I još da mi ljepša polovina tepa DickichGaia wrote:sinus wrote:Kako sam ja samo težak život vodio,svega se morao da odreknem i još mi je samo falilo da se zovem HansGaia wrote: hajde, bolan, ne tuguj: sjeti se da nitko nije savrsen.![]()
![]()
a ti se ovdje zezaš sa mojom sudbinom
ma, uvijek moze gore. zamisli da si se zvao Dick!
![]()
Šta ste bili u prošlom životu?
- sinus
- darius_maximus
U prošlom životu rodjeni ste, prebivali i radili u Njemačkoj, u razdoblju od 1814. do 1872. godine.
Imali ste vlastitu farmu sa mnogo krava, pa ste, prije svega, trgovali mlijekom i mliječnim proizvodima. Zahvaljujući ogromnom radu, te ljubaznosti i umijeću komuniciranja - privukli ste brojne kupce, te živjeli (u materijalnom smislu) prilično dobro. Udali ste se i rodili jedno dijete koje vas je, naprosto, obožavalo - jednako kao i vi njega. Sa mužem ste proveli gotovo cijeli svoj život (čak ste i umrli iste godine). Valja istaći da se on izuzetno dobro odnosio prema vama. U prošlom ste životu rijetko doživljavali razočarenja, ljudi su vas voljeli, a rad činio sretnim.
Hajd' da je barem spol pogodio ovaj horoskop, nego ispadoh, Boze sacuvaj...

Imali ste vlastitu farmu sa mnogo krava, pa ste, prije svega, trgovali mlijekom i mliječnim proizvodima. Zahvaljujući ogromnom radu, te ljubaznosti i umijeću komuniciranja - privukli ste brojne kupce, te živjeli (u materijalnom smislu) prilično dobro. Udali ste se i rodili jedno dijete koje vas je, naprosto, obožavalo - jednako kao i vi njega. Sa mužem ste proveli gotovo cijeli svoj život (čak ste i umrli iste godine). Valja istaći da se on izuzetno dobro odnosio prema vama. U prošlom ste životu rijetko doživljavali razočarenja, ljudi su vas voljeli, a rad činio sretnim.
Hajd' da je barem spol pogodio ovaj horoskop, nego ispadoh, Boze sacuvaj...
-
memo bosnjo
Eto,bolje da nisam gledo

-
nausnica
Jok, to sam samo predpostavila
Evo šta piše da sam bila kad ukucam ime:
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Panami u razdoblju od 1800. do 1854. godine. Tada ste se rano oženili i ubrzo postali ocem dvoje djece, a naravno, kasnije i djedom nekoliko unuka. Cijeli svoj radni vijek odradili ste kao sudac, koji se strogo pridržavao zakona i pravila. Zbog toga se nikada niste obogatili, ali ste stekli veliki ugled i poštovanje.
U sadašnjoj egzistenciji u nekoliko navrata prijetit će vam opasnosti u ljubavnom životu, te financijama, zbog nekih nedobronamjernih ljudi.
Možda će vas privući zanimanje pravnika, odvjetnika ili detektiva, a u slobodno se vrijeme baviti kolekcionarstvom, lovom ili ribolovom.
Moguće je da ćete imati problema sa srcem ili krvnim žilama.
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Panami u razdoblju od 1800. do 1854. godine. Tada ste se rano oženili i ubrzo postali ocem dvoje djece, a naravno, kasnije i djedom nekoliko unuka. Cijeli svoj radni vijek odradili ste kao sudac, koji se strogo pridržavao zakona i pravila. Zbog toga se nikada niste obogatili, ali ste stekli veliki ugled i poštovanje.
U sadašnjoj egzistenciji u nekoliko navrata prijetit će vam opasnosti u ljubavnom životu, te financijama, zbog nekih nedobronamjernih ljudi.
Možda će vas privući zanimanje pravnika, odvjetnika ili detektiva, a u slobodno se vrijeme baviti kolekcionarstvom, lovom ili ribolovom.
