U prevodu - znao sam i sam sta da radim, samo sam cekao zeleno svjetlo s vase strane, hajd' sad odjebite s teme mi u meneFrutek wrote: Hvala svima na komentarima
sta uraditi?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Frutek
hahaha kralj si...Nije ba tako, nego to znači - dobri ste bili dosad, fino rezonujte, slobodno nastavite...Teardrop wrote:U prevodu - znao sam i sam sta da radim, samo sam cekao zeleno svjetlo s vase strane, hajd' sad odjebite s teme mi u meneFrutek wrote: Hvala svima na komentarima
Eh uvalio bi me u probleme sa forumašima ovako finog i poštenog
- anais_nin
onda za*ebi sve ove gore navedene savjete...iduci put kad izadjete, cugni koju (da se kasnije mozes izvadit na pjanstvoFrutek wrote:Flertuje i to dobroanais_nin wrote:Frutek wrote: To je to...Nije da sam ludo zaljubljen u nju, da ne mogu spavat al definitivno je ILI-ILI situacija...Jaran mi kaže da je imo sličnu situaciju i da mu je bilo pravo zajebano jer na kraju nije ništa reko...ja ti odmah rekoh da ti to ne bi trebala biti opcija...ne uraditi NISTA je po meni najgore jer te onda to stalno jede
![]()
nego kako ona reaguje kad ti tako flertujes s njom? flertuje li i ona?
-
Frutek
anais_nin wrote:onda za*ebi sve ove gore navedene savjete...iduci put kad izadjete, cugni koju (da se kasnije mozes izvadit na pjanstvoFrutek wrote:Flertuje i to dobroanais_nin wrote:ja ti odmah rekoh da ti to ne bi trebala biti opcija...ne uraditi NISTA je po meni najgore jer te onda to stalno jede
![]()
nego kako ona reaguje kad ti tako flertujes s njom? flertuje li i ona?) i zalijepi joj zvaku
kod mene frceralo
-
Teardrop
NovA sam, sta cu, uklapam seFrutek wrote:hahaha kralj si...Nije ba tako, nego to znači - dobri ste bili dosad, fino rezonujte, slobodno nastavite...Teardrop wrote:U prevodu - znao sam i sam sta da radim, samo sam cekao zeleno svjetlo s vase strane, hajd' sad odjebite s teme mi u meneFrutek wrote: Hvala svima na komentarima![]()
Nego bolje ti je da joj odmah saljes sms (ali pazi na taktiku). I ako gdje zapne, mada sumnjam da hoce, svrati pa da nastavimo
-
Frutek
Aha, mlada dama, nick me prevarioTeardrop wrote:NovA sam, sta cu, uklapam seFrutek wrote:hahaha kralj si...Nije ba tako, nego to znači - dobri ste bili dosad, fino rezonujte, slobodno nastavite...Teardrop wrote: U prevodu - znao sam i sam sta da radim, samo sam cekao zeleno svjetlo s vase strane, hajd' sad odjebite s teme mi u mene![]()
Nego bolje ti je da joj odmah saljes sms (ali pazi na taktiku). I ako gdje zapne, mada sumnjam da hoce, svrati pa da nastavimo
Pa najvjerovatnije izlazim s njom za par dana
Šta misliš pod "pazi na taktiku"
Joj jest fino imat ženski svijet na topicu, cure su prave ovde
- anais_nin
ja nesto imam osjecaj da bi moglo ici kako trebaFrutek wrote:![]()
i to mi je palo na pamet...čini mi se da bi to bolja taktika bila od priče, al ako ne bude išlo kako treba, uh onda ću morat imat dobru priču
-
Teardrop
Taktike sam se dotakla bez da sam vidjela da si i ti istu spomenuo u prethodnom postu. A htjela sam reci da pripazis na koji nacin ces joj izjavit ljubav (joj sugavog izrazaFrutek wrote:Aha, mlada dama, nick me prevarioTeardrop wrote:NovA sam, sta cu, uklapam seFrutek wrote: hahaha kralj si...Nije ba tako, nego to znači - dobri ste bili dosad, fino rezonujte, slobodno nastavite...![]()
