Za Radoncica vise nemam sumnje, covjek je izdajnik i pokusaj secesije bi podrzao pokusavajuci ograniciti reakciju umirujuci narod Avazom kao sedativom. Ali nije Radoncic jedini igrac, stavise njegov utjecaj slabi. Srecom.bicebolje wrote:Letimično pogledaj pluseve i minuse iz sarajevskih medija pa se polako pakuj http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/iz-m ... VIDEO.html1gorstak wrote:Upravo tako. Ali jedno je izdaja od strane Tihica, a drugo je okretanje bosnjackog naroda od ideje suzivota. I Abdic je radio za velikosrbe pa iako je bio legalno izabran predstavnik Bosnjaka, borba protiv njega je bila neophodnost. Medjutim, ako vecina Bosnjaka podrzi podjelu (sto bi se lako moglo utvrditi i letimicnim pregledom sarajevskih medija, posto ce mediji da formulisu stavove prosjecnog Bosnjaka), to bi bio kraj.
Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
- 1gorstak
#376 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
-
Ukosheni
#377 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Ne bih da ignorisem, ali ako hoces reci sta si mislio ovim, ako ne u redu je i tojarancuga wrote: cuj ne znas sta ces mi reci...pa pitaj one lojavce sto su iz srbije ostavljali kosti po BiH...
uostalom, boli me ona stvar sta ce mi neprijatelj moje domovine reci...dobro je samo dok se prepucavamo preko neta...
- 1gorstak
#378 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Ja godinama govorim da je pluralizam medju Bosnjacima odlicna stvar i to uglavnom zato sto je tako teze naci izdajnika koji ce biti u stanju jednim potpisom prodati drzavu. Osim toga, zasto ti Bosnjacima ne ponudis ono sto mislis da je fer, pa se onda oni mozda okupe oko te tvoje super ideje ? Zasto ti treba sto manji broj onih koje trebas uvjeriti (kupiti) ?Ukosheni wrote:Redosled poteza je ovaj: prvo Bosnjaci sami, kao ipak "stariji" partner iznedre jednog ili vise ljudi sa legitimitetom, a onda se krece sa ukljucivanjem sagovornika, a onda i krece proces.1gorstak wrote:Sta im se nudi ? Podrucja iz kojih ih se ionako nije uspjelo istjerati u dobra stara vremena kada su bili goloruki a ti imao arsenal JNA ?Ukosheni wrote:Sigurno je i dobar deo Bosnjaka upravo za varijantu podele. Bilo bi i znatno vise ako bi znali sta im se nudi i da je to sasvim realno.
- Bosnolog
#379 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Ti minusi su od strane Dodiljubecih Srba koji citaju Scepin Avaz i daju minuse onim komentatorima koji Dodikovu velesrpsku politiku odlicno shvataju i komentarisu,.......bicebolje wrote:Letimično pogledaj pluseve i minuse iz sarajevskih medija pa se polako pakuj http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/iz-m ... VIDEO.html1gorstak wrote:Upravo tako. Ali jedno je izdaja od strane Tihica, a drugo je okretanje bosnjackog naroda od ideje suzivota. I Abdic je radio za velikosrbe pa iako je bio legalno izabran predstavnik Bosnjaka, borba protiv njega je bila neophodnost. Medjutim, ako vecina Bosnjaka podrzi podjelu (sto bi se lako moglo utvrditi i letimicnim pregledom sarajevskih medija, posto ce mediji da formulisu stavove prosjecnog Bosnjaka), to bi bio kraj.
Last edited by Bosnolog on 17/11/2010 22:27, edited 1 time in total.
-
Ukosheni
#380 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Ovo sto opisujes je jako stetno po Bosnjake. Napisao sam ranije zasto. Mozda samo nekim pojedincima u politici. Mogu da prihvatim da je pluralizam dobar u stabilnom okruzenju, ali kad nemas resen problem suvereniteta, paralize ogromnog dela funkcionalnosti drzave a to jos traje dosta godina... onda mi nije jasno kako opet ovo moze biti dobro.1gorstak wrote:Ja godinama govorim da je pluralizam medju Bosnjacima odlicna stvar i to uglavnom zato sto je tako teze naci izdajnika koji ce biti u stanju jednim potpisom prodati drzavu. Osim toga, zasto ti Bosnjacima ne ponudis ono sto mislis da je fer, pa se onda oni mozda okupe oko te tvoje super ideje ? Zasto ti treba sto manji broj onih koje trebas uvjeriti (kupiti) ?
