Pa naravno, i naredni ce biti dizel vjerovatno. Ja nemam iluzija, nit za razliku od pojedinih ovdje tvrdim da ih imam. Jedno je zeljeti drugo je kupiti.madner wrote:Ocito komsiluk ne misli da je dobro cuvao ovu napucanu Skodu pa se nije javila musterija.ado-šampion wrote:
Mah i ja i ti znamo da polovno auto za 35 hiljada kod nas ide jako tesko, bilo koje, posebno ako ne trosi 6 po gradu.Tuzna istina je da bi Emko taj Audi puno lakse prodao da je 2.0 TDI umjesto 3.0 TDI. Dakle, ne treba se zavaravati. Jesi li uzeo auto od 70, 80, 90 hiljada, jel malo jace od standardnih 2.0 140 KS, kad ga budes prodavao najebao si.
Ali realno prije ce otici M135i za 35 nego ova Mazda za 20. To je jedino sto je u onoj mojoj prici gore bitno.![]()
Cim auto ide na pik, nije dobro.
Pa hoce prije. Samo kakva je to utjeha ako je u oba slucaja sansa mala.
Da li je to 1% ili 2% (duplo veca sansa da se proda) ne moze biti neki faktor kod odluke za kupovinu, jer ima tih opcija koje za iste pare sigurno idu za 35.
Pogledaj sebe, volis BMW, znas sve motore od 1998 i kombinacije opreme koje su ugradjene no kada je doslo do soldi: Dizlo
Opcija ima naravno, ali ja nisam htio komplikovati, samo sam htio pokazati kako je mozda pametnije bilo ako je covjek htio hot hatch radi cejfa da uzme M135i. Vec na papiru, 3.0 umjesto 2.3, R6 umjesto R4, vise snage, zadnji pogon umjesto prednjeg... Ako vec uzmemo da jedan sasvim pristojan dizel s nekih 180 KS nije za cejfa.