sad bez zayebancije... Već dugo, dugo mi jedinu sreću donosi voljeni klub. Ostale stvari uvijek nekako variraju... Prave ljubavi već dugo nema, sex bez emocija ne volim, tako da me ni to ne može usrećiti toliko, imam lijepo društvo, koje bi neko poželio, ali kad se dublje unesem u analiziranje nekih ljudi, vidim da mnogo toga ima prividnog. Često i lako se razočaram u ljude, ali nikad neću odustati od svog pristupa istim, za koji mislim da je ispravan. Često se razočaram, pa i prestanem vjerovati u ljubav, ali ne smijem odustati, jer ako odustanem, otići ću u totalnu agoniju. Sreća moja je što znam biti sretan, što sam naučio da živim s lošim stvarima koje nam se svima, manje - više događaju. Mnoge stvari sam naučio i od moje nekadašnje djevojke, koju svi ovdje znaju. Ta osoba jednostavno uvijek je sretna i pozitivna. Nastojim biti takav, da me ništa u životu ne može syebati, da mi niko ne može pokvariti moje lijepo sunčano jutro, da mi niko ne može syebati raspoloženje poslije Željine pobjede... Jednostavno, ne odustajem od sreće... A pokazuje se lagano, što više na sebi radim, sve se više isplati... Polako, ali sigurno
.
Male stvari me mogu, kao i svakog, učiniti sretnim na momente. To je recimo, jutarnja kafa na moru, s mojom najboljom prijateljicom, i trosatna šutnja tokom iste, čitanje novina i buljenje jednog u drugo. To mi je neopisiv osjećaj. Tek poslije dolazi kupanje, zayebancija i ostalo... Sretnim me može učiniti dobar izlazak, položen ispit, sms od drage osobe, lijepa riječ u istom, razglednica, uspjeh mojih sestara i mame, dobra pjesma na radiju dok vozim, lijep izlet... Mnogo toga mi se često dešava, tako da se ne žalim...
Ali, uvijek može bolje, i treba težiti ka boljem
.
Male stvari me mogu, kao i svakog, učiniti sretnim na momente. To je recimo, jutarnja kafa na moru, s mojom najboljom prijateljicom, i trosatna šutnja tokom iste, čitanje novina i buljenje jednog u drugo. To mi je neopisiv osjećaj. Tek poslije dolazi kupanje, zayebancija i ostalo... Sretnim me može učiniti dobar izlazak, položen ispit, sms od drage osobe, lijepa riječ u istom, razglednica, uspjeh mojih sestara i mame, dobra pjesma na radiju dok vozim, lijep izlet... Mnogo toga mi se često dešava, tako da se ne žalim...
-
pametnica
mene bi sad obradovala jedna cokolada ili stagod slatko 
al me najvise raduje mir u kuci (po cjenu moje neke tuge)jer kad su oni zadovoljni ja mogu i crnjacit rahat
polozen ispit mi pruza zadovoljstvo i rahatluk ludi (sto kg tereta skinem s leda)
svida mi se kad pijem svoju jutarnju kafu,gledam jutarnji program i kontam kako mi je danas dan za zajebanciju tipa s kim kafu pijem,....
obraduje me kad skinem s strika svjeze oprane hlace i navucem ih na sebe i put pod noge
kad napravim rucak pa me moji pohvale sto je ukusno (sto je rijetka situacija)
volim kad ulazim u kucu i dumam kako bi mi tusirabnje leglo-snimim vodu u bojleru,zgrabim kupku i svjeza
....
ma donedavno sam cekala da me obraduju krupne stvari,al sad uzivam u sitnim stavrima koje sama sebi mogu priustiti
zivot(srecu) cine male stvari -isfurano i otrcano zvuci al je tako sigurno
al me najvise raduje mir u kuci (po cjenu moje neke tuge)jer kad su oni zadovoljni ja mogu i crnjacit rahat
polozen ispit mi pruza zadovoljstvo i rahatluk ludi (sto kg tereta skinem s leda)
svida mi se kad pijem svoju jutarnju kafu,gledam jutarnji program i kontam kako mi je danas dan za zajebanciju tipa s kim kafu pijem,....
obraduje me kad skinem s strika svjeze oprane hlace i navucem ih na sebe i put pod noge
kad napravim rucak pa me moji pohvale sto je ukusno (sto je rijetka situacija)
volim kad ulazim u kucu i dumam kako bi mi tusirabnje leglo-snimim vodu u bojleru,zgrabim kupku i svjeza
....
