Sta raditi kad se priblizis 30.- tim godinama zivota ????

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bpsang

Post by bpsang »

vryzas wrote:
kriticar1 wrote:istina, nemamo vise 20, ali bogu hvala, nemamo ni 40 :D
:lol: :lol:
bogi ispod nogu sta ces kad ti bude 40 kukica :D :D ImageImage
edu

Post by edu »

Zadig wrote:Ja znam ljude koji imaju 20-25 godina, a u dusi su jadni toliko stari i propali da je to zalosno gledati
ja jos nisam upoznao florianu tako da ne mogu o njoj tako pricati.. :D :D :D
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Čuj, ima li života poslije 30 :D:D

Ko je živio prije 30, živjet će i poslije 30 :wink:

Kao što reče Zadig, ima ih koji ni sa 20 ne umiju :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

Image
haha ovi su odlični
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Super su postovi, ideja koja me je vodila pri postavljanju teme jeste ona strofda od Bombaj stampe > kad prestanem slusati rnr i pocnem ici na posao, hoces li me voljet tad il ces ici da beres voce tudje...<

Iako samo sto nisam napunio te neke godine, slusam glasno muziku, nosim crvene patikice, ne nosim hlace na peglu, ne brijem se svaki drugi dan, nisam postao zatucan, nisam ni preozbiljan, jos uvjek igram igrice na PS2-ci, godine mi nisu bile prepreka da padam uceci da upravljam snowboardom, ni par sjedih nije uticalo loshe na mene.

Sa druge strane razmisljam o buducnosti, sve vise gledam malu djecu i igram se sa njima, razmisljam o stalnom sigurnom poslu, gledam na djevojke drugim ocima... nisu mi vise bitni samo epiteti i pridjevi...
Nekako vise cjenim male stvari i tezim stabilnim prijateljstvima , vishe uzivam u rostilju na vikendici nego u spici u nekom od gradskih kaficha, volim otici na planinu ljeti i zimi, odem i na pecanje. Nemam vise nekih kompleksa mladosti i nekih glupih teznji, sve u svemu nisu ove godine ni loshe.

Uzivam u ovim nekim godinama, naravno koliko mi to sredina dopusta.

Nisam htio da pomislite kako mi je loshe, samo sam htio da cujem Vase impresije o galopirajucim godinama i hvala Vam.
edu

Post by edu »

matere mi..sinoc mi pade na um..od kada nisam igrao fudbala na plejki.. :-) :-) :-)
uvjek dobar gost

Dok si ti sinoc kontao, ja sam se kacio... ne fakat japanac je cudo grad ga igra vec 7-8 godina i svi samo to prze... mada licno ja igram josh svasta nesto, ovi moji ahbabi samo japanca....
edu

Post by edu »

konami? :D :D :D

joj kad se sjetim..jaran radio u jednoj videoteci..radio do 18:00..a poslije gazda radio do 22:00..i ode gazda..a mi dodjemo u 22:30..otvorimo..i cijelu noc.. :D :D ..tada se jos igralo na kecu..i igrao se onaj wining 11..taj mi je najbolji.. :-) :-) :-) ..kad carlos prebacis u napad po lijevoj strani.. :D :D :D
zensko

Post by zensko »

Vozdra_123 wrote:
PR80. wrote:
Vozdra_123 wrote:dream on!!! :lol:
Zut je. :D :lol:

Image
you'll have to try harder :D

btw i ja i ona vise volimo bijelo zlato :D
ONE RING TO RULE THEM ALL! :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

uvjek dobar gost wrote:Super su postovi, ideja koja me je vodila pri postavljanju teme jeste ona strofda od Bombaj stampe > kad prestanem slusati rnr i pocnem ici na posao, hoces li me voljet tad il ces ici da beres voce tudje...<

Iako samo sto nisam napunio te neke godine, slusam glasno muziku, nosim crvene patikice, ne nosim hlace na peglu, ne brijem se svaki drugi dan, nisam postao zatucan, nisam ni preozbiljan, jos uvjek igram igrice na PS2-ci, godine mi nisu bile prepreka da padam uceci da upravljam snowboardom, ni par sjedih nije uticalo loshe na mene.

Sa druge strane razmisljam o buducnosti, sve vise gledam malu djecu i igram se sa njima, razmisljam o stalnom sigurnom poslu, gledam na djevojke drugim ocima... nisu mi vise bitni samo epiteti i pridjevi...
Nekako vise cjenim male stvari i tezim stabilnim prijateljstvima , vishe uzivam u rostilju na vikendici nego u spici u nekom od gradskih kaficha, volim otici na planinu ljeti i zimi, odem i na pecanje. Nemam vise nekih kompleksa mladosti i nekih glupih teznji, sve u svemu nisu ove godine ni loshe.