U vezi nudjenja - ko sam ja da nudim. Ja koliko mogu, realno pisem, gde mislim da lezi problem, a samo klinac moze da ocekuje da mu aplaudiraju.
Ali dobro, mogu donekle da razumem da verujete u ovo, ali ne mogu da razumem da ne prepoznate kad ne proradi kako ste zamislili. To mi ne ide u glavu.
I sad imas situaciju da Hrvati isfrustrani vriste, a njihov partner vristi od zadovoljstva, i to sve dok se sam dugorocno vrti u krug. To nikom nije dobro.
-
Ukosheni
#381 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Kad bolje razmislim mislim da Bosnjaci nemaju jakog pojedinca, mozda je to Izetbegovic donekle bio, ali u ratnim uslovima. To je isto problem.
- muha_sa
#382 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
opet tiUkosheni wrote:Kad bolje razmislim mislim da Bosnjaci nemaju jakog pojedinca, mozda je to Izetbegovic donekle bio, ali u ratnim uslovima. To je isto problem.
imamo Dodika i dodike
-
jarancuga
#383 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
jel to stara KOS skola progovara iz tebe...Ukosheni wrote:Ovo sto opisujes je jako stetno po Bosnjake. Napisao sam ranije zasto. Mozda samo nekim pojedincima u politici. Mogu da prihvatim da je pluralizam dobar u stabilnom okruzenju, ali kad nemas resen problem suvereniteta, paralize ogromnog dela funkcionalnosti drzave a to jos traje dosta godina... onda mi nije jasno kako opet ovo moze biti dobro.1gorstak wrote:Ja godinama govorim da je pluralizam medju Bosnjacima odlicna stvar i to uglavnom zato sto je tako teze naci izdajnika koji ce biti u stanju jednim potpisom prodati drzavu. Osim toga, zasto ti Bosnjacima ne ponudis ono sto mislis da je fer, pa se onda oni mozda okupe oko te tvoje super ideje ? Zasto ti treba sto manji broj onih koje trebas uvjeriti (kupiti) ?
U vezi nudjenja - ko sam ja da nudim. Ja koliko mogu, realno pisem, gde mislim da lezi problem, a samo klinac moze da ocekuje da mu aplaudiraju.
Ali dobro, mogu donekle da razumem da verujete u ovo, ali ne mogu da razumem da ne prepoznate kad ne proradi kako ste zamislili. To mi ne ide u glavu.
I sad imas situaciju da Hrvati isfrustrani vriste, a njihov partner vristi od zadovoljstva, i to sve dok se sam dugorocno vrti u krug. To nikom nije dobro.
mene kao bosnju, boli ona stvar sta cetnici i ustase nude...bude li opet sranja, ja prvi vracam al kamatom...
ako vam se ne dopada BiH, razgulite preko drine ili save...al grumen ove zemlje necete ponijeti...
-
Ukosheni
#384 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Druze, sramota me vise da ti nista ne odgovroim, ali stvarno sta hoces sa izjavnim receniama koje se nikog ne ticu.muha_sa wrote:opet tiUkosheni wrote:Kad bolje razmislim mislim da Bosnjaci nemaju jakog pojedinca, mozda je to Izetbegovic donekle bio, ali u ratnim uslovima. To je isto problem.![]()
imamo Dodika i dodike
Evo primecen si ako je to cilj
-
Ukosheni
#385 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Ne fantaziraj, ustedeces vreme da sa decom odes na klizanje i sladoled. KoS ne radi na forumu gde imas bataljone psovaca i gde je onaj opiceni Enes glavni kolumnista. A grumenje i to... stvarno patetikajarancuga wrote:jel to stara KOS skola progovara iz tebe...
mene kao bosnju, boli ona stvar sta cetnici i ustase nude...bude li opet sranja, ja prvi vracam al kamatom...
ako vam se ne dopada BiH, razgulite preko drine ili save...al grumen ove zemlje necete ponijeti...
