šta ste radili 11.septembra 2001 godine?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

margareta

Post by margareta »

U prolazu pored TV-a pogledam nekakav prizor kroz toranj "proletje" avion, oblaci dima, vatra, i ništa čudno , pomislila sam da je film ali "puujći" titl u dnu ekrana u sc. shvatih da je program u živo..........
............spontano istoga trena pomislila sam "to je taj njegov start" koji sam očekivala od njega odmah po kandidiranju, samo nisam znala način na koji će pokrenuti svoj manevar ubrzanog širenja nov. svj. poretka -
tj. širenja američke dominacije u svijetu za šta su trebali ljudi - "okupatori" vlastitih zemalja, naroda, sloboda.........i naravno neiskorištenih privrednih resursa - npr. nafte.
nikita

Post by nikita »

Letila avionom za Sarajevo :-? Saznala kada smo sletili.

Inace samo se budala ne boji u avionu :-?
Fair Life

Post by Fair Life »

Sjedio ispred televizora i sa nestrpljenjem lomio prste na rukama cekajuci da pocne direktni prenos terostickog napada na WTC.
margareta

Post by margareta »

Poštovani "Fair Life",

SIGURNA sam da zvučim uvrnuto za barem 1/2 mojih izjava, što nije slučajno a nije opasno ni za koga - čega -šta .......,

Moja intuicija u sklopu sa objektivnim indicijama u skoro 100%
"predviđenih" događanja bila je tačna.
Naravno da mi ne pada na pamet jer je tehnički neizvodivo , da ti demonstriram tu istinu.

Toliko je bilo pameti svih visokih profila u mome životu, intezivna druženja
ali sve odreda je glava boljela od mojih nebuloza , koje su postale nevjerovatno decidno tačne.

Godine '89. uspaničena dočekujem supruga sa ZAPAKOVANIM stvarima
jer već jasno vidim Sarajevo u plamenu........................
.......on me KAO smiri raznim teoremama ..kao to je sve plod moje mašte
i morala sam se pomiriti sa "svojom" sudbinom.......i kratkovidnim
sunarodnjacima, kojima je bilo bitno sve što vide...
Elizabeth_Bathory

#30 Re: šta ste radili 11.septembra 2001 godine?

Post by Elizabeth_Bathory »

deki333 wrote:ja sam bio u školi, dobijem sms od jarana:ej udariše Arapi ponovo na WTC, poslije toga ludilo...
Nemam pojma... Ko ce se sjecti gdje sam tada bila. Ne znam gdje sam juce bila a kamoli prije 3 godine! A danas mi je frendu rodjendan,sta me boli briga za amerikance....
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Sjecam se da sam imala cas aerobika :D :D :D poslije toga dosla kuci kad ono ... :shock: :( :shock: :( :shock: :( ...eto...to bas nikad necu zaboraviti!
Fair Life

Post by Fair Life »

margareta wrote:Poštovani "Fair Life",

SIGURNA sam da zvučim uvrnuto za barem 1/2 mojih izjava, što nije slučajno a nije opasno ni za koga - čega -šta .......,

Moja intuicija u sklopu sa objektivnim indicijama u skoro 100%
"predviđenih" događanja bila je tačna.
Naravno da mi ne pada na pamet jer je tehnički neizvodivo , da ti demonstriram tu istinu...
Sa mnom je isti slucaj.
Fair Life wrote:Sjedio ispred televizora i sa nestrpljenjem lomio prste na rukama cekajuci da pocne direktni prenos terostickog napada na WTC.
Ne bih da elaboriram sta i kako, ranije i sad, ali pretpostavljam da je to zbog "suncevog dnevnog oka".
violentjack

Post by violentjack »

Avion ti je buraz lijepa smrt

Dubok san..brza i bezbolna skoro smrt....osim ako nemas ludu srece i prezivis

Ja bih radije sad poginuo u avionskoj nesreci..nego da mi neko polahko pila glavu handzarom :shock: :shock:
AlisaWonder

Post by AlisaWonder »

Dobro se sjecam, s prijateljicom bila u Robotu na ciglanama, ona kupovala - TELEVIZOR :)

I tako, u tačno tri sata mi gledamo kvalitetu slike na svim upaljenim tv-ima, dok se narod oko nas skuplja na prizor udara aviona u wtc...mi mislili film, kad ono oooops...vijesti.... :shock:

ja sam joj rekla da mozda nije dobar dan za kupovinu tv, da to nije dobar znak...ipak je kupila... :roll:
violentjack