Nego bolje ti je da joj odmah saljes sms (ali pazi na taktiku). I ako gdje zapne, mada sumnjam da hoce, svrati pa da nastavimo![]()
Pa najvjerovatnije izlazim s njom za par dana![]()
Šta misliš pod "pazi na taktiku"![]()
Joj jest fino imat ženski svijet na topicu, cure su prave ovderezon extra
-
Frutek
Hmmm ti i Anais ste ovde u podjeli mišljenjaTeardrop wrote: Taktike sam se dotakla bez da sam vidjela da si i ti istu spomenuo u prethodnom postu. A htjela sam reci da pripazis na koji nacin ces joj izjavit ljubav (joj sugavog izraza) - ne bi tebalo da bude s neba pa u rebra, a niti previse okolisanja. Ju nou vot ajm toking abaut
Anais je za žvaku (I JA SAM
Ali znam vat ar u toking about
-
Teardrop
Hm, a kako bi bilo da ja to odradim za tebe, a ti ponovi?Frutek wrote:Hmmm ti i Anais ste ovde u podjeli mišljenjaTeardrop wrote: Taktike sam se dotakla bez da sam vidjela da si i ti istu spomenuo u prethodnom postu. A htjela sam reci da pripazis na koji nacin ces joj izjavit ljubav (joj sugavog izraza) - ne bi tebalo da bude s neba pa u rebra, a niti previse okolisanja. Ju nou vot ajm toking abaut
![]()
Anais je za žvaku (I JA SAM), a ti si za "laganiji" pristup.
Ali znam vat ar u toking about
Sve ba zavisi od situacije i trenutka u kojem se nadjete u datom momentu. Najbolje je da nista ne planiras za sada. Potreban je face-to-face susret, a ako oci ne budu lagale sve ostalo ce doci samo po sebi...spontano. Onako kako i jeste najljepse.
-
Frutek
Nema potrebe, vec uradjeno puno putaTeardrop wrote: Hm, a kako bi bilo da ja to odradim za tebe, a ti ponovi?![]()
A naravno, planirano da bude spontanoTeardrop wrote: Sve ba zavisi od situacije i trenutka u kojem se nadjete u datom momentu. Najbolje je da nista ne planiras za sada. Potreban je face-to-face susret, a ako oci ne budu lagale sve ostalo ce doci samo po sebi...spontano. Onako kako i jeste najljepse.
Cujemo se na drugim topicima
-
Normaala
evo frutek, imam jednu pricu za tebe, koja je istinita i nadam se da ce ti pomoci pri donosenju tvoje odluke!
ja sam imala takodje najboljeg prijatelja, nekada, ali brzo sam shvatila da prijateljstvo izmedju muskarca i zene ne postoji!
ma da ti ne pricam sada sve detalje, ali bili smo, kao sto ti kazes 100 godina prijatelji, ali uvijek je "nesto" postojalo izmedju nas. culi smo se stalno, isli u isti razred, iako smo oboje imali nekakve vezice. jedan dan se dogovorimo s prijatljima da izadjemo, tako je i bilo. eh, tada je i puklo sve, mislim nabolje.
ispratio on mene kuci, ja onako bezze ponudim da udje na pice(kontam, ma nece, a nadam se da hoce)
sjedimo, gledamo tv, odjednom pogleda on mene duboko u oci i... poljubi me, onako iz vedra neba.
naravno, nisam odbila.
e tada je postala situacija zaj..ana. vidjali se mi i dalje, ali to niko nije znao, jer ni mi sami nismo znali na cemu smo. nakon mjesec dana zeze, pita on"pa sta cemo mi sada" nismo htjeli da pokvarimo dugogodisnje prijateljstvo, ali smo pristali na pokusaj,pa sta bude.
hmmmm, pokusaj... i danas dan smo skupa, i to u braku!