- 1gorstak
#386 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Ti si taj koji tvrdi da je moguce doci do stabilizacije kroz podjelu. Ja kazem da nije, a posto ti kazes da jeste, izvoli, kako bi trebala da izgleda ta podjela oko koje bi se svi trebali dogovoriti. Nemoj mi reci da druge pokusavas uvjeriti u postojanje jednoroga iako ga ni sam nisi vidio ?Ukosheni wrote:Ovo sto opisujes je jako stetno po Bosnjake. Napisao sam ranije zasto. Mozda samo nekim pojedincima u politici. Mogu da prihvatim da je pluralizam dobar u stabilnom okruzenju, ali kad nemas resen problem suvereniteta, paralize ogromnog dela funkcionalnosti drzave a to jos traje dosta godina... onda mi nije jasno kako opet ovo moze biti dobro.1gorstak wrote:Ja godinama govorim da je pluralizam medju Bosnjacima odlicna stvar i to uglavnom zato sto je tako teze naci izdajnika koji ce biti u stanju jednim potpisom prodati drzavu. Osim toga, zasto ti Bosnjacima ne ponudis ono sto mislis da je fer, pa se onda oni mozda okupe oko te tvoje super ideje ? Zasto ti treba sto manji broj onih koje trebas uvjeriti (kupiti) ?
U vezi nudjenja - ko sam ja da nudim.
HDZ treba da ponudi pomoc Sarajevu u slamanju velikosrpskog faktora (npr. povoljnim odlukama hrvatskih sudija u Ustavnom sudu BiH) u zamjenu za mehanizam kojim bi se prestalo sa preglasavanjem u vladi FBiH. Jer cinjenica je da Dodik Hrvatima nema sta da ponudi, dok Sarajevo ima. Kada HDZ dodje do tog jednostavnog zakljucka, kada Covic shvati da insistiranjem na etnickoj podjeli samo dublje ukopava Hrvate, stvari ce se brzo poceti popravljati. Sa jedne cemo strane imati ofanzivu na velikosrpski projekat i vracanje hrvatskog (i bosnjackog) identiteta manjem entitetu, a sa druge ce prestati preglasavanje Hrvata u FBiH. To ti je sto bi Amerikanci rekli, win-win situacija.I sad imas situaciju da Hrvati isfrustrani vriste, a njihov partner vristi od zadovoljstva, i to sve dok se sam dugorocno vrti u krug. To nikom nije dobro.
- muha_sa
#387 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
nisam ti ja drug nit cu ti ikad bit al primjetih da se nešto mnogo brineš za sudbinu nas u Bosni pa velim da nam još koju odguslaš--kako i šta treba da radimo i cime da se bavimo--mi bez tebe i takvih kao što si ti nit znamo nit cemo znat.Ukosheni wrote:Druze, sramota me vise da ti nista ne odgovroim, ali stvarno sta hoces sa izjavnim receniama koje se nikog ne ticu.muha_sa wrote:opet tiUkosheni wrote:Kad bolje razmislim mislim da Bosnjaci nemaju jakog pojedinca, mozda je to Izetbegovic donekle bio, ali u ratnim uslovima. To je isto problem.![]()
imamo Dodika i dodike
Evo primecen si ako je to cilj
deder nam još koju odgudi.
hvala ti što me primjeti--mnogo mi to znaci
-
jarancuga
#388 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
cetalju...Ukosheni wrote:Ne fantaziraj, ustedeces vreme da sa decom odes na klizanje i sladoled. KoS ne radi na forumu gde imas bataljone psovaca i gde je onaj opiceni Enes glavni kolumnista. A grumenje i to... stvarno patetikajarancuga wrote:jel to stara KOS skola progovara iz tebe...
ti fantaziras evo vec par dana...al nisi prvi koji ce se probuditi i skontati da od velike smrdije nema nista sem gomile govana...
