sta uraditi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Teardrop

Post by Teardrop »

Frutek wrote: Hvala svima na komentarima :thumbup:
U prevodu - znao sam i sam sta da radim, samo sam cekao zeleno svjetlo s vase strane, hajd' sad odjebite s teme mi u mene :D
Frutek

Post by Frutek »

Teardrop wrote:
U prevodu - znao sam i sam sta da radim, samo sam cekao zeleno svjetlo s vase strane, hajd' sad odjebite s teme mi u mene :D
hahaha kralj si...Nije ba tako, nego to znači - dobri ste bili dosad, fino rezonujte, slobodno nastavite... :D

Eh uvalio bi me u probleme sa forumašima ovako finog i poštenog :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Frutek wrote:
anais_nin wrote:
Frutek wrote: To je to...Nije da sam ludo zaljubljen u nju, da ne mogu spavat al definitivno je ILI-ILI situacija...Jaran mi kaže da je imo sličnu situaciju i da mu je bilo pravo zajebano jer na kraju nije ništa reko...
:D ja ti odmah rekoh da ti to ne bi trebala biti opcija...ne uraditi NISTA je po meni najgore jer te onda to stalno jede :roll:

nego kako ona reaguje kad ti tako flertujes s njom? flertuje li i ona? :D
Flertuje i to dobro :D
onda za*ebi sve ove gore navedene savjete...iduci put kad izadjete, cugni koju (da se kasnije mozes izvadit na pjanstvo :lol:) i zalijepi joj zvaku :D kod mene frceralo :lol:
Frutek

Post by Frutek »

anais_nin wrote:
Frutek wrote:
anais_nin wrote: :D ja ti odmah rekoh da ti to ne bi trebala biti opcija...ne uraditi NISTA je po meni najgore jer te onda to stalno jede :roll:

nego kako ona reaguje kad ti tako flertujes s njom? flertuje li i ona? :D
Flertuje i to dobro :D
onda za*ebi sve ove gore navedene savjete...iduci put kad izadjete, cugni koju (da se kasnije mozes izvadit na pjanstvo :lol:) i zalijepi joj zvaku :D kod mene frceralo :lol:

:D :D i to mi je palo na pamet...čini mi se da bi to bolja taktika bila od priče, al ako ne bude išlo kako treba, uh onda ću morat imat dobru priču :shock:
Teardrop

Post by Teardrop »

Frutek wrote:
Teardrop wrote:
hahaha kralj si...Nije ba tako, nego to znači - dobri ste bili dosad, fino rezonujte, slobodno nastavite... :D

NovA sam, sta cu, uklapam se :D
Nego bolje ti je da joj odmah saljes sms (ali pazi na taktiku). I ako gdje zapne, mada sumnjam da hoce, svrati pa da nastavimo ;-)
Frutek

Post by Frutek »

Teardrop wrote:
Frutek wrote:
Teardrop wrote: U prevodu - znao sam i sam sta da radim, samo sam cekao zeleno svjetlo s vase strane, hajd' sad odjebite s teme mi u mene :D

Nego bolje ti je da joj odmah saljes sms (ali pazi na taktiku). I ako gdje zapne, mada sumnjam da hoce, svrati pa da nastavimo ;-)
Aha, mlada dama, nick me prevario :)

Pa najvjerovatnije izlazim s njom za par dana :roll:
Šta misliš pod "pazi na taktiku" :oops:

Joj jest fino imat ženski svijet na topicu, cure su prave ovde :)
anais_nin

Post by anais_nin »

Frutek wrote: :D :D i to mi je palo na pamet...čini mi se da bi to bolja taktika bila od priče, al ako ne bude išlo kako treba, uh onda ću morat imat dobru priču :shock:
ja nesto imam osjecaj da bi moglo ici kako treba :D ne flertuju zeMske uprazno...kao sto rekoh "mmmmmmmmm ma bio sam pjan ne sjecam se" je uvijek bio dobar izgovor :D
Teardrop

Post by Teardrop »

Frutek wrote:
Teardrop wrote:
Frutek wrote: hahaha kralj si...Nije ba tako, nego to znači - dobri ste bili dosad, fino rezonujte, slobodno nastavite... :D

