Sta pricate??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#27 Re: Sta pricate??
Chischo wrote:Sta i o cemu pricate na prvom sastanku sa curom/momkom o kojem/kojoj ne znate nista(ili ne bas puno...) a ni on/ona o vama...
Neki savjet od ovih preiskusnih?
nisam iskusan
ali bukvalno napravim pravi plan na A4 papiru (pogotovo ako zovem preko trelefona s namjerom da pričamo pod pretpostavkom da me odmah ne odjebe...
i obično ako sve zatrokira MOOOORAM imati 3 rezervne teme kao wild cards
NEŠTO PRAVO ZANIMLJIVO---> ne smije se šutiti...
probaj naštelovati da te neko kofol zovne
ako priča krene nepredviđenim tokom održavam je samo da ne trošim ideje s papira kojih je sve manje
dakle prije izlaska saznaj kakvu muzu slusa kakve filmove voli... malo se raspitaj o studiju postavi neko pitanje iz njenje struke
bez razgovora o palestini iraku i tome slično
eh da... pitaj o hobijima
- fantom slobode
Motivacija je sve, ne treba samo opterecivati mozak sta reci, doci ce to samo od sebe.No treba i shvatiti da nekada druga strana nema motivaciju i to se desava.
A dodir, dodir daje osjecaj, prema tome, ne treba ga izbjegavati.

A dodir, dodir daje osjecaj, prema tome, ne treba ga izbjegavati.

-
mamica papucarka
Sjedi i zakukaj "aaaaa skupoce mati draga"
Onda je pogledaj u oci, zadrzi pogled 2-3 minute, te je njezno uzmi za ruke i sapatom upitaj:
-"a kako ti bona krpis kraj sa krajem"
Ako se podje smijat, znaj da je raja
Ako ostane ozbilja, sponzorusa je
jel ti treba jos kakav savjet

Onda je pogledaj u oci, zadrzi pogled 2-3 minute, te je njezno uzmi za ruke i sapatom upitaj:
-"a kako ti bona krpis kraj sa krajem"
Ako se podje smijat, znaj da je raja
jel ti treba jos kakav savjet
- HarisKavaz
mala mala..jel imas sat..nemam....al zato imas super sise
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
najbolje je ništa ne pričat....uspjeh...garantovan....satisfakcija...obostrana 
-
callmethebreeeze
pitaj je sta misli o sexu na prvom dejtu 
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
не контамaminchev2 wrote:karabaja-x wrote:najbolje je ništa ne pričat....uspjeh...garantovan....satisfakcija...obostrana
gadjam te sa stiklama
kapish?
-
ifbbpro
#40 Re: Sta pricate??
Ili jos bolje pitanje, gdje curu izvodite za prvi sastanak? Na neko mirno mjesto ili neko bucnije?Chischo wrote:Sta i o cemu pricate na prvom sastanku sa curom/momkom o kojem/kojoj ne znate nista(ili ne bas puno...) a ni on/ona o vama...
- anais_nin
#41 Re: Sta pricate??
bucnije mjesto pogotovo u startu bi za mene bio cist promasajifbbpro wrote:Ili jos bolje pitanje, gdje curu izvodite za prvi sastanak? Na neko mirno mjesto ili neko bucnije?Chischo wrote:Sta i o cemu pricate na prvom sastanku sa curom/momkom o kojem/kojoj ne znate nista(ili ne bas puno...) a ni on/ona o vama...
- River_isle
jos da si dodala odakle je citat, poznato mi je ali...zena21 wrote:ta tisina zna biti jako lijepa ako nije neugodna...kao sto ti rece, nekad govori vise od rijeci... ali tesko ja naci nekoga s kim mozes ugodno sutiti
u svakom slucaju potpisuje i to s boldom
- mrs. zurbrigen
da budem iskrena, ne sjecam se... da budem iskrena, ne sjecam se ni zadnjeg sastanka... ali mislim da smo vec bili u 21. vijeku... hmmm...
al bice da sam neke gluposti bubala, ko i uvijek kad sam nervozna...

al bice da sam neke gluposti bubala, ko i uvijek kad sam nervozna...
- Zox
Kad naleti momenat tisine onda citiraj onu scenu iz Pulp Fictiona o tisini na sastanku
A inace opusteno, ako ispadnes glup sa svojom normalnom pricom, znaci da nisi za nju. Ako ispadnes prepametan, nije ona za tebe, i eto.
(Uvijek se sjetim jednog lika iz Rijeke koji je curi koja radi kao kontrolor leta izvalio: ko zna koliko dzambo dzetova vidis svaki dan
)
A inace opusteno, ako ispadnes glup sa svojom normalnom pricom, znaci da nisi za nju. Ako ispadnes prepametan, nije ona za tebe, i eto.
(Uvijek se sjetim jednog lika iz Rijeke koji je curi koja radi kao kontrolor leta izvalio: ko zna koliko dzambo dzetova vidis svaki dan
- jeza u ledja
#47 Re: Sta pricate??
Ama ti ne pricas nista, vec slusas. Ako te ona sta pita o tebi, ti odgovaras kratko i sa blagim negodovanjem sto gubite vrijeme ne pricajuci o njoj.Chischo wrote:Sta i o cemu pricate na prvom sastanku sa curom/momkom o kojem/kojoj ne znate nista(ili ne bas puno...) a ni on/ona o vama...
- jeza u ledja
Sinoc mi sjedimo u pubu poslije fuce kao i svake srijede. Ono, hladno pravo. I sad prilazi nam cura sto radi tamo, koja uvijek sjeda malo kao da poprica (citaj: flertuje). Inace uvijek je obucena u sorc i majicu bez rukava, ali ovaj put je nosila neki debeli kaput (sjedimo napolju). Helem, ovaj jedan Shkot kad je prisla okrece se prema njoj onako zbunjen i kaze "Oh, it's you! I didn't recognize you with your clothes on."Zox wrote: (Uvijek se sjetim jednog lika iz Rijeke koji je curi koja radi kao kontrolor leta izvalio: ko zna koliko dzambo dzetova vidis svaki dan![]()
![]()
)
- anais_nin
pa zato ne izlazis na "sastanke" nego se prepusti nesto i spontanosti i jednostavnom provodjenju vremena zajedno pa samim tim nema ni prvih, ni drugih, ni trecih, ni 85tih sastanakakolega wrote:aha, narocito ako su na prvom sastanku, ...be highirly wrote:...a one opustene tisinesu uvijek nagovjestavale lijepu vezu
poslije ti nece ni na SMS odgovorit a kamoli sta vise, ..., valjda sto ste se napricali
- kolega
nisam dobro upotrijebio termin "sastanak", jel'?anais_nin wrote:pa zato ne izlazis na "sastanke" nego se prepusti nesto i spontanosti i jednostavnom provodjenju vremena zajedno pa samim tim nema ni prvih, ni drugih, ni trecih, ni 85tih sastanakakolega wrote:aha, narocito ako su na prvom sastanku, ...be highirly wrote:...a one opustene tisinesu uvijek nagovjestavale lijepu vezu
poslije ti nece ni na SMS odgovorit a kamoli sta vise, ..., valjda sto ste se napricali
bio to sastanak, blind date, provodjenje vremena zajedno, partija saha, ..., ako budete sutili sumnjam da je to nagovjestaj lijepoj vezi