šta ste radili 11.septembra 2001 godine?
-
margareta
U prolazu pored TV-a pogledam nekakav prizor kroz toranj "proletje" avion, oblaci dima, vatra, i ništa čudno , pomislila sam da je film ali "puujći" titl u dnu ekrana u sc. shvatih da je program u živo..........
............spontano istoga trena pomislila sam "to je taj njegov start" koji sam očekivala od njega odmah po kandidiranju, samo nisam znala način na koji će pokrenuti svoj manevar ubrzanog širenja nov. svj. poretka -
tj. širenja američke dominacije u svijetu za šta su trebali ljudi - "okupatori" vlastitih zemalja, naroda, sloboda.........i naravno neiskorištenih privrednih resursa - npr. nafte.
............spontano istoga trena pomislila sam "to je taj njegov start" koji sam očekivala od njega odmah po kandidiranju, samo nisam znala način na koji će pokrenuti svoj manevar ubrzanog širenja nov. svj. poretka -
tj. širenja američke dominacije u svijetu za šta su trebali ljudi - "okupatori" vlastitih zemalja, naroda, sloboda.........i naravno neiskorištenih privrednih resursa - npr. nafte.
-
margareta
Poštovani "Fair Life",
SIGURNA sam da zvučim uvrnuto za barem 1/2 mojih izjava, što nije slučajno a nije opasno ni za koga - čega -šta .......,
Moja intuicija u sklopu sa objektivnim indicijama u skoro 100%
"predviđenih" događanja bila je tačna.
Naravno da mi ne pada na pamet jer je tehnički neizvodivo , da ti demonstriram tu istinu.
Toliko je bilo pameti svih visokih profila u mome životu, intezivna druženja
ali sve odreda je glava boljela od mojih nebuloza , koje su postale nevjerovatno decidno tačne.
Godine '89. uspaničena dočekujem supruga sa ZAPAKOVANIM stvarima
jer već jasno vidim Sarajevo u plamenu........................
.......on me KAO smiri raznim teoremama ..kao to je sve plod moje mašte
i morala sam se pomiriti sa "svojom" sudbinom.......i kratkovidnim
sunarodnjacima, kojima je bilo bitno sve što vide...
SIGURNA sam da zvučim uvrnuto za barem 1/2 mojih izjava, što nije slučajno a nije opasno ni za koga - čega -šta .......,
Naravno da mi ne pada na pamet jer je tehnički neizvodivo , da ti demonstriram tu istinu.
Toliko je bilo pameti svih visokih profila u mome životu, intezivna druženja
ali sve odreda je glava boljela od mojih nebuloza , koje su postale nevjerovatno decidno tačne.
Godine '89. uspaničena dočekujem supruga sa ZAPAKOVANIM stvarima
jer već jasno vidim Sarajevo u plamenu........................
.......on me KAO smiri raznim teoremama ..kao to je sve plod moje mašte
i morala sam se pomiriti sa "svojom" sudbinom.......i kratkovidnim
sunarodnjacima, kojima je bilo bitno sve što vide...
-
Elizabeth_Bathory
#30 Re: šta ste radili 11.septembra 2001 godine?
Nemam pojma... Ko ce se sjecti gdje sam tada bila. Ne znam gdje sam juce bila a kamoli prije 3 godine! A danas mi je frendu rodjendan,sta me boli briga za amerikance....deki333 wrote:ja sam bio u školi, dobijem sms od jarana:ej udariše Arapi ponovo na WTC, poslije toga ludilo...
- Soul_Sista
Sjecam se da sam imala cas aerobika
poslije toga dosla kuci kad ono ...
...eto...to bas nikad necu zaboraviti!
- Fair Life
Sa mnom je isti slucaj.margareta wrote:Poštovani "Fair Life",
Naravno da mi ne pada na pamet jer je tehnički neizvodivo , da ti demonstriram tu istinu...
Ne bih da elaboriram sta i kako, ranije i sad, ali pretpostavljam da je to zbog "suncevog dnevnog oka".Fair Life wrote:Sjedio ispred televizora i sa nestrpljenjem lomio prste na rukama cekajuci da pocne direktni prenos terostickog napada na WTC.
-
violentjack
Avion ti je buraz lijepa smrt
Dubok san..brza i bezbolna skoro smrt....osim ako nemas ludu srece i prezivis
Ja bih radije sad poginuo u avionskoj nesreci..nego da mi neko polahko pila glavu handzarom