Aha, mlada dama, nick me prevario :)

Pa najvjerovatnije izlazim s njom za par dana :roll:
Šta misliš pod "pazi na taktiku" :oops:

Joj jest fino imat ženski svijet na topicu, cure su prave ovde :) rezon extra :)
Taktike sam se dotakla bez da sam vidjela da si i ti istu spomenuo u prethodnom postu. A htjela sam reci da pripazis na koji nacin ces joj izjavit ljubav (joj sugavog izraza :D ) - ne bi tebalo da bude s neba pa u rebra, a niti previse okolisanja. Ju nou vot ajm toking abaut ;-)
Frutek

Post by Frutek »

Teardrop wrote: Taktike sam se dotakla bez da sam vidjela da si i ti istu spomenuo u prethodnom postu. A htjela sam reci da pripazis na koji nacin ces joj izjavit ljubav (joj sugavog izraza :D ) - ne bi tebalo da bude s neba pa u rebra, a niti previse okolisanja. Ju nou vot ajm toking abaut ;-)
Hmmm ti i Anais ste ovde u podjeli mišljenja :)

Anais je za žvaku (I JA SAM :D ), a ti si za "laganiji" pristup.

Ali znam vat ar u toking about :-D
Teardrop

Post by Teardrop »

Frutek wrote:
Teardrop wrote: Taktike sam se dotakla bez da sam vidjela da si i ti istu spomenuo u prethodnom postu. A htjela sam reci da pripazis na koji nacin ces joj izjavit ljubav (joj sugavog izraza :D ) - ne bi tebalo da bude s neba pa u rebra, a niti previse okolisanja. Ju nou vot ajm toking abaut ;-)
Hmmm ti i Anais ste ovde u podjeli mišljenja :)

Anais je za žvaku (I JA SAM :D ), a ti si za "laganiji" pristup.

Ali znam vat ar u toking about :-D
Hm, a kako bi bilo da ja to odradim za tebe, a ti ponovi? :D
Sve ba zavisi od situacije i trenutka u kojem se nadjete u datom momentu. Najbolje je da nista ne planiras za sada. Potreban je face-to-face susret, a ako oci ne budu lagale sve ostalo ce doci samo po sebi...spontano. Onako kako i jeste najljepse.
Frutek

Post by Frutek »

Teardrop wrote: Hm, a kako bi bilo da ja to odradim za tebe, a ti ponovi? :D
Nema potrebe, vec uradjeno puno puta :D
Teardrop wrote: Sve ba zavisi od situacije i trenutka u kojem se nadjete u datom momentu. Najbolje je da nista ne planiras za sada. Potreban je face-to-face susret, a ako oci ne budu lagale sve ostalo ce doci samo po sebi...spontano. Onako kako i jeste najljepse.
A naravno, planirano da bude spontano :-D ...Ma znam vec sve, uglavnom hvala sto ste ucestvovali u mojoj emisiji :)

Cujemo se na drugim topicima :)
Normaala

Post by Normaala »

evo frutek, imam jednu pricu za tebe, koja je istinita i nadam se da ce ti pomoci pri donosenju tvoje odluke! :-D

ja sam imala takodje najboljeg prijatelja, nekada, ali brzo sam shvatila da prijateljstvo izmedju muskarca i zene ne postoji! 8-)

ma da ti ne pricam sada sve detalje, ali bili smo, kao sto ti kazes 100 godina prijatelji, ali uvijek je "nesto" postojalo izmedju nas. culi smo se stalno, isli u isti razred, iako smo oboje imali nekakve vezice. jedan dan se dogovorimo s prijatljima da izadjemo, tako je i bilo. eh, tada je i puklo sve, mislim nabolje. :-D ispratio on mene kuci, ja onako bezze ponudim da udje na pice(kontam, ma nece, a nadam se da hoce) :-D sjedimo, gledamo tv, odjednom pogleda on mene duboko u oci i... poljubi me, onako iz vedra neba. :lol: naravno, nisam odbila.
e tada je postala situacija zaj..ana. vidjali se mi i dalje, ali to niko nije znao, jer ni mi sami nismo znali na cemu smo. nakon mjesec dana zeze, pita on"pa sta cemo mi sada" nismo htjeli da pokvarimo dugogodisnje prijateljstvo, ali smo pristali na pokusaj,pa sta bude.