-
Ukosheni
#389 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Uprosceno, treba u prvom prolasku napraviti povezane teritorije. Naravno, bez ikakvog preseljenja ili slicno sto vama odmah pada na pamet. Prosto, sustinski suverenitet postaviti u povezane teritorije. Licno, Sarajevo-Bihac i neki aranzman za more su vazne teme. Video sam par mapa u tom pravcu na internetu. Ne verujem da Hrvati npr mogu racunati na Zepce, ili Bosnjaci na Orasje. Kao primer samo.1gorstak wrote: Ti si taj koji tvrdi da je moguce doci do stabilizacije kroz podjelu. Ja kazem da nije, a posto ti kazes da jeste, izvoli, kako bi trebala da izgleda ta podjela oko koje bi se svi trebali dogovoriti. Nemoj mi reci da druge pokusavas uvjeriti u postojanje jednoroga iako ga ni sam nisi vidio ?
HDZ treba da ponudi pomoc Sarajevu u slamanju velikosrpskog faktora (npr. povoljnim odlukama hrvatskih sudija u Ustavnom sudu BiH) u zamjenu za mehanizam kojim bi se prestalo sa preglasavanjem u vladi FBiH. Jer cinjenica je da Dodik Hrvatima nema sta da ponudi, dok Sarajevo ima. Kada HDZ dodje do tog jednostavnog zakljucka, kada Covic shvati da insistiranjem na etnickoj podjeli samo dublje ukopava Hrvate, stvari ce se brzo poceti popravljati. Sa jedne cemo strane imati ofanzivu na velikosrpski projekat i vracanje hrvatskog (i bosnjackog) identiteta manjem entitetu, a sa druge ce prestati preglasavanje Hrvata u FBiH. To ti je sto bi Amerikanci rekli, win-win situacija.I sad imas situaciju da Hrvati isfrustrani vriste, a njihov partner vristi od zadovoljstva, i to sve dok se sam dugorocno vrti u krug. To nikom nije dobro.
Ovo drugo, pomoc Hrvata da se slome Srbi. Pa ne znam kako da te ozbiljno uzmem ako je i pticama na grani jasno da to oni nikad nece ni pokusati. Jednostavno, kako mogu da ruse nekog sa kom su jako dobro prosli? Da li je to tako tesko shvatiti?? A i uopste zasto bi neko ko je uspeo da zaokruzi svoju teritoriju i definise suverenitet ulazio u bilo kakvu avanturu cak i da je ostecen (a uopravo suprotno). Koga da ruse uostalom? Dodika?
Niko od Bosnjaka nije naivan toliko da veruje da je ovo moguce, ali eto dodje kao zgodna medijska postapalica. I ovo je tipican primer skretanja paznje sa pravih problema.
-
Ukosheni
#390 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Kulturno, suptilnojarancuga wrote: cetalju...
ti fantaziras evo vec par dana...al nisi prvi koji ce se probuditi i skontati da od velike smrdije nema nista sem gomile govana...
![]()
![]()
- Bosnolog
#391 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Ukosheni wrote:Ovo sto opisujes je jako stetno po Bosnjake. Napisao sam ranije zasto. Mozda samo nekim pojedincima u politici. Mogu da prihvatim da je pluralizam dobar u stabilnom okruzenju, ali kad nemas resen problem suvereniteta, paralize ogromnog dela funkcionalnosti drzave a to jos traje dosta godina... onda mi nije jasno kako opet ovo moze biti dobro.1gorstak wrote:Ja godinama govorim da je pluralizam medju Bosnjacima odlicna stvar i to uglavnom zato sto je tako teze naci izdajnika koji ce biti u stanju jednim potpisom prodati drzavu. Osim toga, zasto ti Bosnjacima ne ponudis ono sto mislis da je fer, pa se onda oni mozda okupe oko te tvoje super ideje ? Zasto ti treba sto manji broj onih koje trebas uvjeriti (kupiti) ?
Nemoj da brines o bosnjackom homogeniranju u slucaju upita opstanka BiH,.....Radeci kroz PL prje rata sam bio zatecen koliko su Bosnjaci bili ideoloski neupuceni,naivni i totalno nespremni da shvate sto im komsije spremaju i kakve su zlikovacko genocidnih nakana,Alijina spika mirno spavajte vise ne pije vode tako vrijedi i za Tihiceve ublehe i babinog sina cijem se izboru najvise raduju velikosrpski sanajri,....oni ce nakon ove poslednje blamaze politicki sahraniti SDA i sebe,...