Dubok san..brza i bezbolna skoro smrt....osim ako nemas ludu srece i prezivis
Ja bih radije sad poginuo u avionskoj nesreci..nego da mi neko polahko pila glavu handzarom
-
AlisaWonder
Dobro se sjecam, s prijateljicom bila u Robotu na ciglanama, ona kupovala - TELEVIZOR
I tako, u tačno tri sata mi gledamo kvalitetu slike na svim upaljenim tv-ima, dok se narod oko nas skuplja na prizor udara aviona u wtc...mi mislili film, kad ono oooops...vijesti....
ja sam joj rekla da mozda nije dobar dan za kupovinu tv, da to nije dobar znak...ipak je kupila...
I tako, u tačno tri sata mi gledamo kvalitetu slike na svim upaljenim tv-ima, dok se narod oko nas skuplja na prizor udara aviona u wtc...mi mislili film, kad ono oooops...vijesti....
ja sam joj rekla da mozda nije dobar dan za kupovinu tv, da to nije dobar znak...ipak je kupila...
-
LPH
pio kahvu s bin ladenom i gledao zabijače u zgrade
nakon kahve poceli smo bin laden i ja smisljati nove planove za zabijanje
sad kad se sjetim toga suze mi navru na oci,nikad necu zaboraviti dernek koji je usljedio poslije uspjesnog zabijanja i jos boljeg direktnog prijenosa..
isak(lphbrat)
nakon kahve poceli smo bin laden i ja smisljati nove planove za zabijanje
sad kad se sjetim toga suze mi navru na oci,nikad necu zaboraviti dernek koji je usljedio poslije uspjesnog zabijanja i jos boljeg direktnog prijenosa..
isak(lphbrat)
-
Grozomoron
Bila sam na poslu, a radila sam u americkoj organizaciji u BiH. Vidjela na internetu, i onda pokusavala da otvorim CNN-ovu stranicu bezbroj puta...pa nisam uspjela. Naravno, nismo otisli ranije kuci, a nastavili smo raditi normalno, samo smo sutradan imali prigodno okupljanje uposlenih uz minut sutnje.
A ove godine sam 11. 9. bila u kinu i gledala Farenhait 9/11...

A ove godine sam 11. 9. bila u kinu i gledala Farenhait 9/11...
- pekarce
sicky, i ja nekad davno studirah medicinu, bilo je to 1997-2000. mogli bi se mi i poznavati... ili si u SMS? a mozda i vani...sicky wrote:dobro se sjecam...ucila mikrobiologiju do podne, a od podne anatomiju
btw, bi kod kuce u Sa, odmarao od studija vani.
-
BigusDickus
Igrao Flight Simulator (off line
), po prvi put u životu. Koja slučajnost!
Letim, letim, pa u nekakvu veliku zgradurinu...
Frustrirajuća igra
Letim, letim, pa u nekakvu veliku zgradurinu...
Frustrirajuća igra
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Bio s jaranom na nekom partiju

-
kijametdedo
horns, jesul ovo fizicke pripreme pilota?
inace, ja sam taj veseli sabah prespavao, jer sam prethodnu noc...ovaj..."radio"
i praaaaavo me, da izvinete, bolio kurac za opcu paniku tokom ostatka dana. meni je bilo dobro...
inace, ja sam taj veseli sabah prespavao, jer sam prethodnu noc...ovaj..."radio"
i praaaaavo me, da izvinete, bolio kurac za opcu paniku tokom ostatka dana. meni je bilo dobro...
- nostalgicar
ee kada se sjetim,bilo je to pravo smijesno--
- manijak1
Izdahnuću a nisam krivhorns&drums wrote:Bio s jaranom na nekom partiju![]()
![]()
![]()
![]()
- sffovac
bio u skoli, prva smjena i nista nisam cuo dok nisam s kafe doso oko 1 ili 2, kad tamo buraz se sprema za skolu i nesto jede, a tv upaljen, i ja se fino raskomotio, a on mrtav hladan jede i nista mi ne kaze, i ja da sjednem vec ogladnio kad ono tamo nesto leti, i ja konto neki avio dokumentarac, kad se zaleti onaj ninja i bum u zgradu, ja buraza pitam sta to gleda kaze on wtc se rusi, ja pojacam kad fakat, steta sto nisam gledao kad je prvi pao, ali sam pogledao sminku, fakat su stavili previse eksploziva i kerozina u avione
pa nas su i iz zraka i sa zemlje gadjali pa nam se opet zdrade nisu rusile ko domine, sto je rec kad se nesto kvalitetno sagradi
pa nas su i iz zraka i sa zemlje gadjali pa nam se opet zdrade nisu rusile ko domine, sto je rec kad se nesto kvalitetno sagradi