Iz tebe govori lokalpatriotizam, no svejedno hvalahigh_volume wrote: ↑14/09/2020 19:51Vjerujem da će i sljedeće biti ovako primamljive. Tvoja su jela ovdje među privlačnijim
@samsonsamnema te dugo? I tvoj pol-narandža je super ispao.
Moderator: anex
Iz tebe govori lokalpatriotizam, no svejedno hvalahigh_volume wrote: ↑14/09/2020 19:51Vjerujem da će i sljedeće biti ovako primamljive. Tvoja su jela ovdje među privlačnijim
svaka cast dobro izgledaju
mogu ti reci..nije loše ispalo. .a vidi, nema grijanja pećnice, grijanja kuhinje, ni mirisa nekih..prodano
zaboravila slikat..pojelo se u roku odmah teletina izvana pecenija, hrskavija a iznutra meka ko duša,nije se osušilo meso, krumpir savršeno pečen
Šta je na srednjoj ribi? Liči mi na blitvu, ali kakav smisao ima blitva po ribi... Je li neka začinska biljka?
Standardna kombinacija maslinovog ulja, krupne soli, majdonosa i saransaka. To meni ide po vecini riba. Ovaj put eksperimentiso da stavim prije ili na pola pecenja.high_volume wrote: ↑16/09/2020 12:59
Šta je na srednjoj ribi? Liči mi na blitvu, ali kakav smisao ima blitva po ribi... Je li neka začinska biljka?
Super!stakasa wrote: ↑16/09/2020 12:57 picture sharing
Budget rucak, gotovo za manje od sat vremena. Doduse bez priloga. Zbrzas krompir salatu ili blitvu i eto ga. Eksperimentiso koja je varijanta najbolja, ova samo nauljena i posoljena ispa najukusnija
Rucak od deset - petnest maraka. Ovo je tovljena orada, Turci i Grci ovo vrlo ozbiljno i uvelike rade. Uzgajaju je u slanoj vodi, kazu i da je bez antibiotika ako im je vjerovat. Zamrznuta deset maraka, jucer kupio da oprobam.
Pa peršun. OK, to je to.stakasa wrote: ↑16/09/2020 13:02Standardna kombinacija maslinovog ulja, krupne soli, majdonosa i saransaka. To meni ide po vecini riba. Ovaj put eksperimentiso da stavim prije ili na pola pecenja.high_volume wrote: ↑16/09/2020 12:59
Šta je na srednjoj ribi? Liči mi na blitvu, ali kakav smisao ima blitva po ribi... Je li neka začinska biljka?
Kakva blitva, gdje ces blitvu po ribi slagat...
Krupno izrezo, zbrzo kazem ti ispod sat vremena sve skupahigh_volume wrote: ↑16/09/2020 13:09Pa peršun. OK, to je to.stakasa wrote: ↑16/09/2020 13:02Standardna kombinacija maslinovog ulja, krupne soli, majdonosa i saransaka. To meni ide po vecini riba. Ovaj put eksperimentiso da stavim prije ili na pola pecenja.high_volume wrote: ↑16/09/2020 12:59
Šta je na srednjoj ribi? Liči mi na blitvu, ali kakav smisao ima blitva po ribi... Je li neka začinska biljka?
Kakva blitva, gdje ces blitvu po ribi slagat...
Pa pisao sam da je blitva besmilena, iako liči na blitvu.
e ovo meeereeestakasa wrote: ↑16/09/2020 12:57 picture sharing
Budget rucak, gotovo za manje od sat vremena. Doduse bez priloga. Zbrzas krompir salatu ili blitvu i eto ga. Eksperimentiso koja je varijanta najbolja, ova samo nauljena i posoljena ispa najukusnija
Ono ti ne mozes povrca ni nacrtanog