Sta ste sinoc sanjali?
Moderator: anex
-
mamica papucarka
jesil opet one svoje bRezobrazne pjesmice

- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ma ne, nisam ja u snu piso, već sam pišo, i zamal se stvarno nisam upišo, hehe
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
i šta ste radilidinchy84 wrote:Uh ja sam juce po danu sanjala presmijesan san. Uglavnom, ja izasla na date sa jednim profesorom jednog fakulteta (na koji ja ne idem, al ne bih da imenujem covjeka)Bilo je prestrasno
- lady midnight
koje je mjesto osvojio?elSaik wrote:To znači da moraš hitno u WC.karabaja-x wrote:znal iko šta se desi ako sanjate da pišeteU suprotnom, bit će vlažno.
Ja sinoć sanjao Lakin nastup u BGu.
shta je oblachio?
kakva je pjesma?
koliko je bodova dobio iz hrvatske
ovi detalji, esencijalni za svaki euro grand-prix, me plaho zanimaju
- Saian
sinoc ko idem ja ko neka vodena pustinja, ko ja se nesto okrecem te mi ko idu tri konja u susret, crni, bijeli i jedan onako izmedju, u sredini, i kao kontam odlichno, sad cu s njima dalje pa ce nas dva biti onako izmedju crnog i bijelog
zna li ko sta ovo znachi 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
opet?elSaik wrote:To znači da moraš hitno u WC.karabaja-x wrote:znal iko šta se desi ako sanjate da pišeteU suprotnom, bit će vlažno.
Ja sinoć sanjao Lakin nastup u BGu.
- anais_nin
je li "date" bio prestrasan ili san?dinchy84 wrote:Uh ja sam juce po danu sanjala presmijesan san. Uglavnom, ja izasla na date sa jednim profesorom jednog fakulteta (na koji ja ne idem, al ne bih da imenujem covjeka)Bilo je prestrasno
i moj sinocnji san je Boze sacuvaj
- anais_nin
ti si dobro prosao, meni je jedna cigancica na to isto odbijanje gledanja u dlan rekla "Da Bog da se udala za mog brata"Saian wrote:meni reche neka Romkinja na Cvijetnom trgu u Zagrebu na moje: "Ne hvala, ne zhelim da mi gledate u dlan." "Ti, ti imash kurvanjske ochi."![]()
![]()
![]()
![]()
shebo sam se, na sekund
- lady midnight
znachi, kao prvo, da se osjecash dobro u drushtvu konjaSaian wrote:sinoc ko idem ja ko neka vodena pustinja, ko ja se nesto okrecem te mi ko idu tri konja u susret, crni, bijeli i jedan onako izmedju, u sredini, i kao kontam odlichno, sad cu s njima dalje pa ce nas dva biti onako izmedju crnog i bijelog![]()
![]()
zna li ko sta ovo znachi
kao drugo, znachi da si promijenio pravac, ako ces s njima dalje (poshto su ti ishli u susret), i da se zbog toga osjecash dobro
eto, hoce li josh iko da mu protumachim san?
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
samo da se javim kao visemjesecni klijent lady freud, i izrazim svoje zadovoljstvo njenim uslugama tumacenja snovalady midnight wrote:znachi, kao prvo, da se osjecash dobro u drushtvu konjaSaian wrote:sinoc ko idem ja ko neka vodena pustinja, ko ja se nesto okrecem te mi ko idu tri konja u susret, crni, bijeli i jedan onako izmedju, u sredini, i kao kontam odlichno, sad cu s njima dalje pa ce nas dva biti onako izmedju crnog i bijelog![]()
![]()
zna li ko sta ovo znachi
![]()
:D:D
kao drugo, znachi da si promijenio pravac, ako ces s njima dalje (poshto su ti ishli u susret), i da se zbog toga osjecash dobroili pardon, ne.... ovo bi znachilo da se pitash ima li ti iko iza ledja
sad, da li da napadne ili chuva ledja, nije jasno
:D kao trece, da ne volish krajnosti
a pogotovo da ne zhelish, ili ne mozhesh, birati izmedju krajnosti, the middle ground is the safest place in the desert
![]()
eto, hoce li josh iko da mu protumachim san?:D:D
- homo_sapiens
lady midnight wrote:znachi, kao prvo, da se osjecash dobro u drushtvu konjaSaian wrote:sinoc ko idem ja ko neka vodena pustinja, ko ja se nesto okrecem te mi ko idu tri konja u susret, crni, bijeli i jedan onako izmedju, u sredini, i kao kontam odlichno, sad cu s njima dalje pa ce nas dva biti onako izmedju crnog i bijelog![]()
![]()
zna li ko sta ovo znachi
![]()
:D:D
kao drugo, znachi da si promijenio pravac, ako ces s njima dalje (poshto su ti ishli u susret), i da se zbog toga osjecash dobroili pardon, ne.... ovo bi znachilo da se pitash ima li ti iko iza ledja
sad, da li da napadne ili chuva ledja, nije jasno
:D kao trece, da ne volish krajnosti
a pogotovo da ne zhelish, ili ne mozhesh, birati izmedju krajnosti, the middle ground is the safest place in the desert
![]()
eto, hoce li josh iko da mu protumachim san?:D:D
A možeš li objasniti zbog čega se neko, ja npr. upće ne sjeća sna.
