Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderator: _BataZiv_0809
- vjeshalica
#38526 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros isto u pola 7 nekakav sa teretnim kombijem kroz Shvraky vozi 30 isto metiljava krava,ljudi ga obilaze koliko je to bezobrazno,vozi i zvjera u telefon...
#38527 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma jok ba, nego to je ona: "sta ja znaaaam, moze ono mene na 45 okinuti, pa sta cu onda".bitanga_sa_otesa wrote: ↑03/05/2022 08:14
sto ne krenes ranije ?![]()
OT
ti si dobro prosao ,ja sinoc od biMga do pred kameru 40 guslao iza 4 idiota ,jedva mi se ukaza rupa iz suprotnog pravca pa ih preskocih... u povratku kobila neka s ventom 30 gamize ....ja ne znam sta je s tim ljudimavaljda nisu svjesni da su nesposobni za upravljanje automobilom i njima je takvo kretanje ok ...
A to 30 mi se na toj dionici (u oba pravca) desi sedmicno bar 4-5 puta.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#38529 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma.desi se. Nekad ujutro oko 5-ice proletim ko flak.bitanga_sa_otesa wrote: ↑03/05/2022 12:22
ma ja ne znam jesam li od motorexa do ikića glat prosao 5x otkad je ta kamera tu...vazda neki debili guslaju ,koce ko sumanuti,zalijepe se metar jedni od drugih...
Ali u dnevno vrijeme rijetko.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#38531 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Maloprije papak (da li je glup ili namazan prosudite sami) sa dvičinom u Jošanici na izlazu sa autoceste napravi se "pametan" i krenu trakom za ACC.
Pri tome 4 kolone tamam do mjesta gdje se otvara traka za ACC. Prođe lik hladno, kažem ženi gledaj sad, vidim da nema tag na šajbi, dajem promil šaMse da će ga iz ruke upraviti, dolazi do naplatne kućice i skonta da tu nema nikog.
Pošto sam pretpostavio šta će se desiti ja sam stao i upalio sva četiri da se ne bih morao rikvercom vraćati radi papka. Iza mene struĆnjak sa nekim Volvo SUV-om navalio da me obiđe ali je ipak skont'o šta se dešava pa je odustao.
Papak se vratio rikvercom i uvaljuje se u kolonu na susjednom naplatnom mjestu. Jbg. zajeb'o je ove što čekaju u redovima za naplatu.
Pri tome 4 kolone tamam do mjesta gdje se otvara traka za ACC. Prođe lik hladno, kažem ženi gledaj sad, vidim da nema tag na šajbi, dajem promil šaMse da će ga iz ruke upraviti, dolazi do naplatne kućice i skonta da tu nema nikog.
Pošto sam pretpostavio šta će se desiti ja sam stao i upalio sva četiri da se ne bih morao rikvercom vraćati radi papka. Iza mene struĆnjak sa nekim Volvo SUV-om navalio da me obiđe ali je ipak skont'o šta se dešava pa je odustao.
Papak se vratio rikvercom i uvaljuje se u kolonu na susjednom naplatnom mjestu. Jbg. zajeb'o je ove što čekaju u redovima za naplatu.

- Daryl Dixon
#38532 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
drugi video, neki dan prolazim i 15 auta natakareno kad buregdžinice MM, drot stoji u redu za burek i govorim mu šta je ovo legendo? sliježe ramenima, rekoh piši ih bolan ne bio, ništa on ko popišan...

#38534 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Frajer se isključio iz univerzuma.
#38535 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad mi kaže "zamislio se čovjek"..., Idi u čitaonicu pa se zamišljaj, dok si u saobraćaju moraš voditi računa o tome šta radiš.
#38536 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Biciklistu zeznuo nizak prijenos brzine

- black_adrian
- Vozim: vjetar
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#38538 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Cudi me da ti nemas TAG i da cekas u redovima sa plebsomNediM17 wrote: ↑03/05/2022 18:59 Maloprije papak (da li je glup ili namazan prosudite sami) sa dvičinom u Jošanici na izlazu sa autoceste napravi se "pametan" i krenu trakom za ACC.
Papak se vratio rikvercom i uvaljuje se u kolonu na susjednom naplatnom mjestu. Jbg. zajeb'o je ove što čekaju u redovima za naplatu.![]()

- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#38539 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
#38540 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pogresno si nesto razumio, Nedim ga je cekao da se vrati iz ACC trake kako bi on mogao proci.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#38541 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
#38542 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Procitati pazljivije, 2 auta, 2 TAG-a, odavno._BataZiv_0809 wrote: ↑05/05/2022 08:16Cudi me da ti nemas TAG i da cekas u redovima sa plebsomNediM17 wrote: ↑03/05/2022 18:59 Maloprije papak (da li je glup ili namazan prosudite sami) sa dvičinom u Jošanici na izlazu sa autoceste napravi se "pametan" i krenu trakom za ACC.
Papak se vratio rikvercom i uvaljuje se u kolonu na susjednom naplatnom mjestu. Jbg. zajeb'o je ove što čekaju u redovima za naplatu.![]()
![]()
![]()

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#38543 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pisati razgovjetnije. Nisam ni sumnjao 

#38546 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Rekoh, dajem promil sanse da ce ga iz ruke upraviti.
Promijenio auto pa ti zao dati petaka za novi nosac?

- black_adrian
- Vozim: vjetar
#38547 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
hadžijski je imati tag na šajbi...
#38548 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ova aristokratija nema novca za nosač...

#38549 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
"Na sta je spala danasnja aristokraCija" by Halilcic.
#38550 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Ma ne znam ni kakav nosač ima, znam da ima on onaj dio da se zalijepi, nisam ga ni na Astri lijepio

Citiram gazdaricine riječi "nemoj lijepiti da možemo nekad nekome dati da se ne pegla sa prolascima". Naravno da sam joj odbrusio i rekao "ok ljubavi"...