Valjda masturbirala?Ilija_Cvorovic wrote:De ti nama reci jesi li ti magistrirala?
Sta on hoce od mene?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sir_Lancelot
Ma ovo je na nacionalnoj osnovi. Makedonci bolji od Bosanaca.
S obizrom na stanje sporta u drzavi, sasvim je moguce
Ne rece sta si radila kod njega u stanu. da li je bila i njegova cura tu? 
-
shin
#29 Re: Sta on hoce od mene?
Ja bih volio jednu ovih gabarita da me šamara kad mi se spavaztluhcs wrote:miss_m wrote: Sta vi mislite?
-
miss_m
Hajd kad tako fino izvrjedjaste, onda da se opet javim...valjda sam vam dala dovoljno prostora...Odgovori na neka pitanja prije nego krenem na stvar: nije senka, i da jesam, magistrirala sam, ali to nije tema ovog posta.
Pojasnjene, u MK smo isli na riunion tj. svi koji smo magistrirali isli smo da se vidimo nakon godinu dana. Znaci, nisam isla u MK da njega trazim, jer mi je vec u SA, kada je rekao da ima tu neku curu meni bilo jasno sta radi. Drugo, ona nije rekla nista na to sto sam ja spavala kod njega u stanu, jer zna da smo bili najbolji drugovi. Trece, kad te covjek upozna sa roditeljima, toliko te pazi u svim situacijama da vise pozeljeti ne mozes, kada te predstavlja svim svojim prijateljima i kada od tih prijatelja (i muskih i zenskih) cujes o sebi stvari kojih se i sam ne sjecas, onda se nakon takvih njegovih poteza zapitas sta hoce. Plus se cuje s tobom svaki dan, putuje iz Belgije u SA prije nego sto produzi za MK samo da te vidi po vrucini, busom, a onda to radi. Ne bih bas rekla da je samo da "umoci" kao sto kazu ovdje neki filozofi, malo mu je to previse skupo.
Valjda sad odgovorih na sva pitanja.
Pojasnjene, u MK smo isli na riunion tj. svi koji smo magistrirali isli smo da se vidimo nakon godinu dana. Znaci, nisam isla u MK da njega trazim, jer mi je vec u SA, kada je rekao da ima tu neku curu meni bilo jasno sta radi. Drugo, ona nije rekla nista na to sto sam ja spavala kod njega u stanu, jer zna da smo bili najbolji drugovi. Trece, kad te covjek upozna sa roditeljima, toliko te pazi u svim situacijama da vise pozeljeti ne mozes, kada te predstavlja svim svojim prijateljima i kada od tih prijatelja (i muskih i zenskih) cujes o sebi stvari kojih se i sam ne sjecas, onda se nakon takvih njegovih poteza zapitas sta hoce. Plus se cuje s tobom svaki dan, putuje iz Belgije u SA prije nego sto produzi za MK samo da te vidi po vrucini, busom, a onda to radi. Ne bih bas rekla da je samo da "umoci" kao sto kazu ovdje neki filozofi, malo mu je to previse skupo.
-
mamica papucarka
Mozda covjek ne trpi biti sam (bez cure)
Nije mu nikakvo opravdanje, ali mozda je bas tako???
Pa jesil njega pitala u cemu je fazon???
I meni je malo bezveze da samo radi sexa prelazi toliku kilometrazu
Pa jesil njega pitala u cemu je fazon???
I meni je malo bezveze da samo radi sexa prelazi toliku kilometrazu
-
basta sljezove boje
zasto ti to sa njim ne rascistis umjesto sto pitas nepoznate ljude na forumu koji ne razumiju situaciju uopce i mogu samo nagadjati na osnovu nekoliko tvojih skrtih recenica. Mozda te on zaista voli, ali ne vidi buducnost u vezi s tobom. Ti zivis u jednoj drzavi, on u drugoj. Skontaj sto zelis i nadji se s njim u trecoj zemlji i razgovarajte iskrenomiss_m wrote:Hajd kad tako fino izvrjedjaste, onda da se opet javim...valjda sam vam dala dovoljno prostora...Odgovori na neka pitanja prije nego krenem na stvar: nije senka, i da jesam, magistrirala sam, ali to nije tema ovog posta.
-
miss_m
Nekome smijesno, a nekome nije. Sve je to relativno. A ona druga, ja mislim, i ne zna sta on radi, nikad me nije ni predstavio kao neku drugaricu...ma hajd, uglavnom se zna, nego rekoh da vidim sta drugi misle, mozda sam ipak u sebi gajila jos neku nadu, jer mi bliske osobe govore suprotno, a ovdje drugo...
-
basta sljezove boje
reci mu neka ti onda napise pismo ili mail. Nemoj pustiti da te zavlaci. Pitanje je i sta ti hoces. Ako bi bila u stanju zbog njega napustiti sve i otici onda vrijedi stvar rascistitimiss_m wrote:Pitala ja sta on hoce, ali on nece da prica. Kaze da mu je tesko o tome pricat. A od nekih nepoznatih trazim odgovor, da vidim univerzalno misljenje, onako unbiased
- danas
neither friend nor fuckerobuca wrote:OK sorry necu se igrat vise doktora. ja mislim da je neodlucan i da ni on sam nema pojma sta hoce. mislim da u svom zivotu takvim nesposobnjakovicima ne bi trebala davati nikakvo mjesto. ni jebaca ni momka ni druga ni nista.
a sta on hoce? pa hoce da mu se malo pumpa ego, to je valjda jasno...
-
Sir_Lancelot
"Nismo se vidjeli malo vise od godinu dana, a onda je on poslovno dosao u SA i opet se desilo ono sto je bilo i prije. Velika strast, velika ljubav, odlican seks."
Treba ovu recenicu detaljno analizirati. Zasto si stavila sex na zadnje mjesto. Sta je odlican seks? Ne znam kolege sta vi mislite? Ili je analiza otisla u pogresnom pravcu?
Treba ovu recenicu detaljno analizirati. Zasto si stavila sex na zadnje mjesto. Sta je odlican seks? Ne znam kolege sta vi mislite? Ili je analiza otisla u pogresnom pravcu?