Moguće je da ćete imati problema sa srcem ili krvnim žilama.
- Gaia
pa dobro si pretpostavila. a vidim i ja!nausnica wrote:Jok, to sam samo predpostavila![]()
Cijeli svoj radni vijek odradili ste kao sudac, koji se strogo pridržavao zakona i pravila. Zbog toga se nikada niste obogatili, ali ste stekli veliki ugled i poštovanje.
-
vinja
nidje veze, i meni je ovo pisalo...jao, gluposti!pjega wrote:bila sam puhac stakla, a sada se moram paziti ovisnosti o alkoholu i narkoticima.
U principu vjerujem u reinkarnaciju i duboko sam ubjeđena da sam u proslom zivotu bila musko, i to crnac... Imam jako malo zenskih osobina (mrzim trach, ispijanja kafe, ucestale shopinge, sapunice, i generalno ne kuzim zensku filozofiju-zato su mi vecinom muski prijatelji), a crnac - zato sto ih cijeli zivot osjecam neobjasnjivo bliskim...ne znam zasto...
- Tesssa
Kolega kipar, sta ima?Dirty Harry wrote:U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Poljskoj, u razdoblju od 1711. do 1765. godine.
Bili ste izvrstan kipar, pa ste se jednako dobro snalazili u radu sa bilo kojim materijalom. Neke skulpture koje ste izradili od drveta i dan-danas su prisutne u ponekima od muzeja u Poljskoj, Njemačkoj i Madjarskoj (štoviše, moglo bi se gotovo utvrditi vaše ime i prezime iz prošlog života, jer ono zavisi samo od mjesta i datuma vašeg rodjenja u sadašnjoj egzistenciji)!
Dva puta ste stupali u brak, no, valja istaći da nikada niste zanemarili ili zaboravili svoju prvu obitelj, kojoj ste financijski pomagali čak i poslije svoje smrti!
U ovom životu trebali biste se posvetiti nekom javnom poslu ili, pak, politici, te se svojski potruditi i donijeti dobrobit i korist zajednici u kojoj živite. Ta korist i dobrobit ne mora biti nužno materijalnog karaktera. Naravno, pri tome trebati biti vrlo praktični, pragmatični i svjesni da ne možete pomoći i usrećiti baš sve one kojima je to potrebno.
U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Grčkoj, u razdoblju od 1417. do 1487. godine. Bili ste vrlo inteligentan kipar, prilično poznat i bogat, no i podosta rastrošan odnosno ekstravagantan, ali samo kada su bile u pitanju vlastite potrebe. U odnosu prema drugim ljudima bili ste vrlo škrti, pa stoga nikada niste imali bliske prijatelje.
Tri puta ste stupali u brak sa ženama koje su vas često varale sa drugim muškarcima. Vaše prve dvije žene umrle su pod vrlo sumnjivim i nikada do kraja istraženim okolnostima, pa se govorkalo da ste ih vi osobno ubili. Vaša treća žena je izvršila samoubojstvo vješanjem, nakon čega nikada više niste željeli ponovno stupiti u brak. No, ima i nečeg pozitivnog, pa treba reći, da je svih sedmero djece koje ste imali - cijeli svoj život - živjelo samo i isključivo na vaš račun.
- Dirty Harry
dinchy84 wrote:Kolega kipar, sta ima?Dirty Harry wrote:U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Poljskoj, u razdoblju od 1711. do 1765. godine.
Bili ste izvrstan kipar, pa ste se jednako dobro snalazili u radu sa bilo kojim materijalom. Neke skulpture koje ste izradili od drveta i dan-danas su prisutne u ponekima od muzeja u Poljskoj, Njemačkoj i Madjarskoj (štoviše, moglo bi se gotovo utvrditi vaše ime i prezime iz prošlog života, jer ono zavisi samo od mjesta i datuma vašeg rodjenja u sadašnjoj egzistenciji)!
Dva puta ste stupali u brak, no, valja istaći da nikada niste zanemarili ili zaboravili svoju prvu obitelj, kojoj ste financijski pomagali čak i poslije svoje smrti!
