Sta ste sinoc sanjali?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Tesssa

Post by Tesssa »

:lol: :lol: :lol: odlicno! :lol: :lol: :lol: :kiss:

:shock: :shock: :shock: da, kuca je imala stepenice, ali nisam mislila da je to bitno :lol: :lol: :lol: (ne zezam se uopste :D )

Dodjem veceru :D :D :D
pitt

Post by pitt »

strah me uhvati kad vidim sta neki od vas sanjaju (dinchy :D:D) a jos vise kad vidim kako vidovita madam to tumachi :D:D:D:D
Tesssa

Post by Tesssa »

ma nije ovo nista, vjeruj mi kakvih sve ja snova imam, nebuloznih :D
rikardoreis

Post by rikardoreis »

dinchy84 wrote:Uh ja sam juce po danu sanjala presmijesan san. Uglavnom, ja izasla na date sa jednim profesorom jednog fakulteta (na koji ja ne idem, al ne bih da imenujem covjeka) :lol: Bilo je prestrasno :-?
je li bilo prestrasno ili prestrašno :? :P :D
Tesssa

Post by Tesssa »

:lol: š š :D :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

dinchy84 wrote:ma nije ovo nista, vjeruj mi kakvih sve ja snova imam, nebuloznih :D
suti, ja se citav zivot bojim lifta. I godinama sam sanjala kako se vozim liftom, on ne staje, krov od zgrade se otvara i ja sa liftom izlijecem napolje. :D
I jednom podjem ja kod prijateljice na kaficu (ona stanovala u onim zgradama na Sopingu). I mrsko mi bilo pjeske, pa hajd rekh liftom cu pa sta bude. Udjem, pritisnem taj i taj sprat, lift krenu i ide, ide, ide... Prodje moj sprat :shock: Ja u panici kontam "Jebo te ostvari mi se san, sad cu izletit" Pritiskala ja dugmad, ono STOP; ma nista :lol: Na kraju se zaustavim u potkrovlju na 20-om spratu. Sidjem pjeske kod prijateljice, a ova kada me je vidjela onako izbezumljeno prvo mi rakije dala da dodjem sebi. :D
lady midnight

Post by lady midnight »

mamica papucarka wrote:Gluho bilo, sinoc sanjam da ljude po gradu ganja King Kong :D I bjezim ja, penjem se uz neko brdo, kad ce King pred mene i kaze mi "Idi donesi mi moju tasnu iz kafica" :lol: :lol: :lol:
I udjem ja u kafanu (majke mi ne lazem, stvarno sam ovo sanjala 8) )vidim lijepa i elegantna tasnica lezi u cosku. Uzmem tasnicu, izadjem, dam je Kongu i kazem mu da ne dira one ljude u autu jer nisu losi. I on me poslusa, pusti me i uzme svoju menadzericu, digne je u zrak i podje bacat :-) :-) :-) :-) :-) :-)

pa zar je ovo normalno :lol: :lol: :lol:
mamice.... ovo je vec malo tvrdji orah :lol: :lol: :lol: ali potrudicu se :D:D
dakleM :D hmmmm... meni ovo izgleda kao odraz jako...arhaichnih strahova :D:D:D priroda vs. civilizacija, ja bih rekla :D:D a elegantna tashnica je spona izmedju ta dva svijeta :D:D (ili mozhda ipak samo previshe listash trend na ovom forumu :D:D:D) uglavnom, ti se ipak pokoravash prirodi :D:D iz straha ili zbog necheg drugog, ne znam, ali se ne protivish :lol: :lol: :lol: :lol: a znash je i ukrotiti, ako zatreba :D:D:D
interesantno je da pred king kongom bjezhish bash uz brdo... pa se pitam da li zaista hocesh da pobjegnesh ili da mu budesh blizhe, na njegovoj razini :D:D
uglavnom, zashtitnichki nagon dolazi do izrazhaja chak i u snovima, poshto ne dash na ljude u autu :D:D:D
za menadzhericu ne znam... mozhe biti da je ovo chisto po principu "muko moja preci na drugoga", a mozhe biti da si u dnu dushe socijalista koji bi rado da se obrachuna sa ovim korporacijskim mafijashima :D:D:D

pitt, nish' se ne boj :D:D:D a shta si ti sanjao? :) :) :D:D:D:D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Sanjam ja kao udarilo globalno zagrijavanje i doslo nam more haman do Sarajeva. I bas kontam buraz i ja otici okupati se, kad pocinje snijeg. Hajde rekoh, nema veze, ima tamo u plasteniku zatvoreni bazen, pa cemo tamo. I krenemo mi, ali ja skontam da sam zaboravio pasos i sve se sjeba...
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