Kada dodas da su Bosnjaci 1992 bili goloruki i neorganizovani,nepovezani i nesovijseceni onda dobijes odgovor zasto su najvise stradali prvih sest mjeseci agresije kada su naivno vjerujuci komsijama Srbima masovno zavrsili u konc logorima i masovnim grobnicama kao i HVO Bobanovcima i Tudmanovcima.Primjera radi u Visegradu su stradali uglavnom oni koji su se vratili na poziv SDS cetnika i Uzickog korpusa kada su im nakon progona garantovali sigurnost,Oni koji im vjerovase izgorese u kucam sto su ih braca Lukici zatvorili skupa sa zenama i dijecom pa tako redom od Bijeljine,Zvornika,Prijedora i dalje sve ista planska velikosrpska zlocinacko genocidna skola,.....
Danas svi odlicno znaju skim imaju posla i sto su spremni uciniti i kako se sa istima treba postaviti,.Jes da su naucili o svojim komsijama na najgori moguvi nacin,odnosno skolom prezivjelog genocida,nemoj da brines sta bi se preko noci desilo i kakav bi odgovor istih bio u slucaju belaja i nasilnog nametanja rijesenja koja ne zele i nece prihvatiti pa dam im ga namece NATO pakt,......
Zivi u iluzijama zbog plularnosti bosnajckog glasanja za razliku nacionalfasistickog u genocidnoj i HDZ jastrebrskoj podrsci cija je podizborna koalicija znak frustracija opstanka u BiH i nastavak neuspjelog Kardordeva,.....Bosnajci i drugi BH politicko patriotski glasaci su masovnim izborom SDP -a dali nadljudsku i demokratsku poruku MZ i ljigavoj profasisrtickoj Evropi da su drugaciji od etnofasiziniranih koji bi da i se zelje o razbijanaju BiH uslise mirnim putem....
Izgleda da tvoj mentalni sklop ne moze da shvati Bosnjake i njihov osjecaj prema BiH ,.....Ostanak i nestanak BiH je pitanje bioloskog opstanka i nestanka istih kao sto je bilo 1992-1995,......
Sada nastavi da sanjas kako su oni podjeljeni i samo sto se nije ostvarilo ono sto Karadzcic i Boban nisu mogli ostvariri haubicama nad golorukim komsijama,kada se pokusao realizovati Karadordevo,......
-
jarancuga
#392 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
pa kad skontam s kim diskutujem...Ukosheni wrote:Kulturno, suptilnojarancuga wrote: cetalju...
![]()
![]()
-
Ukosheni
#393 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Enese, jbte evo mozda peti put iste stvari pises i to po slajfnu i po. Zapitaj se da li ti je dobro?Bosnolog wrote:Ukosheni wrote:Ovo sto opisujes je jako stetno po Bosnjake. Napisao sam ranije zasto. Mozda samo nekim pojedincima u politici. Mogu da prihvatim da je pluralizam dobar u stabilnom okruzenju, ali kad nemas resen problem suvereniteta, paralize ogromnog dela funkcionalnosti drzave a to jos traje dosta godina... onda mi nije jasno kako opet ovo moze biti dobro.1gorstak wrote:Ja godinama govorim da je pluralizam medju Bosnjacima odlicna stvar i to uglavnom zato sto je tako teze naci izdajnika koji ce biti u stanju jednim potpisom prodati drzavu. Osim toga, zasto ti Bosnjacima ne ponudis ono sto mislis da je fer, pa se onda oni mozda okupe oko te tvoje super ideje ? Zasto ti treba sto manji broj onih koje trebas uvjeriti (kupiti) ?
Nemoj da brines o bosnjackom homogeniranju u slucaju upita opstanka BiH,.....Radeci kroz PL prje rata sam bio zatecen koliko su Bosnjaci bili ideoloski neupuceni,naivni i totalno nespremni da shvate sto im komsije spremaju i kakve su zlikovacko genocidnih nakana,Alijina spika mirno spavajte vise ne pije vode tako vrijedi i za Tihiceve ublehe i babinog sina cijem se izboru najvise raduju velikosrpski sanajri,....oni ce nakon ove poslednje blamaze politicki sahraniti SDA i sebe,...