hmmmm, pokusaj... i danas dan smo skupa, i to u braku! 8) 8) 8) 8)
sretni smo, studiramo zajedno i naravno nikada se nismo pokajali sto smo pokusali. jer, kao sto vec neko rece, ljubav iz prijateljstva je najsladja. :-D

ja bih ti preporucila da pokusate, jer kada sam otvorila temu, kao da sam procitala sopstvenu pricu. ali opet, ti znas najbolje, odnosno vi, jer i ona valjda ima sta na to reci :-D :-D

mnogo pozdrava i zelim vam mnogo srece :)
anais_nin

Post by anais_nin »

Frutek wrote: A naravno, planirano da bude spontano :-D ...Ma znam vec sve, uglavnom hvala sto ste ucestvovali u mojoj emisiji :)

eki to??!!! a neces nam izvjestaj podnijeti?? :D ono svi zeljno cekamo iducu epizodu... :D
Frutek

Post by Frutek »

anais_nin wrote:
Frutek wrote: A naravno, planirano da bude spontano :-D ...Ma znam vec sve, uglavnom hvala sto ste ucestvovali u mojoj emisiji :)

eki to??!!! a neces nam izvjestaj podnijeti?? :D ono svi zeljno cekamo iducu epizodu... :D
:D djesi ti meni :)

Naravno da cu se vratit s izvještajem za koji dan :-D
Valjda će bit muštuluka u sljedećoj epizodi :-D

By the way, imam osjećaj da ona to već naslućuje, ali kakva bi mogla bit njena reakcija, to mi je teško predvidit...Nastojim sad ne razbijat glavu tolko ovih dana dok to ne bude (jer se samo mučim, a još pojma nemam šta će ispast iz svega toga), a kao što to "Teardrop" reče, nadoće to u tom momentu samo od sebe :-D ... Samo znam da to moram "raščistit", ako se tako može reć :roll: ... Siguran sam da bi me izjedalo ako ništa ne poduzmem, a i nisam taj tip koji propušta prilike, uvijek gledam da reagujem dok nije kasno...Neki kažu i da znam bit prebrz :roll: :D

@Normaala
Podobro sam se zamislio nakon čitanja tvoje priče :D Hvala ti što si je napisala :P
Last edited by Frutek on 31/01/2006 15:34, edited 1 time in total.
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Vise niko ne pita "hocemo li furat" :-)
kakva je danasnja mladez :lol:
Frutek

Post by Frutek »

mama29 wrote:Vise niko ne pita "hocemo li furat" :-)
Savremeno doba 8-)
anais_nin

Post by anais_nin »

ma to se pitalo sa 12-13 :lol: :D nema danas vise ni udvaranja....nego dritto jezik u grlo pa sta bude :lol: :lol:

frutek, sretno :D
Frutek

Post by Frutek »

anais_nin wrote:
ma to se pitalo sa 12-13 :lol: :D nema danas vise ni udvaranja....nego dritto jezik u grlo pa sta bude :lol: :lol:

frutek, sretno :D

eee vama do zezancije :D :D
A kako je meni ovamo :roll:
rumenko

Post by rumenko »

frutek majstore...reci joj...sta god da bude poslije toga biti ce ti lakse...u najgorem slucaju ce se ona neprijatno iznenaditi...u fazonu..Nisam to od tebe ocekivala... ali onda barem znas na cemu si...a prijateljstvo nece biti time unisteno...garant....nikad ne krij osjecanja...naprotiv...reci ono sto osjecas....jedino sto ti savjetujem (ako mogu )...uradi to na romantican i duhovit nacin....ne dvoumi se vise ni sec....
Frutek

Post by Frutek »

Rumenko hvala na podršci :-D

Istina, šta god da bude, biće mi lakše da to kažem...da to skinem s duše, što bi se reklo...