Post by violentjack »

I jel valjo televizor..koja marka :-)
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

gledao direktan prijenos na tv

ali i ligu prvaka sam gledao, obadva poluvremena
ivy2383

Post by ivy2383 »

MRAVOJED wrote:gledao direktan prijenos na tv

ali i ligu prvaka sam gledao, obadva poluvremena
Dobila sam mail...kako je otvori??
LPH

Post by LPH »

pio kahvu s bin ladenom i gledao zabijače u zgrade 8-)
nakon kahve poceli smo bin laden i ja smisljati nove planove za zabijanje :x

sad kad se sjetim toga suze mi navru na oci,nikad necu zaboraviti dernek koji je usljedio poslije uspjesnog zabijanja i jos boljeg direktnog prijenosa.. :lol:

isak(lphbrat)
violentjack

Post by violentjack »

:wink: U kojoj ste pecini bili tada? 8-)
LPH

Post by LPH »

iza sedam mora, iza sedam gora, iza sedam planina ima jedan ulaz u tu nasu planinu, pa navrati ako oces...

p.s.pokucaj dva puta dugo i tri puta dugo
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

sjećate se pjanog i pospanog mladena marića :D

ja sam učio

i kao da sam znao da se neko sranje desilo
upalio sam TV i vidio da je na svakome kanalu isti program :D
Grozomoron

Post by Grozomoron »

Bila sam na poslu, a radila sam u americkoj organizaciji u BiH. Vidjela na internetu, i onda pokusavala da otvorim CNN-ovu stranicu bezbroj puta...pa nisam uspjela. Naravno, nismo otisli ranije kuci, a nastavili smo raditi normalno, samo smo sutradan imali prigodno okupljanje uposlenih uz minut sutnje.
A ove godine sam 11. 9. bila u kinu i gledala Farenhait 9/11... :shock: :shock: :(
pekarce

Post by pekarce »

sicky wrote:dobro se sjecam...ucila mikrobiologiju do podne, a od podne anatomiju :D
sicky, i ja nekad davno studirah medicinu, bilo je to 1997-2000. mogli bi se mi i poznavati... ili si u SMS? a mozda i vani...

btw, bi kod kuce u Sa, odmarao od studija vani.
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Igrao Flight Simulator (off line :D), po prvi put u životu. Koja slučajnost! :D :D

Letim, letim, pa u nekakvu veliku zgradurinu... :D :D

Frustrirajuća igra :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Bio s jaranom na nekom partiju :D :D :D :D

Image
kijametdedo

Post by kijametdedo »

horns, jesul ovo fizicke pripreme pilota? :D

inace, ja sam taj veseli sabah prespavao, jer sam prethodnu noc...ovaj..."radio" :lol:

i praaaaavo me, da izvinete, bolio kurac za opcu paniku tokom ostatka dana. meni je bilo dobro... :D
nostalgicar

Post by nostalgicar »

ee kada se sjetim,bilo je to pravo smijesno--
manijak1

Post by manijak1 »

horns&drums wrote:Bio s jaranom na nekom partiju :D :D :D :D

Image
Izdahnuću a nisam kriv :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sffovac

Post by sffovac »

bio u skoli, prva smjena i nista nisam cuo dok nisam s kafe doso oko 1 ili 2, kad tamo buraz se sprema za skolu i nesto jede, a tv upaljen, i ja se fino raskomotio, a on mrtav hladan jede i nista mi ne kaze, i ja da sjednem vec ogladnio kad ono tamo nesto leti, i ja konto neki avio dokumentarac, kad se zaleti onaj ninja i bum u zgradu, ja buraza pitam sta to gleda kaze on wtc se rusi, ja pojacam kad fakat, steta sto nisam gledao kad je prvi pao, ali sam pogledao sminku, fakat su stavili previse eksploziva i kerozina u avione
pa nas su i iz zraka i sa zemlje gadjali pa nam se opet zdrade nisu rusile ko domine, sto je rec kad se nesto kvalitetno sagradi :D
zili

Post by zili »

Pila jutarnju kafu... zapadno od Bostona... te godine bila u USA, i to tek stigla negdje krajem avgusta. Kontala, e jesam baksuz neviđeni....
Post Reply