Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

HAVANA

#26 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by HAVANA »

seka wrote::shock:
gluho i coravo bilo :oops: :lol:

:? Šta ću sad :?
Da bijem il da se dogovaramo? :D
Soul_Sista

#27 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by Soul_Sista »

andrija2007 wrote:
HAVANA wrote::shock: Ja nikad i ne pogledam ima li koga na klimi :? :twisted:
Provjeri namah!
:lol:
MAD

#28 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by MAD »

Provjeri namah![/quote]
Jel bilo koga?[/quote]

:shock: KomšiniCA ,gola :-? :lol:[ :shock:

Zena te vara sa komsinicom, dogovaraj se :shock: :D pregovaraj :D
Orbini

#29 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by Orbini »

Sa_dy wrote:A gdje bi ljubavnik ovdje kod nas pobjegao,kada muz uleti u kucu,posto A/C nije nesto puno rasprostranjen. :)
Pa sudeci po ovome - bolje i pozirati pred svijetom na eirkondisnu(ako nisi prirodno zakinut), probati od carsafa improvizovati padobran pa sta bude, ...negoli muzu kroz sake - kakav god daje. Cakija je siroko rasporostranjen "privjesak", pa je svasta moguce. :lol:

Da ne ispadne od teme samo vijest evo da postavim otvoreno pitanje muskim clanovima.

Dali bi lakse podnijeli prevaru zene, cure,.. ako bi skontali, vidjeli,.. da je u svalera manji halat? Ako da - dali samo ako je javno, ili inace?

Evo, ja cu prvi i iskreno - nisam to nikad dozivio, i nadam se da necu, ali ako bih zamislio - mislim da bi mom egu i sujeti bilo lakse ako je u svalera manji i k'tome da je totalna budala i kukavica. Tesko je zamisliti, ali pretpostavljam da bi bilo tako nekako otprilike.
Last edited by Orbini on 02/11/2009 14:05, edited 1 time in total.
HAVANA

#30 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by HAVANA »

Eeee,a šta bi ako izadje rmpalija,prangija do koljena :shock: :? :evil: :lol:
lerdi

#31 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by lerdi »

Moagao bi i ti na hlađenje ako ti hanuma ovo pročita :lol: :lol: :lol:
HAVANA

#32 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by HAVANA »

lerdi wrote:
Moagao bi i ti na hlađenje ako ti hanuma ovo pročita :lol: :lol: :lol:

:zoka: :run: :lol:
McMoy

#33 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by McMoy »

Šta će joj mali halat kad takav već ima kod kuće??!! :?
Da joj je dobar i taman ne bi drugog tražila...!! :D :lol: :lol:
zelenashica

#34 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by zelenashica »

kmirsad wrote: ma jašta je nek jadnićak... vidiš da ni muž nije bijesan... nego pravo začuđen :? ...ko veli... koji je njemu *kurac... *jebe ovu moju kobru :shock: ... a ne mora... :-? :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma.Le.Na

#35 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by Ma.Le.Na »

Orbini wrote:
Pa sudeci po ovome - bolje i pozirati pred svijetom na eirkondisnu(ako nisi prirodno zakinut), probati od carsafa improvizovati padobran pa sta bude, ...negoli muzu kroz sake - kakav god daje. Cakija je siroko rasporostranjen "privjesak", pa je svasta moguce. :lol:

Da ne ispadne od teme samo vijest evo da postavim otvoreno pitanje muskim clanovima.

Dali bi lakse podnijeli prevaru zene, cure,.. ako bi skontali, vidjeli,.. da je u svalera manji halat? Ako da - dali samo ako je javno, ili inace?

Evo, ja cu prvi i iskreno - nisam to nikad dozivio, i nadam se da necu, ali ako bih zamislio - mislim da bi mom egu i sujeti bilo lakse ako je u svalera manji i k'tome da je totalna budala i kukavica.

meni to nema nikave logike :?
tebi bi bilo lakse da te vara sa gorim od tebe...u pogledu i alata i zanata :D ?
ja sam zensko...i ne bi nikad isla na gore..nego na bolje...ne mora bit alat u pitanju 8-)
dakle...ako te varam..varam te s nekim ko je bolji od tebe u necemu ma BILOCEMU pa kako god..
dakle ti si donji u svakom slucaju :lol:
tako da...kad pogledas s kim te vara...ako je neki jado onda mozes samo pomislit jeeebo te kakav sam ja onda jado kad me vara s njim :? :shock: :D

a s druge strane..zar ima logike da ti je lakse ako je on gori/bolji (opet uslovno receno) kad te svejedno vara :?
zar je bitno s kim..