Kada dodas da su Bosnjaci 1992 bili goloruki i neorganizovani,nepovezani i nesovijseceni onda dobijes odgovor zasto su najvise stradali prvih sest mjeseci agresije kada su naivno vjerujuci komsijama Srbima masovno zavrsili u konc logorima i masovnim grobnicama kao i HVO Bobanovcima i Tudmanovcima.Primjera radi u Visegradu su stradali uglavnom oni koji su se vratili na poziv SDS cetnika i Uzickog korpusa kada su im nakon progona garantovali sigurnost,Oni koji im vjerovase izgorese u kucam sto su ih braca Lukici zatvorili skupa sa zenama i dijecom pa tako redom od Bijeljine,Zvornika,Prijedora i dalje sve ista planska velikosrpska zlocinacko genocidna skola,.....
Danas svi odlicno znaju skim imaju posla i sto su spremni uciniti i kako se sa istima treba postaviti,.Jes da su naucili o svojim komsijama na najgori moguvi nacin,odnosno skolom prezivjelog genocida,nemoj da brines sta bi se preko noci desilo i kakav bi odgovor istih bio u slucaju belaja i nasilnog nametanja rijesenja koja ne zele i nece prihvatiti pa dam im ga namece NATO pakt,......![]()
Zivi u iluzijama zbog plularnosti bosnajckog glasanja za razliku nacionalfasistickog u genocidnoj i HDZ jastrebrskoj podrsci cija je podizborna koalicija znak frustracija opstanka u BiH i nastavak neuspjelog Kardordeva,.....Bosnajci i drugi BH politicko patriotski glasaci su masovnim izborom SDP -a dali nadljudsku i demokratsku poruku MZ i ljigavoj profasisrtickoj Evropi da su drugaciji od etnofasiziniranih koji bi da i se zelje o razbijanaju BiH uslise mirnim putem....
Izgleda da tvoj mentalni sklop ne moze da shvati Bosnjake i njihov osjecaj prema BiH ,.....Ostanak i nestanak BiH je pitanje bioloskog opstanka i nestanka istih kao sto je bilo 1992-1995,......
Sada nastavi da sanjas kako su oni podjeljeni i samo sto se nije ostvarilo ono sto Karadzcic i Boban nisu mogli ostvariri haubicama nad golorukim komsijama,kada se pokusao realizovati Karadordevo,......
Ovo pojacano na kraju ti je besmisao "par excellence", i to ni manje, ni vise nego BIOLOSKI. Mene bi bilo sramota tako nesto napisati
-
stari grad Visegrad
#394 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Viktor III se trolovao, ovo mu je tek 5 post.
-
Ukosheni
#395 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Brzo ces upoznati ovu pojavu Enesa, a budes li trazio nit u njegovom pisaniju ili ces uzivati ili biti zbunjen do jajaViktor III wrote: O kakvoj to profašističkoj i ljigavoj Evropi pišeš?Jesi li kontrolirao svoj mentalni sklop?
- Bosnolog
#396 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Ukosheni wrote:Ne fantaziraj, ustedeces vreme da sa decom odes na klizanje i sladoled. KoS ne radi na forumu gde imas bataljone psovaca i gde je onaj opiceni Enes glavni kolumnista. A grumenje i to... stvarno patetikajarancuga wrote:jel to stara KOS skola progovara iz tebe...
Tvom fasizmu nigdje kraja,obzirom da si prekardasio u vrijedanju Enesa(Eche)-a covjeka koji nema veze sa mnom osim njegovih odlicno pravljenih fotomontaza o kome su pisale e-novine,kao i o njegovoj zivotnoj sudbini........http://www.e-novine.com/drustvo/39602-indler-Brkog.html cije odlicno napravljene fotomontaze takode koriste ove novine.Obziorm da znas da j eon autor istih,trebao bi zanti i njegovu sudbinu i da imas respekta prema tom covjeku sto je prezivio od bolesnih dvonogih velikosrpskom fasista u svom rodnom gradu,.....Ja sam sa tom sortom imao razmjne poruka iskljucivo dugim cijevima od strane onih sa kojima sam organizovao i branio BiH,......Kada su zarobljeni to su najobicnije kukavice i smrdljivo smece o koje ne vrijedi prljati ruke,.....