sretni smo, studiramo zajedno i naravno nikada se nismo pokajali sto smo pokusali. jer, kao sto vec neko rece, ljubav iz prijateljstva je najsladja.
ja bih ti preporucila da pokusate, jer kada sam otvorila temu, kao da sam procitala sopstvenu pricu. ali opet, ti znas najbolje, odnosno vi, jer i ona valjda ima sta na to reci
mnogo pozdrava i zelim vam mnogo srece
ja sam imala takodje najboljeg prijatelja, nekada, ali brzo sam shvatila da prijateljstvo izmedju muskarca i zene ne postoji!
ma da ti ne pricam sada sve detalje, ali bili smo, kao sto ti kazes 100 godina prijatelji, ali uvijek je "nesto" postojalo izmedju nas. culi smo se stalno, isli u isti razred, iako smo oboje imali nekakve vezice. jedan dan se dogovorimo s prijatljima da izadjemo, tako je i bilo. eh, tada je i puklo sve, mislim nabolje.
e tada je postala situacija zaj..ana. vidjali se mi i dalje, ali to niko nije znao, jer ni mi sami nismo znali na cemu smo. nakon mjesec dana zeze, pita on"pa sta cemo mi sada" nismo htjeli da pokvarimo dugogodisnje prijateljstvo, ali smo pristali na pokusaj,pa sta bude.
hmmmm, pokusaj... i danas dan smo skupa, i to u braku!
sretni smo, studiramo zajedno i naravno nikada se nismo pokajali sto smo pokusali. jer, kao sto vec neko rece, ljubav iz prijateljstva je najsladja.
ja bih ti preporucila da pokusate, jer kada sam otvorila temu, kao da sam procitala sopstvenu pricu. ali opet, ti znas najbolje, odnosno vi, jer i ona valjda ima sta na to reci
mnogo pozdrava i zelim vam mnogo srece
- anais_nin
Frutek wrote: A naravno, planirano da bude spontano...Ma znam vec sve, uglavnom hvala sto ste ucestvovali u mojoj emisiji
![]()
eki to??!!! a neces nam izvjestaj podnijeti??
-
Frutek
anais_nin wrote:Frutek wrote: A naravno, planirano da bude spontano...Ma znam vec sve, uglavnom hvala sto ste ucestvovali u mojoj emisiji
![]()
eki to??!!! a neces nam izvjestaj podnijeti??ono svi zeljno cekamo iducu epizodu...
Naravno da cu se vratit s izvještajem za koji dan
Valjda će bit muštuluka u sljedećoj epizodi
By the way, imam osjećaj da ona to već naslućuje, ali kakva bi mogla bit njena reakcija, to mi je teško predvidit...Nastojim sad ne razbijat glavu tolko ovih dana dok to ne bude (jer se samo mučim, a još pojma nemam šta će ispast iz svega toga), a kao što to "Teardrop" reče, nadoće to u tom momentu samo od sebe
@Normaala
Podobro sam se zamislio nakon čitanja tvoje priče
Last edited by Frutek on 31/01/2006 15:34, edited 1 time in total.
-
mamica papucarka
Vise niko ne pita "hocemo li furat"
kakva je danasnja mladez
kakva je danasnja mladez
-
rumenko
frutek majstore...reci joj...sta god da bude poslije toga biti ce ti lakse...u najgorem slucaju ce se ona neprijatno iznenaditi...u fazonu..Nisam to od tebe ocekivala... ali onda barem znas na cemu si...a prijateljstvo nece biti time unisteno...garant....nikad ne krij osjecanja...naprotiv...reci ono sto osjecas....jedino sto ti savjetujem (ako mogu )...uradi to na romantican i duhovit nacin....ne dvoumi se vise ni sec....