hmm
muska logika 101 mi nikad nije isla od ruke :D
Soul_Sista

#36 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by Soul_Sista »

Orbini wrote:
Sa_dy wrote:A gdje bi ljubavnik ovdje kod nas pobjegao,kada muz uleti u kucu,posto A/C nije nesto puno rasprostranjen. :)

Evo, ja cu prvi i iskreno - nisam to nikad dozivio, i nadam se da necu, ali ako bih zamislio - mislim da bi mom egu i sujeti bilo lakse ako je u svalera manji i k'tome da je totalna budala i kukavica. Tesko je zamisliti, ali pretpostavljam da bi bilo tako nekako otprilike.[/quote]

Eh sad, nisam musko :D ali ne mogu da ne komentarisem.
Ovo tvoje kako bi ti postupio u slicnoj situaciji mi zvuci pomalo tinedzerski i nesigurno. Nije valjda da se sva ljubav svodi na velicinu spolnog organa? :? Mozda je ona nasla nekog ko je zadovolji bolje od tebe. Elem, shit happens...samo ne kontam ovu tvoju utjehu... :D
Last edited by Soul_Sista on 02/11/2009 14:18, edited 1 time in total.
Soul_Sista

#37 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by Soul_Sista »

..dupli..pardon :D
Orbini

#38 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by Orbini »

Ma.Le.Na wrote:
Orbini wrote:

Evo, ja cu prvi i iskreno - nisam to nikad dozivio, i nadam se da necu, ali ako bih zamislio - mislim da bi mom egu i sujeti bilo lakse ako je u svalera manji i k'tome da je totalna budala i kukavica.

meni to nema nikave logike :?
tebi bi bilo lakse da te vara sa gorim od tebe...u pogledu i alata i zanata :D ?
ja sam zensko...i ne bi nikad isla na gore..nego na bolje...ne mora bit alat u pitanju 8-)
dakle...ako te varam..varam te s nekim ko je bolji od tebe u necemu ma BILOCEMU pa kako god..
dakle ti si donji u svakom slucaju :lol:
tako da...kad pogledas s kim te vara...ako je neki jado onda mozes samo pomislit jeeebo te kakav sam ja onda jado kad me vara s njim :? :shock: :D

a s druge strane..zar ima logike da ti je lakse ako je on gori/bolji (opet uslovno receno) kad te svejedno vara :?
zar je bitno s kim..

hmm
muska logika 101 mi nikad nije isla od ruke :D
MA u pravu si logicki gledano - skroz, samo ovdje ne govorimo o logici i sta je pametno - vec o instiktima. Gledao sam u nekim filmovima kako se prevara gore dozivljava ako je svaler mladji, ljepsi, obdareniji, jaci, muzevniji, pametniji,.. opcenito bolji. E sad - filmovi mozda nisu mjerodavan primjer, ali u nedostatku svog iskustva - to je jedino sta mogu pretpostaviti.

Ovdje, u ovom slucaju prevareni muz nije bas donji. Ili ne bas toliko.

Mogao je biti rogonja godinama da cjela carsija zna a jedini on nezna - sto licno znam slucajeva.
Ovako je napokon skontao s'kime zivi i bolje za njega da je saznao za ovo.
Nije zaglavio zatvora tako sto bi prebio, ubio,... i ljubavnik i zena su platili cjenu poveliku, sramota je samo jedan dio toga - znaci pravda zadovoljena a on nije u zatvoru.
Sumnjam da ce ga poslije svalerovog blesavog nastupa iko zaliti - sta vise, kladim se da ima punu podrsku i razumijevanje od strane svih prijatelja, pa i nepoznatih.
A buduci da je svaler danas u svijetu poznat po malom halatu i meta ismijavanja - sasvim sigurno zna da nije do njega vec do kurve.
al_akhisari

#39 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by al_akhisari »

Frajer je dobrro prosa........... :lol:

Da je, kojim slucajem u bosni ( il hercegovini ), ne bi se onaj u stanu zadrzo samo na galami...dao Bog kalasnjikova koliko hoces... :D
andrija2007

#40 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by andrija2007 »

HAVANA wrote:Eeee,a šta bi ako izadje rmpalija,prangija do koljena :shock: :? :evil: :lol:
Kako šta bi, daš mu ruku i odigrate kozaračko kolo na klima-uređaju.
Ma.Le.Na

#41 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by Ma.Le.Na »

seka wrote:najmanja stvar :D ovo moze dvolicno :D u citavoj prici je velicina cune :D
prevara je prevara i tOcka.
cemu prevara ako nije bolji u necemu :D

e kad muski to shvate..prevazicic ce mjerkanja cune i slicne gluposti :lol: :lol: :D
andrija2007

#42 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by andrija2007 »

Ma.Le.Na wrote:
seka wrote:najmanja stvar :D ovo moze dvolicno :D u citavoj prici je velicina cune :D
prevara je prevara i tOcka.
cemu prevara ako nije bolji u necemu :D

e kad muski to shvate..prevazicic ce mjerkanja cune i slicne gluposti :lol: :lol: :D
Ja nisam nikad mjerio, vidi se odoka da je neman! :wink:
ja progovorila

#43 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by ja progovorila »

McMoy wrote:Jadni mi muškarci!! Šta sve moramo ispaštati samo da bi udovoljili žemskim potrebama!? :roll: :dance: :run:
Sto mislis McMoy kako je njoj bilo s muzem gore, mozda je njemu bilo ipak bolje gore na zimi :-) :lol:
U svakom slucaju nijedno nije dobro proslo.... :D :D
McMoy

#44 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by McMoy »

Ma ko će mu ga znati...??
MoRe bidne da se svašta zdogodilo tamo.
KInezi možda nisu brzi na čakiji k'o mi, možda ga čovjek fino zove da se vrati i da popiju kafu zajedno... :mrgreen:

Il' da nije onaj na prozoru derpe, pa zaganjo onoj jadnika na klimi, a ovaj :run: ... :lol: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#45 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by ladyblue18 »

McMoy wrote:
Il' da nije onaj na prozoru derpe, pa zaganjo onoj jadnika na klimi, a ovaj :run: ... :lol: :lol:
To ono hodi da ti ciko nesto da. :lol: :lol:
ja progovorila

#46 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by ja progovorila »

McMoy wrote:Ma ko će mu ga znati...??
MoRe bidne da se svašta zdogodilo tamo.
KInezi možda nisu brzi na čakiji k'o mi, možda ga čovjek fino zove da se vrati i da popiju kafu zajedno... :mrgreen:

A mozda su se mogli lijepo dogovoriti ono kao, jesam bio sam ti sa zenom.....pa neka si bio samo nemoj vise, da nam je znati kakav je uistinu bio kraj :D :D :run:
McMoy

#47 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by McMoy »

ladyblue18 wrote:
McMoy wrote:
Koga nije derpe ganj'o taj i ne zna šta je bježanija... gluho bilo, ne ponovilo se... :oops: :run: :run:
ja progovorila

#48 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by ja progovorila »

McMoy wrote:
ladyblue18 wrote:
McMoy wrote:
Koga nije derpe ganj'o taj i ne zna šta je bježanija... gluho bilo, ne ponovilo se... :oops: :run: :run:
Mora biti da si mu se svidjeo, covjek je samo htjeo biti mozda fin s tobom, a ti se ispalio :D :D :run:
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#49 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by Halleluhwah »

ja progovorila wrote:Mora biti da si mu se svidjeo, covjek je samo htjeo biti mozda fin s tobom, a ti se ispalio :D :D :run:
A jesi li pregorila, ti što si progovorila? :mrgreen: Pogledaj kako Handrija dvije iljade sedam kaže stjeo, a ne htjeo. CCC! :zoka:
McMoy

#50 Re: Sta se desi kada spavas sa tudjom zenom,..

Post by McMoy »

Mora biti da si mu se svidjeo, covjek je samo htjeo biti mozda fin s tobom, a ti se ispalio :D :D :run:
Neka hvala, ne bih da poslije imam buljave oči... :shock: :shock: bolje :run: :run: :run: :mrgreen:
Post Reply