Sta vam je vaznije u braku...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Fiore

#51 we

Post by Fiore »

Ti volis da tamburas :D
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

Tamburam i u slobodno vrijeme :D, profesionalna deformacija
Fiore

#53 we

Post by Fiore »

samo tako nastavi :-D
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

Of skroz, dok god ima ko da sluša (i vidi, a vidio je) :-D
sabanss

Post by sabanss »

Jarane ozeni ljepsu, mojne mi zena intelektualaca.

Ako ipak ozenis ovu "pametniju" mozel' meni broj ove ljepse sto dobro pravi pitu? :D
Fiore

#56 we

Post by Fiore »

Lahko je tebi swede :D
BuFu

Post by BuFu »

Sve ce biti ok, jel tako Fiore :D
Fiore

Post by Fiore »

Naravno.. 2 glave lakse misle od jedne.. :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

nije :oops: brze razmislja jedna glava, dok druga pitu suče :D
BuFu

Post by BuFu »

Fiore wrote:Naravno.. 2 glave lakse misle od jedne.. :D

Image

a bolje je Image

Image

:D
chudna

Post by chudna »

Meni nije jasno odakle tebi ideja da je ijedna od njih pametna kada uspijevas da odrzavas paralelno vezu s obje??????????
Ako nijedna nije posumnjala, znaci...
A o tvojoj emocionalnoj inteligenciji cu radije cutati :-)
tigris

Post by tigris »

tebi oko, treba jedna dooobra šamarcina :oops: :D :D

evo ja cu :-D :D
Fiore

#63 we

Post by Fiore »

Moze i tebi jedna :) samarcina :D
Anka

Post by Anka »

chudna wrote:Meni nije jasno odakle tebi ideja da je ijedna od njih pametna kada uspijevas da odrzavas paralelno vezu s obje??????????
Ako nijedna nije posumnjala, znaci...
A o tvojoj emocionalnoj inteligenciji cu radije cutati :-)
Bravo chudna ! :thumbup:
A šta ako je ta pametnija cura u ovom fazonu:

Image
:D
Rania

Post by Rania »

Image

e ova mi se kombinacija vec svidja ;-)
Fiore

#66 we

Post by Fiore »

Pa moze biti... vrlo vjerovatno..
zolloo85

Post by zolloo85 »

klanjaj Istiharu
Eshek

Post by Eshek »

Ma Fiore se zapravo već odlučio, samo hoće da nam se pohvali kako taslači 2 trebe :D :D
mrgud@

#69 Re: Sta vam je vaznije u braku...

Post by mrgud@ »

Fiore wrote:Imam problemcic i nikako da se odlucim..

Pitam se sta bi po vama bilo vaznije u braku.. ljepota.,sex uzitak.,sve sto ide uz to.. ili pak obrazovan partner,sigurica zaposlenje.,
Vodim paralelno 2 veze i podjela je upravo razlog svemu..
JBG osjecam se ko materijalista kad razmisljam ovako.. ali ljubav cesto boli.. kad uzmem sve faktore danasnje u obzir ostajem zbunjen..Kad tome dodam i rodbinske predrasude koje znaju cesto uletit u moje polje..
Inteligencija i ljepota neidu nikako zajedno..a naci sredinu..pravo tesko..ma najradije u tom trenutku da me nema.. boli glava.

Znam iz iskusuva drugih da nakon braka od 10-ak godina pocne se lomit porodica.,djeca ispastaju.. a zasto? Sve zbog braka na baterije..

Mozda tusim ali izvinite... :roll: Izvinjavam se na pravopisnim greskama....
Kad ostaris taman ce ti biti bitno jel bila ili je jos lijepa kad tebi ni paket viagre nece moci pomoci :-) ...
Biraj onu s kojom mozes do prekosutra pricati o svemu i svacemu na bilo koju temu i mlatit' praznu slamu a da ti ne dosadi i naravno, s kojom mozes i cutati a da ti nije dosadno, i da ,naravno, njoj nije dosadno s tobom... Sto se tice posla, neka radi sta bilo samo nek nije domacica jer ce joj sjedenje kod kuce jednom dosaditi pa ce se iskaliti na tebi ili ce tebi dosaditi njeno mahalanje, e tu onda nastaju zatezanja... Od karijeristkinja bjezi sto dalje... Dakle, zlatna sredina! Ma musko si, biraj sta ti pashe! Ionako neces poslusati nikoga od nas sto ti glumimo psihologe-savjetnike nego ces uraditi kako ti hoces. Izabraces onu sa nogama do navrh ledja koja radi za neke strance i ima platu boli glava a jedva tri "smislene" recenice sastavi u prici sa rajom i tobom, ne trpi kad joj kazes "srce, ovaj mjesec cemo se morati malo strpiti s trosenjem!" jer tada "si nesposoban" i ode ona trazit' drugog levata... Ups :D
ODVRATAN_i_GADAN