U ovom životu trebali biste se posvetiti nekom javnom poslu ili, pak, politici, te se svojski potruditi i donijeti dobrobit i korist zajednici u kojoj živite. Ta korist i dobrobit ne mora biti nužno materijalnog karaktera. Naravno, pri tome trebati biti vrlo praktični, pragmatični i svjesni da ne možete pomoći i usrećiti baš sve one kojima je to potrebno.![]()
![]()
U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Grčkoj, u razdoblju od 1417. do 1487. godine. Bili ste vrlo inteligentan kipar, prilično poznat i bogat, no i podosta rastrošan odnosno ekstravagantan, ali samo kada su bile u pitanju vlastite potrebe. U odnosu prema drugim ljudima bili ste vrlo škrti, pa stoga nikada niste imali bliske prijatelje.
Tri puta ste stupali u brak sa ženama koje su vas često varale sa drugim muškarcima. Vaše prve dvije žene umrle su pod vrlo sumnjivim i nikada do kraja istraženim okolnostima, pa se govorkalo da ste ih vi osobno ubili. Vaša treća žena je izvršila samoubojstvo vješanjem, nakon čega nikada više niste željeli ponovno stupiti u brak. No, ima i nečeg pozitivnog, pa treba reći, da je svih sedmero djece koje ste imali - cijeli svoj život - živjelo samo i isključivo na vaš račun.
trazim svoja djela po muzejima ... garant neki aktovi ...
- Ivy
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Vijetnamu, u razdoblju od 1734. do 1809. godine. Potjecali ste iz rijetke obitelji bogatih trgovaca, koji su vam omogućili bezbrižnu mladost i bogat život, sve tamo do vaše 35-e godine, kada ste se malko 'smirili' i počeli izučavati povijest vlastite države. Nakon toga ste se kratko vrijeme bavili slikarstvom, zatim trgovinom, te putovanjima u cilju istraživanja. Preostali dio života posvetili ste nalaženju tajnih skrovišta, u kojima ste, na koncu, stradali.
Treba napomenuti da vaša obitelj - dakle, žena i djeca nisu imali nikakove koristi od vaših poslova i istraživanja.
U sadašnjoj egzistenciji trebali biste izučavati povijest, pa makar to bilo samo iz razonode i hobija.
Bilo bi dobro kada biste se zanimali sportom ili njime razonodili, ako u ničem drugom - tada u misaonim igrama poput šaha. Životni partner kojeg ćete odabrati trebao bi dijeliti sa vama zajedničke interese i strasti. Ukoliko uspijete u tome - tada ćete postići gotovo sve što planirate.
- Tesssa
A ja trazim ovo sedmoro djece, tj. njihove potomke da mi vrate lovu!Dirty Harry wrote:
![]()
![]()
![]()
trazim svoja djela po muzejima ... garant neki aktovi ...
No, ima i nečeg pozitivnog, pa treba reći, da je svih sedmero djece koje ste imali - cijeli svoj život - živjelo samo i isključivo na vaš račun.
- Alfons Kauders
Nadživjeli ste tri žene, koje su vam rodile više od desetoro djece. 
- cyprus
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Danskoj, u razdoblju od 1512. do 1578. godine. Bili ste energičan covjek, pun optimizma i brige za svoju obitelj. Znali ste se prilagoditi svakoj situaciji, a osobito ste bili uspješni kao trgovac. Povremeno ste znali popiti koju 'čašicu' previše - no, to je, zapravo, bila vaša jedina mana. Bili ste poprilično dobrog zdravlja.
U sadašnjoj egzistenciji trebali biste težiti samostalnom radu, napretku u karijeri, te materijalnom blagostanju, a u skladu sa tim i postati bogatim.
Ukazat će vam se nekoliko prilika da zasnujete vlastitu obitelj, no, možda ćete pogriješiti u izboru odgovarajućeg životnog partnera. Zbog toga postoje izgledi da više puta stupite u brak ili da se zadovoljite ponekom tajnom i zabranjenom ljubavnom vezom.