ma donedavno sam cekala da me obraduju krupne stvari,al sad uzivam u sitnim stavrima koje sama sebi mogu priustiti
zivot(srecu) cine male stvari -isfurano i otrcano zvuci al je tako sigurno
-
Sarajevska Princeza
Fino pisesPrince wrote:Sad bez zayebancije... Veæ dugo, dugo mi jedinu sreæu donosi voljeni klub. Ostale stvari uvijek nekako variraju... Prave ljubavi veæ dugo nema, sex bez emocija ne volim, tako da me ni to ne mo¾e usreæiti toliko, imam lijepo dru¹tvo, koje bi neko po¾elio, ali kad se dublje unesem u analiziranje nekih ljudi, vidim da mnogo toga ima prividnog. Èesto i lako se razoèaram u ljude, ali nikad neæu odustati od svog pristupa istim, za koji mislim da je ispravan. Èesto se razoèaram, pa i prestanem vjerovati u ljubav, ali ne smijem odustati, jer ako odustanem, otiæi æu u totalnu agoniju. Sreæa moja je ¹to znam biti sretan, ¹to sam nauèio da ¾ivim s lo¹im stvarima koje nam se svima, manje - vi¹e dogaðaju. Mnoge stvari sam nauèio i od moje nekada¹nje djevojke, koju svi ovdje znaju. Ta osoba jednostavno uvijek je sretna i pozitivna. Nastojim biti takav, da me ni¹ta u ¾ivotu ne mo¾e syebati, da mi niko ne mo¾e pokvariti moje lijepo sunèano jutro, da mi niko ne mo¾e syebati raspolo¾enje poslije ®eljine pobjede... Jednostavno, ne odustajem od sreæe... A pokazuje se lagano, ¹to vi¹e na sebi radim, sve se vi¹e isplati... Polako, ali sigurno.
Male stvari me mogu, kao i svakog, uèiniti sretnim na momente. To je recimo, jutarnja kafa na moru, s mojom najboljom prijateljicom, i trosatna ¹utnja tokom iste, èitanje novina i buljenje jednog u drugo. To mi je neopisiv osjeæaj. Tek poslije dolazi kupanje, zayebancija i ostalo... Sretnim me mo¾e uèiniti dobar izlazak, polo¾en ispit, sms od drage osobe, lijepa rijeè u istom, razglednica, uspjeh mojih sestara i mame, dobra pjesma na radiju dok vozim, lijep izlet... Mnogo toga mi se èesto de¹ava, tako da se ne ¾alim...Ali, uvijek mo¾e bolje, i treba te¾iti ka boljem
.
-
MASON33.50
Sarajevska Princeza,
Ljubavi, zasto mi nisi odgovorila na e-mail?
Uostalom nemoras, bilo pa proslo. Stvar je zavrsena (mislim na ono izmedju nje i mene). Ono sto je prevagnulo, je nedostatak moralne cvrstine koju nazalost neke nase cure samo lazno ispoljavaju, a ti imas u obilju. Molim te pomozi mi da se ne provaljujem pred rajom ovako javno. Jedino sto zelim je da mi se javis. Dosta sam razmisljao o tvojim postovima i cini se da vidim ono sto vecina raje, nazalost ne vidi. Nadam se da je tvoj mail tacan( I hope it's not fake). Please, javi se. Uostalom mozemo skontati sifru pa cu ja prepoznati ako je od tebe.
Uostalom nemoras, bilo pa proslo. Stvar je zavrsena (mislim na ono izmedju nje i mene). Ono sto je prevagnulo, je nedostatak moralne cvrstine koju nazalost neke nase cure samo lazno ispoljavaju, a ti imas u obilju. Molim te pomozi mi da se ne provaljujem pred rajom ovako javno. Jedino sto zelim je da mi se javis. Dosta sam razmisljao o tvojim postovima i cini se da vidim ono sto vecina raje, nazalost ne vidi. Nadam se da je tvoj mail tacan( I hope it's not fake). Please, javi se. Uostalom mozemo skontati sifru pa cu ja prepoznati ako je od tebe.
-
Sarajevska Princeza
Primila sam email! Odgovor ti saljem privatno na onaj scenario sa djevojkom. Happy?MASON33.50 wrote:Sarajevska Princeza,
- Soul_Sista
Pooll wrote:blento, ti mene radujes
i jos neko... hm... valjda se prepoznanecu nista reci...
-
Duke of Cumberland
Kratko i jasno, opet duboko i strasno.Senorita wrote:iskreno raduje me dobar sex i pice na eks
Slazem se.