Pa čak i ako bude sjećanja, ali nikad, nikad, buđenja u snu zbog snova, onda to bude izuzetno rijetko.
-
mamica papucarka
anais_nin wrote:ti si dobro prosao, meni je jedna cigancica na to isto odbijanje gledanja u dlan rekla "Da Bog da se udala za mog brata"Saian wrote:meni reche neka Romkinja na Cvijetnom trgu u Zagrebu na moje: "Ne hvala, ne zhelim da mi gledate u dlan." "Ti, ti imash kurvanjske ochi."![]()
![]()
![]()
![]()
shebo sam se, na sekund
![]()
- Tesssa
lady freud, hajd na posao
Sanjam ja slijedece: Zivim u kolibici nekoj u kanjonu.Kroz taj kanjon prolaze avioni svaki dan i to polako, i meni kao masu raja iz aviona. Imam kucnog ljubimca kravu koja spava sa mnom u krevetu i "trckara" po kuci. Ali, ja zivim na gornjem spratu, a na donjem je neki bodybuilder.I ja kao gledam kroz prozor njegov kako vjezba i pojavi se neki djecak i kaze mi: "To ti je brat od Dragana Bjelogrlica".
Ko ovo protumaci placam veceru

Sanjam ja slijedece: Zivim u kolibici nekoj u kanjonu.Kroz taj kanjon prolaze avioni svaki dan i to polako, i meni kao masu raja iz aviona. Imam kucnog ljubimca kravu koja spava sa mnom u krevetu i "trckara" po kuci. Ali, ja zivim na gornjem spratu, a na donjem je neki bodybuilder.I ja kao gledam kroz prozor njegov kako vjezba i pojavi se neki djecak i kaze mi: "To ti je brat od Dragana Bjelogrlica".
Ko ovo protumaci placam veceru
-
mamica papucarka
pa vidis da si ti gore, a ON dole
Znaci, ne volis misionarsku pozu
sad ce ti to lady detaljno objasnit, a kad te obradi mogla bi preci na onog mog King Konga od neki dan
Mislim da je na stranici prije 
sad ce ti to lady detaljno objasnit, a kad te obradi mogla bi preci na onog mog King Konga od neki dan
-
mamica papucarka
Krava predstavlja plodnostdinchy84 wrote:jahmamica papucarka wrote:pa vidis da si ti gore, a ON doleZnaci, ne volis misionarsku pozu
![]()
![]()
![]()
, al sta krava predstavlja u cijeloj prici ?
![]()
![]()
- lady midnight
ovako dinchydinchy84 wrote:lady freud, hajd na posao![]()
Ko ovo protumaci placam veceru![]()
![]()
zhivish u procjepu
a za bodybuildera... pa shta da ti kazhem
sjoooooo... definitivno sam fulala profesiju, ovo mi pravo dobro ide, hajmo dalje
evo ivy,
ovako nichim izazvana protucmachicu i tvoj
@homo sapiens,
ne bih ti znala reci, zaista... ali ovako, laichki i iskljuchivo na osnovu mog skromnog poznavanja ljudske prirode