Iako vjerojatno nikada nećete biti osobito zabrinuti zbog svog zdravlja - ipak se morate pričuvati prehlada i infekcija.
Joj, razočaro sam se. Ništa posebno. Još me baciše u Dansku, a mrzim sjever
. Al haj, bar me raduje da sam bio alkoholičar
.
U sadašnjoj egzistenciji trebali biste težiti samostalnom radu, napretku u karijeri, te materijalnom blagostanju, a u skladu sa tim i postati bogatim.
Ukazat će vam se nekoliko prilika da zasnujete vlastitu obitelj, no, možda ćete pogriješiti u izboru odgovarajućeg životnog partnera. Zbog toga postoje izgledi da više puta stupite u brak ili da se zadovoljite ponekom tajnom i zabranjenom ljubavnom vezom.
Iako vjerojatno nikada nećete biti osobito zabrinuti zbog svog zdravlja - ipak se morate pričuvati prehlada i infekcija.
Joj, razočaro sam se. Ništa posebno. Još me baciše u Dansku, a mrzim sjever
- pitt
suti bolje i to nego choban iz gruzije
:D:D Oho ti se stocko
:D
U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Gruziji, u razdoblju od 1623. do 1689. godine.
Kao pastir velikog stada ovaca, najveći ste dio svog života proveli na planinama Gruzije i Kavkaza, odakle ste se rijetko spuštali u naselja i udoline. To vam je pomoglo da izbjegnete tada brojne ratne sukobe, što vam je i odgovaralo jer ste bili vrlo miroljubiva osoba.
Selo u kom ste živjeli bilo je vrlo maleno i brojilo svega nekoliko obitelji, a medju njima se osobito isticalo vaše troje muške djece i sedmero unučadi, od kojih su svi od reda vrlo rano napustili selo, pa nikada niste upoznali svoje praunuke.
Niste znali ni čitati, ni pisati, a nije vam se posrećilo da bi se obogatili - no, vi ste svejedno bili zadovoljni svojim načinom života, jer za drugi niste, jednostavno, znali.
U sadašnjoj egzistenciji trebali biste sebi posvetiti mnogo vremena i pažnje, te nastojati privući zanimanje drugih ljudi. Bilo bi dobro kada biste izabrali neku zvučnu profesiju, zbog koje biste se često nalazili u središtu pažnje. Možete otvoriti i razviti vlastiti biznis ili, pak, raditi za nekog drugog. Važno je samo da vas izabrani posao veseli, a uz to i da vam donosi korist.
Vjerojatno ćete imati vrlo dobro zdravlje, pa za ozbiljnije oboljenje sigurno nećete znati do navršene 40-e godine života.
U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Gruziji, u razdoblju od 1623. do 1689. godine.
Kao pastir velikog stada ovaca, najveći ste dio svog života proveli na planinama Gruzije i Kavkaza, odakle ste se rijetko spuštali u naselja i udoline. To vam je pomoglo da izbjegnete tada brojne ratne sukobe, što vam je i odgovaralo jer ste bili vrlo miroljubiva osoba.
Selo u kom ste živjeli bilo je vrlo maleno i brojilo svega nekoliko obitelji, a medju njima se osobito isticalo vaše troje muške djece i sedmero unučadi, od kojih su svi od reda vrlo rano napustili selo, pa nikada niste upoznali svoje praunuke.
Niste znali ni čitati, ni pisati, a nije vam se posrećilo da bi se obogatili - no, vi ste svejedno bili zadovoljni svojim načinom života, jer za drugi niste, jednostavno, znali.
U sadašnjoj egzistenciji trebali biste sebi posvetiti mnogo vremena i pažnje, te nastojati privući zanimanje drugih ljudi. Bilo bi dobro kada biste izabrali neku zvučnu profesiju, zbog koje biste se često nalazili u središtu pažnje. Možete otvoriti i razviti vlastiti biznis ili, pak, raditi za nekog drugog. Važno je samo da vas izabrani posao veseli, a uz to i da vam donosi korist.