nadam se samo da mi onako u po izlaska neće počet pričat o nekom drugom, to bi bila katastrofa :x

i...ne mogu da vjerujem da imam tremu...pravo me rijetko trema uhvati...valjda zato što se ne radi o bilo kojoj curi :roll:

čujemo se kasnije :)
kokili_g

Post by kokili_g »

ma sve joj otvoreno reci. i nemoj puno piti, ili ako sta naopako krene (sto sumnjam da hoce), nemoj se vadit ne sjecam se,pjan bio fazoni, to ti niko nece popusit. moze se napravit da ti vjeruje, da izbjegne neprijatnosti, al ustvari nece povjerovat.
sve reci otvoreno, nemoj biti smrtno ozbiljan, nako malo kako to vama vec ide kad vam je lijepo, al ne okolisaj puno. et sretno.
ja hodam s momkom. on u sarajevu, ja vamo u bijelom svijetu. oboje studiramo, ucimo, iste interese imamo sto je jako vazno. dodjem prilicno cesto, kad dolazim izludiramo se maksimalno, a poslije na posao oko faxa. :-D sve suuper funkcionise. sad mi je mogu reci i najbolji prijatelj.
ne shvatam kako neko kaze da ne ide to na daljinu...ide vala kad se voli i to sa lahkocom.
eto, nadam se da ti je ovo sta koristilo. sretno i pozdrav
Normaala

Post by Normaala »

@Normaala
Podobro sam se zamislio nakon čitanja tvoje priče Very Happy Hvala ti što si je napisala
ma nema na cemu frutek, to mi je i bio cilj! ;-) mislim, znam u kakvoj ste situaciji, i samo sam vam htjela dati malu podrsku i naravno motivisati tebe! 8)

pozdrav
anais_nin

Post by anais_nin »

Frutek wrote: eee vama do zezancije :D :D

Hajde bolan izduro je Mujo i gore :lol: :D drmni jednu ljutu prije izlaska i sve ce biti oki doki....pa nisi ti sad neki balavac, moces puno toga po njoj i njenoj prici da skuzis...samo prati znakove....a najefektivniju metodu ces sam izabrati, ipak je od svih nas samo ti poznajes....ja licno sam ti savijetovala pristup koji bi meni kao meni pasao....nisam nikad voljela teoreticare :lol: :D kod mene ce uvijek vise prolaza imati onaj sa konkretnim pristupom :D a kad se pokupite onda joj PRICAJ o osjecanjima :D
Frutek

Post by Frutek »

anais_nin wrote:
Frutek wrote: eee vama do zezancije :D :D

Hajde bolan izduro je Mujo i gore :lol: :D drmni jednu ljutu prije izlaska i sve ce biti oki doki....pa nisi ti sad neki balavac, moces puno toga po njoj i njenoj prici da skuzis...samo prati znakove....a najefektivniju metodu ces sam izabrati, ipak je od svih nas samo ti poznajes....ja licno sam ti savijetovala pristup koji bi meni kao meni pasao....nisam nikad voljela teoreticare :lol: :D kod mene ce uvijek vise prolaza imati onaj sa konkretnim pristupom :D a kad se pokupite onda joj PRICAJ o osjecanjima :D

Hehe nije "konkretni" pristup uopšte isključen 8) ..."ofanziva" je u opciji :D

Al to ću odlučit u momentu, šta bi bilo najbolje...

Kaže mi da nešto mora samnom pričat o čemu navodno razmišlja puno u zadnje vrijeme, ptice znaju šta bi sad to moglo bit :shock: nadam se da nije nešto što će sjebat koncepciju :?
anais_nin

Post by anais_nin »

Frutek wrote: Kaže mi da nešto mora samnom pričat o čemu navodno razmišlja puno u zadnje vrijeme, ptice znaju šta bi sad to moglo bit :shock: nadam se da nije nešto što će sjebat koncepciju :?
mislim da mi nema puno stvarih mrzi od tog "moramo razgovarati" :D ali s druge strane, mozda je ona odlucila da uzme stvari u svoje ruke i kaze tebi kako se osjeca :D :D :D
Post Reply