Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MeryJ wrote:IMAM JEDAN PROBLEM!!
U vezi sam s momkom mjesec dana. On je ovako fin, kulturan, pazljiv, ma sve skoro same vrline. Samo, po meni, ima jednu manu. Ne zna se ljubiti, odnosno ljubi se na nacin koji meni ne odgovara. U velikoj sam nedoumici. Pravo mi se svidja i ne bih zeljela da ga ostavim, ali zelim da promijeni "nacin ljubljenja". Da li da mu kazem ili ne? I kako cu mu to reci? LJUDI POMAGAJTE
.
ocima svojim ne vjerujem , svidja ti se Ok ,zar je bitno sto se ne zna ljubiti kako tebi pase , jesi ti sa njim samo radi ljubljenja ili gore na pocetku navedenih stvari
tendzera wrote:Pa reci mu, al' na neki suptilniji način, još to uljepšaš s onim srećice, dušice i sl. i no problem neće da se ljuti
molim te reci mi kako i na koji nacin bi to "dusice, srecice" moglo pomoci. I inace je tepanje ljigavo, bar meni, narocito u ovim kratkim vezicama, a da ne pricam o ovim situacijama kad je apsolutno suvisno.. zvucalo bi samo ko dodatno pod*ebavanje
BarbaDue wrote:ja sam bio sa djevojkom koja je htjela da me proguta kad bi se ljubili,
cura je stvarno bila lijepa i pažljiva prema meni ali kad bi se ljubili pola moje glave stane u njena usta
BarbaDue wrote:ja sam bio sa djevojkom koja je htjela da me proguta kad bi se ljubili,
cura je stvarno bila lijepa i pažljiva prema meni ali kad bi se ljubili pola moje glave stane u njena usta
jbg, ja ne mogodoh da se prilagodim tome
Pa slican problem kao moj
Jbg, imas dobrih tutoriala na youtubeu, hos da ti nabacim koji link? Pa mu proslijedi, nek gleda i uci.
A kako da ti forum pomogne da ti se decko pocne bolje ljubiti? TO nikako ne mogu da shvatim.
U vezi sam s momkom mjesec dana. On je ovako fin, kulturan, pazljiv, ma sve skoro same vrline. Samo, po meni, ima jednu manu. Ne zna se ljubiti, odnosno ljubi se na nacin koji meni ne odgovara. U velikoj sam nedoumici. Pravo mi se svidja i ne bih zeljela da ga ostavim, ali zelim da promijeni "nacin ljubljenja". Da li da mu kazem ili ne? I kako cu mu to reci? LJUDI POMAGAJTE
.
ocima svojim ne vjerujem , svidja ti se Ok ,zar je bitno sto se ne zna ljubiti kako tebi pase , jesi ti sa njim samo radi ljubljenja ili gore na pocetku navedenih stvari
Pa sa njim sam zbog stvari na pocetku, ali takodjer mislim da je ljubljenje takodjer vazno i to je jedan vid dokaza ljubavi. Tu po pravilu osjecaji dolaze na povrsinu. Ja kod njega ne osjecam tu neku iskru. Imam osjecaj da me ljubi samo da bi me poljubio, ne iskazuje mi osjecaje poljupcima.
.
Pa sa njim sam zbog stvari na pocetku, ali takodjer mislim da je ljubljenje takodjer vazno i to je jedan vid dokaza ljubavi. Tu po pravilu osjecaji dolaze na povrsinu. Ja kod njega ne osjecam tu neku iskru. Imam osjecaj da me ljubi samo da bi me poljubio, ne iskazuje mi osjecaje poljupcima.
Nek ti pise pjesme, mozda je poetican, tako ce ti iskazati osjecaje i emocije.
jbg, ja ne mogodoh da se prilagodim tome
Pa slican problem kao moj
Jbg, imas dobrih tutoriala na youtubeu, hos da ti nabacim koji link? Pa mu proslijedi, nek gleda i uci.
A kako da ti forum pomogne da ti se decko pocne bolje ljubiti? TO nikako ne mogu da shvatim.
Pa forum mi ne moze puno pomoci. Ja sam jedino bila u nedoumici da li da mu to kazem ili da to prihvatim. Da ti punoo ne pricam, razumijes me sigurno hehe, imao si taj problem.
kad god krene da te poljubi, ti reci idemo da ti popusim. i rijesen problem.
smrtno sam ozbiljan.
jedno sam bio u istoj situaciji i ostali smo prijatelj na kraju jer je zaista diva osoba al ne mozes bit u vezi sa nekim skim ti se ne ljubi... bar ja ne mogu