Vjerojatno ćete imati vrlo dobro zdravlje, pa za ozbiljnije oboljenje sigurno nećete znati do navršene 40-e godine života.
- StLouis
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili na području Španjolske, u razdoblju od 1534. do 1601. godine. Naslijedili ste malenu zlatarnu, te nastavili obiteljski posao, na području današnje Valencije. Kao osoba bili ste pretjerano zatvoreni u sebe, te pomalo 'mrki', zbog čega niste nikada uspjeli postati bogatim i slavnim. Izgleda da ste bili i sramežljivi u poslu, pa vam prodaja nakita nije naročito 'išla'. Unatoč svemu, imali ste redovnu zaradu, koju ste omogućili i svojim pomoćnicima u trgovini.
Pred kraj života počeli ste se vrlo uspješno baviti alkemijom. Nakon vaše smrti - obitelj (dakle, vaša žena i djeca) pronašli su veću količinu zlata u šipkama (koje niste kupili), što im je omogućilo da bezbrižno prožive ostatak života - štoviše to zlato je omogućilo bogat život i vašim praunucima.
U sadašnjoj egzistenciji trebali biste imati mnogo znanaca i prijatelja, na koje morate pozitivno djelovati, šireći sklad i sreću svuda oko sebe.
Pred kraj života počeli ste se vrlo uspješno baviti alkemijom. Nakon vaše smrti - obitelj (dakle, vaša žena i djeca) pronašli su veću količinu zlata u šipkama (koje niste kupili), što im je omogućilo da bezbrižno prožive ostatak života - štoviše to zlato je omogućilo bogat život i vašim praunucima.
U sadašnjoj egzistenciji trebali biste imati mnogo znanaca i prijatelja, na koje morate pozitivno djelovati, šireći sklad i sreću svuda oko sebe.
-
becu
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Meksiku, u razdoblju od 156. do 213. godine. Sunarodnjaci su vas se pribojavali više od leoparda, jer ste kao plemenski vrač - ovladali mnogim nevjerojatnim sposobnostima. Često ste prinosili žrtve bogovima, pri čemu ste se najčešće koristili izvadjenim srcima vaših neprijatelja. Mogli ste posjedovati bilo koju ženu unutar plemena, bolje reći: mogli ste dobiti sve što ste zaželjeli. No, sve je trajalo do trenutka kada ste pijani odlučili izvršiti još jedan žrtveni obred - i pogreškom sebe žrtvovali bogovima!?! Legenda o tom dogadjaju stoljećima se prepričavala u vašem plemenu, ali i izvan njega, te izazivala strahopoštovanje.
Možda u sadašnjem životu posjedujete neke paranormalne sposobnosti ili, pak, sanjate snove u kojima vidite gradjevine drevnih naroda Inka, Maya ili Azteka. Dakle, u ovom ili onom, istina nejasnom obliku nazirat ćete neke pojedinosti iz svog prošlog života. Nemojte gušiti u sebi eventualnu sklonost magiji - nego je, dapače, razvijajte. Vaša se duša dugo vremena nije reinkarnirala, pa nemojte 'bježati od života', nego se upustite u to što vas privlači, ponekad i po cijenu manjih neugodnosti. No, upozoravamo vas da svakako izbjegnete ovisnost o alkoholu ili narkoticima.

Možda u sadašnjem životu posjedujete neke paranormalne sposobnosti ili, pak, sanjate snove u kojima vidite gradjevine drevnih naroda Inka, Maya ili Azteka. Dakle, u ovom ili onom, istina nejasnom obliku nazirat ćete neke pojedinosti iz svog prošlog života. Nemojte gušiti u sebi eventualnu sklonost magiji - nego je, dapače, razvijajte. Vaša se duša dugo vremena nije reinkarnirala, pa nemojte 'bježati od života', nego se upustite u to što vas privlači, ponekad i po cijenu manjih neugodnosti. No, upozoravamo vas da svakako izbjegnete ovisnost o alkoholu ili narkoticima.