Nisam htio da pomislite kako mi je loshe, samo sam htio da cujem Vase impresije o galopirajucim godinama i hvala Vam.
citajuci tvoj post moram ti reci da ti je vrijeme ako nista drugo, nego za ozbiljnu vezu.
Ako nece Lace :oops: , ja ti dam mob prijateljice pa joj se javi :lol: Necu joj nista reci :-D
flora.sa

Post by flora.sa »

edu wrote:
Zadig wrote:Ja znam ljude koji imaju 20-25 godina, a u dusi su jadni toliko stari i propali da je to zalosno gledati
ja jos nisam upoznao florianu tako da ne mogu o njoj tako pricati.. :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nakon ovoga, neces je ni upoznati :D :D :D
flora.sa

Post by flora.sa »

nisam jos u poziciji da razmisljam sto poslije 30 godine...(za 3 mjeseca cu imati tek 25 :-) tj., i bit cu tek na prelazu, ni tamo ni ovamo...mozda tek pocnem koristiti kreme protiv bora i sl. :D ...

u principu mislim da jedino sto bi se moglo promijeniti jeste da cu postati jos mudrija, stabilnija...
da li ima zivota poslije tridesete...pa naravno da ima...sada kao zivi se samo do tridesete, a poslije tek prezivljava...
Mislim da mi je Novalic jednom rekla da se ustvari tek pocinje zivjeti nakon 30-te...treba vjerovati u to!!!!

ne bojim se zivota poslije 30.te, to je jedina istina.
trudicu se da mi se zivot puno ne razlikuje od ovoga koji sada zivim, pa sad koliko god to bude moguce...
uvjek dobar gost

mama29 wrote:
uvjek dobar gost wrote:Super su postovi, ideja koja me je vodila pri postavljanju teme jeste ona strofda od Bombaj stampe > kad prestanem slusati rnr i pocnem ici na posao, hoces li me voljet tad il ces ici da beres voce tudje...<

citajuci tvoj post moram ti reci da ti je vrijeme ako nista drugo, nego za ozbiljnu vezu.
Ako nece Lace :oops: , ja ti dam mob prijateljice pa joj se javi :lol: Necu joj nista reci :-D
Mozda si u pravu glede te veze, ima par godina kako eskiviram, a ljepo je meni i vako...ko ce sad sve nesto... kao...
novalic

Post by novalic »

ja imam utisak da je ovom dobrom gostu.. odlicno.. zasto mijenjati situvaciju.. u kojoj se covjek osjeca komotno.. zasto forsirati..

u svakom slucaju.. kada stanes na ludu travu.. nista ti drugo nece biti na umu.. do tada.. uzivaj...
Lace

Post by Lace »

ma ima da hoces....valja se za stan utaliti :D
uvjek dobar gost

Josh ako neka od Vasih prijateljica il Vi same ,ima neke dobre papire. Misli se na pasosh i slicne stvari... ish gdje bi nam kraj bio.
novalic

Post by novalic »

eto.... povlacim sto rekoh.. dobar gost ne trazi zivotnog partnera nego sponzora
uvjek dobar gost

Ma neee sponzora, samo da ugodno uklopimo sa korisnim... odma sponzorisanje i brendiranje... ma neee tooo...
novalic

Post by novalic »

onda ne pisi gluposti.. nego podgrij ***a i cekaj..
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

uvjek dobar gost wrote:Ma neee sponzora, samo da ugodno uklopimo sa korisnim... odma sponzorisanje i brendiranje... ma neee tooo...
pitala sam bivsu komsinicu od 33 godine sta je ona uradila na toj prekretnici i mrtva hladna mi kaze POCELA LAGAT O GODINAMA I SAD BROJIM UNAZAD....
:roll:
uvjek dobar gost

:shock: ... :shock: ... :roll:
A koliko ja vidim tebi resho treba, u stvari meni ga predlazes...misli se na resho...
novalic

Post by novalic »

aha.. i onako mi je dodijalo da budem dezurna uspaljenica :P
uvjek dobar gost

:roll: :roll:
Znaci sad ja preuzimam stafetu mladosti????? Taj plamen je sad u mojim rukama i ja treba da podgrijavam .. po kuchama..????? Golemo, sto bi Mostar rekao. 8-) 8-)
novalic

Post by novalic »

ma kakav si ters.. mozda je i bolje da nastavis da pecas... i ps.. je odlicno..
uvjek dobar gost

ni ti nisi daleko od tersa, mozda bi mi trebali skupa u ribu...
Post Reply