seka wrote:![]()
gluho i coravo bilo![]()
Da bijem il da se dogovaramo?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
seka wrote:![]()
gluho i coravo bilo![]()
andrija2007 wrote:Provjeri namah!HAVANA wrote:Ja nikad i ne pogledam ima li koga na klimi
![]()
Pa sudeci po ovome - bolje i pozirati pred svijetom na eirkondisnu(ako nisi prirodno zakinut), probati od carsafa improvizovati padobran pa sta bude, ...negoli muzu kroz sake - kakav god daje. Cakija je siroko rasporostranjen "privjesak", pa je svasta moguce.Sa_dy wrote:A gdje bi ljubavnik ovdje kod nas pobjegao,kada muz uleti u kucu,posto A/C nije nesto puno rasprostranjen.
Moagao bi i ti na hlađenje ako ti hanuma ovo pročitaHAVANA wrote:Ja nikad i ne pogledam ima li koga na klimi
![]()
lerdi wrote:Moagao bi i ti na hlađenje ako ti hanuma ovo pročitaHAVANA wrote:Ja nikad i ne pogledam ima li koga na klimi
![]()
![]()
![]()
kmirsad wrote: ma jašta je nek jadnićak... vidiš da ni muž nije bijesan... nego pravo začuđen...ko veli... koji je njemu *kurac... *jebe ovu moju kobru
... a ne mora...
![]()
![]()
![]()
Orbini wrote:
Pa sudeci po ovome - bolje i pozirati pred svijetom na eirkondisnu(ako nisi prirodno zakinut), probati od carsafa improvizovati padobran pa sta bude, ...negoli muzu kroz sake - kakav god daje. Cakija je siroko rasporostranjen "privjesak", pa je svasta moguce.![]()
Da ne ispadne od teme samo vijest evo da postavim otvoreno pitanje muskim clanovima.
Dali bi lakse podnijeli prevaru zene, cure,.. ako bi skontali, vidjeli,.. da je u svalera manji halat? Ako da - dali samo ako je javno, ili inace?
Evo, ja cu prvi i iskreno - nisam to nikad dozivio, i nadam se da necu, ali ako bih zamislio - mislim da bi mom egu i sujeti bilo lakse ako je u svalera manji i k'tome da je totalna budala i kukavica.
Pa sudeci po ovome - bolje i pozirati pred svijetom na eirkondisnu(ako nisi prirodno zakinut), probati od carsafa improvizovati padobran pa sta bude, ...negoli muzu kroz sake - kakav god daje. Cakija je siroko rasporostranjen "privjesak", pa je svasta moguce.Orbini wrote:Sa_dy wrote:A gdje bi ljubavnik ovdje kod nas pobjegao,kada muz uleti u kucu,posto A/C nije nesto puno rasprostranjen.
MA u pravu si logicki gledano - skroz, samo ovdje ne govorimo o logici i sta je pametno - vec o instiktima. Gledao sam u nekim filmovima kako se prevara gore dozivljava ako je svaler mladji, ljepsi, obdareniji, jaci, muzevniji, pametniji,.. opcenito bolji. E sad - filmovi mozda nisu mjerodavan primjer, ali u nedostatku svog iskustva - to je jedino sta mogu pretpostaviti.Ma.Le.Na wrote:Orbini wrote:
Pa sudeci po ovome - bolje i pozirati pred svijetom na eirkondisnu(ako nisi prirodno zakinut), probati od carsafa improvizovati padobran pa sta bude, ...negoli muzu kroz sake - kakav god daje. Cakija je siroko rasporostranjen "privjesak", pa je svasta moguce.![]()
Da ne ispadne od teme samo vijest evo da postavim otvoreno pitanje muskim clanovima.
Dali bi lakse podnijeli prevaru zene, cure,.. ako bi skontali, vidjeli,.. da je u svalera manji halat? Ako da - dali samo ako je javno, ili inace?
Evo, ja cu prvi i iskreno - nisam to nikad dozivio, i nadam se da necu, ali ako bih zamislio - mislim da bi mom egu i sujeti bilo lakse ako je u svalera manji i k'tome da je totalna budala i kukavica.
meni to nema nikave logike![]()
tebi bi bilo lakse da te vara sa gorim od tebe...u pogledu i alata i zanata?
ja sam zensko...i ne bi nikad isla na gore..nego na bolje...ne mora bit alat u pitanju![]()
dakle...ako te varam..varam te s nekim ko je bolji od tebe u necemu ma BILOCEMU pa kako god..
dakle ti si donji u svakom slucaju![]()
tako da...kad pogledas s kim te vara...ako je neki jado onda mozes samo pomislit jeeebo te kakav sam ja onda jado kad me vara s njim![]()
![]()
![]()
a s druge strane..zar ima logike da ti je lakse ako je on gori/bolji (opet uslovno receno) kad te svejedno vara![]()
zar je bitno s kim..
hmm
muska logika 101 mi nikad nije isla od ruke
Kako šta bi, daš mu ruku i odigrate kozaračko kolo na klima-uređaju.HAVANA wrote:Eeee,a šta bi ako izadje rmpalija,prangija do koljena![]()
![]()
![]()
cemu prevara ako nije bolji u necemuseka wrote:najmanja stvarovo moze dvolicno
u citavoj prici je velicina cune
![]()
prevara je prevara i tOcka.
Ja nisam nikad mjerio, vidi se odoka da je neman!Ma.Le.Na wrote:cemu prevara ako nije bolji u necemuseka wrote:najmanja stvarovo moze dvolicno
u citavoj prici je velicina cune
![]()
prevara je prevara i tOcka.![]()
e kad muski to shvate..prevazicic ce mjerkanja cune i slicne gluposti![]()
![]()
Sto mislis McMoy kako je njoj bilo s muzem gore, mozda je njemu bilo ipak bolje gore na zimiMcMoy wrote:Jadni mi muškarci!! Šta sve moramo ispaštati samo da bi udovoljili žemskim potrebama!?![]()
![]()
To ono hodi da ti ciko nesto da.McMoy wrote:
Il' da nije onaj na prozoru derpe, pa zaganjo onoj jadnika na klimi, a ovaj...
![]()
A mozda su se mogli lijepo dogovoriti ono kao, jesam bio sam ti sa zenom.....pa neka si bio samo nemoj vise, da nam je znati kakav je uistinu bio krajMcMoy wrote:Ma ko će mu ga znati...??
MoRe bidne da se svašta zdogodilo tamo.
KInezi možda nisu brzi na čakiji k'o mi, možda ga čovjek fino zove da se vrati i da popiju kafu zajedno...![]()
![]()
Koga nije derpe ganj'o taj i ne zna šta je bježanija... gluho bilo, ne ponovilo se...ladyblue18 wrote:To ono hodi da ti ciko nesto da.McMoy wrote:
![]()
![]()
Mora biti da si mu se svidjeo, covjek je samo htjeo biti mozda fin s tobom, a ti se ispalioMcMoy wrote:Koga nije derpe ganj'o taj i ne zna šta je bježanija... gluho bilo, ne ponovilo se...ladyblue18 wrote:To ono hodi da ti ciko nesto da.McMoy wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
A jesi li pregorila, ti što si progovorila?ja progovorila wrote:Mora biti da si mu se svidjeo, covjek je samo htjeo biti mozda fin s tobom, a ti se ispalio![]()
![]()
Neka hvala, ne bih da poslije imam buljave oči...
Mora biti da si mu se svidjeo, covjek je samo htjeo biti mozda fin s tobom, a ti se ispalio![]()
![]()