lady midnight wrote:
mamica papucarka wrote:Gluho bilo, sinoc sanjam da ljude po gradu ganja King Kong :D I bjezim ja, penjem se uz neko brdo, kad ce King pred mene i kaze mi "Idi donesi mi moju tasnu iz kafica" :lol: :lol: :lol:
I udjem ja u kafanu (majke mi ne lazem, stvarno sam ovo sanjala 8) )vidim lijepa i elegantna tasnica lezi u cosku. Uzmem tasnicu, izadjem, dam je Kongu i kazem mu da ne dira one ljude u autu jer nisu losi. I on me poslusa, pusti me i uzme svoju menadzericu, digne je u zrak i podje bacat :-) :-) :-) :-) :-) :-)

pa zar je ovo normalno :lol: :lol: :lol:
mamice.... ovo je vec malo tvrdji orah :lol: :lol: :lol: ali potrudicu se :D:D
dakleM :D hmmmm... meni ovo izgleda kao odraz jako...arhaichnih strahova :D:D:D priroda vs. civilizacija, ja bih rekla :D:D a elegantna tashnica je spona izmedju ta dva svijeta :D:D (ili mozhda ipak samo previshe listash trend na ovom forumu :D:D:D) uglavnom, ti se ipak pokoravash prirodi :D:D iz straha ili zbog necheg drugog, ne znam, ali se ne protivish :lol: :lol: :lol: :lol: a znash je i ukrotiti, ako zatreba :D:D:D
interesantno je da pred king kongom bjezhish bash uz brdo... pa se pitam da li zaista hocesh da pobjegnesh ili da mu budesh blizhe, na njegovoj razini :D:D
uglavnom, zashtitnichki nagon dolazi do izrazhaja chak i u snovima, poshto ne dash na ljude u autu :D:D:D
za menadzhericu ne znam... mozhe biti da je ovo chisto po principu "muko moja preci na drugoga", a mozhe biti da si u dnu dushe socijalista koji bi rado da se obrachuna sa ovim korporacijskim mafijashima :D:D:D

pitt, nish' se ne boj :D:D:D a shta si ti sanjao? :) :) :D:D:D:D
dobra si :lol: :lol: :lol:

menadzecica je bila losa osoba, pa ju je izbaco :lol:

nego, ja sam usla u kafanu i pitam neke likove "Dje King Kongova tasnica" i onda je ugledam u cosku :lol:

ja i muz se vec tri dana smijemo mom snu :lol:
Saian

Post by Saian »

lady midnight wrote: znachi, kao prvo, da se osjecash dobro u drushtvu konja :oops: :D:D:D
kao drugo, znachi da si promijenio pravac, ako ces s njima dalje (poshto su ti ishli u susret), i da se zbog toga osjecash dobro :D ili pardon, ne.... ovo bi znachilo da se pitash ima li ti iko iza ledja :D sad, da li da napadne ili chuva ledja, nije jasno :D:D kao trece, da ne volish krajnosti :D a pogotovo da ne zhelish, ili ne mozhesh, birati izmedju krajnosti, the middle ground is the safest place in the desert :D

jes' , bice da je to :D :D :D
Neelix

Post by Neelix »

plavog slona i 200 mil $ dolara u keshu i belu smeshu :D
Pearl

Post by Pearl »

sinoc sanjam kako stojim na vrhu razvaljene kuce... kontam rat opet... nigdje nikoga...
dodje drug sa faxa da mi pokaze gdje ima naselje onih "na nasoj strani"...kad tamo, policije i specijalaca tona, cekaju.. odjednom neko vrisnu i na nas krenuse ovce, razvalise sve...

'bem ti proteste :D:D
repeater

Post by repeater »

fantastican filmski scenarij (i soundtrack :D )
ali jedva se sjecam detalja .. :(
basicman

Post by basicman »

imaju 4 sna kojih se i sad sjecam:

1. negativan:
da sam bio na nekom jeko visokom i strmom krovu i da sam klizio niz taj krov a nisam imao sanse da se zaustavim i taj moment klizanja mi je trajao kao vjecnost... i ispod tog krova je bilo nebo i nista vise....

