Sta on hoce od mene?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lady midnight
nemoj takopitt wrote:pa ti i herka....a evo i ova ponocna .....ko oprah:D:D
pa ko nas ne bi poslushao
- anais_nin
prisajsli....ni sama to ne bih bolje reklalady midnight wrote:nemoj takopitt wrote:pa ti i herka....a evo i ova ponocna .....ko oprah:D:D
iz nas progovara mudrost zhivota
, iskustvo zrelih godina
:D, suptilnost osjecaja
:D i dubinsko poznavanje strukture ljubavnih drama, od pochetka, zapleta, preko vrhunca
:D pa sve do (odgodjenog) kraja
:D
pa ko nas ne bi poslushao:D
-
Tandzika
"Diverzant iz Mostara-Operacija Laufer"pitt wrote:Cuj ti ovog diverzantaTandzika wrote:On pricao Makedonski
Ti pricala Bosanski
Da ste oboje pricali, recimo, Srpski (mislim, da se nadjete na nekoj srednjoj talasnoj duzini, "jezik izmedju"), skontala bi!![]()
:D
Mora da sam ti nedostajala
Kako ti mene uvijek fino citiras
-
Dezze
Nisam ni ja zavrsio sa citanjem temeanais_nin wrote:miss_m wrote:Hajd kad tako fino izvrjedjaste, onda da se opet javim...valjda sam vam dala dovoljno prostora...Odgovori na neka pitanja prije nego krenem na stvar: nije senka, i da jesam, magistrirala sam, ali to nije tema ovog posta.
Pojasnjene, u MK smo isli na riunion tj. svi koji smo magistrirali isli smo da se vidimo nakon godinu dana. Znaci, nisam isla u MK da njega trazim, jer mi je vec u SA, kada je rekao da ima tu neku curu meni bilo jasno sta radi. Drugo, ona nije rekla nista na to sto sam ja spavala kod njega u stanu, jer zna da smo bili najbolji drugovi. Trece, kad te covjek upozna sa roditeljima, toliko te pazi u svim situacijama da vise pozeljeti ne mozes, kada te predstavlja svim svojim prijateljima i kada od tih prijatelja (i muskih i zenskih) cujes o sebi stvari kojih se i sam ne sjecas, onda se nakon takvih njegovih poteza zapitas sta hoce. Plus se cuje s tobom svaki dan, putuje iz Belgije u SA prije nego sto produzi za MK samo da te vidi po vrucini, busom, a onda to radi. Ne bih bas rekla da je samo da "umoci" kao sto kazu ovdje neki filozofi, malo mu je to previse skupo.
Valjda sad odgovorih na sva pitanja.
nisam jos zavrsila citanje cijele teme, tek sam na drugoj stranici, ali mi je golemo koliko uvreda pade po curi onako nigdje veze bez reda![]()
nema rezona kad su u pitanju stvari emocionalne prirode, i smjesno mi je da nazivate nekog "glupim" ovakvim ili onakvim zbog zaljubljenosti![]()
u svakom slucaju donekle mi je jasna tvoja motivacija...povrijedilo te i razocaralo nacin na koji su se stvari rasplele...nije poenta buducnost, pokusavas sebi objasniti to sto se desilo izmedju vas u proslosti![]()
sto se doticnog tice, ne opravdam njegovo ponasanje, ispao je beskicmenjak i prema toj svojoj curi i prema tebi, i to mi je bez veze skroz...s druge strane cinjenicno stanje izmedju vas dvoje od samog pocetka je bilo da ti zivis u sarajevo, a on zivi u makedoniji....u prosjeku cini mi se da su muskarci cak i u ljubavi racionalnija bica....jako jako malo ih je onih koji ce se upustiti u gradjenje VEZE na takvu daljinu da je ne znam kakva ljubav u pitanju, ukoliko ne postoji realna sansa da budete fizicki zajedno tj zivite u istom gradu u neko dogledno vrijeme.....
pokusaj prihvatiti to sto se desilo izmedju vas, strpaj u riznicu sjecanja, cuvaj lijepe trenutke, ne zamjeri mu ruzne, jer kad se drzimo negativnih osjecanja samo se cvrsce drzimo emocija za tu osobu....i pokusaj se okrenuti buducnosti jer je ocigledno da su ti sanse za zajednicku buducnost sa ovim tipom minimalne....a nigdje ne pise da nam je svim zapisana samo jedna "velika" ljubavbice i strasti i ljubavi i novih veza samo se osvrni oko sebe, a njega prepusti proslosti gdje mu je i mjesto....