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Sta god da se ucini covjek pogrijesi iz prostog razloga sto majku da gleda svaki dan dosadi mu za deset godin. Dakle... Zacepi usi, oci i nos pa zaroni, a ako ne izronis bar znas da si duboko zaronio/la!!!!
Baby Jane

#71 Re: Sta vam je vaznije u braku...

Post by Baby Jane »

Fiore wrote:Imam problemcic i nikako da se odlucim..

Pitam se sta bi po vama bilo vaznije u braku.. ljepota.,sex uzitak.,sve sto ide uz to.. ili pak obrazovan partner,sigurica zaposlenje.,
Vodim paralelno 2 veze i podjela je upravo razlog svemu..
JBG osjecam se ko materijalista kad razmisljam ovako.. ali ljubav cesto boli.. kad uzmem sve faktore danasnje u obzir ostajem zbunjen..Kad tome dodam i rodbinske predrasude koje znaju cesto uletit u moje polje..
Inteligencija i ljepota neidu nikako zajedno..a naci sredinu..pravo tesko..ma najradije u tom trenutku da me nema.. boli glava.

Znam iz iskusuva drugih da nakon braka od 10-ak godina pocne se lomit porodica.,djeca ispastaju.. a zasto? Sve zbog braka na baterije..

Mozda tusim ali izvinite... :roll: Izvinjavam se na pravopisnim greskama....
Oko moje, da tebi Baby nest' kaze, ti si papak. Nemoj me pogresno shvatiti, nije tvoje krivica sto si nezreo. Ne znam zasto razmisljas o braku, a nisi dovoljno zreo biti iskren prema sebi i iskren prema tim djevojkama. Djeca su sebicna, a i nikada nije dobro djetetu dati previse igracaka. Nego, duso, ti se prvo umij jedno pet, sest, a moze i devet puta, pomoli se Bogu da ti da pamet i rijesi tu situaciju. Razmisli da li ti uopce volis te djevojke, jer ocito da nijednu ne volis dovoljno da bi samo s njom bio, i da bi joj bio lojalan, a to da volis obje..mani se te price, to su price za malu djecu, za te, tako otprilike na tvom mentalnom nivou...De ti duso moja, prihvati Play Station, i okreni se skupljanju slicica, a brak i pricu o braku ostavi onima koji su dovoljno zreli za to. Vidis da svakako imas previse problema
mostarac

Post by mostarac »

najbolja varijanta je da si na Arizoni svake godine kupis novi primjerak. kad je izgustiras zamjenis. Cijena sitnica. S cistim i regularnim papirima i ljekarskim uvjerenjem 600 KM :D
Baby Jane

Post by Baby Jane »

mostarac wrote:najbolja varijanta je da si na Arizoni svake godine kupis novi primjerak. kad je izgustiras zamjenis. Cijena sitnica. S cistim i regularnim papirima i ljekarskim uvjerenjem 600 KM :D
Ma ne mora do Arizone, Stupska petlja je napola puta :lol:
mostarac

Post by mostarac »

Baby Jane wrote:
mostarac wrote:najbolja varijanta je da si na Arizoni svake godine kupis novi primjerak. kad je izgustiras zamjenis. Cijena sitnica. S cistim i regularnim papirima i ljekarskim uvjerenjem 600 KM :D
Ma ne mora do Arizone, Stupska petlja je napola puta :lol:
tu nije certificirana roba :D
a i obicno je polovna :lol: :lol:
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Ma vidis da svakako ne zna sta hoce :D Do Arizone bi se predomislio...ovako...daj sta das, a i blizini je, pa nema vremena da se predomisli :lol:
Post Reply