Sudbina Enesa za kojeg kazes da je opicen je prezivi zlo takvih ideloga popu tebe,tragicna sudbina njegovih sunarodnjaka Brcaka je dokaz da bolesnika poput tebe nikada nece nestati,.......
Nakon ovih tvojih fasisoidnih izjava u vezi Enesa i njegove sudbine tvoje mjesto na ovom forumu i nastavak prozivanja ludakom covjeka koji je prezivio sudbinu klanja pred svojim ocima kojeg su mnoge njegove komsije dozivjele od bolesnika cija je ideologija bila i ostala identicna tvojom,...
Nakon ovog video priloga ocekujem javno izvinjenje na ovom forumu covjeku kojeg nazivas ludakom,ili da nestanes zauvijek sa ovog foruma,........
Prestani da me uporedujes sa covjekom koji nema nikakve sa mnom niti grad iz kojeg potice,Moje pisanje nema veze sa njim a njegove fotomontaze sam koristio kao neko ko zna njegovu sudbinu i ono sto odlicno radi dajuci odlicne politicke poruke siroj javnosti......
- Bosnolog
#397 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Ona koja je bila i ostala koljevka fasizma,gdje su se desavala generacijeska istrebljenja naroda od Holokausta nad Jevrejima uz aminovanje Vatikana,krstaskih ratova,inkvizicije do genocida nad golorukim Bonsnjacima na pagu 21 vijeka i tolerisanja velikosrbizma svih ovih godina,.....Ne znam sto zelis poruciti kao da se ti pravis lud ili su ti vrane mozak popile,pa se nisto ne sjecas ili ne znas o sramotnoj i crnoj historiji Evrope,......Viktor III wrote: O kakvoj to profašističkoj i ljigavoj Evropi pišeš?Jesi li kontrolirao svoj mentalni sklop?
Evropa je kolijevka civiliacije ali i fasizma,.....Fasisticka desnica opet raste u Evropi a nas postor je fasizmom otrovao vec dvije decenije,.sada je on samo karantiniran pod nazorom Amerike koja je u dva svijetska rata spasila Evropu od te njene neizljecive bolesti,.
Da nije Amerike evropsko-ruski fasizm bi se odavno povampirio,....
- slobodni armirach
#398 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Posto je tema postala cisto podhebavanje sa imenom Bosna i Hercegovina, a ovaj forum jos nije postao vlasnistvo Dobrice Cosica, predlazem kontramjere

- Bosnolog
#399 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
Ukosheni wrote:Brzo ces upoznati ovu pojavu Enesa, a budes li trazio nit u njegovom pisaniju ili ces uzivati ili biti zbunjen do jajaViktor III wrote: O kakvoj to profašističkoj i ljigavoj Evropi pišeš?Jesi li kontrolirao svoj mentalni sklop?
Ocekujm tvoje javno izvinjenje na ovom forumu doticnom Enesu procetnicki demagogu,.
- osa
#400 Re: Sta razvaljuje BiH, a sta joj daje nadu za opstanak?
misliš da bi to njemu bio problem.kadteskoje wrote:da nema evrope i rusa,ti bi svaki dan ovdje imao "Kabul","Bagdad,"Basru"...Bosnolog wrote:Ona koja je bila i ostala koljevka fasizma,gdje su se desavala generacijeska istrebljenja naroda od Holokausta nad Jevrejima uz aminovanje Vatikana,krstaskih ratova,inkvizicije do genocida nad golorukim Bonsnjacima na pagu 21 vijeka i tolerisanja velikosrbizma svih ovih godina,.....Ne znam sto zelis poruciti kao da se ti pravis lud ili su ti vrane mozak popile,pa se nisto ne sjecas ili ne znas o sramotnoj i crnoj historiji Evrope,......Viktor III wrote: O kakvoj to profašističkoj i ljigavoj Evropi pišeš?Jesi li kontrolirao svoj mentalni sklop?![]()
Evropa je kolijevka civiliacije ali i fasizma,.....Fasisticka desnica opet raste u Evropi a nas postor je fasizmom otrovao vec dvije decenije,.sada je on samo karantiniran pod nazorom Amerike koja je u dva svijetska rata spasila Evropu od te njene neizljecive bolesti,.
Da nije Amerike evropsko-ruski fasizm bi se odavno povampirio,....