šta ste radili 11.septembra 2001 godine?
-
gorbacovka
Eh...bili su to dani...
Skoro cijeli mjesec je padala kiša u Sarajevu, i bilo je neobično hladno..
Ali ja sam uživala u društvu osobe koja mi još i danas, ponekad, nedostaje
....kako je samo ludo dočekano jutro 11. septembra '01.

Ali ja sam uživala u društvu osobe koja mi još i danas, ponekad, nedostaje
....kako je samo ludo dočekano jutro 11. septembra '01.
-
kijametdedo
e fakat nije, dobro se sjecam, bilo je klasicno ljetno jutro, sa mjestimicnim naoblakama i jako toplim poslijepodnevom!gorbacovka wrote:Eh...bili su to dani...
Ali ja sam uživala u društvu osobe koja mi još i danas, ponekad, nedostaje![]()
....kako je samo ludo dočekano jutro 11. septembra '01.![]()
znam vjeruj mi. pa sta mislis ko je pilotima pravio prognozu?
-
gorbacovka
ja sam rekla "skoro cijeli mjesec", a ne taj dan.
Dobar ti dan
Dobar ti dan
-
Stari
Bio sam dosao kuci biciklom sa zeljeznicke stanice oko pola 7 kao sto radim svakog dana ....i nisam znao nista sve do televizijskih vijesti u pola osam....u medjuvremenu sam se na brzaka tusirao, nakon toga pravio ustipke (sa slanim kajmakom) za veceru i taman negdje oko 19.25 navece ....me je, kao uostalom i svaki dan...nazvala jedna draga starija osoba koja ne zna govoriti svedski....i pitala me:
-Bil' mi mogao reci sta se ovo dogadja na televiziji?
- Cekaj ..pecem ustipke .....u redu je sad. Sta? ....Sta velis da ima na televiziji?
-Ma nesto citav dan brundaju jedno te isto....a ja ih ne razumijem...ko biva nekakav avion udario u nekakvu zgradu.....pa se sve srusilo.
-Cekaj da vidim ....
I ja tu uzmem daljinski i upalim televizor .....kad tamo svtarno ...udario avion u zgradu.
-Bil' mi mogao reci sta se ovo dogadja na televiziji?
- Cekaj ..pecem ustipke .....u redu je sad. Sta? ....Sta velis da ima na televiziji?
-Ma nesto citav dan brundaju jedno te isto....a ja ih ne razumijem...ko biva nekakav avion udario u nekakvu zgradu.....pa se sve srusilo.
-Cekaj da vidim ....
I ja tu uzmem daljinski i upalim televizor .....kad tamo svtarno ...udario avion u zgradu.
Last edited by Stari on 14/09/2004 12:23, edited 1 time in total.
- krava
ej super su vam ove price
bio bi dobar scenario
20 razlicitih prica po 5 min
nego,
i ja sam bila na internetu, pila kafu....tada nisam ni znala za sarajevo-x, jer bi sigurno odmah izasla tema "sranje na menhetnu"....
kasnije me prijateljica nazvala i pitala "gledas li ti ovo, bombarduju ameriku"..
)
bio bi dobar scenario
20 razlicitih prica po 5 min
nego,
i ja sam bila na internetu, pila kafu....tada nisam ni znala za sarajevo-x, jer bi sigurno odmah izasla tema "sranje na menhetnu"....
kasnije me prijateljica nazvala i pitala "gledas li ti ovo, bombarduju ameriku"..
-
demagog
A dok si to gledao sigurno si razgovarao radio-vezom sa pilotom i navodio ga na cilj. Uvijek sam se pitao ko im je davao koordinate...Šeha wrote:Gledao kako prvi toranj gori, pa avion kako se zabija u drugi toranj i na kraju kako padaju prvo jedan pa drugi...
Nista narocito, kao i svi ostali sem sto sam ja gledao... kroz prozor!![]()