Helem, anais_nin jos jednom cestitke na "ljudskom stavu" i pokusaju da shvatis nesto sto te se apsolutno ne dotice i sto u principu ne moras da komentarises a ipak to radis.
Mis_m, ljudi cesto rade stvari koji i oni sami ne mogu razumjeti. Tuzno ali istinito
-
Sedef
#116 ne znam
Ni sam ne znam .Ozenjen sam a hoce nesto .sta ? ne zna ni ona sama .
Mora da joj je dosadno pa proba svoje cari na meni .Al to ne pali .Volim svoju zenu !
Mora da joj je dosadno pa proba svoje cari na meni .Al to ne pali .Volim svoju zenu !
-
Raskosna plavusa
#117 ne znam
dajem sve samo da mi neko kaze sta On hoce od mene .Necu ga , nemam veze s njim , nikad nisam ni imala vezu s njih a on hoda za mnom , prati me i ponasa se ko ljubomoran muz .
a ja imam muza , Bogu dragom hvala , koga volim najvise na svijetu .
Kako budalu otkaciti ?
Kako budalu otkaciti ?
- anais_nin
#118 Re: ne znam
pokazi mu chunuRaskosna plavusa wrote:dajem sve samo da mi neko kaze sta On hoce od mene .Necu ga , nemam veze s njim , nikad nisam ni imala vezu s njih a on hoda za mnom , prati me i ponasa se ko ljubomoran muz .
Kako budalu otkaciti ?
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
sta ona hoce od mene??? ono kad te riba gleda nit se smije nit se smrkla al stalno baca poglede. nikad ne znam jel joj se svidjam il misli vidi konja
-
MadamPiaNo
Konja 
- Enka-Benka
dok samo gleda dobro je,ako pocne pljuvati znaj da je los znakkarabaja-x wrote:sta ona hoce od mene??? ono kad te riba gleda nit se smije nit se smrkla al stalno baca poglede. nikad ne znam jel joj se svidjam il misli vidi konja
-
kajsija
Nema se tu sta mislit, on ti je jedan tipicni iskompleksirani monstrum koji se na taj nacin sto ce imati seks kad god mu se ukaze prilika dokazuje, a to su razni kompleksi, drugim rjecima fali mu malo vise daski u glavi za kompletnu licnost, izvini mozda to boli, ali vjerujem da je taj imao jos par avantura mozda i u isto vrijeme kad i s tobom...kad je spomenuo prvi put tu curu trebala si mu opalit samarcinu, okrenut se i otici
-
kajsija
#124 Re: Sta on hoce od mene?
moj komentar gore je na ovomiss_m wrote:Kontam vec danima, a nikako da kontam sta je pisac htio reci u svemu tome, pa vas molim za vase misljenje. Naime, za vrijeme magistarskih studija u inostranstvu upoznala sam jednog momka iz Makedonije, s kojim sam, nakon nekih 5-6 mjeseci i stupila u vezu. Bilo je tu nesto i prije, ali dugo smo bili bas super drugovi, skoro najbolji, dok on mene nije pitao da li bih ja s njim isprobala nesto vise od prijateljstva. Prica je trajala nekih 3-4 mjeseca, a nakon toga on je dosao malo u SA, pa ja jednom otisla u MK, i nakon toga-kapak! Nismo se vidjeli malo vise od godinu dana, a onda je on poslovno dosao u SA i opet se desilo ono sto je bilo i prije. Velika strast, velika ljubav, odlican seks. Medjutim, tada mi je i rekao da ima neku curu (ikao se prije nikada nismo dogovarali kako-sta, jer on nikada nije htio da prica o nama). Nakon mjesec dana ja sam otisla u MK, i tamo upoznala tu njegovu curu, koju je maksimalno vodao okolo, kad god je mogao, a onda pricao price kako je ne moze, kako mu je dosadna i sl. Ja sam spavala kod njega u stanu, i on je naravno pokusao da mi se opet briblizi, ali ja nisam mogla jer mi se stvarno zgadio. Izdrzala sam tu sedmicu dana i vratila se u SA, i sad se pitam sta taj kreten ustvari hoce. Ili je samo obicni k...ar kojem uopste nije stalo do osjecanja bilo koje zene oko njega ili sta. Vise ga ne volim, ali bas hocu pokusati shvatiti neke stvari.
Sta vi mislite?