2. negativan:

bjezim od ubice koji ima pistolj i vec sam mu odmakao jedno minutu i po...
onda trcim kroz neki uski dugi hodnik bez prozora.... na kraju tog hodnika je sa ljeve strane neka mala prostorija, kao neki magacin.... ulazim i krijem se tu iza kutije....kontam da ga sacekam i vadim pistolj.... onda me hvata luda panika kada primjecujem da je pistolj bez ijednog metka.... ali ta panika sve vise raste iz sekunde u sekundu jer znam da cu on brzo doci a ja praznog pistolja....

3. pozitivan:
sanjao sam taj put da letim..... napolju je bilo neko ludo nevrjeme i orkanski vjetrovi.... tad sam izasao da prosetam i vjetar me je ponjeo al ne previsoko, nego samo mozda 10-tak metara od zemlje. osjetio sam da mogu da kontrolisem pokrete i da se spustim kad zelim ali i da opet uzletim. nikad mi se nije desilo da mi je san djelovao tako stvarno....taj put sam se probudio presretan ...

4. pozitivan i najaktuelniji: .... tipa rumenkovog.....najzesca akcija, ja i sestra jednog prijatelja.....poslje me bjese sram da popricam s curom kad sam je cuo :)
Tesssa

Post by Tesssa »

Joj moram vam prepricati san, doduse, nije bas "svjez", sanjala sam to prije jedno mjesec dana, i sjecam se samo jednog detalja :-)

Ja sam u nekom hotelu sa prijateljicom i silazimo niz stepenice, a utom momentu se uz njih penje onaj pjevac Maroon 5 :lol: i ja ga okrznem zamenom i kazem mu "I'm sorry", a on meni onako rugajuci se "I'm sorry, I'm sorry" (bolje ovo uzivo znam prepricati) :lol: :lol: :lol:
lady midnight

Post by lady midnight »

Tesssa wrote:Joj moram vam prepricati san, doduse, nije bas "svjez", sanjala sam to prije jedno mjesec dana, i sjecam se samo jednog detalja :-)

Ja sam u nekom hotelu sa prijateljicom i silazimo niz stepenice, a utom momentu se uz njih penje onaj pjevac Maroon 5 :lol: i ja ga okrznem zamenom i kazem mu "I'm sorry", a on meni onako rugajuci se "I'm sorry, I'm sorry" (bolje ovo uzivo znam prepricati) :lol: :lol: :lol:
je li ti neko ovo vec protumachio? :D:D:D
Tesssa

Post by Tesssa »

nije, tebe cekam :D :D :D
lady midnight

Post by lady midnight »

Tesssa wrote:nije, tebe cekam :D :D :D
eh super :D:D eto mene za koji sahatak :D a u medjuvremenu cu po inspiraciju skoknuti do ovog tipa, koji je neposredno u mom komshiluku otvorio radnju i u izlog stavio podugachak spisak usluga, ukljuchujuci i potragu za kao i komunikaciju sa osobama na onom svijetu :shock: :D, savjetovanje za proshlost :?, sadashnjost i buducnost :D:D proricanje buducnosti, te gledanje u dlan :D inache radi samo subotom od 18 do 24 h, al mozhda mi i otvori kad mu pokucam :D:D:D
Saian

Post by Saian »

hebo ti tog vidovnjaka kojem treba kucat da on "vidi" da mu je neko na vratima :D :D :D :D
maccarona

Post by maccarona »

odvrnula glavu :-) nekom bicu ili sta bjese... koji lici na frankenstajna :-) :-) :-) i kad sam ja tu glavusu rasklopila, pocela sam da vadim neke pivske flase iz nje :? na njegovim rukama tetovaze, odvratne....a na stolici preko puta njega sjedi neka ovca :-) i on njoj stalno govori da ne kmeci, inace ce je zik :-) a ova nista, jos se i ruga. :-)
Tesssa

Post by Tesssa »

maccarona wrote:odvrnula glavu :-) nekom bicu ili sta bjese... koji lici na frankenstajna :-) :-) :-) i kad sam ja tu glavusu rasklopila, pocela sam da vadim neke pivske flase iz nje :? na njegovim rukama tetovaze, odvratne....a na stolici preko puta njega sjedi neka ovca :-) i on njoj stalno govori da ne kmeci, inace ce je zik :-) a ova nista, jos se i ruga. :-)
znam jedan takav par :D :lol:
maccarona

Post by maccarona »

ali sto ih ja bas moram sanjati :D
Tesssa

Post by Tesssa »

lady midnight wrote:
Tesssa wrote:nije, tebe cekam :D :D :D
eh super :D:D eto mene za koji sahatak :D
:zzzz: :D
semmy

Post by semmy »