Suho je to, bez litra vode nije preporucljivo zapocinjati
Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
Moderator: anex
- Tafarel
- Posts: 46
- Joined: 13/11/2020 15:00
- exliberal-ex
- Posts: 7707
- Joined: 11/04/2013 00:01
- exliberal-ex
- Posts: 7707
- Joined: 11/04/2013 00:01
#46003 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
Ova supa iz mrtvih dize...a posto sam skroz slomljen od prehlade legla mi je ko budali samar
-
- Posts: 5916
- Joined: 09/06/2010 22:51
- wewa
- Posts: 14765
- Joined: 27/05/2010 15:20
- Location: djah na brdu, djah u ravnici
- samsonsam
- Posts: 1783
- Joined: 18/09/2008 01:19
#46006 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
drugarice i drugovi,nesto ste se usutili kuahli se sta?
- samsonsam
- Posts: 1783
- Joined: 18/09/2008 01:19
#46007 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
nekakav rumunski kolac sa jabukama
- Nisrin
- Posts: 5489
- Joined: 26/04/2009 15:40
- Location: Bistrik, RajvoSA
-
- Posts: 636
- Joined: 05/08/2009 09:56
#46009 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
Ovo je u planu tek za vikend, ali rekoh da podijelim. Bone-in, tomahawk, prime. Imam još par dana da razmislim šta s njim.
Ideas and suggestions welcome.
Ideas and suggestions welcome.
-
- Posts: 2027
- Joined: 07/04/2010 11:05
-
- Posts: 2027
- Joined: 07/04/2010 11:05
#46011 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
pita je supeeeer ja licno bas volim ovako ,nevolim kad se pite zaljevaju bilo cime.....znaci cista 10
- bunk
- Posts: 8774
- Joined: 16/07/2016 19:58
#46012 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
Ova dva komada 85KM..
Znam da je prva liga meso ali cijena je ..otprilke oko 2kg je ovdje..
Znaci kila 43KM.
A spremio bih ga na rostilju.
Lagano.
Sol i biber pomijesat pa po njemu.
Otopit malo maslac da se moze mazat tokom pecenja.
I to je to.
Ultimativno meso je najbolje jednostavno spremljeno.
-
- Posts: 636
- Joined: 05/08/2009 09:56
#46013 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
Ovo odakle sam porijeklom zovu pureVina. Junetina (rebra), so i bijeli luk, oko 3 sata na laganoj vatri. Biber na kraju, kad je već gotovo. Ne vjerujem da ima puno jednostavnijih jela od purevine.
-
- Posts: 81659
- Joined: 10/02/2010 07:54
- Location: Bunker :D Saj ops
#46014 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
e nek si i ti sliko nesto jestivo po standardima balkanskog poluotoka...
jedino ta grana od bora zaklanja vidik...
jedino ta grana od bora zaklanja vidik...
- Tafarel
- Posts: 46
- Joined: 13/11/2020 15:00
#46015 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
Litrom vode za piti, a ne posipati
-
- Posts: 2027
- Joined: 07/04/2010 11:05
-
- Posts: 25845
- Joined: 11/10/2008 21:45
-
- Posts: 25845
- Joined: 11/10/2008 21:45
- BarbaDue
- Posts: 63359
- Joined: 03/02/2008 22:28
- Location: pogledaj iza sebe
-
- Posts: 636
- Joined: 05/08/2009 09:56
-
- Posts: 2955
- Joined: 10/09/2005 09:40
-
- Posts: 25845
- Joined: 11/10/2008 21:45
#46022 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
Neko gleda u grah, neko u kašike, neko prevrne fildžan.....Barba gleda u pekmez ....evo vidi se lijevo pri vrhu neki put (a neki put se i ne vidi), dole desno neka ptica....može bit kakav hairli glas
A ti, obzirom koliko si platio one svoje dvije "sjekire" mog'o si kravu kupit ....mislim 'vamo kod nas
- exliberal-ex
- Posts: 7707
- Joined: 11/04/2013 00:01
#46023 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
Da si manje postavljao gole zene mozda bi bilo bolje....
ps
samo ti postavljaj
- plain vanilla
- Posts: 66782
- Joined: 05/10/2008 12:10
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- BarbaDue
- Posts: 63359
- Joined: 03/02/2008 22:28
- Location: pogledaj iza sebe
#46025 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
Ukaza se sutra putovanjesuspect_zero wrote: ↑06/02/2021 00:07Neko gleda u grah, neko u kašike, neko prevrne fildžan.....Barba gleda u pekmez ....evo vidi se lijevo pri vrhu neki put (a neki put se i ne vidi), dole desno neka ptica....može bit kakav hairli glas
A ti, obzirom koliko si platio one svoje dvije "sjekire" mog'o si kravu kupit ....mislim 'vamo kod nas
zaista si expert u gledanju u pekmez.