Mafini s bučom i jabukama liče na nešto.

Moderator: anex

Ja joj ne vidim manelijepa u dusi wrote:Prijateljici za rodjendannije ispala kako je trebalo, ali moze proci
Hvala puke. Krema (bijela) je dugo stajala pa se nisu lijepo oblikovali ovi ukrasi, ali dobro...pukepuke wrote:Ja joj ne vidim manelijepa u dusi wrote:Prijateljici za rodjendannije ispala kako je trebalo, ali moze proci

Ima li u ovom triglicerida?pukepuke wrote:Moja omiljena tema je na aparatima![]()
Jučer grah:
Danas pečena teletina i krumpir-salata (dodah i malo rukole):
To ti je ono kad na kraju filma piše: Prevela i PRILAGODILAmanekenka u penziji wrote:Kuhala čajkojeg sam kupila prvenstveno zbog sastava.
Nije mi jasno kako se sastav na našoj deklaraciji i deklaraciji sa kutije može tako razlikovati?
Evo slike u prilogu:
Kakva je hrana bez trigliceridaTomahawk11 wrote:pukepuke wrote:Moja omiljena tema je na aparatima![]()
Jučer grah:
Danas pečena teletina i krumpir-salata (dodah i malo rukole):
Ima li u ovom triglicerida?
pukepuke wrote:To ti je ono kad na kraju filma piše: Prevela i PRILAGODILAmanekenka u penziji wrote:Kuhala čajkojeg sam kupila prvenstveno zbog sastava.
Nije mi jasno kako se sastav na našoj deklaraciji i deklaraciji sa kutije može tako razlikovati?
Evo slike u prilogu:
Eh Toma, ne može sve biti dobro, treba malo i otrova u životuTomahawk11 wrote:Dobro, moze onih dobrih, nego onih losih, ima li njih
Da, to svakako.pukepuke wrote:Eh Toma, ne može sve biti dobro, treba malo i otrova u životuTomahawk11 wrote:Dobro, moze onih dobrih, nego onih losih, ima li njih
Znam ja da si ti razuman mladićTomahawk11 wrote:Da, to svakako.pukepuke wrote:Eh Toma, ne može sve biti dobro, treba malo i otrova u životuTomahawk11 wrote:Dobro, moze onih dobrih, nego onih losih, ima li njih
Ma ja uzeo citam sta se preporucuje, sta ne preporucuje....kaze nemoj bananu...gledam ja jutros - i ode banana![]()
![]()
Manje kolicine nece nikog ubiti.
A dosad nisam nikad nesto pazio sta jedem, koliko jedem, kad jedem. Naravno, nisam jeo ekstremno masno i sl., desi se neki rostilj ili fast food.
Dobro je sve, sto bi rekao Baki