-
Frutek
Rumenko hvala na podršci
Istina, šta god da bude, biće mi lakše da to kažem...da to skinem s duše, što bi se reklo...
nadam se samo da mi onako u po izlaska neće počet pričat o nekom drugom, to bi bila katastrofa
i...ne mogu da vjerujem da imam tremu...pravo me rijetko trema uhvati...valjda zato što se ne radi o bilo kojoj curi
čujemo se kasnije
Istina, šta god da bude, biće mi lakše da to kažem...da to skinem s duše, što bi se reklo...
nadam se samo da mi onako u po izlaska neće počet pričat o nekom drugom, to bi bila katastrofa
i...ne mogu da vjerujem da imam tremu...pravo me rijetko trema uhvati...valjda zato što se ne radi o bilo kojoj curi
čujemo se kasnije
-
kokili_g
ma sve joj otvoreno reci. i nemoj puno piti, ili ako sta naopako krene (sto sumnjam da hoce), nemoj se vadit ne sjecam se,pjan bio fazoni, to ti niko nece popusit. moze se napravit da ti vjeruje, da izbjegne neprijatnosti, al ustvari nece povjerovat.
sve reci otvoreno, nemoj biti smrtno ozbiljan, nako malo kako to vama vec ide kad vam je lijepo, al ne okolisaj puno. et sretno.
ja hodam s momkom. on u sarajevu, ja vamo u bijelom svijetu. oboje studiramo, ucimo, iste interese imamo sto je jako vazno. dodjem prilicno cesto, kad dolazim izludiramo se maksimalno, a poslije na posao oko faxa.
sve suuper funkcionise. sad mi je mogu reci i najbolji prijatelj.
ne shvatam kako neko kaze da ne ide to na daljinu...ide vala kad se voli i to sa lahkocom.
eto, nadam se da ti je ovo sta koristilo. sretno i pozdrav
sve reci otvoreno, nemoj biti smrtno ozbiljan, nako malo kako to vama vec ide kad vam je lijepo, al ne okolisaj puno. et sretno.
ja hodam s momkom. on u sarajevu, ja vamo u bijelom svijetu. oboje studiramo, ucimo, iste interese imamo sto je jako vazno. dodjem prilicno cesto, kad dolazim izludiramo se maksimalno, a poslije na posao oko faxa.
ne shvatam kako neko kaze da ne ide to na daljinu...ide vala kad se voli i to sa lahkocom.
eto, nadam se da ti je ovo sta koristilo. sretno i pozdrav
-
Normaala
ma nema na cemu frutek, to mi je i bio cilj!@Normaala
Podobro sam se zamislio nakon čitanja tvoje priče Very Happy Hvala ti što si je napisala
pozdrav
- anais_nin
Frutek wrote: eee vama do zezancije![]()
![]()
A kako je meni ovamo
Hajde bolan izduro je Mujo i gore
-
Frutek
anais_nin wrote:Frutek wrote: eee vama do zezancije![]()
![]()
A kako je meni ovamo
Hajde bolan izduro je Mujo i gore![]()
drmni jednu ljutu prije izlaska i sve ce biti oki doki....pa nisi ti sad neki balavac, moces puno toga po njoj i njenoj prici da skuzis...samo prati znakove....a najefektivniju metodu ces sam izabrati, ipak je od svih nas samo ti poznajes....ja licno sam ti savijetovala pristup koji bi meni kao meni pasao....nisam nikad voljela teoreticare
![]()
kod mene ce uvijek vise prolaza imati onaj sa konkretnim pristupom
a kad se pokupite onda joj PRICAJ o osjecanjima
Hehe nije "konkretni" pristup uopšte isključen
Al to ću odlučit u momentu, šta bi bilo najbolje...
Kaže mi da nešto mora samnom pričat o čemu navodno razmišlja puno u zadnje vrijeme, ptice znaju šta bi sad to moglo bit
- anais_nin
mislim da mi nema puno stvarih mrzi od tog "moramo razgovarati"Frutek wrote: Kaže mi da nešto mora samnom pričat o čemu navodno razmišlja puno u zadnje vrijeme, ptice znaju šta bi sad to moglo bitnadam se da nije nešto što će sjebat koncepciju