bogi ispod nogu sta ces kad ti bude 40 kukicavryzas wrote:kriticar1 wrote:istina, nemamo vise 20, ali bogu hvala, nemamo ni 40![]()

citajuci tvoj post moram ti reci da ti je vrijeme ako nista drugo, nego za ozbiljnu vezu.uvjek dobar gost wrote:Super su postovi, ideja koja me je vodila pri postavljanju teme jeste ona strofda od Bombaj stampe > kad prestanem slusati rnr i pocnem ici na posao, hoces li me voljet tad il ces ici da beres voce tudje...<
Iako samo sto nisam napunio te neke godine, slusam glasno muziku, nosim crvene patikice, ne nosim hlace na peglu, ne brijem se svaki drugi dan, nisam postao zatucan, nisam ni preozbiljan, jos uvjek igram igrice na PS2-ci, godine mi nisu bile prepreka da padam uceci da upravljam snowboardom, ni par sjedih nije uticalo loshe na mene.
Sa druge strane razmisljam o buducnosti, sve vise gledam malu djecu i igram se sa njima, razmisljam o stalnom sigurnom poslu, gledam na djevojke drugim ocima... nisu mi vise bitni samo epiteti i pridjevi...
Nekako vise cjenim male stvari i tezim stabilnim prijateljstvima , vishe uzivam u rostilju na vikendici nego u spici u nekom od gradskih kaficha, volim otici na planinu ljeti i zimi, odem i na pecanje. Nemam vise nekih kompleksa mladosti i nekih glupih teznji, sve u svemu nisu ove godine ni loshe.
Uzivam u ovim nekim godinama, naravno koliko mi to sredina dopusta.
Nisam htio da pomislite kako mi je loshe, samo sam htio da cujem Vase impresije o galopirajucim godinama i hvala Vam.
edu wrote:ja jos nisam upoznao florianu tako da ne mogu o njoj tako pricati..Zadig wrote:Ja znam ljude koji imaju 20-25 godina, a u dusi su jadni toliko stari i propali da je to zalosno gledati![]()
![]()
Mozda si u pravu glede te veze, ima par godina kako eskiviram, a ljepo je meni i vako...ko ce sad sve nesto... kao...mama29 wrote:citajuci tvoj post moram ti reci da ti je vrijeme ako nista drugo, nego za ozbiljnu vezu.uvjek dobar gost wrote:Super su postovi, ideja koja me je vodila pri postavljanju teme jeste ona strofda od Bombaj stampe > kad prestanem slusati rnr i pocnem ici na posao, hoces li me voljet tad il ces ici da beres voce tudje...<
Iako samo sto nisam napunio te neke godine, slusam glasno muziku, nosim crvene patikice, ne nosim hlace na peglu, ne brijem se svaki drugi dan, nisam postao zatucan, nisam ni preozbiljan, jos uvjek igram igrice na PS2-ci, godine mi nisu bile prepreka da padam uceci da upravljam snowboardom, ni par sjedih nije uticalo loshe na mene.
Sa druge strane razmisljam o buducnosti, sve vise gledam malu djecu i igram se sa njima, razmisljam o stalnom sigurnom poslu, gledam na djevojke drugim ocima... nisu mi vise bitni samo epiteti i pridjevi...
Nekako vise cjenim male stvari i tezim stabilnim prijateljstvima , vishe uzivam u rostilju na vikendici nego u spici u nekom od gradskih kaficha, volim otici na planinu ljeti i zimi, odem i na pecanje. Nemam vise nekih kompleksa mladosti i nekih glupih teznji, sve u svemu nisu ove godine ni loshe.
Uzivam u ovim nekim godinama, naravno koliko mi to sredina dopusta.
Nisam htio da pomislite kako mi je loshe, samo sam htio da cujem Vase impresije o galopirajucim godinama i hvala Vam.
Ako nece Lace, ja ti dam mob prijateljice pa joj se javi
Necu joj nista reci
pitala sam bivsu komsinicu od 33 godine sta je ona uradila na toj prekretnici i mrtva hladna mi kaze POCELA LAGAT O GODINAMA I SAD BROJIM UNAZAD....uvjek dobar gost wrote:Ma neee sponzora, samo da ugodno uklopimo sa korisnim... odma sponzorisanje i brendiranje... ma neee tooo...